2018-01-20
呢間餐廳所在嘅工廈好近d2 place,地點其實好方便👍🏻 .餐廳嘅佈置簡簡單單,但係好有氣氛!木枱木櫈加綠色植物嘅配搭好清新🌿 燈泡仔、小蠟燭喺昏暗嘅燈光底下又加左幾分浪漫☺️ 同屋企人朋友喺度聚餐真係幾warm架👯.同朋友每人叫左個dinner set😋 餐湯係南瓜忌廉湯🎃 南瓜味好濃同埋有好多南瓜蓉 啱哂鐘意南瓜嘅我😋 .餐包都幾驚喜! 熱辣辣嘅pita bread外脆內軟,黑醋汁有少少酒香🍾 好味啊!!!.Main我要左燒大啡菇黑松露有機雜菌意大利飯($138)👻 個大啡菇好厚肉,菇味濃郁而且多汁,真係好正🤤 意大利飯個口感啱啱好,唔會太硬;黑松露味夠香濃,整體來講呢個main都幾值得推介😚👍🏻.最後叫左一杯水果茶🥃 果味好香又可以幫手消滯呢,為呢一餐畫上完美嘅句號🤣
同朋友每人叫左個dinner set😋