2019-04-10
今晚朋友生日,就去左呢間之前中午黎食過嘅burger店慶祝,貪佢環境氣氛幾好,朋友又鍾意食burger。軟殼蟹漢堡朋友叫咗個軟殼蟹漢堡,軟殼蟹雖然份量較少但係原隻上,啱啱新鮮炸起,所以食落好脆口好惹味。豬肋骨配薯條另外仲見到餐牌有呢個豬肋骨,所以就叫咗一份一齊share。一份豬肋骨足足有四條,肉質唔鞋,份量都幾多下。野菌墨西哥夾餅上次我嚟食都係叫咗呢款墨西哥夾餅,因為本身太鍾意食墨西哥餅,所以今次都決定叫同一款。佢哋嘅夾餅份量真係好多好足料,菇嘅份量多到一咬好容易跌晒出嚟,配埋牛油果醬,蕃茄粒同酸忌廉,好Fresh好好食,呢個夾餅真係好唔錯軟殼蟹墨西哥風味沙律另外我哋仲叫多咗個墨西哥風味沙律,再加錢加配左軟殼蟹。軟殼蟹又係成隻上,新鮮炸起,呢個價錢加配真係幾抵食。不過個沙律就冇乜特別,下次有機會要試吓另一款。呢間餐廳環境真係幾唔錯,位於朗豪坊頂樓,晚餐時段有時仲會有live Band表演,所以同朋友黎慶祝或者平時食餐飯,都係一個唔錯嘅選擇。
軟殼蟹漢堡
豬肋骨配薯條
野菌墨西哥夾餅
軟殼蟹墨西哥風味沙律
另外我哋仲叫多咗個墨西哥風味沙律,再加錢加配左軟殼蟹。