2025-06-28 598 浏览
一直都知道有呢間小店西餐幾出名,食物有質素但價錢唔貴,一直未有機會試!朋友生日想食西餐,即刻網上book位,建議各位要預約先,店舖唔算大,但全場滿座!經濟環境差下,雖然侍應生唔多,但服務態度質素一流,值得一讚👍🥙前菜:巴馬火腿凱撒沙律份量足夠,新鮮度足👍 推薦指數: 7 (10分滿分)🍤餐前小食:酥炸小食拼盤有炸魚塊,炸洋蔥圈,炸薯條,即叫即炸,炸度剛剛好,有3款汁配上👍 推薦指數: 8🥘加$55可以配有時日餐湯+餐包或沙律,一杯飲品蔬菜湯夠濃郁,內有鷹嘴豆餐包暖暖的,非一段的包,配上自家煮的醬,好好食👍凍OT有茶底香味,不是淡淡的👍👍 推薦指數: 8😋主食:煙三文魚配千島醬薄餅煙三文魚不是細細塊的,配上唔知咩葉😂,一口進食好夾,但唯一係薄餅邊但硬!👍 推薦指數:8😋主食:[我最期待食的]蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒,配野菌汁做緊推廣只需加$80,原價好似二百幾蚊先切到薄薄的,食一口原味,陣陣蘋果木的香味,好正👍,只係略嫌有少少少乾身但第二口配野菌汁,有兩個唔同的層次感……👍 推薦指數:9😋主食: 香煎帶子配牛肝菌意大利麵我覺得好好食,個汁煮到剛剛好,不會太濃配上牛肝菌香氣撲鼻,意大利麵軟

🥙前菜:巴馬火腿凱撒沙律
份量足夠,新鮮度足
👍 推薦指數: 7 (10分滿分)
巴馬火腿凱撒沙律

🍤餐前小食:酥炸小食拼盤
👍 推薦指數: 8
酥炸小食拼盤

🥘加$55可以配有時日餐湯+餐包或沙律,一杯飲品
蔬菜湯夠濃郁,內有鷹嘴豆
餐包暖暖的,非一段的包,配上自家煮的醬,好好食👍
凍OT有茶底香味,不是淡淡的👍
👍 推薦指數: 8
是日餐湯+特色餐包

😋主食:煙三文魚配千島醬薄餅
👍 推薦指數:8
煙三文魚千島醬pizza

😋主食:[我最期待食的]
蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒,配野菌汁
做緊推廣只需加$80,原價好似二百幾蚊
但第二口配野菌汁,有兩個唔同的層次感……
👍 推薦指數:9
蘋果木烤黑毛豬安鞍扒配野菌汁(優惠價)

😋主食: 香煎帶子配牛肝菌意大利麵
我覺得好好食,個汁煮到剛剛好,不會太濃配上牛肝菌香氣撲鼻,意大利麵軟硬度適中
👍 推薦指數: 9
香煎帶子配牛菌肝意大利麵

🍮甜品:有兩款,叫晒,事前Book位時有講朋友生日,寫上字句,好靚好好窩心
1)Apple crumble 配有雲呢拿雪糕
❤️寫上Happy Birthday ,配有蠟燭,字寫得超靚
煮過的蘋果配上脆脆,加上肉桂香味嘅汁,超好食👍,一定要試
👍 推薦指數:10
Apple Crumble

2)心太軟配上雲呢拿雪糕
心太軟嘅朱古力醬唔會話超甜,配埋雪糕,味道剛剛好
👍 推薦指數:8
心太軟配雲呢拿雪糕

🚉交通:荃灣地鐵站行落去10分鐘內到
#打卡美食 #香港美食 #相機食先 #hkfood #美食推薦 #dessert #美食推介 #西餐
2025-06-20
庆祝纪念
生日
巴馬火腿凱撒沙律
酥炸小食拼盤
是日餐湯+特色餐包
煙三文魚千島醬pizza
蘋果木烤黑毛豬安鞍扒配野菌汁(優惠價)
Apple Crumble
  • AppleCrumble
2025-06-26 197 浏览
道地西餐廳之[Vision 8]Vision 8 餐廳裝修時尚感,環境舒適,座位都幾闊落,坐得舒服,適合一家大細食架👍🏻。頭盤沙律:沙律都幾清新,蔬菜新鮮翠綠,配埋沙律醬,好開胃😋。南瓜忌廉湯:南瓜湯味道香濃幼滑,飲落去暖笠笠,點住餐包食一流😌。白酒忌廉煮南青口(配薄多士):青口煮得好入味,白酒忌廉汁都好香,青口新鮮啖啖肉。配埋薄多士,點埋啲汁食,真係好juicy😆。烤美國極階級肩鉀牛扒(五成熟、紅酒汁):牛扒真係正,肩鉀位置比較多肉。牛扒煎得啱啱好,五成熟嘅牛扒,肉質嫩滑,入口即溶唔會韌。紅酒汁都好香濃,配埋牛扒一流😋。煙三文魚配千島醬薄餅:薄餅嘅賣相都幾靚,煙三文魚新鮮,配埋千島醬,味道豐富,口感都幾好,薄餅皮都幾香脆😁。總結:Vision 8嘅菜式味道一流,而且款式都幾多,可以滿足唔同嘅口味!餐廳位置方便,喺荃灣地鐵站行5分鐘就到,非常方便。店員服務態度都好好,而且適時地詢問客人的需要,店長亦有介紹菜式嘅特別之處,非常細心👍🏻。
道地西餐廳之[Vision 8]

頭盤沙律:
沙律都幾清新,蔬菜新鮮翠綠,配埋沙律醬,好開胃😋。

南瓜忌廉湯:
南瓜湯味道香濃幼滑,飲落去暖笠笠,點住餐包食一流😌。

白酒忌廉煮南青口(配薄多士):

烤美國極階級肩鉀牛扒(五成熟、紅酒汁):

煙三文魚配千島醬薄餅:

總結:
2025-06-24
2025-06-24 257 浏览
位於荃灣嘅一間小店,雖然冇華麗裝修,但店內環境溫馨舒適。最驚喜嘅係,呢度出品竟然有酒店級水準,令人一試難忘。近期餐廳推出推廣,蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒三折優惠,只售$80,性價比極高。豬扒外層炭香撲鼻,肉質軟嫩多汁,火候掌握得恰到好處,完全唔會過熟或乾柴。配菜方面同樣用心。焗薯蓉表面金黃焦香,口感結合粒粒與綿滑,層次感十足。帶子牛肝菌意粉令人眼前一亮,高質帶子鮮甜多汁,意粉creamy又掛汁,香氣撲鼻。小食方面,酥炸雞翼外脆內嫩,熱辣辣上枱,啖啖肉香,係老少咸宜嘅人氣之選。最後一道甜品「心太軟」為整個用餐劃上完美句號,熱朱古力醬傾瀉而出,香濃甜美,配埋雪糕使其更升級。總括而言,呢間餐廳係荃灣區內一顆低調寶石,無論味道、價錢定服務都令人滿意,值得再來。

2025-06-23
  • 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒
2025-06-23 252 浏览
位於荃灣,交通方便,裝修現代簡約,座位寬敞,適合情侶約會或朋友聚餐。 店員態度友善,會主動介紹招牌菜,上菜速度合理。 1️⃣ 巴馬火腿凱撒沙律 ✔️ 羅馬生菜新鮮爽脆,巴馬火腿鹹香適中 ✔️ 醬汁份量剛好,不會過多 2️⃣ 烤美國極佳級肩胛牛扒(5成熟)✔️ 肉質軟嫩多汁,芥末汁微酸開胃 ✔️ 配菜薯蓉綿密香滑 3️⃣ 西班牙海鮮飯 ✔️ 海鮮份量足,包括大蝦、青口、蜆肉 ✔️ 飯粒吸盡海鮮湯汁,味道鮮美 👍 總結:食物質素高,尤其推薦西班牙海鮮飯,環境舒適,適合特別日子慶祝。 📍 位置 & 環境:位於荃灣,交通方便,裝修現代簡約,座位寬敞,適合情侶約會或朋友聚餐。 💁 服務:店員態度友善,會主動介紹招牌菜,上菜速度合理。

店員態度友善,會主動介紹招牌菜,上菜速度合理。

1️⃣ 巴馬火腿凱撒沙律
✔️ 羅馬生菜新鮮爽脆,巴馬火腿鹹香適中
✔️ 醬汁份量剛好,不會過多

2️⃣ 烤美國極佳級肩胛牛扒(5成熟)
✔️ 肉質軟嫩多汁,芥末汁微酸開胃
✔️ 配菜薯蓉綿密香滑

3️⃣ 西班牙海鮮飯
✔️ 海鮮份量足,包括大蝦、青口、蜆肉
✔️ 飯粒吸盡海鮮湯汁,味道鮮美

👍 總結:

📍 位置 & 環境:

💁 服務:
店員態度友善,會主動介紹招牌菜,上菜速度合理。
2025-06-18 149 浏览
**🦪 白酒忌廉藍青口** 法國藍青口肥美無砂,忌廉汁滲滿蒜香,附贈多士蘸汁食,精華一滴不漏!**🍗 芝麻雜雞翼(4件)** 混入黑白芝麻的脆漿,咬開爆出迷迭香氣息,醃製入味到骨!**🔥 招牌烤成豬手配酸椰菜** 豬手外皮烤至琥珀色脆殼,刀切時「咔嚓」聲響亮!膠質部位黏唇,肉質嫩滑不柴,酸椰菜完美中和油膩感~ **🍕 煙三文魚千島醬薄餅** 薄脆餅底鋪滿挪威煙三文魚,千島醬super match !鹹香中帶微酸,邊緣焦香如餅乾~ **🐷 蘋果木燒黑毛豬鞍扒** 西班牙黑毛豬厚切,鎖滿肉汁,芥末籽醬提鮮, #德國豬手 #黑毛豬 #藍青口 #港女打卡 #歐陸菜

**🦪 白酒忌廉藍青口**

**🍗 芝麻雜雞翼(4件)**

混入黑白芝麻的脆漿,咬開爆出迷迭香氣息,醃製入味到骨!

**🔥 招牌烤成豬手配酸椰菜**

肉質嫩滑不柴,酸椰菜完美中和油膩感~

**🍕 煙三文魚千島醬薄餅**

薄脆餅底鋪滿挪威煙三文魚,

**🐷 蘋果木燒黑毛豬鞍扒**
西班牙黑毛豬厚切,鎖滿肉汁,芥末籽醬提鮮,

#德國豬手 #黑毛豬 #藍青口 #港女打卡 #歐陸菜
2025-06-17 332 浏览
超正,一定要食牛肩扒+青口,我哋仲食咗豬鞍同龍蝦湯。下次嚟食意粉同pizza🤭環境唔錯,地點方便,服務員十分殷勤有禮,落雨天叫你坐多陣,停雨先走(窩心)讚讚讚👍👍
讚讚讚👍👍
2025-06-17
  • 烤美國極佳級肩胛牛扒
  • 青口
2025-06-15 520 浏览
見到咁多人都有好評,就帶埋一大班大人細路一齊嚟試吓啦。有驚喜喎,總括而言性價比非常高服務又好好,嘢食嘅質素都唔錯。我哋試咗一個帶子意粉,一個茄汁蜆意粉,菠菜天使麵,幾款pizza,威靈頓牛柳。當然就唔少得佢哋嘅$80特價蘋果黑毛豬鞍。呢個真係大癲, $80嘅價錢$300嘅水準。好似老闆咁講,大家主要真係要嚟欣賞吓佢蘋果木分出嚟嗰種煙熏味,我哋一個叫咗五個,大部份嘅嘅豬安都係非常嫩滑微微粉紅色係Perfectly cooked! 配菜亦都好食嗰個焗薯餅停唔到口。每樣嘢都很不錯啦。 因為琴日係父親節前夕,老闆仲話每個爸爸都送一杯酒,令到大家都十分開心,無論係老闆定係侍應都好熱情,有耐心咁解釋Menu同埋啲食物。斟水執碟,一啲都唔會怠慢,真係好有小店嘅溫暖感覺。雖然喺其他食評都會睇到其實佢哋嘅生意唔差,但係對住咁多人北上消費,有時我都會覺得我哋真係需要多啲去支持有誠意嘅小店!感謝呢間餐廳俾我哋琴日一個美好嘅晚餐!
蘋果木燒黑毛豬鞍
蘋果木燒黑毛豬鞍
2025-06-13 521 浏览
老板好親民,會為左個餐包再番來食!夜晚有三款餐包,配黑松露牛油醬,三款都超好食,熱辣辣,外皮脆卜卜,裏面鬆鬆軟軟,咬落係鬆化,最MVP既係個黑松露牛油醬,真係好食到痴線一定要嗌埋餐湯,個餐包配餐湯食都係好正是日餐湯係椰菜花忌廉湯,新鮮椰菜花打碎成忌廉湯,好順滑,冇味精味炸魷魚圈新鮮炸起脆卜卜,上台個陣都仲熱辣辣!鮮姑蜆茄醬會意大利麵蜆肉處理得好好,好鮮甜完全冇沙,成碟意粉勁多蜆,基本上一個吉落去,全部都係蜆,好正雖然係一間價錢親民嘅小店,但係服務一啲都馬虎,店員仲會好貼心,幫我哋轉咗隻碟先上主菜蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒蘋果木嘅煙熏味好出,好香,豬安烤得啱啱好,完全唔會柴,芝士薯仔千層好香芝士味好食!仲要有3折,真係超抵,必叫!

老板好親民,會為左個餐包再番來食!

一定要嗌埋餐湯,個餐包配餐湯食都係好正
是日餐湯

係椰菜花忌廉湯,新鮮椰菜花打碎成忌廉湯,好順滑,冇味精味
炸魷魚圈
新鮮炸起脆卜卜,上台個陣都仲熱辣辣!

鮮姑蜆茄醬會意大利麵

• 餐包
  • 蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒
  • 餐湯
  • 黑松露牛油
雖然呢間西餐主打意大利菜但居然比佢個鹹豬手surprised到 🥹呢味德國名菜最忌太鹹 / overcooked導致皮太硬 / 焗得太乾身(下刪一百字⋯)但呢到既🍖焗得超酥脆 食落有咔滋卡滋聲入面仲係又嫩又juicy 💦 唔死咸之餘 仲有超開胃既酸椰菜平衡油膩感切開都有8-9 pcs 性價比幾高 值得encore 🤤(侍應好貼心地先原隻上菜 比你相機食先 然後再請廚房切開😆)-另外仲叫左garden salad 🥗 同牛肝菌帶子意粉 🍄‍🟫沙律有無花果 + 🥑 + 車厘茄 + 自家製蜜糖柚子醋 🍯 全部食材新鮮好味又開胃 🌿 意粉方面牛肝菌味超濃郁 3粒帶子煎完仲係大大粒 完全無欺場 不過意粉太熟 唔係al dente口感 扣左少少分 🤏🏼-從好多小細節都感受到餐廳有心做無論係食材 環境佈置 定員工態度有heart小店值得大家多多支持 🙌🏻未食就記得影 // #相機有得食先⚡️
雖然呢間西餐主打意大利菜

無論係食材 環境佈置 定員工態度
有heart小店值得大家多多支持 🙌🏻

未食就記得影 // #相機有得食先⚡️
2025-06-11 387 浏览
琴晚同朋友去左荃灣呢間義大利餐廳食晚餐,餐廳環境舒適,座位闊落,坐得舒服。食物亦都好水準。烤紐西蘭羊仔架羊肉嫩得嚟唔羶,表面煎得微焦,內裡肉質嫩滑juicy,拌碟仲有蒜香芝士薯蓉同椰菜仔。煙三文魚千島薄餅餅底薄脆,煙三文魚份量足,不過芝士拉絲效果滿分,仲有芝麻葉可以解膩。是日餐湯(羅宋湯)、餐包配黑松露牛油普通穩陣款,酸度適中,有足料,好多蔬菜粒同火腿粒。餐包有烘熱,脆脆地配埋黑松露牛油食,好味😋酥炸芝麻雞翼即炸超香脆!雞翼外層灑滿芝麻增加香氣,咬開肉汁keep到,4件唔夠喉。必點小食! 羊架同雞翼都出色,想食海鮮之外嘅好選擇,可以試吓!

烤紐西蘭羊仔架

煙三文魚千島薄餅
餅底薄脆,煙三文魚份量足,不過
芝士拉絲效果滿分,仲有芝麻葉可以解膩。

是日餐湯(羅宋湯)、餐包配黑松露牛油

酥炸芝麻雞翼

羊架同雞翼都出色,想食海鮮之外嘅好選擇,可以試吓!
2030 浏览
  • 煙三文魚配千島醬薄餅
2025-06-10 330 浏览
呢間餐廳真係好正,食物同服務都一流!鮮菇蜆茄醬燴意大利麵,醬汁濃郁,菇香四溢,蜆肉鮮甜,意大利麵又 al dente,食落去超滿足!再嚟個 V8田園沙律,色彩繽紛,搭配新鮮蔬菜,清新又爽口,真係好適合夏天。蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒,肉質嫩滑,燒得恰到好處,帶有淡淡煙燻味,食得一口接一口。而法國生蠔(Le Petits 和 Lambert)無得輸,鮮甜多汁,搭埋檸檬汁,簡直係享受。隔籬枱對情侶應該都係常客,佢哋不停講上次食啲乜嘢好好食 。感覺好有趣。
呢間餐廳真係好正,食物同服務都一流!

2025-06-08 362 浏览
一行兩人,嗌咗一個白酒忌廉煮藍青口配薄餅,比目魚忌廉菠菜天使麵同埋蘋果木燒豬鞍。餐包配黑松露牛油,麵包鬆軟,黑松露好香,非常好食。青口一般,有少少雪藏味同埋肉質好削,略嫌忌廉太重手,遮蓋咗湯底海鮮嘅味道。比目魚冇乜味道,但煎得幾好。天使麵有少少Overcooked。餐廳做緊優惠,豬鞍只係賣$80,好抵食,但係我哋由入座起計足足等咗成個鐘個豬鞍先至上菜。隔籬枱明明遲過我哋入座但係佢哋個豬鞍嚟先過我哋🤔整體嚟講呢間餐廳唔錯嘅,職員態度都好好。不過食完之後冇乜記憶點去令我想返轉頭再食多次。

2025-06-01
用餐优惠
試食活動
  • 餐包
🎀荃灣。拍拖約會一流浪漫小店西餐🎀🪄店名* #Vision8🔮地址* 荃灣兆和街34號永安樓地舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$451 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介🗾👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_荃灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵餐廳藏身荃灣街角,沉穩藍色門面配復古百葉窗,在鬧市中格外搶眼💙店內走工業風混搭溫馨感,深木紋地板映襯灰黑牆身,黃燈泡下掛滿手寫餐牌與懷舊車牌更有貼滿客人笑臉的「回憶牆」半開放水吧飄來料理香氣 空間小巧但人情味濃,晚市常座無虛席,建議提早到場或留座! 🍽️食物質素🍽️ 主打手工意式料理,招牌自家製現擀薄脆Pizza、濃郁海鮮意粉水準穩定現在還有三折優惠的而,$80豬鞍扒 厚切多汁CP值爆高🥩!所有擺盤都很好看,生蠔拼盤配香檳慶祝一流,生日更免切餅費。份量慷慨適合分享,人均$200享高質西餐,很適合約會慶祝節日這個價位在荃灣很難找不到第二間性價比更高的西餐廳👀評分💖💖💖💖💖🪄是日餐湯+蒜蓉包$42@1驚艷度爆錶!比目魚煎到金黃脆皮「咔嚓」作響,魚肉嫩滑到筷子一夾即散🐟。菠菜忌
🎀荃灣。拍拖約會一流浪漫小店西餐🎀
🪄店名* #Vision8
🔮地址* 荃灣兆和街34號永安樓地舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$451 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
想睇更多同區推介🗾👉地區搜尋🔍🗾
#pickyme_荃灣
剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜
#pickyme_西餐
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵
更有貼滿客人笑臉的「回憶牆」
🍽️食物質素🍽️
現在還有三折優惠的而,$80豬鞍扒 厚切多汁CP值爆高🥩!
所有擺盤都很好看,生蠔拼盤配香檳慶祝一流,生日更免切餅費。
這個價位在荃灣很難找不到第二間性價比更高的西餐廳
👀評分💖💖💖💖💖
🪄是日餐湯+蒜蓉包$42@1
驚艷度爆錶!比目魚煎到金黃脆皮「咔嚓」作響,魚肉嫩滑到筷子一夾即散🐟。菠菜忌廉汁濃郁得嚟帶青草香,掛滿極幼天使麵,每啖都似食緊意大利版「撈麵」,清新得嚟唔會漏。最抵讚係醬汁比例完美,食到底都唔覺膩,擺盤仲靚到相機食先!
當天餐廳提供南瓜忌廉湯 平時不吃南瓜的竟然覺得意外不錯
忌廉湯綿滑 帶輕微甜度 幾容易入口
加埋現烤蒜蓉包 塗埋黑松露牛油更能突顯香氣,令到成個包嘅口感再次升華
👀評分💖💖💖💖💖
🪄香煎比目魚配菠菜忌廉汁天使麵$168
比目魚煎到金黃脆皮,魚肉嫩滑一夾即散🐟
菠菜忌廉汁濃郁得嚟帶且帶有青草香,掛滿極幼天使麵十分掛汁,鹹香中帶草本清新
意粉醬汁比例合適,口腔無油膩殘留感
🪄蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒$80
厚切豬鞍透著淡淡果木燻香
豬鞍扒份量多 十分厚身 焦脆外層封印住粉紅肉汁,十分juicy
更配混入粒粒薯仔同啖啖芝士奶香味拉絲芝士的薯蓉
配上蘿蔔配菜減輕膩感 luo'bo現在還有三折優惠 真的是必食~
👀評分💖💖💖💖
🪄酥炸芝麻鷄翼$78
原只雞全翼即叫即炸,金黃酥脆外皮咬開肉質軟嫩
漏曬汁 油脂香味滲透 分量極多 兩人也吃不完
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
是日餐湯+蒜蓉包
酥炸芝麻鷄翼
香煎比目魚配菠菜忌廉汁天使麵
2025-06-07 373 浏览
餐包配黑松露牛油黑松露牛油質感綿滑,夾喺微暖嘅餐包上,牛油半融嘅感覺好治癒,仲凸顯咗黑松露嘅濃郁香氣。炸有皮粗薯條配黑松露醬新鮮炸出,外脆內軟,仲帶有少少薯仔皮嘅香味。灑咗唔少黑松露醬喺面,每條薯條都掛滿醬,黑松露沙律醬微酸又香濃,配埋特別調製過嘅茄汁,一啖落去層次感即刻提升。香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵比目魚煎得外層焦香脆口,但內裡嘅魚肉仲保持嫩滑,每一口都充滿鮮味。配埋菠菜忌廉汁嘅天使麵,濃郁但唔膩,麵條吸晒忌廉汁嘅香味。蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒近排做緊優惠淨係$80,豬鞍扒厚身又充滿肉汁,燒好之後仲帶有淡淡嘅蘋果木煙熏香。豬扒肉質細嫩,完全唔會乾柴,仲只係$80,性價比高到冇得輸。餐飲朱古力呢杯朱古力同坊間普通朱古力飲品完全唔同,入口係濃郁嘅可可甘香,無甜膩感。
餐包配黑松露牛油

炸有皮粗薯條配黑松露醬

香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵

餐飲朱古力
2025-05-27
中size 餐廳 ~十多張枱環境舒服😌店員仲好nice一入去就有免費嘅前菜,軟包熱辣辣鬆軟得嚟仲配有黑松露醬,味道出色!🥖✨主菜方面西班牙海鮮飯$238裡面有青口、蝦、帶子同蜆,幾新鮮飯粒吸收咗鮮味,口感軟軟!🍚🦐烤咸豬手配酸椰菜$258外皮脆脆,肉質夠軟熟帶有適中的鹹香,酸椰菜又酸又開胃🥓🥬法國生蠔Le Petits Special Lambert$62隻仲有Buy 3 get 1 free嘅優惠,完全唔腥,口感滑溜,超推介!🦪💕
中size 餐廳 ~十多張枱
環境舒服😌店員仲好nice
一入去就有免費嘅前菜,軟包熱辣辣
鬆軟得嚟仲配有黑松露醬,味道出色!🥖✨

主菜方面
西班牙海鮮飯$238
裡面有青口、蝦、帶子同蜆,幾新鮮
飯粒吸收咗鮮味,口感軟軟!🍚🦐

烤咸豬手配酸椰菜$258
外皮脆脆,肉質夠軟熟
帶有適中的鹹香,酸椰菜又酸又開胃🥓🥬