2022-09-14
話說我已經好耐無食過傷心酸辣粉😶再上一次食好似已經係學生時期啦🤓不過最近見IG好多人話個新出既脆豬腩好出色(個人好喜歡食脆豬腩😝),仲影到好靚,睇到我流曬口水🤤於是馬上叫埋朋友去試下啦😛◽酥香脆豬腩+傷心酸辣粉配冷泡茶真係意想不到咁出色,無記錯好似只係68蚊左右,好抵食🤤脆豬腩整到非常脆口,但入面既肉質係好鬆軟,食落有少少芝麻香,入口鹹度適中,有泰式辣醬點,就算就咁單食都唔會覺得好鹹💕 酸辣粉水準如常,好有咬口👍冷泡茶就選左四季春茶,非常甘香👍◽蒜泥白肉感覺整得好食左,蒜泥好夠,好香,肉片厚度適中👍◽胡麻手撕雞涼拌烏冬配奶茶涼粉冰果然係夏日推介,食落好清涼,烏冬好有咬口,手撕雞都好滑👍奶茶涼粉冰幾好飲,奶茶茶味比較重d😉◽皇牌口水雞雞肉嫩滑, 餐廳好貼心💕辣度可以自己選擇😝 因為我朋友唔食得辣 所以我哋叫咗bb辣😉麻麻地咁好好食👍真係估唔到質素好左咁多👍而且仲好多野食選擇,見有烤魚,藥膳雞煲,小龍蝦個d,仲有個好抵食既放題都係100~150蚊左右😉睇黎都會再去食🤤🤤🤤
◽酥香脆豬腩+傷心酸辣粉配冷泡茶
酸辣粉水準如常,好有咬口👍
冷泡茶就選左四季春茶,非常甘香👍
◽蒜泥白肉
感覺整得好食左,蒜泥好夠,好香,肉片厚度適中👍
◽胡麻手撕雞涼拌烏冬配奶茶涼粉冰
果然係夏日推介,食落好清涼,烏冬好有咬口,手撕雞都好滑👍
奶茶涼粉冰幾好飲,奶茶茶味比較重d😉
◽皇牌口水雞