2015-08-08
知道有生日眾會,所以前一晚臨急臨忙上網搵旺角既Cafe,見到呢間評分有4.0,所以就即刻Book枱,最後好彩Book到7點8位。地點係金雞廣場19樓,對搭地鐵既我都幾方便。Menu上面有Set dinner同Party Set,雖然我覺得Set dinner比較吸引同平d,但係一班人要玩成晚,始終都係揀飲品任飲既party set。如果你問我邊款飲品好飲,我真係答你唔到,因為杯杯都溝左水咁,冇咩味。不過我覺得野食先係重點,所以是但啦www。Party Set入面有幾款小食既,先有沙津同餃子,之後就有幾款炸野。沙津唔錯既,餃子就仲好食。餃子上面淋左照燒汁同放左魷魚絲,好似章魚小丸子換左做餃子咁,當侍應放上枱既時候,餃子熱辣辣,皮仲有少少脆,好好食 。炸野都不過不失,夠熱夠脆。特別之處就係有鹽酥雞, 而且唔算太咸,所以唔錯。主食就可以揀兩樣,我揀左肉醬意粉同白汁雞皇飯,兩樣都唔錯,推介雞皇飯!講完食就講其他,Boardgame方面唔算好多,不過基本既三國殺、大富翁、層層疊都有。而服務就要讚下個侍應妹妹,成個場有七八張枱,全部都係呢位侍應一腳踢,而且亦好有禮貌。讚!環境都不過不失,我覺得呢
講完食就講其他,Boardgame方面唔算好多,不過基本既三國殺、大富翁、層層疊都有。而服務就要讚下個侍應妹妹,成個場有七八張枱,全部都係呢位侍應一腳踢,而且亦好有禮貌。讚!環境都不過不失,我覺得呢間Cafe做到最重要既乾淨同唔好逼,已經足夠。而最尾我留到11:30pm,Cafe就清場,所以留意返唔可以留得太夜。
有機會我會再返泥,試下個set dinner或者set lunch