2024-06-10
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Yadllie Plate 야들리애플래이트 (旺角)📍旺角西洋菜南街1N號兆萬中心11樓🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟好耐冇嚟過啦,依然都係兆萬中心嘅清泉永遠都係兆萬入面最好食嘅嘢,我去兆萬淨係會食呢一間韓國嘢🤣醬豬蹄 $258第一次食呢個,應該算係新嘢?之前冇見過,豬手炆得好腍,多肉啲皮又彈牙充滿骨膠原,加$20配多一份生菜嚟包就啱啱好。農家鮮泡菜 $38估唔到都有返咁上下辣,好開胃好惹味半半炸雞 $208兩個味道我哋揀蜜味乳酪粉同埋黃金蒜香,強烈推薦乳酪味,酸酸甜甜咁樣竟然同炸雞好夾!誰吃誰知道😆😆烤牛肉水冷麵 $128水冷麵嘅質感我唔算太鍾意,但係牛肉幾好食芝士辣炒雞 $128呢個都幾抵食,因為一盤份量都好大,而且拉絲芝士keep住熱煮咁樣,勁好食!巨峰乳酸梳打 $48朋友嗌咗杯嘢飲,偷飲咗兩啖,幾Refreshing唔會太甜幾好飲,下面仲有d爆珠~發現晏晝去食仲有折頭添,下次捉埋班朋友下晝去食先~✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 Yadllie Plate 야들리애플래이트 (旺角)
📍旺角西洋菜南街1N號兆萬中心11樓
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
醬豬蹄 $258
農家鮮泡菜 $38
估唔到都有返咁上下辣,好開胃好惹味
半半炸雞 $208
烤牛肉水冷麵 $128
水冷麵嘅質感我唔算太鍾意,但係牛肉幾好食
芝士辣炒雞 $128
巨峰乳酸梳打 $48
發現晏晝去食仲有折頭添,下次捉埋班朋友下晝去食先~
✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨