2021-05-15
❣️小公主品嚐性價比高西餐•WM Cafe & Bar❣️雖然住喺荃灣不過都好少嚟海之戀呢一邊😋估唔到原來呢度有間咁高質嘅西餐廳😍價錢都好親民💗今次同小公主食個西式晚餐!餐湯我哋揀咗意大利蕃茄雜菜湯🍅 湯底香濃裏面啲料都好足!餐包香甜軟熟💗主菜我哋揀咗巴馬臣芝士香煎珍寶帶子卡邦尼扁意粉🍝 珍寶帶子超級大粒😍非常鮮甜!上面仲鋪滿咗好多芝士添!意粉全部都沾滿左香濃嘅醬汁!每一啖都充滿蛋香!小食我哋揀咗吉列炸蠔!一碟有兩件!外層炸到非常香脆🔥裏面嘅蠔鮮甜多汁!配埋嗰醬汁味道好match!我哋仲加左個意大利風乾火腿箭菜Pizza🍕成個Pizza上面鋪滿晒滿滿嘅芝士碎😍意大利風乾火腿鹹鹹香香好惹味!Pizza嘅餅底薄脆香口😋最後最後公主最期待嘅就係佢哋自家製嘅蛋糕🍰士多啤梨夾心芝士餅💗食埋個甜品之後大滿足🥰