2025-06-28
一直都知道有呢間小店西餐幾出名,食物有質素但價錢唔貴,一直未有機會試!朋友生日想食西餐,即刻網上book位,建議各位要預約先,店舖唔算大,但全場滿座!經濟環境差下,雖然侍應生唔多,但服務態度質素一流,值得一讚👍🥙前菜:巴馬火腿凱撒沙律份量足夠,新鮮度足👍 推薦指數: 7 (10分滿分)🍤餐前小食:酥炸小食拼盤有炸魚塊,炸洋蔥圈,炸薯條,即叫即炸,炸度剛剛好,有3款汁配上👍 推薦指數: 8🥘加$55可以配有時日餐湯+餐包或沙律,一杯飲品蔬菜湯夠濃郁,內有鷹嘴豆餐包暖暖的,非一段的包,配上自家煮的醬,好好食👍凍OT有茶底香味,不是淡淡的👍👍 推薦指數: 8😋主食:煙三文魚配千島醬薄餅煙三文魚不是細細塊的,配上唔知咩葉😂,一口進食好夾,但唯一係薄餅邊但硬!👍 推薦指數:8😋主食:[我最期待食的]蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒,配野菌汁做緊推廣只需加$80,原價好似二百幾蚊先切到薄薄的,食一口原味,陣陣蘋果木的香味,好正👍,只係略嫌有少少少乾身但第二口配野菌汁,有兩個唔同的層次感……👍 推薦指數:9😋主食: 香煎帶子配牛肝菌意大利麵我覺得好好食,個汁煮到剛剛好,不會太濃配上牛肝菌香氣撲鼻,意大利麵軟
🥙前菜:巴馬火腿凱撒沙律
份量足夠,新鮮度足
👍 推薦指數: 7 (10分滿分)
巴馬火腿凱撒沙律
🍤餐前小食:酥炸小食拼盤
👍 推薦指數: 8
酥炸小食拼盤
🥘加$55可以配有時日餐湯+餐包或沙律,一杯飲品
蔬菜湯夠濃郁,內有鷹嘴豆
餐包暖暖的,非一段的包,配上自家煮的醬,好好食👍
凍OT有茶底香味,不是淡淡的👍
👍 推薦指數: 8
是日餐湯+特色餐包
😋主食:煙三文魚配千島醬薄餅
👍 推薦指數:8
煙三文魚千島醬pizza
😋主食:[我最期待食的]
蘋果木燒西班牙黑毛豬鞍扒,配野菌汁
做緊推廣只需加$80,原價好似二百幾蚊
但第二口配野菌汁,有兩個唔同的層次感……
👍 推薦指數:9
蘋果木烤黑毛豬安鞍扒配野菌汁(優惠價)
😋主食: 香煎帶子配牛肝菌意大利麵
我覺得好好食,個汁煮到剛剛好,不會太濃配上牛肝菌香氣撲鼻,意大利麵軟硬度適中
👍 推薦指數: 9
🍮甜品:有兩款,叫晒,事前Book位時有講朋友生日,寫上字句,好靚好好窩心
1)Apple crumble 配有雲呢拿雪糕
❤️寫上Happy Birthday ,配有蠟燭,字寫得超靚
煮過的蘋果配上脆脆,加上肉桂香味嘅汁,超好食👍,一定要試
👍 推薦指數:10
Apple Crumble
2)心太軟配上雲呢拿雪糕
心太軟嘅朱古力醬唔會話超甜,配埋雪糕,味道剛剛好
👍 推薦指數:8
心太軟配雲呢拿雪糕
🚉交通:荃灣地鐵站行落去10分鐘內到
#打卡美食 #香港美食 #相機食先 #hkfood #美食推薦 #dessert #美食推介 #西餐