2025-07-15 128 浏览
銅鑼灣崇光附近有間唔錯嘅日式洋食料理,原來佢係黎自於佐賀,嘢食主要大部份係咖喱蛋包飯、意粉同埋烏冬,帶有啲西式嘅感覺,仲有好多甜品揀添👍吉列千層豬柳炸蝦蛋包飯 🍛蛋包飯可以揀咖喱汁或者燒汁,佢仲可以揀汁另上添,自己鍾意加幾多都得😆 佢個豬扒整得好出色,食得出有好多層架,都幾特別😛 照燒雞扒配月見汁 🐥 日式照燒雞扒都係我最鍾意嘅菜式,可以配薯條或者飯都得 🍟 隔離仲有個生蛋黃俾你點添 🥚 芒果派對多士 🥭 最期待就係呢個甜品啦😍 新鮮嘅芒果鋪滿喺多士上面,仲有士多啤梨粒添 🍓 另外仲有牛奶味雪糕,而雪糕底仲有脆脆,好有口感😋

吉列千層豬柳炸蝦蛋包飯 🍛

照燒雞扒配月見汁 🐥

芒果派對多士 🥭

前幾日同事帶咗我去呢間日式cafe食野有多款和風菜式同甜品食完覺得好滿意😋 值得再去多次🥰🍔 玉子醬油燒雞腿漢堡 $108滑嫩多汁嘅照燒汁雞扒 搭配一條巨型玉子燒適合打卡得黎又好味🤩🍝 明太子帆立貝忌廉意粉 $128面頭有兩粒肥美嘅帆立貝 意粉醬汁creamy 口感軟硬度適中且掛汁😋😋 💚 抹茶巴斯克芝士蛋糕 $98巴斯克芝士蛋糕口感順滑紮實 🍰 抹茶味如果再濃啲會更正😛 雲呢拿雪糕可以加$10轉抹茶雪糕~
前幾日同事帶咗我去呢間日式cafe食野

適合打卡得黎又好味🤩

🍝 明太子帆立貝忌廉意粉 $128

💚 抹茶巴斯克芝士蛋糕 $98
2025-07-08 138 浏览
平時午餐都喜歡呢間日本過江龍甜品店UFUFU CAFE 打卡靚又食物高質,尤其日式甜品,每次忍不住點埋層次十足的芭菲杯!上星期看完世貿店鋪名牌店後又心思思附近呢間日式餐廳!午市餐有套餐都是百多元又夠豐富!最近有張海報見讚好有得送甜點小杯芭菲呢!炸豬排蛋包飯大塊又炸得剛好🤤 配上店員比的特色配料,有提子乾、炸蒜片等,最後滑溜雞蛋送飯惹味手甜點點了杯朱古力香橙🍊芭菲 價錢$88 外型吸引再配朱古力醬淋在芭菲上慢慢品嘗呢!

炸豬排蛋包飯

甜點點了杯朱古力香橙🍊芭菲 價錢$88
外型吸引再配朱古力醬淋在芭菲上慢慢品嘗呢!
2025-06-29 182 浏览
由荃灣分店開到依加仲系我bookmark list的一間Cafe,今次終於系銅鑼灣分店食到了,餐廳位於大大個 “TOWER 535” 的右手邊有個小小的樓梯位,上一層就到!  ⦁Dinner Set - 鹿兒島黑毛和牛頸肉蛋包飯 今次點了一份 dinner set ,點份主食加 $38 即有餐湯/沙律/餐飲,任選兩款。選了餐湯-忌廉蘑菇湯🍲,唔算濃稠,味道卻濃郁!日式咖哩飯算是他們的招牌,幾乎每檯一份,味道香濃,和牛頸肉軟腍多汁,最緊要系不黏牙🦷‼️  ⦁焦糖香蕉法式多士法式多士比起一般多士更加鬆軟,仲帶點甜甜的味道。搭配焦糖香蕉,簡直冇得輸!另外雪糕可以選擇牛奶雪糕🍨或者加錢轉成抹茶雪糕。 ⦁UFUFU雞翼雞翼烹調得酥脆可口,味道適中,雞肉嫩滑多汁,價錢亦相對恰當。尼款是我翻焯之一的美食。⦁博多甜王草莓梳打草莓味香🍓,沒有印象中的藥水味,搭配梳打更加解暑。

⦁Dinner Set - 鹿兒島黑毛和牛頸肉蛋包飯

⦁焦糖香蕉法式多士

⦁UFUFU雞翼

⦁博多甜王草莓梳打
草莓味香🍓,沒有印象中的藥水味,搭配梳打更加解暑。

最近好多人都去咗試呢間日本九州八女抹茶,於是我哋又去試下呢間Cafe 嘅 抹茶出名在產自日本福岡縣八女市,八女茶風味較溫和、茶味平衡,主要以甘味(甜)為主,同時帶清香茶味原來除咗八女抹茶雪糕,佢哋啲主食都ok! 厚玉子漢堡夠玉子又厚又大條雞脾扒都好嫩呢 八女抹茶French Toast超級鍾意佢已經切好一舊舊上好切都好易切 少少煙韌 軟熟為主!幾Details 係側邊加咗抹茶醬茶澀味中和返個多士甜味重點係紅豆蓉山泥傾瀉咁澎拜嘢飲叫咗Iced Matcha Latte 同柑橘梳打 ~梳打評價 = 香港人嘅好評 =唔會太甜!整體環境服務同食物都 OKLunch 我見都係 98 左右,喺銅鑼灣呢區其實唔算貴﹗食完好西...呢個星期要去Gym行多幾轉機 !
最近好多人都去咗試呢間日本九州八女抹茶,於是我哋又去試下
原來除咗八女抹茶雪糕,佢哋啲主食都ok!
厚玉子漢堡夠玉子又厚又大條
雞脾扒都好嫩呢

八女抹茶French Toast
超級鍾意佢已經切好一舊舊上好
切都好易切 少少煙韌 軟熟為主!
幾Details 係側邊加咗抹茶醬
茶澀味中和返個多士甜味
重點係紅豆蓉山泥傾瀉咁澎拜
嘢飲叫咗Iced Matcha Latte 同柑橘梳打 ~
梳打評價 = 香港人嘅好評 =唔會太甜!
整體環境服務同食物都 OK
Lunch 我見都係 98 左右,喺銅鑼灣呢區其實唔算貴﹗
食完好西...呢個星期要去Gym行多幾轉機 !
  • 玉子醬油燒雞腿漢堡
  • 八女抹茶多士
2025-06-26 216 浏览
UFuFu Cafe銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 1樓101-102號舖經開銅鑼灣,老友推介日式咖哩蛋包飯,環境舒適,食材新鮮,So Chill!😸UFUFU 滑蛋沙律面層加了鹹香煙肉,滑蛋香氣四溢,沙律菜新鮮juicy款式多,醬汁香甜,好開胃!😄壽喜燒牛肉烏冬牛肉新鮮,肉汁豐富,口感鬆軟,香氣慢慢滲出。 金菇爽口彈牙,烏冬口感煙韌配香甜的壽喜燒汁,推薦!🤤UFUFU 炸雞蛋包飯 咖哩汁雞肉外層香脆,口感煙韌,醃製得恰到好處, 雞蛋香滑,面層加了炸蒜和香草,茄汁炒飯底好惹味,配香濃咖哩汁,美味しい!🤤天山香濃的抹茶雪糕,香甜的紅豆醬,口感煙韌的小團子,喜歡甜品的朋友不能錯過。😽玫瑰檸檬花果茶配料高質,浸泡五分鐘即可飲用,酸酸甜甜的清新味道,So Fresh!😉UFuFu Cafe 環境舒適氣氛好,食材新鮮高質,滑蛋炸雞咖哩正,侍應服務態度好,回頭率高。😎🤘🏻
UFuFu Cafe

天山

玫瑰檸檬花果茶

2025-06-25
2025-06-19 194 浏览
日式過江龍甜品店,來自日本佐賀之過江龍咖啡店,以溫暖木系裝潢,營造舒適氛圍,木椅子配柔和燈光,氣氛輕鬆店員服務態度棒,日本親切感醬油玉子燒雞腿漢堡雞扒厚身,大塊之雞髀肉嫩滑,嫩香燒玉子,配埋香甜醬油,夾,漢堡包入口微微香甜,烘得乾又有口感。爽脆生菜,青瓜和蕃茄,酸甜柚子醋沙律。整體清爽士多啤梨忌廉芭菲層次豐富,令人驚艷。分有三層快樂,頂層濃郁牛奶雪糕滑順綿密,奶香十足,中間夾著新鮮日本士多啤梨,酸甜多汁,中和了甜度,底層有輕盈忌廉脆脆穀物,口感豐富。嘗到不同風味,味覺很享受!鹿兒島旦包飯滑嫩旦皮包裹熱騰騰的炒米飯,淋上濃郁咖喱醬,帶著西式香氣,日式洋食的經典之作。炸薯條金黃酥脆薯條,蘸上醬汁,更美味沖繩雜果梳打果香清新,解膩的好選擇。日式精緻和西式風味完美融合,打卡拍照,細細品嚐令人滿足。日式咖啡店,享受一個悠閒之晚餐時光喔UFuFu Cafe銅鑼灣謝斐道535號Tower535 1樓
店員服務態度棒,日本親切感
醬油玉子燒雞腿漢堡
士多啤梨忌廉芭菲
鹿兒島旦包飯
炸薯條
金黃酥脆薯條,蘸上醬汁,更美味
沖繩雜果梳打
果香清新,解膩的好選擇。
UFuFu Cafe
銅鑼灣謝斐道535號Tower535 1樓
2025-06-19 228 浏览
最近在銅鑼灣發現了一家超棒的咖啡館,這裡主打來自佐賀的和洋料理,讓我忍不住想馬上分享我的美食體驗!。📌鹿兒島和牛芝士漢堡 - $138首先來說說這道鹿兒島和牛芝士漢堡,真的是一口咬下去,滿滿的幸福感!和牛的肉質鮮嫩,搭配濃厚的芝士,簡直是絕配。旁邊的沙律也很清新,讓人感覺不會吃得太膩,超適合夏天!。📌美國西冷牛扒配日式洋蔥酸汁 - $178接著是美國西冷牛扒,搭配日式洋蔥酸汁,真是個驚喜!牛扒的熟度剛剛好,外焦內嫩,酸汁的清新味道讓肉質更添風味。而且配上的炸薯條和粟米粒也讓整道菜更有層次感,讓人食指大動!。📌升級套餐 +$48如果你跟我一樣喜歡豐盛的餐點,這個升級套餐就絕對不能錯過!只需多加$48,就能享用日式餐湯、沙律和飲品,讓整餐更加完整。餐湯的清淡口感真的是讓我心情大好,沙律的鮮嫩配料也讓我忍不住多吃幾口。。📌佐賀溫州柑梳打 - 套餐加$10別忘了試試這杯佐賀溫州柑梳打,清爽的柑橘香氣在口中迴盪,喝完後感覺整個人都清新了不少,簡直是解暑的最佳良伴!。八女茶擁有超過600年歷史,產自日本福岡縣八女市,當地以出產優質綠茶及抹茶聞名。八女茶風味較溫和、茶味平衡,主要以甘味(甜)為主,同

📌鹿兒島和牛芝士漢堡 - $138

📌美國西冷牛扒配日式洋蔥酸汁 - $178

📌升級套餐 +$48

📌佐賀溫州柑梳打 - 套餐加$10

八女茶風味較溫和、茶味平衡,主要以甘味(甜)為主,同時帶清香茶味。

全港只有 ufufu café 採用正宗八女抹茶製作甜品飲品,保證真材實料,綠茶控必試!

📌天山 - $58
筆者特別點了一客用八女抹茶製成的甜品,茶味溫和平衡,而且賣相也十分精緻。

📌草莓物語芭菲 - $88

這道甜品層次分明,奶油和草莓的搭配讓我心花怒放,尤其是那香濃的覆盆子醬,酸酸甜甜的滋味讓人一口接一口,完全停不下來!

📌吉士忌廉芒果芭菲 - $88
最後,吉士忌廉芒果芭菲也不容錯過。香甜的芒果和奶油的結合,讓我想起夏天的陽光,清新的口感令人陶醉,脆脆的穀物則為整體增添了趣味。

2025-06-05
  • 吉士忌廉芒果芭菲
2025-06-17 222 浏览
UFUFU CAFE(香港)地址: 香港銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 1樓101-102號舖來先日本九州架ufufu,日洋系統美食,好有返到日本家鄉架感覺!同難得來到香港,食物定價非常之貼地主食由pasta, udon , curry rice , steak 到pizza 及burger 都有呀點了個混入了日式食材架 burger ,厚厚架煎蛋好吸引,雞腿肉用了日式照燒汁,日系burger 幾好食$108 玉子醬油照燒雞burger + 38 仲有salad 同drink 食甜品先係我最終目的, 杯杯都好吸引架parfait $88 ,選了草莓物語strawberry ! 我個心同胃都被strawberry 填滿了! i
UFUFU CAFE(香港)

日式食材架 burger ,厚厚架煎蛋好吸引,
雞腿肉用了日式照燒汁,日系burger 幾好食

i
2025-06-16 202 浏览
今日同事請食飯,帶咗我嚟銅鑼灣Tower 535嘅UFUFU CAFE。午市點個主食可以加$45升級做套餐,有湯、有沙律、有飲品,飲品我哋揀咗Moka同latte,真係幾抵,2杯都好好飲,咖啡香濃,啱晒鍾意咖啡嘅朋友。咖喱吉列豬扒飯,佢用嘅係日本壽司米,口感唔錯,米粒好有嚼勁。豬扒炸得金黃酥脆,咖喱味道唔會太重,啱啱好搭配。鹿兒島和牛芝士漢堡,漢堡扒厚切,肉汁好豐滿,沙律🥗新鮮爽脆,每一口都好滿足。餐廳採日系風格,環境氣氛輕鬆,員工親切反應快,系一間唔錯嘅餐廳。
午市點個主食可以加$45升級做套餐,

2025-06-12
$179.5 (午餐)
  • 沙律
  • 鹿兒島和牛漢堡蛋包飯
抹茶控唔好錯過!🌟香港獨家🌟 UFUFU CAFE推出一系列採用正宗八女抹茶製作嘅甜品同飲品!抹茶控必試💚💁🏻‍♀️八女茶擁有超過600年歷史, 產自日本福岡縣八女市🇯🇵, 當地以出產優質綠茶及抹茶聞名🍰抹茶軟雪糕 + 抹茶Basque 芝士蛋糕芝士蛋糕表面焦香, 抹茶味好濃厚, 後韻甘香, 口感軟滑細緻, 又有濃郁嘅芝士味, 將茶嘅甘醇味帶入芝士裏面💚🍨八女抹茶牛乳雙色軟雪糕用上高級八女抹茶製作🍃, 抹茶雪糕茶味甘香🍵, 濃厚而不苦澀, 帶出抹茶嘅韻味~ 🍵八女抹茶 Matcha八女抹茶茶味清香, 帶回甘〜🍔玉子醬油燒雞腿漢堡推介👍🏻 漢堡包裏面夾住厚玉子、燒雞腿、青瓜🥒、蕃茄片🍅、生菜🥬, 份量十足!玉子大大件, 充滿香甜蛋香; 雞扒肉質好嫩, 好香照燒醬汁味!另外, 加$48 仲包埋是日餐湯、是日沙律、飲品!🍚鹿兒島和牛漢堡蛋包飯可以揀咖喱或肉汁, 表面蓋上滑溜嘅炒蛋🍳, 充滿蛋奶香~ 另外會附上一啲調味料同提子乾俾你自行加入去, 令整個味道層次更豐富!
抹茶控必試💚

🍰抹茶軟雪糕 + 抹茶Basque 芝士蛋糕

🍨八女抹茶牛乳雙色軟雪糕

🍵八女抹茶 Matcha
八女抹茶茶味清香, 帶回甘〜

🍔玉子醬油燒雞腿漢堡
另外, 加$48 仲包埋是日餐湯、是日沙律、飲品!

🍚鹿兒島和牛漢堡蛋包飯
2025-06-12
  • 玉子醬油燒雞腿漢堡
  • 軟雪糕 + 抹茶Basque 芝士蛋糕
💥銅鑼灣樓上主打甜品日式Cafe👅以木系作主調既裝潢,感覺好warm好chill既日系餐廳,今次黎最主要係因為佢地既甜品❣️🌟壽喜燒牛肉烏冬 $128肥牛都有4-5塊,佢唔會話好肥嗰種,偏淋身唔會好柴,烏冬係讚岐烏冬,口感都唔錯🥰🌟八女抹茶多士 $138份量幾大份😹多士外脆內軟,配上甜甜的忌廉抹茶雪糕,好正😎😋但同時又唔會覺得好甜好漏~如果愛甜嘅朋友仔,可以自行+楓糖漿落去💖▪️八女抹茶已經有超過600年歷史,來自日本福岡懸八女市,當地最聞名係綠茶同抹茶🍵全港只有ufufu cafe採用正宗八女抹茶作甜品飲品,絕對保證真材實料,綠茶控要試吓了!👅天山 $58幾鍾意佢哋嘅雪糕質地,滑身得黎又保持到好挺身嘅感覺😋有少少好似食緊雪葩,但同時又好雪糕😹成件事好神奇,白玉則比較淋少少🌟❣️吉列豬扒蛋包飯 $158比較普通嘅嘢蛋包飯,豬扒炸粉略嫌比較厚少少🤏不過滑蛋就做得好,配上咖喱送飯一流!🔸Ice latte $45正正常常~@ufufu_coffee_sweets訂位可按呢到✔️Https://s.openrice.com/QrbS0qz4600~dg2a5KWMZ提供多款日式洋食•期間限定甜品🍮部
💥銅鑼灣樓上主打甜品日式Cafe👅

🌟壽喜燒牛肉烏冬 $128

🌟八女抹茶多士 $138

如果愛甜嘅朋友仔,可以自行+楓糖漿落去💖

👅天山 $58

❣️吉列豬扒蛋包飯 $158

比較普通嘅嘢蛋包飯,豬扒炸粉略嫌比較厚少少🤏
不過滑蛋就做得好,配上咖喱送飯一流!

🔸Ice latte $45

2025-05-17
用餐优惠
試食活動
2025-06-05 313 浏览
今日晏晝去咗銅鑼灣Tower 535呢間「UFUFU CAFE」🇯🇵!一入門就俾佢嘅原木裝潢治愈到🏠成個氛圍好似去咗日本小木屋咁,勁舒服~ 主食試咗兩款招牌: 🍔 鹿兒島和牛芝士漢堡和牛漢堡扒厚到犯規!一啖咬落去肉汁大爆發💦,夾埋半溶芝士同烘脆嘅包,邪惡到震~旁邊嘅沙律菜仲有柚子醋提味,解膩啱啱好! 🍕 照燒親子雞Pizza薄餅底脆到「咔嚓」聲🐣!照燒雞肉甜香嫩滑,最正係流心蛋黃撈埋芝士拉絲,親子丼變Pizza嘅創意滿分✨! 小食炸雞 外皮金黃鬆脆🐥,咬開熱辣辣肉汁鎖實,蘸柚子芥末醬超開胃~ 壓軸嘅 草莓物語 真係靚到尖叫🍓!一層層嘅士多啤梨夾住cream底。面頭有雲呢拿雪糕 淋上士多啤梨醬,凍熱交融~打卡必點📸! 📍總結:人均$200左右,食物質素對得住價錢,環境闊落唔逼,甜品同主食都高水準。推薦情侶撐枱腳/姊妹甜品聚~會返兜試佢哋嘅日式蛋包飯!🌟

主食試咗兩款招牌:
🍔 鹿兒島和牛芝士漢堡

🍕 照燒親子雞Pizza

餐廳:UFUFU CAFE地點:銅鑼灣Tower 535菜式:日式咖啡店餐牌:咖喱蛋包飯,牛扒,意粉,烏冬,比薩,沙律,小食,法式多士,巴菲杯,甜品,飲品,漢堡。平日有更抵食既午餐。平日午餐$98加一,包前菜,湯,主食同餐飲,可加錢升級沙律或者餐飲。豚肉生薑燒丼日式飯碗裝住粒粒分明白飯,蓋有滿滿豚肉加洋蔥絲,仲有一隻溫泉玉子同紫菜絲。豚肉好脆口,仲有燶邊,醬汁豐富,夠撈飯,飯食到底都有汁,另上一大碟紅色薑片。湯係忌廉粟米湯,熱辣辣上枱,夠杰同滑,面頭加有香草,下底有脆脆粟米粒,暖胃一流。芒果蝦沙律 加$15 加一芒果蝦沙律係沙律雜菜底加車厘茄同芒果肉,加有芒果汁,面頭一隻凍蝦一開兩片,新鮮開胃。凍檸水 跟餐凍檸水有三大片檸檬,夠凍,獨立包裝糖水另上。玉子醬油燒雞腿漢堡 $108 另加一玉子醬油燒雞腿漢堡賣相震撼,大大把刀拮住個大漢堡。面頭塊麵包烤得外脆內鬆有牛油香,下底係超大條甜香燒過既玉子,然後就到皮脆肉嫩多汁味道甜甜地既醬油燒雞腿肉一大片,下底係兩片新鮮青瓜同兩片番茄,有生菜墊底,最後就到底層麵包,一樣外脆內鬆。伴有新鮮番茄生菜沙律。呢個漢堡唔乾又好味,又可以打卡。叫左兩杯Parf
餐廳:UFUFU CAFE
地點:銅鑼灣Tower 535
菜式:日式咖啡店

平日有更抵食既午餐。
忌廉粟米湯
芒果蝦沙律
芒果蝦沙律 加$15 加一

凍檸水
凍檸水 跟餐

凍檸水有三大片檸檬,夠凍,獨立包裝糖水另上。
玉子醬油燒雞腿漢堡 $108 另加一
玉子醬油燒雞腿漢堡

叫左兩杯Parfait,一人一杯。
吉士忌廉芒果Parfait $88 另加一
吉士忌廉芒果Parfait
吉士忌廉芒果Parfait面頭係雪凍芒果肉砌成好靚既花,加有裝飾花仔同金箔,下底有滑溜香濃牛乳軟雪糕同香滑吉士忌廉,再下底加有新鮮芒果肉,居然有少少清新酸甜柑肉,最底係黃色吉士加脆片。牛乳軟雪糕唔易溶,非常滑溜,牛乳味濃,好正。忌廉滑溜而味道唔假,配芒果好夾。喜愛芒果人士必食。
Basque芝士蛋糕雜莓Parfait $88 另加一
Basque芝士蛋糕雜莓Parfait
Basque芝士蛋糕雜莓Parfait賣相都好正! 一樣好大杯,滑溜香濃牛乳軟雪糕配有香滑吉士忌廉同新鮮士多啤梨,最底係黃色吉士加脆片。當然有原味巴斯克芝士蛋糕一件同藍莓醬,仲有一條脆脆千層酥餅。加有薄荷葉同花裝飾。芝士蛋糕濃厚而味道唔錯,酸酸地藍莓醬送牛乳軟雪糕一樣咁好味。呢杯Parfait多左件芝士蛋糕更加抵食,而且多重口感味道,推介!
總括而言,今餐食物唔錯,呢度Parfait賣相味道一流,價錢唔貴,每次想食Parfait 我都會想黎呢度。
2025-06-02
忌廉粟米湯
芒果蝦沙律
凍檸水
Basque芝士蛋糕雜莓Parfait
【抹茶控必試🇯🇵八女抹茶甜品】 身為抹茶控嘅我終於試到UFUFU CAFE嘅八女抹茶系列!✨ 八女茶係日本福岡縣八女市嘅名產,有600年歷史,全港得呢度用正宗八女抹茶整甜品飲品,真係真材實料!環境係走木系和風路線,坐得舒服,甜品同主食都咁精緻必食推薦: 🍵抹茶軟雪糕配Basque芝士蛋糕($98)雪糕味道濃厚得嚟唔苦澀,芝士蛋糕冰涼綿密,忌廉好滑溜🍵冰牛乳八女抹茶($70)茶味回甘,加埋抹茶雪糕增添左甜味🍝明太子帆立貝忌廉意粉($128)帆立貝大粒鮮甜,明太子醬creamy帶微辣,掛滿每條意粉 🍝鹿兒島和牛漢堡蛋包飯($168)呢款係必食🤩和牛漢堡超juicy!表面煎得外脆,一切爆晒汁,勁juicy,肉味好濃。蛋包飯既滑蛋好嫩滑,加上香甜嘅日式咖哩配飯食好夾!🦪吉列生蠔意粉($128)本身諗住叫一碟意粉,但因為真係太好味,所以就叫多個,生蠔炸得十分酥脆,配上海膽汁,呢一碟意粉一樣都好掛汁好味!
【抹茶控必試🇯🇵八女抹茶甜品

必食推薦:
🍵抹茶軟雪糕配Basque芝士蛋糕($98)
雪糕味道濃厚得嚟唔苦澀,芝士蛋糕冰涼綿密,忌廉好滑溜

🍵冰牛乳八女抹茶($70)
茶味回甘,加埋抹茶雪糕增添左甜味

🍝明太子帆立貝忌廉意粉($128)
帆立貝大粒鮮甜,明太子醬creamy帶微辣,掛滿每條意粉

🍝鹿兒島和牛漢堡蛋包飯($168)

🦪吉列生蠔意粉($128)