2019-02-09 1158 浏览
新年無事做點都會睇返一兩套電影,一早在網上預訂了朗豪坊UA的戲票,看電影前就順便在朗豪坊食埋晚飯先。朗豪坊入面雖然多食店,但4/F每間食店都人頭湧湧,感覺又迫又嘈,所以我主力到商場最高兩層的食店看,見到原來有人氣漢堡店Texas Burger,環境靜靜地感覺幾舒服,就一於在這裡吃個quick dinner才看電影。**************甫到時才18:30所以食客不多,不過七點過客就越來越多人,之後還見有人等位,所以建議盡早到來。座位都舒服,但四人卡座只有三個,如果有得選建議座卡座,冇咁迫而且亦多點空間,因為普通餐桌與鄰桌距離較近。食物都是單點,Menu主要分為小吃、漢堡、墨西哥風味、甜品和飲料,大部份幾十元有交易,價錢合理。德州燒烤牛肉漢堡($88, 升級普通飲料、薯條和酸瓜加$36)漢堡有九款選擇,有肉有素,唔知點揀好,所以選了以店名作名字的德州漢堡,應該唔會死人。Combo的酸瓜非常大條,不是平時夾在漢堡內的兩小片,啱晒喜歡吃酸瓜的我。漢堡很高身,目測牛肉都有一吋厚,上面放上半融芝士、炸洋蔥圈和煙肉,一個漢堡都夠兩個人食。牛肉juicy不會過乾過鞋,半融芝士香味突出,炸洋蔥圈

**************

德州燒烤牛肉漢堡

牛肉juicy不會過乾過鞋,半融芝士香味突出,炸洋蔥圈很香脆,麵包稍為烘過,軟身得來不會太腍,以$88一個漢堡來說交足功課。
德州燒烤牛肉漢堡

薯條不算特別香脆,但很有咬口,如果喜歡吃薯條的加Combo較為抵食。

Combo普通飲料可以選汽水檸茶檸水花茶,單點一杯凍飲都要$22,所以$36 Combo有薯條有酸瓜有凍飲都幾抵,我們兩個人就令外再單點一杯飲料。

墨西哥芝士夾餅($88/2件)

夾餅單件$48,兩件平少少,夾餅可選脆皮或軟皮,餡料則可六選一,如果點兩件夾餅,餅皮需要一樣,但餡料可以不同,我們就點了燒烤手撕豚肉和煎牛柳條。

夾餅餡料雖然不同,但上面同樣配有酸忌廉、番茄、洋蔥和牛油果蓉。初時以為夾餅屬於小吃,原來都幾大份,夾餅入面都幾多肉餡,基本上可以當一個主菜,手撕豚肉夠腍,但我更喜歡煎牛柳條因為後者嚼勁十足,不過因為夾餅上有很多番茄粒和洋蔥粒,進食時配料都會掉在桌上,吃得有點狼狽。
墨西哥芝士夾餅

炸忌廉芝士球配香草番茄醬($58)

炸皮內是半融忌廉芝士,味道帶點忌廉的微甜,不是我杯茶,個人覺得蘸上番茄醬吃味道更佳。
炸忌廉芝士球配香草番茄醬
炸忌廉芝士球配香草番茄醬

冰鎮朱古力蛋糕新地($68)

所謂冰鎮原來是在新地下放上乾冰,所以奉上時白煙又玻璃瓶旁邊的小孔不斷噴出,可以想像又引來全場人的目光。
冰鎮朱古力蛋糕新地

新地唔止得個樣,雪糕很軟滑,朱古力蛋糕朱味濃郁,蛋糕質地不會過硬,想不到漢堡店的甜品也拍得住出面西餐廳或甜品店。
冰鎮朱古力蛋糕新地

總結,漢堡夠足料,但味道比其他同類漢堡店不算突出,反而薯條幾有咬口幾好食,我幾欣賞漢堡店內除了漢堡還有其他墨西哥小吃,唔使一人一個漢堡咁單調,其中甜品個人覺得是亮點,絕不能錯過。
墨西哥芝士夾餅
冰鎮朱古力蛋糕新地
我最鍾意嘅漢堡包店 - Texas Burger 作為一個漢堡包迷,一定會聽過呢間Texas Burger, 數年前喺天后試過一次,從此就愛上左佢,每個月都總會忍唔住去食兩三次。重點係質素keep到之餘,菜式仲會一直比到你驚喜~! 依度嘅招牌漢堡就一定係食佢嘅Texas BBQ burger,牛肉香嫩多汁,上面配埋啱啱炸好嘅洋蔥圈同埋BBQ醬,啖啖都好滿足。食嗰陣一定要小心啲,因為啲牛肉汁真係會多到咇出嚟~!至於另外一款要推薦嘅,就係佢哋嘅Tacos (墨西哥芝士夾餅)呢度嘅Tacos性價比我真係比滿分,$88就有兩件,配料仲可以任你揀,我最鍾意嘅就係佢哋嘅手撕雞,牛柳條同埋軟腳蟹,至於皮我就一定會揀軟皮,因為配埋牛油果醬同沙律醬,個味道係勁夾,而且份量超大,非常抵食~!至於今次嚟到朗豪坊分店,最令我驚喜嘅係可以食到限定嘅龍蝦burger,龍蝦嘅份量一啲都唔小,配埋燒溶咗嘅芝士,「芝」味十足~!另外仲有一款限定嘅甜品,性價比一樣超高,就係冰鎮朱古力蛋糕新地~!喺Menu度睇圖,感覺唔算好特別,但上枱嗰陣原來係下面有好大塊嘅乾冰不斷「噴煙」,即時會變得煙霧離漫,呢啲一定係相機食先~!見證
我最鍾意嘅漢堡包店 - Texas Burger

見證住Texas Burger 由天后嘅一間小店,一直可以開分店到荔枝角同而家朗豪坊,都可以話係食客對佢哋嘅一種肯定~!希望佢哋可以一直保持咁嘅水準,做更多新奇嘅菜式~!
  • 冰鎮朱古力蛋糕新地
2019-02-07 34 浏览
對上一次食Texas burger已經係幾年前係天后店食,印象都唔錯,所以今次就係朗豪坊再戰Texas!Buffalo Wings Lollipop 欣賞佢整到個雞成支lollipop咁,咬落啖啖肉,而且雞本身嘅調味都好夠,就咁食都好味。佢嘅醬料係分開上,唔係淋埋落去,所以點唔點同點咩醬任君選擇,同時保持到炸雞嘅香脆。個水牛城汁少少酸甜,好香煙燻BBQ味,不過個汁唔辣,嗜辣嘅我覺得加番少少辣會惹味啲。加埋個sour cream dip成件事無咁寡。個醬汁底有少少粒粒,食落有啲blue cheese味,都幾香濃。魚柳Tacos叫左件魚柳Tacos。鐘意佢載住Tacos嘅木製架,靚之餘又可以好好安放舊Tacos,容易比客人拎起食(同影相打卡)。估唔到件Tacos都幾足料,入面有兩大舊炸魚柳,仲有好多我鐘意嘅牛油果醬💕魚柳啱啱炸起,炸皮偏薄,夠哂空氣感,同埋本身炸漿都有調味,所以唔會淡茂茂。加埋蕃茄粒加洋蔥成個Tacos唔會太重味太油膩。車打芝士牛肉漢堡Wild Berry Soda漸變色好靚,入面有啲荔枝味爆爆珠,甜甜地陣味唔會假。會再幫襯

Buffalo Wings Lollipop

魚柳Tacos

車打芝士牛肉漢堡

Wild Berry Soda
漸變色好靚,入面有啲荔枝味爆爆珠,甜甜地陣味唔會假。

會再幫襯
2019-02-02 29 浏览
依家開到成街都係外國引進既burger店,尼家Texas Burger早係尼個trend之前已經開左,食物一樣keep住咁足料,Burger絕對比其他外國burger鋪一樣咁instagram-able😂
2019-02-01
  • 英國香濃車打芝士牛肉漢堡
2019-02-02 26 浏览
等左個BURGER幾耐下,個薯條冇咩特別,有D''淋''。個牛肉就好JUICY,好粉嫩。杯野飲好FANCY,但唔太好飲,不過女性化既女仔應該會好中意擺到咁靚既飲品。岩影相打卡但唔岩飲。服務唔太好,明明有野食出但個侍應冇留意到原來已出得。店面較小,之後既客人都等左一陣先有位坐。裝修同之前既18 GRAMS差別不大,但多左D 廂位,幾得意,岩影相打卡。我野飲加BURGER要16X埋單,都幾貴。性價比唔值。

2019-01-12
2019-01-27 41 浏览
黎到旺角行朗豪坊就必然㗎啦,喺朗豪坊冇人唔識最上層嗰啲酒吧餐廳。今次我就嚟咗試呢一間,十分之出名有幾間分店嘅美式餐廳。佢呢一個位置係位於12樓,留底極高完全唔覺得有壓迫嘅感覺。入到去服務員嘅態度十分之親切,我哋睇過餐牌之後,發現有好多野都好想試吓,最後我哋就叫咗個黑松露薯條,因為之前都去過其他分店試佢個薯條,真係令人一試難忘。所以呢個係我嘅十級推介,另外就係佢嘅德州燒烤牛肉漢堡,當然一定要叫佢嘅升級套餐,升左級之後,普通飲品加薯條加酸青瓜三樣野加埋一齊都只需要加$36真係超值!另外我哋發現一個幾抵食嘅小食,我哋發現到只要$88就有兩份,我哋今次就帶咗個墨西哥芝士夾餅,分別叫咗一個軟皮同埋脆皮,軟皮嘅就叫左個軟殼蟹就另外要加$6,硬皮嘅就配左燒烤手撕豚肉。依兩個夾餅真係超值,佢裏面啲餡同埋佢塊餅仲有佢嘅醬汁都好夾之餘仲要份量好多,平均除翻我同朋友都只係$44,我哋一齊share食,都覺得已經好足夠。之後我哋仲叫咗個甜品,就係冰鎮朱古力蛋糕新地,依個係我十級推介,呢個甜品估都估你唔到,淨係佢用啲乾冰整出嚟嘅視覺效果效果打卡個價錢都值返晒,仲要俾咗一個好大嘅驚喜我哋,真係文字應用唔到要睇返啲相,如果係情侶又或者係其中一個人生日嘅話,我十分之推介佢哋叫呢一個甜品,一定比到驚喜對方。另外,呢度環境十分之浪漫同埋好靚,啱晒啲情侶又或者同歸物一齊影下想傾吓計。👍👍👍
  • 黑松露薯條
  • 冰鎮朱古力蛋糕新地
2019-01-27 36 浏览
一直好少去朗豪坊食飯,人太多,發現原來12樓的Texas burger好有質素,而且吃Mexican food,很有特色。日頭景好好feel,曬少少太陽,enjoy一個relax的weekend。Sofa位design 很時尚,用植物decorate,帶點異國風情。可以對住個live stage 食飯飲野。食物充滿Mexican風情,有如置身當地。香脆阿根廷紅蝦與魷魚配煙燻甜椒醬($78),新鮮炸的,好香口,脆卜卜,魷魚很彈牙,蝦子很大隻,醬可以加多一點,甜甜的,很清爽,令炸物不會油膩,好吃!德州燒烤牛肉漢堡($88),combo 加$36,soft drink+薯條+酸青瓜,burger賣相吸引,bun鬆軟,厚漢堡很juicy,入面仲有bacon, cheese, lettuce, onion rings,味道好豐富,非常有水準。Pickle都幾大條,唔係薄切!Fries 好香口,yummy!Iced lemon teaTacos墨西哥芝士夾餅脆皮 ($88/2pcs)可以揀脆或軟皮,有多款餡選擇,揀左煎牛柳條和手撕雞,topping有牛油果、蕃茄、洋蔥,入面仲有紫椰菜、黄椒、生菜,

可以對住個live stage 食飯飲野。

食物充滿Mexican風情,有如置身當地。

Pickle都幾大條,唔係薄切!

Fries 好香口,yummy!

Iced lemon tea

Tacos墨西哥芝士夾餅脆皮 ($88/2pcs)可以揀脆或軟皮,有多款餡選擇,揀左煎牛柳條和手撕雞,topping有牛油果、蕃茄、洋蔥,入面仲有紫椰菜、黄椒、生菜,配sour cream食,食材新鮮又豐富,簡單的美味。

香煎焦糖蘋果夾餅($58),即quesadilla夾住
提子乾、蘋果,topping 加了朱古力粉、caramel和fresh cream,是熱的甜品,餅皮脆脆的,味道不錯,不太甜的dessert。

• 香脆阿根廷紅蝦與魷魚配煙燻甜椒醬
  • 香煎焦糖蘋果夾餅
2019-01-27 20 浏览
睇戲前仲有1.5小時,趁有時間就黎試下呢度啲墨西哥風味。見好多人都會點漢堡,但我今次就試下墨西哥嘢先。隔離仲有life band,感覺好chill 。不過有客人會覺得嘈,比較難傾計,但就好有feel嘅嘢食方面ok!!算快上,2個人份量夠哂!軟殼蟹好味,手撕雞出色!水牛城棒棒雞有2款醬汁,紅色辣,白色係酸忌廉,2種都不錯!最後重點介紹十分好味嘅墨西哥芝士夾餅!芝士味超濃超香!真係冇得輸!下次有脆皮就更好啦!

2019-01-24
2019-01-27 25 浏览
平時黎到呢層都係去睇CD,今日朋友話有間好野食,仲要係佢請,唔洗講喇,即去~餐廳係個LIVE STAGE隔離,所以冒上黎既話仲有機會聽到現場有歌手唱歌嫁~唔係講笑,真係好好FEEL嫁日光日白都咁好FEEL ,晚上既話,唔知係唔係會睇到星空嫁呢<3先黎兩杯凍檸茶,開開胃~大大杯,食完個BURGER仲有剩~左邊係軟"學"蟹 TACO 右邊係炸魚。雖然我地叫左脆PI 但一d都唔仲口,脆上脆既口味,真係DOUBLE UP呀!!!!同埋個主角夠哂大大份,真係好抵食,如果細食d既朋友,真係可以當係一個LUNCH....先黎個人人都叫既未來BUDGER....唔知點解就咁"文"我都覺得好勁牛肉味,但事實上,佢真係一d肉都冇嫁,所以真係視覺,味道同口感都同真肉99%似,我都差d俾佢呃到....值得一提既係佢地既酸青瓜唔係咸果隻,所以真係好YUMMY YUMMY呀!!!!再黎個菠蘿手c雞堡,雞絲一d都唔鞋同死咸,如果份量可以再多d就好喇,燒過嘅新鮮菠蘿食起上黎唔會好膩。仲有仲有勁香脆薯條,完美呀!!呢個炸大蝦魷魚圈真係要試,個汁好有驚喜,呢個時間上多杯啤酒就更好喇<3

先黎兩杯凍檸茶,開開胃~大大杯,食完個BURGER仲有剩~

2019-01-26 14 浏览
和朋友約了在旺角聚會,一聊便聊到近黃昏,男人便直接出旺角找我一起晚餐。在朗豪坊逛著發現了舞台側的餐廳轉了,便決定試試這間Texas Burger。 這裡的環境不錯,比較寧靜,座位也算舒適。迷你蟹餅配芒果莎莎 $88沒有想到幾乎是全蟹肉,只是加了少許胡椒、鹽等調味,香甜芒加啖啖蟹味,好味道。德州燒烤牛肉漢堡 $88 跟普通飲品 + 薯條 + 酸青瓜 $36薯條外層內軟不會太燶太乾,而且薯味很重;酸青瓜沒有夾在漢堡裡,不過不會太酸太甜,就這樣咬下去或夾漢堡一啖啖吃也同樣醒胃。那個燒烤醬汁惹味又不會太重口味,包的口感鬆軟,洋蔥圈香脆可口。店員沒有問漢堡扒多少成熟,但來到是剛剛好的程度,口感軟稔多汁又有肉香。脆焦糖青檸芝士餅 $48賣相不錯,而且酸酸的青檸味讓芝士味重芝士餅多了份清新爽俐的感覺,而且吃下去有質感但又保持軟稔不漿喉。冰鎮朱古力蛋糕新地 $68這份甜品一上桌明顯是視覺享受,軟雪糕不會怕很快溶掉,而且味道很好不會太甜,chocolate Brownie 中間的軟硬度和濕潤度都恰到好處,口感一樣不漿喉,朱古力味濃郁,不是只有外表呢。價錢不算便宜,但舒適自在的環境加上美食絕對是會吸引到我

這裡的環境不錯,比較寧靜,座位也算舒適。

迷你蟹餅配芒果莎莎 $88

德州燒烤牛肉漢堡 $88

跟普通飲品 + 薯條 + 酸青瓜 $36

脆焦糖青檸芝士餅 $48

冰鎮朱古力蛋糕新地 $68

價錢不算便宜,但舒適自在的環境加上美食絕對是會吸引到我再去的地方。

2019-01-25 31 浏览
平時成日去朗豪坊但自從HMV執咗後我都少上咗最頂頂個到。今日朋友話上面有間burger佢係天后都試過,好正好好味!咁啱約咗係呢個商埸既UA睇戲,就同佢一齊上去試試。Combo-Black $56黑牛一般都係雪糕加可樂,睇返openrice d人話白牛肥D,所以友人就揀咗黑牛試。我偷飲咗幾啖幾好飲,又唔甜。Texas BBQ Beef Burger $88一向鍾意食牛肉既我,食包都一定要有牛肉。我平日都鍾意食燒牛肉,所以今次叫咗呢個燒烤牛肉漢堡。超級juicy,好好味呀!下次嚟一定會再叫嚟食。Tacos夾餅(軟皮+硬皮) $48X2友人話我食包佢想試下佢哋嘅夾餅。其實墨西哥人係好鍾意食Tacos,因為呢款夾餅係come from佢哋國家。食落去咸咸甜甜,好好味。超級推介大家要一試,唔係到到都食到。香煎焦糖蘋果夾餅伴雪糕 $58友人見到個menu即係話我一定會鍾意食呢個,所以佢幫我叫咗。🤣食完個咸嘅再食返甜感覺好滿足。好好味,但要小心如果成舊食個時可能D蘋果會趺落嚟一個唔小心。Caramel Apple Quesadilla with Ice Cream (Be

Combo-Black $56

Texas BBQ Beef Burger $88

Tacos夾餅(軟皮+硬皮) $48X2

香煎焦糖蘋果夾餅伴雪糕 $58

Caramel Apple Quesadilla with Ice Cream (Berry Lover $50
呢款shake除咗樣靚外,口味仲唔會好甜,大大杯。初頭飲個時好驚自己會好快飽,所以唔敢飲太多住。但真係太好飲,我都飲咗大半🤣如果大家又想打卡,又想飲嘢,必揀呢杯!

🍽7/10
🔎 Texas Burger (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓1A號舖
2019-01-24 50 浏览
有位舊同事住在天后,以前常向我推介天后那間Texas Burger, 今天在朗豪坊內發現它竟然開了分店,一定要試一試!漢堡選擇不算多,但種類齊全,除了有牛,豬,雞,軟殼蟹,連近期很流行的未來素食漢堡都有。我們就單點了一個藍芝士漢堡。煙燻鴨肝牛肉漢堡升級了套餐,配芒果乳酪奶昔和薯條。藍芝士漢堡中間除了芝士,還有煙肉和炸洋蔥圈。 藍芝士味道不重,比我之前食過的淡味,相信不太喜歡藍芝士那種發發酵芝士味的朋友也接受到,但對我來說則略為輕口味了一些。但配上煙肉洋蔥圈一起進食,整體味道也不錯。相比起藍芝士漢堡,我就比較喜歡這個鴨肝牛肉漢堡!鴨肝煎得剛剛好,而且鴨肝本身很肥美,一路吃時,鴨肝的油香會滲入漢堡包中,令到整個漢堡包都添加了一份牛脂香。 套餐的芒果乳酪奶昔,外表很吸睛,口感很軟滑,似吃雪糕般,若芒果乳酪味道濃郁些則更佳。最後,還叫了一份蟹肉餅配芒果莎莎醬。蟹肉餅煎得不夠脆,但餡料很實在,滿滿的蟹肉,真材實料,所以我都滿意的。

藍芝士漢堡中間除了芝士,還有煙肉和炸洋蔥圈。

但配上煙肉洋蔥圈一起進食,整體味道也不錯。

相比起藍芝士漢堡,我就比較喜歡這個鴨肝牛肉漢堡!

最後,還叫了一份蟹肉餅配芒果莎莎醬。

2019-01-22 314 浏览
週五,森仔又去食好西,減減壓🤓🤓今次去到旺角朗豪坊到食下漢堡。👍🏼餐廳位於頂樓,附近仲有一個表演的場地。甘岩果次就有人係到表演唱歌😂😂幾正!同時座位亦幾舒適😆👍🏼讚丫❤️❤️講反食物先。軟殼蟹牛油果牛肉漢堡十分有驚喜!😆份量十分多,一咬開有豐富口感,軟殼蟹十分大隻,食落有蟹膏,濃郁軟滑配上外面炸得脆脆的口感,十分值得一試!牛油果不会太生,半個原切,軟滑得來中和番牛肉的味道,令整體唔會太滯膩,牛肉相對軟殼蟹味道無咁突出,但都十分多汁同食得出的牛香味。包鬆軟得來外邊焦脆,唔會太硬,整個包整體十分出色。👍🏼👍🏼煙燻鵝肝牛肉漢堡很豪華的感覺!😌鵝肝質地很軟滑味道很香,鵝肝濃郁但又不會蓋過牛肉的香味,雖然整體比牛油果軟殼蟹漢堡稍嫌重口味,但對於愛吃肉的人來說是很幸福的!牛肉分量十足,肉汁很多不會煎得過乾,漢堡口感很好很有層次。❤️❤️❤️薯條係粗身有口感的,不會太油膩,無翻炸的乾硬,不錯!奶昔係芒果和椰子口味,打得夠滑阻唔會太甜,有果汁的清新感,上面仲有可可粉點綴,層次豐富,很適合配上漢堡和薯條。整體來說,餐廳🍴環境,食物和服務都好好👍🏼👍🏼值得下次再食🤓森仔推薦👌🏻😆
週五,森仔又去食好西,減減壓🤓🤓
今次去到旺角朗豪坊到食下漢堡。👍🏼
餐廳位於頂樓,附近仲有一個表演的場地。
甘岩果次就有人係到表演唱歌😂😂幾正!
同時座位亦幾舒適😆👍🏼讚丫❤️❤️

講反食物先。

煙燻鵝肝牛肉漢堡很豪華的感覺!😌

薯條係粗身有口感的,不會太油膩,無翻炸的乾硬,不錯!

• 軟殼蟹牛油果牛肉漢堡
2019-01-22 22 浏览
行過朗豪坊, 覺得12,13樓既餐廳係天幕下好靚。 行過見到呢間餐廳發現價錢唔貴呀, 80幾蚊左右一個burger。叫個taco過下口癮先。 要食個真正好食既taco係好難既事, 曾經食過2次失敗既taco令我討厭呢個食物。 第3次朋友介紹話真正既taco係好食既, 我就係美國試左第3次既taco, 終於明白到點解taco咁出名。 呢間taco比我第三次食既taco size大,口感同味道都相當唔錯。我鍾意軟皮既taco, 咬落去好多醬同濕潤既感覺, 真係人間美食。 今次覺得豬同雞taco都相當好食。 $88 兩件既價錢實在唔錯。 見到隔離枱有一個人係專門黎食taco既。 就知佢既吸引力。德州漢堡朋友係忠誠漢堡愛好者。佢一見到個漢堡就話好食。 食落好有美式食物既味道。 姐係好多炸炸同好惹味。 愈食愈想食。 漢堡有跟薯條同青瓜。兩者同漢堡一樣都十分出名。 牛肉沙律老實說, 食過好食既taco同burget後, 呢沙律就較一般。 水牛城雞翼棒棒糖呢個有驚喜 比出面既更好吃。係正隔黎仲有live band睇tim.

, 曾經食過2次失敗既taco令我討厭呢個食物

德州漢堡

牛肉沙律

水牛城雞翼棒棒糖

呢個有驚喜 比出面既更好吃。

係正隔黎仲有live band睇tim.
2019-01-22 41 浏览
原來咁多年冇黎朗豪坊真係會蕩失路 XD,原先一上電梯就到,點知傻下傻下上咗頂樓⋯⋯搵左陣先知原來上多左層。呢間burger隔離有個LiveStage,如果有人係到唱埋氣氛就真係超好,啱曬情侶拍拖。入到黎個環境都ok,唔會太逼,坐得舒服!黎得食Burger就一定係食個Texas burger,連餐叫都係加66蚊!個包都真係夠晒巨大,塊扒又juicy,我幾鐘意個醬汁, 酸酸甜甜咁同塊扒好夾😋另一個主角就係廚師推介嘅意粉,大大隻蝦 而且幾新鮮彈牙,兩個人食都夠晒飽!香煎牛腹扒沙律估唔到牛肉嘅份量都幾多,食落去個肉煮得啱啱好唔會韌,沙律菜亦新鮮爽脆,唔錯!跟餐嘅香蕉朱古力曲奇奶昔都好好飲呀👍🏻飲落去唔會太甜但有好濃嘅香蕉味,每一啖仲有曲奇餅碎 好有口感!❤

入到黎個環境都ok,唔會太逼,坐得舒服!