2013-02-26
今次又試新野, 有朋友試過話呢間晚飯幾好食, 我對一般cafe都唔會有太大期望, 不過去開旺角就試下啦! 估唔到又有"喜"喇 ! 我呢兩個月食左佢三次, 保持到水準, 試過兩款湯, 好多少小食, 飯, 沙律,意粉, 特飲初時未入到去, 在門口裝下, 見有一排綠色野好搶眼, 原來係水種有機菜, 叫沙律就可以成棵菜羅入半開放式廚房整, 感覺好新鮮鹽酥雞.....唔會油立立.....香口又唔太咸,餃子有木魚碎又有汁, 可以試齊薯角同薯條~ 蕃茄海鮮湯勁濃郁... 應該用左好多料熬, 好鮮味, 同平時既海鮮白湯好唔同, 焗肉醬意粉都夠芝士夠香...海鮮意大利飯咁多料....都唔欺場, 雖然唔係正宗意大利米, 不過都食得出用左珍珠米, 咁有誠意 ! 算係咁啦~呢間野咁泵本, 唔似平時d cafe , 似間餐廳......餐廳既水準, cafe 既環境, 又有card game 玩, 勁抵食
鹽酥雞.....唔會油立立.....香口又唔太咸,
餃子有木魚碎又有汁,
可以試齊薯角同薯條~
焗肉醬意粉都夠芝士夠香...