2025-03-12
💖 Gariguette✨香港銅鑼灣Fashion Walk百德新街42-48號地下D舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️大家知唔知原來依家有Mini Size❓岩哂我呢啲偶爾想食少少甜嘅人😚。製作過程可以透過櫥窗睇到哂,好治癒🥰-NAPOLÉON 🍓 $48一片片切好嘅新鮮士多啤梨片舖滿左具有吉士醬嘅拿破崙脆餅上面😘。依家係士多啤梨季節,所以士多啤梨特別甜🫶🏻。拿破崙餅底又酥脆又香牛油味,但食落完全唔膩😳-PISTACHE & FRAMBOISE🟢 $69開心果+覆盆子又幾夾喎😍覆盆子果醬酸酸地,再配埋開心果Cream同果碎😎,味道層次好豐富,抵讚-CITRON & MIEL🍋 $384.5-5cm一個mini版,一啖食得哂!勁滿足😚,共有9款味道可以揀😳。檸檬味係必選‼️可能因為加左自家製檸蜜,所以酸甜度已經調教得岩岩好✅-TIRAMISU☕️ $42TIRAMISU 好香咖啡&酒味,另外中間入面仲有oreo碎碎,口感豐富😍
💖 Gariguette
-NAPOLÉON 🍓 $48