呢間bar餐廳位置有少少隱蔽 去到好似世外桃園自成一角咁 入面環境好chill🍻光線柔和同幾有科技感既裝修設計有好大既screen播歌同埋不定期都會有Live band show🎸雖然都係以酒吧為主 但食物質素都好高🤩♡ 海膽意大利飯 $148海膽唔會腥同埋都好大塊😻 過下海膽癮都唔錯原來以為下面係普通risotto味道但成個飯有海膽味同好creamy 加左唔少配料口感幾豐富 十分推介♡ 明太子煙三文魚意粉 $138個碟好有造型感💫 意粉好濃郁同好掛汁當然仲有個玫瑰花形既煙三文魚啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🌷♡ 雞翼拼盤 $118(蜜糖雞翼、香辣雞翼、水牛城雞翼)叫多啲可以2-4人share😚 整成單骨雞翼方便食用 最鐘意香辣既口味 出面未食過既味道 唔係普通既甜酸醬整成😆♡ 炸薯條 $68薯條應該係加左面粉先再炸 比起普通薯條更加脆身凍左都唔會淋🍟 大大一份配埋茄汁和松露沙律醬吹水傾計必叫🫶🏻♡ Sunrise $108(tequila, orange juice, passion fruit, grenadine)呢杯算係多人點既cockail 所以我都跟風叫左杯🥃賣相望落都好sunrise
呢間bar餐廳位置有少少隱蔽 去到好似世外桃園

♡ 明太子煙三文魚意粉 $138
個碟好有造型感💫 意粉好濃郁同好掛汁
當然仲有個玫瑰花形既煙三文魚啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🌷

♡ 雞翼拼盤 $118
(蜜糖雞翼、香辣雞翼、水牛城雞翼)
叫多啲可以2-4人share😚 整成單骨雞翼方便食用

呢杯算係多人點既cockail 所以我都跟風叫左杯🥃
賣相望落都好sunrise 飲落幾fresh 酒味唔會太重
有橙味既酸甜感 男友人都好鐘意✨

♡ Lazy Bitc_h $88
(Cranberry Juice, Grapefruit Juice, Lime Juice , Lychee Syrup)
呢杯係沙冰既mocktail 顏色係好粉紅小女心💗🍹
有荔枝味同莓味甜甜地好岩女士們~

經過尖沙咀俾我發現到一間咁有氣氛嘅酒吧餐廳,環境氛暗,幾有酒吧Feel,因為係晚餐時間,所以我哋主要點佢哋嘅野食,而有時我覺得酒吧餐廳嘅味道真係拍得住出面嘅西餐廳🫣就好似我點咗嘅呢幾款食物,好食到好推介💓._.🥗|凱撒沙律配巴馬火腿帶子|🥗聽見沙律好似會又酸又Dry,但呢個沙律一啲都唔Dry,佢嘅沙律醬汁好多又唔會好酸,而芝士仲要係香濃嘅鹹芝士,仲有啲煙燻肉粒,加埋個灸燒香味嘅帶子,好食💓·🐦|香煎鵝肝多士|🐦鵝肝係勁香濃,香煎完啲鵝肝油出晒嚟,去買多士食,一啲都唔膩💖·🦞|原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉|🦞淨係個賣相已經夠吸晴😍大隻龍蝦放喺意粉面頭,意大利粉有滿滿嘅龍蝦汁,每一啖都掛曬汁勁正😋·🐟|香煎三文魚扒配忌廉汁|🐟呢個咪成日整到好精緻,三文魚扒煎得好香,肉質一啲都唔乾身,配埋忌廉汁勁夾🥰·💛|Ginger Ale|💛呢個好好飲,又唔會太甜._.
._.
🥗|凱撒沙律配巴馬火腿帶子|🥗
🐦|香煎鵝肝多士|🐦
🦞|原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉|🦞
🐟|香煎三文魚扒配忌廉汁|🐟
💛|Ginger Ale|💛
呢個好好飲,又唔會太甜
._.
2023-04-19 21 浏览
又到覓食日,今次去左尖沙咀一間酒吧餐廳食飯,餐廳氣氛幾好,而且仲有liveband睇,正呀!今次我地叫左3樣野同2杯野飲1.四重芝士薄餅呢個四重芝士薄餅真係好好食啊!餅皮焗得好脆,仲有四款唔同嘅芝士,令味道更加濃郁同埋香滑。食落去真係一陣陣嘅咸香味,正😋2.咸蛋帶子義大利飯呢個咸蛋帶子義大利飯真係好好食啊!米粒住得岩岩好,有咬口,鹹蛋嘅味道同個飯非常之夾,仲可以食到咸蛋碎,加埋新鮮嘅帶子肉,每一口都可以感受到佢豐富嘅口感同埋味道,真係惹味!😋😋3.凱撒沙律配煙三文魚:呢個凱撒沙律配煙三文魚真係好好食啊!沙律入面有新鮮嘅蔬菜同埋一個好好嘅調味醬,而且仲有生洋蔥,洋蔥令味道更加豐富同埋獨特,食完特別開胃4.Elderflower Martini:Elderflower Martini真係好好好飲,用Stolichnaya Vodka, St-Germain, Lemon Juice, Simple Syrup調製,有一個好好嘅甜味同埋香氣。每一啖都好舒服同埋放鬆,真係好正😋😋5.Endless Summer:用Bombay Gin, St-Germain, Grapefruit Juice

今次我地叫左3樣野同2杯野飲

1.四重芝士薄餅

2.咸蛋帶子義大利飯

3.凱撒沙律配煙三文魚:

4.Elderflower Martini:

5.Endless Summer:
用Bombay Gin, St-Germain, Grapefruit Juice, Bittles調製,有一個好好嘅酸甜味道同埋香氣。口感同埋味道都好清新,真係一個好啱夏天飲😋

整體黎講,呢啲食物同埋飲品都好好食,環境舒服又有live band,好岩三五知己,黎晚餐或happyhour
2023-04-18 73 浏览
酒吧餐廳位置有少少隱蔽, 環境闊落, 以粉紅及紫藍色嘅霓虹光營造氣氛, 感覺型格。仲提供beer pong 同大螢幕播歌, 一大班人可以玩game, 人少少又可以傾計。𓊈巴馬火腿配金蜜瓜 $𝟾𝟾𓊉擺盤幾特別, 將巴馬火腿卷起一條條, 好容易就可以連埋金蜜瓜一齊食, 金蜜瓜唔算甜但好多汁, 同巴馬火腿互相配合。𓊈唐揚魷魚 $𝟾𝟾𓊉唐揚魷魚非常酥脆, 外面嘅炸粉一d 都唔厚, 唔會有好粉嘅感覺, 魷魚爽口軟腍, 好好食, 好適合餸酒。𓊈龍蝦汁虎頭大蝦意粉 $𝟷𝟻𝟾𓊉2隻蝦都好大隻, 食得出好新鮮, 肉質彈牙爽口, 龍蝦汁意粉好惹味, 裡面有蕃茄粒, 洋蔥粒, 蒜片同荀片, 口感同味道都好好!𓊈香煎牛小排 $𝟷𝟶𝟾𓊉牛小排煎到金黃色, 只有簡單調味, 但已經充滿肉汁而且好軟腍, 好食!𓊈Apple Breeze $𝟾𝟾𓊉有青瓜, 蘋果汁, 蘋果糖漿同梳打, 味道好 fresh, 青瓜味好突出, 唔會太甜。𓊈Kirin $𝟿𝟾𓊉啤酒大大杯, 味道清爽, 香氣柔和。𓇊 整體食物質素高, 環境好 chill, 除咗同朋友飲酒傾吓, 都好適合食晚飯, 推介!

𓊈巴馬火腿配金蜜瓜 $𝟾𝟾𓊉

𓊈唐揚魷魚 $𝟾𝟾𓊉

𓊈龍蝦汁虎頭大蝦意粉 $𝟷𝟻𝟾𓊉

𓊈香煎牛小排 $𝟷𝟶𝟾𓊉

𓊈Apple Breeze $𝟾𝟾𓊉

𓊈Kirin $𝟿𝟾𓊉
啤酒大大杯, 味道清爽, 香氣柔和。

2023-04-17 26 浏览
1️⃣海膽意大利飯顏色非常鮮艷,一上枱已經好吸引,熱辣辣,海膽好大舊又新鮮濃味.汁好夠,個飯又唔會太水,飯再加左d配料好有口感😋💰HKD$1482️⃣原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉好大舊龍蝦肉,又係即整熱辣辣,意粉味道濃,汁份量OK,仲有蘆筍好爽口又健康👍🏻💰HKD$1683️⃣松露刺身帶子帶子好大塊又厚身,好新鮮,松露味好濃🤩💰HKD$1084️⃣泰式生蝦蝦上加左辣椒同蒜頭,中間個汁唔會好辣💰HKD$108 5️⃣Twilight dove係由桃,橙,菠蘿,soda溝成,飲落好清新,幾甜💰HKD$88
1️⃣海膽意大利飯
💰HKD$148

2️⃣原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉
💰HKD$168

3️⃣松露刺身帶子
帶子好大塊又厚身,好新鮮,松露味好濃🤩
💰HKD$108

4️⃣泰式生蝦
蝦上加左辣椒同蒜頭,中間個汁唔會好辣
💰HKD$108

5️⃣Twilight dove
係由桃,橙,菠蘿,soda溝成,飲落好清新,幾甜
💰HKD$88
2023-04-17 44 浏览
📸 Zucco放長假果陣最啱梗係飲翻杯今次同男朋友周圍捐 搵到間尖東站一出即達既型格酒吧巷仔行到最尾就見到成間餐廳都係黑色 仲有Live Band位可惜當日就無遇正on show🙈🍴Cheese Bake Nachos $88墨西哥粟米片絕對係落bar必揀既小食平日多數淨係比兜芝士醬今次呢間餐廳好有heart 係粟米片上鋪滿巨量芝士再拎去焗一路食一路拉絲 香脆粟米片配上軟糯既芝士 正👍🏻🍴芝士田螺焗薯蓉 $88周樣都係用上巨量既芝士即叫即焗 夠曬熱辣辣薯蓉又滑身 薯味又夠濃田螺咬落彈牙又煙韌 🍴原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利 $168呢個價位有原隻龍蝦真係太抵平日啲西餐廳二百蚊內既意粉得卡邦尼揀龍蝦汁意粉煮得夠入味 而且份量多原隻龍蝦打卡able 食落都幾爽口彈牙🍴咸蛋帶子意大利飯 $138見到咸蛋菜式 為食妹係絕對唔會錯過今次呢個risotto食落夠咸蛋既咸香仲咬到一粒粒既蛋黃另外亦都加入咗露荀 增加口感🍹Bububu $108呢杯以檸檬|菠蘿|白酒製成賣相係黃綠色漸變飲落又夠甜 女仔絕對中意而且零酒味 完全唔苦🍹R&L $118*點餐時 店員提醒呢一款係沙冰黎呢杯以荔枝|玫瑰|檸檬味為主
📸 Zucco

原隻青龍蝦意大利粉
鹹蛋帶子意大利飯
  • 原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉
2023-04-16 21 浏览
Smoked Salmon Avocado Pizza煙三文魚牛油果薄餅 Pizza餅底薄得黎好香脆~唔會覺得好單薄~配埋煙三文魚同牛油果呢個冇得輸嘅組合當然味道都是不錯的Seared Salmon Steak With Cream Sauce香煎三文魚扒配忌廉汁三文魚皮煎得好香!肉質幾嫩滑幾juicy!點埋配嘅忌廉汁都幾夾幾好食!配菜嘅薯蓉都好creamy好好食!仲有番茄仔添!Sea Urchin Spaghetti海膽意粉海膽汁都幾濃~啲意粉都充滿幾掛汁,所以都好creamy好香!意粉上面都有嚿加拿大海膽(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)海膽控可以一試呢間隱世酒吧都係朋友介紹先知ಥ_ಥ果然食物都是不錯的!下次可以放工同朋友黎chill chill
Smoked Salmon Avocado Pizza
煙三文魚牛油果薄餅

Sea Urchin Spaghetti
海膽意粉

酒吧餐廳嚟講,食物選擇真係好多,有大量小食、pizza同主食,花多眼亂,而且味道都好有水準👍🏻原隻青龍蝦配龍蝦汁意粉 $168龍蝦汁濃郁,意粉掛汁爽口,呢個價錢有原隻青龍蝦有誠意雞翼拼盤 $118有三款味道嘅炸單骨雞翼,蒜香、蜜糖、水牛城雞翼,三款都炸得好香脆好惹味,都難分高下松露刺身帶子 $108有四粒巨型帶子,好新鮮,味道清甜,加埋松露醬,味道再有提升R&L $118好靚嘅Cocktail,用伏特加、荔枝味嘅利口酒、檸檬汁、玫瑰糖漿同荔枝糖漿調製而成,荔枝味嘅cocktails有保證,因為荔枝味同酒味真係好夾Twilight Dave $88好受歡迎嘅Mocktail,見到好有人嗌,用桃味原漿、橙汁、菠蘿汁同梳打調製而成,味道好濃,好fruity,甜味好夠酒吧餐廳環境有少少輕工業風,再加啲潮流藝術嘅元素,幾啱一班後生仔女嚟chill下飲嘢食嘢除咗有beer pong枱玩,酒吧餐廳時不時仲會搞busking同party,可以keep住留意佢哋嘅instagram

原隻青龍蝦配龍蝦汁意粉 $168
龍蝦汁濃郁,意粉掛汁爽口,呢個價錢有原隻青龍蝦有誠意

雞翼拼盤 $118

松露刺身帶子 $108
有四粒巨型帶子,好新鮮,味道清甜,加埋松露醬,味道再有提升

R&L $118

Twilight Dave $88

2023-04-12 22 浏览
❣︎ 尖沙咀真正隱世美味西餐😋由一條白色隧道穿過去就會到呢間好有氣氛的酒吧西餐廳銀白科技感裝修相當醒目♡⋯⋯食評⋯⋯♡ ☻ 4.7/5 𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓🍈巴馬火腿配金蜜瓜 $88蜜瓜香甜多汁配埋巴馬火腿打開味蕾😋𝑴𝒂𝒊𝒏🍝原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 $168成隻龍蝦原上🫣🫣🫣呢個價錢有成隻,真係好高性價比不過如果龍蝦可以切開會方便啲食🤣🤣🍝海膽意大利飯 $148好creamy好足料,一大片海膽擺飯面🤪啲米飯入口好煙韌彈牙🍕四重芝士薄餅 $128皮超薄,芝士香到不得了但唔會好膩,有驚喜✨𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌Fruit Punch $88(Orange Juice , Pineapple Juice , Grenadine , Soda)
❣︎ 尖沙咀真正隱世美味西餐😋

配埋巴馬火腿打開味蕾😋

𝑴𝒂𝒊𝒏
🍝原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 $168
成隻龍蝦原上🫣🫣🫣
呢個價錢有成隻,真係好高性價比
不過如果龍蝦可以切開會方便啲食🤣🤣

🍝海膽意大利飯 $148
好creamy好足料,一大片海膽擺飯面🤪
啲米飯入口好煙韌彈牙

🍕四重芝士薄餅 $128
皮超薄,芝士香到不得了
但唔會好膩,有驚喜✨

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌
Fruit Punch $88
2023-04-11 30 浏览
ZUCCO 🍹原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 🦞$168百零蚊就食到原隻龍蝦意粉,咁抵食冇理由唔試吓啦😂😂雖然龍蝦唔算好厚肉,但係就勝在肉質唔錯,而且龍蝦汁都好濃厚,令到意粉容易掛汁,配埋蘆筍洋蔥等等嘅蔬菜,恰到好處💓香煎三文魚扒配忌廉汁 🐟$218三文魚外皮煎得好香脆,食落有外脆內軟嘅感覺,佢哋嘅忌廉汁調味做得好好,令到薯蓉同埋三文魚都特別好食,推介細食啲嘅朋友💓💓葡萄牙豬肉腸拼盤 🥓$218男小編無肉不歡,香草腸、司華力腸、芝士腸,肉全部都係肉,店員推介配埋濃味嘅Cocktail- Sunrise🌞,令肉味更濃郁,酒味更濃厚😜我個人就覺得簡單食材,加上香草,清新又好味🤤Sunrise 🍹$118如果就咁食橙、石榴、熱情果,我諗大家都覺得係濃味生果,三種生果就算點樣混,都三角鼎立, 互不相讓😅但龍舌蘭mix埋之後,成件事有幾match喎,酒味比想像中濃,偏向鍾意飲甜啲嘅酒嘅女仔就未必啱啦~🤔
ZUCCO 🍹

原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉
葡萄牙豬肉腸拼盤
Sunrise
2023-04-10 17 浏览
放下假去chill下飲嘢食嘢🍸朋友約我到呢間「Zucco」相聚一下,佢係尖沙咀小巷入面,只要穿過小巷就有別一番天地🎑餐廳除咗食嘢仲係酒吧,有歌聽有遊戲玩e.g撞球酒枱🎱🔸美國肉眼扒 10oz $31810oz 都幾大塊,點了五成熟,真係做到五成熟👍🏻肉質鮮嫩,好香牛肉味,而且好juicy,仲有啲薯仔薯蓉沙律配菜,特別好食😋🔸黑松露野菌忌廉意粉 $128黑松露好香好突出,意粉好creamy多汁,仲有好多雜菇🍄唔會太單調!🔸咸蛋帶子意大利飯 $138個飯好夠汁,唔會太乾,好似risotto咁咸蛋均勻地撈埋係飯入面,所以味道夠香!仲有一大舊帶子,好新鮮,肉質保持多汁彈牙鮮嫩,是因為沒有煮過熟👍🏻🔸Orange Juice $48因為戒酒所以無叫酒,但餐廳有好多酒飲本來想叫咖啡飲,當天無咖啡所以叫左杯橙汁以為好簡單,上菜時見到都好有心思有擺設🍊
放下假去chill下飲嘢食嘢🍸

餐廳除咗食嘢仲係酒吧,有歌聽有遊戲玩e.g撞球酒枱🎱

🔸美國肉眼扒 10oz $318

🔸黑松露野菌忌廉意粉 $128

🔸咸蛋帶子意大利飯 $138
個飯好夠汁,唔會太乾,好似risotto咁
咸蛋均勻地撈埋係飯入面,所以味道夠香!

🔸Orange Juice $48
因為戒酒所以無叫酒,但餐廳有好多酒飲
本來想叫咖啡飲,當天無咖啡所以叫左杯橙汁
以為好簡單,上菜時見到都好有心思有擺設🍊
自從之前在尖沙咀試過酒吧餐廳後才發現原來尖沙咀有這麼多不同類型的酒吧餐廳 🤗這次來的是位於地舖的Zucco因為它位於屬於比較自成一角的位置所以環境不太嘈雜 而且感覺很安全👍🏻裝修走比較Modern的風格 利用不同的燈光映射出不一樣的感覺 簡潔俐落又有Feel 😍這裡主打薄餅和意粉 也提供不同下酒菜、小食、啤酒、紅白酒及雞尾酒🍸雖然我們都選了有酒精的cocktail 但其實這裡也供應很多款mocktail的 就算不喝酒的人也不怕 😊🔹️ Sunrise $108這杯Sunrise有tequila, orange juice, passion fruit, grenadine第一口就聞到濃烈的tequila烈酒味加入橙汁、百香果和紅石榴之後為這杯酒帶來酸甜 但又沒有蓋過tequila的味道😋是一杯有清新酸甜味但同時很有酒精濃度的cocktail👍🏻🔹️ Endless Summer $98第二杯Endless Summer酒味相對沒那麼濃烈使用了氈酒為基底氈酒是以杜松子為主要調味材料 配以多種植物藥材混合以成所以會散發出濃郁的草本香氣☘️加上散發出清新花香的St-Germain和葡萄柚汁總括來
自從之前在尖沙咀試過酒吧餐廳後
才發現原來尖沙咀有這麼多不同類型的酒吧餐廳 🤗
這次來的是位於地舖的Zucco
因為它位於屬於比較自成一角的位置
所以環境不太嘈雜 而且感覺很安全👍🏻
裝修走比較Modern的風格
利用不同的燈光映射出不一樣的感覺 簡潔俐落又有Feel 😍

這裡主打薄餅和意粉
也提供不同下酒菜、小食、啤酒、紅白酒及雞尾酒🍸
雖然我們都選了有酒精的cocktail
但其實這裡也供應很多款mocktail的
就算不喝酒的人也不怕 😊

🔹️ Sunrise $108
第一口就聞到濃烈的tequila烈酒味
加入橙汁、百香果和紅石榴之後為這杯酒帶來酸甜
但又沒有蓋過tequila的味道😋

總括來說是一杯充滿花香和果香的酒 😍

🔹️ 香煎牛小排 $108
作為前菜 這份切得薄薄的香煎牛小排很適合當下酒菜
首先牛味很濃😋 廚師把牛小排煎的熟度也剛剛好
雖然未達到入口即溶的地步 (因為這份牛的脂肪比例不算高)
但能夠把牛小排的肉汁鎖住而口感又不韌🤗

本來來這裡主要想喝喝酒放鬆
沒想到它的食物質素居然比我想像中好👍🏻
餐廳中間有一個大屏幕會放流行曲和R&B歌的MV
環境充滿氣氛 讓人很放鬆🫠
(雖然我覺得如果一直只放R&B和Jazz類的歌會更搭🤣)
是個很適合情侶還有閨密來的地方
如果一群朋友去的話 極力推薦它們的Sofa位置🥰

假期前夕的晚上,想在酒吧chill一下,朋友推介食物質素不俗又在網上看見這家滿近工作地點K11的,於是就過來了裝潢Beer pong 大電視📺 Rock Music清吧應有盡有服務水平正常燒茄子 $78甜中帶辣,少量辣醬吊出茄子🍆鮮味,外皮巨脆,有夠出色!雞翼拼盤 $118沒有了蒜香味,也無阻其出色發揮香辣 微甜的雞翼底 小量麻辣油舖面烤一會,麻香辣香兼備,口味不俗蜜糖 香脆的外皮 配以薄薄的蜜糖,入口外脆內軟又多肉汁水牛城 酸辣的炸雞翼,口感香脆但略為多水份些,微微水潤,不俗雞翼高質!難以想像是酒吧出品香煎三文魚扒忌廉汁 $218全熟,夠安全,外皮跟三文魚肉分開烹調,外皮香脆得像薯片!配個忌廉汁入口cream以蒜蓉炒香的蘑菇彈牙細嫩,不錯Drink: Muimonade $88Mui special sour mix, 感覺是有lemonade跟lime,出色在於其酸味沒有過當,配合適量的甜味調和,口味相當refreshing, 入口超提胃唯一缺點就是酒杯不夠炫目而已

又在網上看見這家滿近工作地點K11的,於是就過來了

裝潢

服務水平正常

燒茄子 $78
甜中帶辣,少量辣醬吊出茄子🍆鮮味,外皮巨脆,有夠出色!

雞翼拼盤 $118
沒有了蒜香味,也無阻其出色發揮

蜜糖 香脆的外皮 配以薄薄的蜜糖,入口外脆內軟又多肉汁

雞翼高質!難以想像是酒吧出品

香煎三文魚扒忌廉汁 $218
以蒜蓉炒香的蘑菇彈牙細嫩,不錯

Drink: Muimonade $88
唯一缺點就是酒杯不夠炫目而已
2023-04-08 12 浏览
尖沙咀呢間酒吧西餐,環境幾適合飲酒食嘢,如果大班人包場氣氛仲唔錯。呢度食物種類都幾多,有小食、串燒、意粉、飯等等。話明食飯飲吓嘢傾吓計,當然叫返杯啤酒啤啤佢。▶️麒麟啤$98夠晒大杯,夠凍夠爽🍺▶️Apple Breeze $88成份有青瓜🥒、蘋果汁🍹、蘋果糖水、梳打。呢個非常清爽。鍾意青瓜嘅清爽味,同埋蘋果非常之夾,而且唔會好甜,幾好飲!▶️烤雞泡魚乾$58飲嘢最好就叫啲小食。雞泡魚乾整得唔錯,送酒一流。▶️炸薯條🍟$68薯條份量好多,夠哂抵食!非常香脆,除咗茄汁仲配有黑松露醬,黑松露醬好味!▶️香煎牛小排扒🥩$108呢個飲嘢食幾好,兩個人食少少😋細細塊而且牛味香嫩又好食🤤▶️原隻青龍蝦龍蝦汁意大利粉🦞🍝$168呢個抵食有龍蝦,意粉有蒜片、蘆筍。味道唔錯!

呢度食物種類都幾多,有小食、串燒、意粉、飯等等。
話明食飯飲吓嘢傾吓計,當然叫返杯啤酒啤啤佢。

▶️麒麟啤$98
夠晒大杯,夠凍夠爽🍺

▶️Apple Breeze $88

▶️烤雞泡魚乾$58
飲嘢最好就叫啲小食。雞泡魚乾整得唔錯,送酒一流。

▶️炸薯條🍟$68

▶️香煎牛小排扒🥩$108
呢個飲嘢食幾好,兩個人食少少😋細細塊而且牛味香嫩又好食🤤

▶️原隻青龍蝦龍蝦汁意大利粉🦞🍝$168
呢個抵食有龍蝦,意粉有蒜片、蘆筍。味道唔錯!

2023-04-07 8 浏览
今日放假同朋友出去飲杯嘢chill吓,去咗一間尖沙咀chill爆隱世酒吧,食嘢、飲嘢、聽歌…….香蒜辣椒虎蝦意粉 $148香蒜虎蝦非常惹味、辣辣地 、調味恰到好處食到停唔到口。凱撒沙律配煙三文魚 $98我個friend平時係唔鍾意食沙律,但係佢話呢個凱撒沙律整得非常好味,蔬菜新鮮爽脆、煙三文魚份量多。唐揚魷魚 $88粉漿平均外皮鬆脆,口感香脆,配酒一流。我哋仲叫咗兩杯Cocktail,Bububu & Dragon Rose,兩杯都好好味。總括而言:食物方面高質、酒吧型格、店員服務高質有禮、值得再去的餐廳。

香蒜辣椒虎蝦意粉 $148
香蒜虎蝦非常惹味、辣辣地 、調味恰到好處食到停唔到口。

凱撒沙律配煙三文魚 $98

唐揚魷魚 $88
粉漿平均外皮鬆脆,口感香脆,配酒一流。