伊Burger Cafe各式🍔🥪🥐不嬲全部都好岀色🤤今日小编就特别介绍大件夹抵食下午茶☕️#小胖游粉岭🐠—————————————————🔹牛油果🥑烟三文鱼厚多士 $38牛油果同烟三文鱼基本上系永远唔会岀错😍三文鱼份量唔少,底下仲有蛋沙律🥗,令成个toast唔会好干💦热辣辣厚多士边脆,中间面包🍞松软,配合以上材料超满足🙆🏻‍♀️ ⭐️重点系营养丰富又唔算肥,食哂成个都无罪疚感🤟🏻.🔹鸡扒厚三文治🐔$50🥪面包用牛油🧈烘到金黄色💛入面有鸡扒、蛋、芝士、生菜、火腿、少少沙律酱,真系超级大份🤩见到已经流口水(相影得唔够靓🥺)🐔鸡扒大块得黎又滑劲juicy,芝士半融真系不得了😆⭐️每啖都好满足,要慢慢食先食得哂!🍞最劲系之后冻左都仲系好松脆,唔会硬👍🏽💡以上tea set奉送餐饮,冻饮要加$5 —————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌖🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌖🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒适度:🌕🌕🌕🌖🌑👅再食指数:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟足料又大份,重点系味道相当好❣️所以CP值完胜🤟🏻如果系屋企楼下我会成日去食🥺
伊Burger Cafe各式🍔🥪🥐不嬲全部都好岀色🤤
今日小编就特别介绍大件夹抵食下午茶☕️
#小胖游粉岭🐠
—————————————————
🔹牛油果🥑烟三文鱼厚多士 $38
⭐️重点系营养丰富又唔算肥,食哂成个都无罪疚感🤟🏻

🔹鸡扒厚三文治🐔$50
🥪面包用牛油🧈烘到金黄色💛
🐔鸡扒大块得黎又滑劲juicy,芝士半融真系不得了😆
⭐️每啖都好满足,要慢慢食先食得哂!
🍞最劲系之后冻左都仲系好松脆,唔会硬👍🏽

💡以上tea set奉送餐饮,冻饮要加$5
—————————————————