初嘗日本奇蹟的舒芙蕾🥞由開業至今 每次經過去只見長長人龍 令我卻步! Happy friday, 七點食完正餐立即衝過去 排左15mins 入得☺️ *每人限點一款餐品 先付款後上菜,限時90分鐘 不過其實又無吹人走😂.1️⃣Chocolate Mocha Fippe🍫朱古力咖啡沙冰兩個人食不哂兩個舒芙蕾 可以考慮叫一杯餘飲品,價錢都相宜 $22-50杯。 這杯沙冰咖啡味香濃 朱古力份量適中 咖啡係主角,甜度剛好 質地係沙冰和smoothie 中間 👍🏻.2️⃣士多啤梨藍莓舒芙蕾 🍓🍌無論賣相定味道 都比其他口味更出色😍 上枱舒芙蕾仲好有彈性 一個鐘後最後一塊都依然好鬆軟!相信同質感有關 💫入口鬆軟 有空氣感,但不至於即刻溶化那種 依舊可以食到有點海綿蛋糕的質地 然後才慢慢溶化 😋 味道相對甜少許 但甜品嘛無所謂啦! 再來要大讚士多啤梨 🍓超大粒😱 清甜爽口 後勁有香味留係口腔😭———————————————📍Hysan Place,6/F💰$70 /位
初嘗日本奇蹟的舒芙蕾🥞

1️⃣Chocolate Mocha Fippe🍫