2023-01-16
一路由底層行到上黎3樓,附近係好多小朋友學習興趣班既店舖,睇完啲課程揀左呢間 WM 同爸爸醫肚喇!地方好舒服,店員俾左卡位我地,眼見長枱一家大細黎食又有,幾個姊妹們一齊食又有,情侶拍拖又有🤗客路非常廣,一定啱食~~美式醬燒豬肋骨配洋蔥圈、 炸薯條及鮮菜沙律半份豬肋骨有四大條,燒到個邊好脆香呀, 切到啖啖肉食架!係有驚喜!BBQ 醬汁剛剛好唔會蓋過豬味! 夠嫩夠淋😉😉係唔錯喎。加埋邊食主菜仲有小食伴住食係一件樂事呀!跟住到 Pizza 到,我只係心諗想換下隻碟,店員已經出現同步進行中👍👍讚!!呢啲咁細心既服務已經買少見少~ WM 蟹皇薄餅餅底超薄超脆!成隻蟹樣係度, 佈滿芝士蟹柳絲蟹肉菇蕃茄醬,足料到爆!+$35跟餐有湯/炸蠔/餐飲見到餅櫃既餅最後忍唔住要嘆埋cake 💓滿足滿足 Happy Friday
美式醬燒豬肋骨配洋蔥圈、 炸薯條及鮮菜沙律半份
WM 蟹皇薄餅