2023-04-07
琴晚為咗慶祝放假梗係要去飲番杯😚 呢間bar and restaurant 有唔同嘅飲品同食物 同一班朋友嚟飲野都唔怕肚餓🥳XO醬鮑魚汁帶子意粉($138)非常欣賞呢個意粉 用咗好香嘅XO醬 意粉非常入味 質感好滑 好juicy😋😋 但係又唔會太鹹 調味都平衡得好好👍🏼唐揚魷魚($88)魷魚鬚嚟到超級香 炸得非常香脆 份量都幾多㗎😍 配啤酒真係啱晒🤩雞翼拼盤($118)雞翼拼盤有三隻味道 分別係水牛城 蜜糖 同埋香辣😋 啱晒咩味都想試吓嘅我 雞翼好香脆 肉質Juicy🤤 而且每隻味都好夠味 香香辣辣好過癮😚香煎鵝肝多士($98)估唔到呢度有鵝肝多士🤩 食落非常香 有入口即溶嘅感覺 多士又好脆 口感配合得好好 而且加咗黑醋令到感覺冇咁漏 😍香煎牛小扒($108)牛小排食落好有口感 肉質juicy 唔會煎得太熟😌Kronenbourg 1664 ($98)好多小食都好啱襯啤酒 嚟到杯酒都的確好大杯😂😂可以慢慢chill🍻
XO醬鮑魚汁帶子意粉($138)
唐揚魷魚($88)
雞翼拼盤($118)
香煎鵝肝多士($98)
香煎牛小扒($108)
牛小排食落好有口感 肉質juicy 唔會煎得太熟😌
Kronenbourg 1664 ($98)