2024-04-20
今日放工約咗朋友來到荃灣吃晚飯,竟然見到少有的Full house餐廳😳店內乾淨企理,價錢唔算貴,而且仲有特價$80 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒🤯如果啱食嗌埋就真係超抵食👍🏻💜餐包餐包都要介紹?!冇錯,係要介紹佢嘅牛油🤤個餐包外脆內軟不在話下~個牛油竟然係加入咗黑松露😱真係好驚喜‼️💜V8田園沙律個名好普通,但一啲都唔普通~有新鮮牛油果🥑無花果同蕃茄仔🍅,仲配有適量嘅🍯柚子汁,味道好清新~💜龍蝦汁椰菜花燴意大利飯 配龍蝦尾本來擔心Risotto會硬,但呢間煮得好好,中間唔會好硬又保留煙煙韌韌嘅感覺🤤龍蝦尾亦都好爽口,龍蝦汁又唔會太鹹👍🏻👍🏻💜蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒 配紅酒汁差不多每一台都有嗌,因為而家做promo只係$80,係每2人限叫1份~豬鞍扒燒得都幾香,配上自家製薯仔蓉同紅酒汁,$80真係冇得輸‼️📍荃灣 Vision 8 荃灣兆和街34號永安樓地舖
💜餐包
💜V8田園沙律