雞翼都係大眾化嘅小食,做到專業級而且仲有幾間分店一定非同凡響。「Wingman」平日晚市都差唔多坐滿,可見雞翼控超級fans都唔少。這裏同時提供雞翼放題,見店員捧出一碟又一碟唔同口味的雞翼,相當吸引。😍我哋戰鬥力麻麻哋都係叫套餐少食多滋味😋咯咯拼盤包括18隻雞翼(3種口味)及1個配菜$268雞翼有分乾嘅香料和濕嘅醬汁口味。我哋分別叫咗兩款乾嘅同一款濕嘅。擺放精美,香噴噴放上枱已經流晒口Cajun Spice 紐奥良香粉經典嘅紐奧良香粉,聞到青檸味道。雞翼乾身得來好juicy ,雞皮乾身烤到勁脆,唔會吃到雞嘅皮下脂肪層,調味粉係啱啱好唔會過鹹。Cali Style 巴馬臣芝士蒜蓉味蒜香味加上巴馬臣芝士,超正嘅配搭!巴馬臣芝士仲加入parsley 味道更加有層次。完全唔食得辣嘅呢款都幾啱。😋Buffalo水牛城醬😋經典嘅「濕身」款式,本身有分咗重辣和普通版。這個普通版也有辣勁。醬汁充滿美式酸辣香濃口味,辣得過癮。🌟👍🏻Wingman Avo 火燒牛油果🥑香軟嘅牛油果表面略烤,簡單放少許鹽來調味已非常美味!旁邊嘅醬油唔點都可以。Passion fruit Lemonade味道清爽,吃到有熱

我哋戰鬥力麻麻哋都係叫套餐少食多滋味😋
咯咯拼盤包括18隻雞翼(3種口味)及1個配菜$268
擺放精美,香噴噴放上枱已經流晒口
Cali Style 巴馬臣芝士蒜蓉味
蒜香味加上巴馬臣芝士,超正嘅配搭!
水牛城雞翼
Buffalo水牛城醬😋
Wingman Avo 火燒牛油果🥑

Passion fruit Lemonade
味道清爽,吃到有熱情果蓉,果核,Lemonade 帶點檸檬酸香味,味道豐富的一杯Mocktail 🍹👍🏻🌟
水牛城雞翼
2022-07-13 19 浏览
鍾意食雞翼嘅朋友一定有聽過呢間Wingman全店都係用法國無激素雞翼足足有19款口味 你諗到或你諗唔到嘅都有如果大食嘅朋友真係好推介你地嚟挑戰放題任食90分鐘 由138至278不等 有啲仲可以任飲汽水啤酒添 超抵我地lunch就唔食放題咁勁喇叫左一份Finger Licken’ 同散叫多一份雞翼Cajun Spice Wings呢款係乾身系列 美國紐奧良地區風味香料味重 味道微辣Buffalo Wings經典嘅水牛城雞翼 味道酸酸辣辣 好開胃Honey Wasabi Fried Chicken Thighs爆脆雞系列可以揀thighs/drumsticks個皮絕對係食咁多炸雞最脆嘅一個沒有之一味道淨係食到honey但冇wasabi味 唔洗驚攻鼻Thai Sweet Chilli Fried Chicken Drumsticks泰式甜辣都係甜多過辣 想食辣要揀其他口味喇隻雞鎚勁大隻啖啖肉Sauteed Broccolini平時食球狀嘅西蘭花多原來西蘭花苗係咁好食 好有菜味好甜 值得叫!Virgin Mojito食炸雞難免口乾 叫番杯清爽嘅mocktail飲下 爽呀!
鍾意食雞翼嘅朋友一定有聽過呢間Wingman

泰式甜辣都係甜多過辣 想食辣要揀其他口味喇
隻雞鎚勁大隻啖啖肉

Sauteed Broccolini
平時食球狀嘅西蘭花多
原來西蘭花苗係咁好食 好有菜味好甜 值得叫!

Virgin Mojito
炸雞難免口乾 叫番杯清爽嘅mocktail飲下 爽呀!

估唔到食雞都可以食得出神入化,位於旺角呢間高人氣雞翼專門店Wingman主打即叫即炸雞翼,款式口味選擇多,有炸有唔炸,任君選擇。Wingman同時亦推出90分鐘雞翼放題,可以任食雞翼😱,想食飽d既話一定唔可以錯過XD!不過小K今次食唔到咁多,所以只是點了一個雞翼拼盤+飲品,但是分量也有不少😅這個拼盤包括18隻雞翼(三種不同口味)+一個配菜,配菜需要在餐牌上另選。基本上大部分口味都是平時比較少見的,最後叫了巴馬臣芝士蒜蓉味、黑芝麻海鮮蜂蜜🍯味、自家製鹹蛋黃味,三種口味各有特色👍🏻,建議芝士同鹹蛋黃味在食之前先感受一下它們的香味😍,咬落去既時候同雞翼汁融合在一起,非常特別😉。海鮮蜂蜜味則是比較有趣的甜中帶點醬油味😂,可以話係第一次食呢種味道。薯條🍟還配了一盒松露醬,食完之後滿口黑松露的味道☺️最後這杯Passion Mango Soda有熱情果和芒果🥭,飲落去會有酸甜的味道😋

薯條🍟還配了一盒松露醬,食完之後滿口黑松露的味道☺️

2022-07-13
  • 自家製鹹蛋黃味雞翼
一直都好想試「Wingman」嘅雞翼🐔終於去試一試😍.日本蜂蜜芥末雞翼🐓表面有1粒芥末🇯🇵蜂蜜雞翼甜甜哋加上芥末香😬一啲都唔辣🤣但幾特別同創新🤤.紐奧良香粉雞翼🐥有青檸作點綴🍋令惹味紐奧良香粉帶點清新😗雞肉外脆內嫩滑多汁😝.巴馬臣芝士蒜蓉雞翼🍗巴馬臣芝士同蒜蓉🧀🧄味道豐富又非常香口😋.甜蕃薯條🍟🍠炸得好香脆,綿密蕃薯蓉🍠仲可以點少少沙律醬換下口味👍🏻.Blue Cloud💙☁️荔枝、青檸加薄荷🌿甜得嚟好清爽😉
一直都好想試「Wingman」嘅雞翼🐔終於去試一試😍
Blue Cloud💙☁️荔枝、青檸加薄荷🌿甜得嚟好清爽😉
  • 巴馬臣芝士蒜蓉味
2022-07-10 30 浏览
晚上想放鬆一下,於是去朋友推介既雞翼放題餐廳Me Time一下。餐廳環境比較燈光暗,可以更放鬆同埋有情調。可以散叫或者揀放題。我揀左19隻口味 All (19) Flavours, 可以free flow 指定小食同指定飲品。第一輪放題,我叫左三種口味:新加坡辣蟹味(右),自家製鹹蛋黃(左下),四川甜辣醬(左上)。個人好喜歡自家製鹹蛋黃味,外層鹹蛋黃既滋味,令雞翼有種異國風味,質感外脆內嫩。四川甜辣醬就由外至內既辣味,味覺新挑戰。而新加坡香辣蟹就幾惹味。食雞翼當然唔少得飲啤酒啦!小食叫左個松露芝士通心粉食,啖啖通心粉都有松露芝士包圍住,都幾好食。第二輪叫左四款雞翼:日本吉列咖喱味(左上)、日本蜂蜜芥辣(右上)、巴馬臣芝士蒜蓉味(右下)、咖啡香味(左下)。日本吉列咖喱味,唔辣但咖喱味濃郁。日本蜂蜜芥辣味,清香微甜,芥辣醬唔算太辣,岩唔食得辣既我。巴馬臣芝士蒜蓉味,芝士滿滿,好惹味。咖啡香味,啖啖濃expresso,提神之選。食到呢輪都飽了。最後一輪就叫左個醉雞,呢道菜有驚喜。除咗正常發揮既酒味,食落慢慢個口會有少少食四川菜既微微麻辣味,刺激左味蕾。成為今餐雞翼放題完美既句點。

餐廳環境比較燈光暗,可以更放鬆同埋有情調。

可以散叫或者揀放題

食雞翼當然唔少得飲啤酒啦!

日本吉列咖喱味,唔辣但咖喱味濃郁。

日本蜂蜜芥辣味,清香微甜,芥辣醬唔算太辣,岩唔食得辣既我。

巴馬臣芝士蒜蓉味,芝士滿滿,好惹味。

咖啡香味,啖啖濃expresso,提神之選。

食到呢輪都飽了。

2022-07-09 109 浏览
雞翼放題,要首先俾like老闆,諗到雞翼放題,真係幾特別,仲要多款口味,包你味雷夠哂享受,畀你任食雞翼, 身為雞翼控嘅我梗係要試下, 早排同事黎食過都話唔錯, 咁我又去睇下有幾唔錯先。首先係食物, 我揀咗90分鐘雞翼放題, 有19種口味選擇, 可以先嗌住六款唔夠再落order。六款雞翼有:黑椒檸檬印度唐杜里烤雞蒙古燒烤味醉雞泰式甜辣醬黑芝麻海鮮蜂蜜每款各有四隻黑椒檸檬係自己再加檸檬汁唐杜里烤雞係乾身款雞翼蒙古燒烤味雞翼好有bbq風味,愛辣人士揀佢就真係好正醉雞係濕身款雞翼, 係碗上的, 湯底濃郁泰式甜辣醬係咁多款我最鍾意食嘅, 食咗一啖已經愛上了, 甜甜地又易入口黑芝麻海鮮蜂蜜勁多黑芝麻在面,好香濃,蜂蜜甜又易入口,都係十分推介的。兩位店員服務超好,有禮貌又有笑容,一叫即到,仲講得好清楚放題包括左啲咩,枱面仲備有手套同濕紙巾方便食雞翼用,好細心。環境好乾淨同坐得好舒服,同事介紹完我去,我都會再介紹朋友去,真心推介!
六款雞翼有:
黑芝麻海鮮蜂蜜

每款各有四隻
黑椒檸檬係自己再加檸檬汁
唐杜里烤雞係乾身款雞翼
蒙古燒烤味雞翼好有bbq風味,愛辣人士揀佢就真係好正
醉雞係濕身款雞翼, 係碗上的, 湯底濃郁

ice lemon tea
黑椒芝麻海鮮蜂蜜
2022-07-06
ice lemon tea
黑椒芝麻海鮮蜂蜜
2022-07-09 25 浏览
🐳如果喜歡吃雞和雞翼的朋友,就一定要來這裡了。這裡有超多不同口味的雞翼,包你從來未試過的,包你食到飽飽。🐳這裡是出名雞翼放題,選擇不同口味,不同價錢,最多可選擇19種口味😬不過今次我們沒有食雞翼放題,而是叫單點,因為這店也有很多特色食物。🐳Finger Lickin 💰2385隻雞翼(日本蜂蜜芥辣)4件爆脆雞(原味)杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗超級大隻雞翼🐔,顏色非常吸引,香脆美味,配上蜜糖甜絲絲。爆脆雞🐣切成細塊炸脆,一口一件,由於新鮮即炸,小心燙口。西蘭花苗非常翠綠嫩口,杏仁和麵包糠的配搭也非常特別,好夾!好吃!🐳菠菜甘蘭沙律配柚子醬💰65通常羽衣甘蘭都會有種苦澀味,但這款沙律十分脆口,完全沒有苦澀味,配上這種沙律醬美味十足!🐳炒麵豉茄子💰65非常有日式菜的feel,茄子好入味。🐳烤蒜龍蒿大啡菇💰75大啡菇烤得十分好,頂頂的蒜烤得脆脆,用牛油烤,外脆內軟,香噴噴😋🍸Passion Mango Soda💰60🍸Passion Fruit Lemonade 💰60兩款飲品也很爽,天氣熱,最適合飲酸酸甜甜的飲品,樣子也很漂亮!

🐳Finger Lickin 💰238

🐳菠菜甘蘭沙律配柚子醬💰65

🐳炒麵豉茄子💰65
非常有日式菜的feel,茄子好入味。

🐳烤蒜龍蒿大啡菇💰75

🍸Passion Mango Soda💰60
🍸Passion Fruit Lemonade 💰60
2022-07-07 34 浏览
雞翼放題,但唔係只有放題,都有雞翼套餐,亦可以單點叫食物。餐廳入面都用燈箱做招牌,寫上:一齊叫雞🐣🐥⋯⋯光輝歲月。。。佈置都有懷舊感覺,舊車牌、鐵閘、黑膠唱片。。。我哋叫咗1)脆爆系列$238 5隻雞翼(蜂蜜芥辣味) 4件爆脆雞(原味) 一個配菜杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗🥦$752)再叫左 炸麵豉茄子🍆$65 烤蒜🧄龍蒿大啡菇$75 菠菜甘藍沙律配柚子醬$653)飲品百香果檸檬🍋梳打$60百香果芒果薄荷梳打$60講番雞翼,炸得好,所以配乜嘢味都好食😋。澳洲西蘭花苗,菜苗嫩,佢地將杏仁仆碎咗,同麵包糠澆上菜苗面。炸麵豉茄子,茄子上面都放咗木魚片、紫菜絲、葱粒、日本櫻桃蘿蔔片。龍蒿大啡菇好香,點解?係龍蒿嘅功勞👍這種香草(廚師都會把大量龍蒿葉切碎,煮好後加材料進去,提升香味)而大啡菇上面重有脆蒜,所以好好食😋。
雞翼放題,但唔係只有放題,都有雞翼套餐,亦可以單點叫食物。
佈置都有懷舊感覺,舊車牌、鐵閘、黑膠唱片。。。
我哋叫咗
1)脆爆系列$238
5隻雞翼(蜂蜜芥辣味)
4件爆脆雞(原味)
一個配菜
菠菜甘藍沙律配柚子醬$65
3)飲品
百香果檸檬🍋梳打$60
百香果芒果薄荷梳打$60
講番雞翼,炸得好,所以配乜嘢味都好食😋。
而大啡菇上面重有脆蒜,所以好好食😋。
2022-07-07 375 浏览
有無人同我一樣鍾意食雞翼,係的話,就要去Wingman 試下佢地雞翼放題。一共有三款放題選擇,分別有3款口味,10款口味和19款口味選擇,而19款口味仲有5款小食任食。除左3款口味外,另外兩個包汽水任飲。吾想食放題,可以單點或叫套餐。見到甘多口味想試,當然揀19款口味。揀左以下口味:Japanese Katsu 日本吉列咖哩味Ranch 田園風味Lemon pepper 黑椒檸檬Salted Egg Yolk 自家製鹹蛋黃Honey Wasabi 日本蜂蜜芥辣Cali style 巴馬臣芝士蒜蓉味Drunken Wings 醉雞雞翼即叫即整,而且幾肥美,雞肉夠嫩滑,乾身和濕身的雞翼,口感也不同。乾身雞翼較脆口,而濕身雞翼有醬汁係面,多一份口感,感覺更濃味。我自己最鍾意日本吉列咖哩味和醉雞。日本吉列咖哩味夠惹味,啱晒鍾意濃味的我。而醉雞除左有酒香外,仲多一份麻的感覺,我自己鍾意這味道。一口氣食左甘多雞翼,要食番個捲心菜中和一下。

除左3款口味外,另外兩個包汽水任飲。

吾想食放題,可以單點或叫套餐。

見到甘多口味想試,當然揀19款口味。

揀左以下口味:
Japanese Katsu 日本吉列咖哩味

Ranch 田園風味

Lemon pepper 黑椒檸檬

Salted Egg Yolk 自家製鹹蛋黃

Honey Wasabi 日本蜂蜜芥辣

Cali style 巴馬臣芝士蒜蓉味

Drunken Wings 醉雞

我自己最鍾意日本吉列咖哩味和醉雞。

日本吉列咖哩味夠惹味,啱晒鍾意濃味的我。

而醉雞除左有酒香外,仲多一份麻的感覺,我自己鍾意這味道。

一口氣食左甘多雞翼,要食番個捲心菜中和一下。

• 雞翼放題
2022-07-07 32 浏览
同女兒去超市時,見到急凍雞翼,想買些回家煮嚟食,女兒話洗乜咁麻煩,有間人氣Wingman主打多款即叫即炸特色口味雞翼,多款不同味道選擇,味道超正,旺角就有分店,立即就帶我過去食!雞翼都是即叫即炸,香脆可口,肉質嫩滑,用上多款香料醃味,並以真空處理醃過夜,鎖住肉汁令雞翼更入味。雞翼分為濕身有醬或香料乾身,兩種我哋都揀咗啲食。濕身雞翼:黑芝麻海鮮蜂蜜,配上蜂蜜的海鮮醬, 醬汁味道稍甜, 加上黑芝麻的香味,雞翼香脆之餘,味道方面都好好味!日本蜂蜜芥辣,蜜糖味濃郁配合芥末的刺激,食落有甜甜微辣的感覺,雞翼味道外脆內軟,清新不辣!乾身雞翼:巴馬臣芝士蒜蓉味,炸好的雞翼撒上巴馬臣芝士碎,吃下一口,雞皮香脆,加埋巴馬臣芝士碎的軟滑和蒜蓉碎,三種濃烈而各有不同的味道充斥着味蕾。另外香脆的雞皮包裹着多汁嫩滑的雞肉,多重口感甚惹味!炸雞漢堡,漢堡中間放上一塊勁厚切炸雞扒,雞扒外層爆脆,肉質嫩滑,配上千島醬同青瓜絲,感覺就清新,不會油膩!Let your Mango:芒果和熱情果味香甜,清新好飲!

2022-06-27
2022-07-06 18 浏览
有無人同我一樣😋有得揀一定係雞翼而非雞槌?!一邊飲住酒一邊「一齊叫雞」確係爽!呢間店以雞翼放題而聞名有19重雞翼口味咁多!🤤🤤🤤不過我年紀大食唔到咁多揀咗24隻4款口味拼盤已經夠曬自選口味包括:Espresso 、黑芝麻蜜糖海鮮、星加坡辣蟹同水牛雞翼☕☕☕星加坡辣蟹味驚為天人!媽~好辣呀🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶但點解雞翼真係有蟹味架?🦀面頭啲乾蒜辣椒好有口感而Espresso 雞翼聞落真係有淡啖咖啡味☕食落好脆口好juicy 24隻雞翼拼盤可選2份小食份量係主菜size😋番薯條咸甜兼備唔會食幾條就膩🍠而沙律嘅羽衣甘藍好fresh胡麻醬亦落得唔吝嗇😋特別推介鐘意cocktail 嘅朋友杯Let your mango真係幾得有熱情果同dark rum等等酸甜味超熱帶feel🥭🥭🥭🥭愈飲就愈想食多幾隻雞翼!

有無人同我一樣😋
有得揀一定係雞翼而非雞槌?!

一邊飲住酒一邊「一齊叫雞」確係爽!

呢間店以雞翼放題而聞名
有19重雞翼口味咁多!🤤🤤🤤

不過我年紀大食唔到咁多
揀咗24隻4款口味拼盤已經夠曬

自選口味包括:

星加坡辣蟹味驚為天人!
媽~好辣呀🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶

特別推介鐘意cocktail 嘅朋友
杯Let your mango真係幾得
有熱情果同dark rum等等

酸甜味超熱帶feel🥭🥭🥭🥭
愈飲就愈想食多幾隻雞翼!
2022-07-06 58 浏览
呢間雞翼專門店真係好吸引 雞翼嘅口味超級多‼️嗰日就同朋友嚟試吓😚.📌黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼(6pcs) $69呢到嘅雞翼夠哂出名 真係冇令人失望🤩雞翼嘅口味分左乾身, 濕身或者係特製 呢款味係濕身💦醬嘅份量啱啱好 包住晒成隻雞翼😍個醬係甜甜地嘅 不過食落就冇海鮮味 反而有啲似甜麵醬🙈雞翼外皮煎到脆脆地 而個肉質就好嫩滑 仲要係好juicy🐔最可惜嘅係食到最入面就有少少血腥味🤯撇除呢樣真係好perfect架🥰.📌黑松露芝士忌廉汁通粉 $85通粉超級creamy 一食嘅時候個黑松露味好出🖤之後芝士同忌廉嘅味就會慢慢出黎🧀兩者嘅味道好平均 唔會話搶左大家個味🙌🏻佢仲用左四重芝士 真係夠哂邪惡😈呢個通粉好推薦 不過如果份量再多啲就好😆.📌杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗 $75西蘭花苗食落去個口感好爽脆 有啲似芥蘭咁 同西蘭花唔同架🥦炒得好香 加埋杏仁碎同埋啲蒜 個口感更豐富🧄.📌烤蒜龍蒿大啡菇 $75大家一定要趁熱食呢個大啡菇🔥一切開其實已經有少少菇汁流左出嚟 食嘅時候真係好juicy 熱辣辣咁好正🍄菇亦都烤得好有牛油香🧈面頭除左有蒜之外 仲有好多切左細細粒嘅菇 食落口感更加豐富🧄.📌Passion M

📌黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼(6pcs) $69
黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼(6pcs)

📌黑松露芝士忌廉汁通粉 $85

📌杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗 $75
杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗

📌烤蒜龍蒿大啡菇 $75

📌Passion Mango Soda $60
主要嘅味就係熱情果同芒果🥭不過熱情果嘅味就比較出 飲落去酸酸甜甜咁😚仲有好多熱情果係入面 好有咬口😝夏天食一杯又清新又冰凍嘅飲品真係好正☀️
Passion Mango Soda
黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼(6pcs)
杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗
Passion Mango Soda
2022-07-05 18 浏览
作為雞翼狂熱愛好者,呢間主打雞翼既wingman啱啱開幕既時候已經即刻去左食😂今日突然諗起佢,又流曬口水,就即刻約左友人去啦呢度有任食雞翼或者單點選擇而雞翼口味就有二十幾款咁多😨我胃口就唔大既,所以就揀左咯咯拼盤分別有18件雞翼,一個配菜雞翼可以揀三個口味,每款6件🔥 蒙古燒烤味🔥濃郁既孜然味,雞翼烤到乾身,的確好有蒙古風味🔥 新加坡辣蟹味🔥加上大量炸蒜,味道獨特,有番茄既酸味同爆炒辣椒味🔥 日本蜂蜜芥辣🔥同想像中有d唔一樣,個芥末就咁放左一小團係雞翼面度😂本身以為個醬汁有芥末,雞翼本身係甜甜既蜂蜜味,可以自己加芥末小食揀左🔥黑松露薯條🔥個人好怕唔脆既薯條,呢度每一條都又酥又脆,推薦👍咁好既氣氛,當然要飲返杯

呢度有任食雞翼或者單點選擇
而雞翼口味就有二十幾款咁多😨
我胃口就唔大既,所以就揀左咯咯拼盤
分別有18件雞翼,一個配菜

雞翼可以揀三個口味,每款6件

🔥 蒙古燒烤味🔥
濃郁既孜然味,雞翼烤到乾身,的確好有蒙古風味

🔥 新加坡辣蟹味🔥
加上大量炸蒜,味道獨特,有番茄既酸味同爆炒辣椒味

🔥 日本蜂蜜芥辣🔥

小食揀左🔥黑松露薯條🔥
個人好怕唔脆既薯條,呢度每一條都又酥又脆,推薦👍

咁好既氣氛,當然要飲返杯
2022-07-04 30 浏览
成日聽人講去Wingman食雞翼放題 早兩日終於有機會朝一朝聖 一去到就俾佢既霓虹燈牌所吸引 玩味濃郁 無理由唔影黎打卡😆呢晚唔係太肚餓 所以無叫到雞翼放題叫左個combo $238其實都好多野食揀左五隻Buffalo雞翼 、一份Popcorn Chicken爆谷雞、一份Honey Wasabi味既炸雞扒、小食就揀左Portobello Mushroom大啡菇,另外再散叫多份Corny CornBuffalo雞翼好大隻 炸到熱辣辣 不過嗜辣既吃貨小妹就略嫌唔夠辣 如果再辣d就更好爆谷雞同炸雞扒反而有d驚喜 炸完肉質都仍然juicy 啖啖肉啱晒我呢啲食肉獸大啡菇同燒粟米都舖滿大量既芝士碎/芝士醬 超級邪惡我地仲點左杯有Passion Fruit既cocktail 估唔到咁大杯
一去到就俾佢既霓虹燈牌所吸引 玩味濃郁 無理由唔影黎打卡😆

呢晚唔係太肚餓 所以無叫到雞翼放題
叫左個combo $238其實都好多野食
大啡菇同燒粟米都舖滿大量既芝士碎/芝士醬 超級邪惡

超多口味嘅雞翼店!前前後後共有成十九種口味,新奇有趣嘅口味甚多,例如:咖啡香味☕️、新加坡🇸🇬辣蟹味🦀、四川酸辣醬、日本吉列咖喱味🍛,咁多口味識揀一定係揀拼盤啦!想試齊所有口味仲可以揀雞翼放題,睇你個胃有幾大啦😎。🌖Finger Lickin’ $238舖頭除左有雞翼拼盤之外,其實仲有其他雞嘅部位可供選擇,就係脆爆系列嘅Finger Lickin’ 同Crunchy Party,不過口味選擇較少。兩個人唔食得多,所以叫左Finger Lickin’,包括有5️⃣隻雞翼(1種口味)、4️⃣件爆脆雞(2種口味)同1️⃣個配菜,呢個系列嘅雞全部都係濕身嘅口味,同韓式炸雞非常相似。我地揀左水牛城味雞翼、黑芝麻海鮮蜂蜜🍯雞腿扒、四川酸辣醬雞膇以及薯條🍟。雞翼每隻都好肥大,水牛城醬唔會太辣🥵;黑芝麻海鮮蜂蜜醬有股好熟悉嘅味道,係腸粉檔嘅甜醬味呀!配上雞肉感覺新奇;四川酸辣醬酸酸辣辣又幾開胃喎!薯條絕對係黑馬🐴,幼身嘅薯條即炸香脆又唔乾👍🏻。🌗Wingman Avo 火燒牛油果 $75聽聞過牛油果🥑 點豉油會變到好似食緊三文魚咁,但係真心唔似喎🤔,好彩店家仲附有青檸,酸味加到完熟牛油果度都容易入口,唔會太膩。🌖B

🌖Finger Lickin’ $238

Wingman Avo 火燒牛油果

🌗Wingman Avo 火燒牛油果 $75

Blue Cloud

🌖Blue Cloud $60
天藍色嘅cocktail其實係Blue Curaçao 加青檸薄荷梳打,入面仲有兩粒褪核荔枝,就好似有兩朵白雲☁️咁~不過荔枝位於深深深處,附上長匙羹方便𢳂出會更好。

2022-06-22
Blue Cloud