和朋友一起途經旺角時,看到這家餐廳,一直很想嚐嚐。這家餐廳以北海道日式湯咖哩為主打,平日總是有人排隊,今天見人比較少就走進去嘗試。Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖哩 $108芝士飯 +$6這款湯咖哩是香港獨家產品,需額外加錢點要芝士飯,口味微辣,明顯有蕃茄香味,帶著淡淡的鮮蝦味,還有不少配菜。豚肉漢堡外脆內軟,充滿肉汁,搭配湯咖哩一起吃很美味。柚子雞髀湯咖哩 $88意大利啡菇 +$12日本南瓜兩件 +$10西蘭花兩件 +$8這款湯咖哩是餐廳的經典菜式,一大塊雞髀放在湯咖哩上面,原味湯咖哩口感舒服不刺激,味道清新,再加上各種配菜,其中尤其喜歡南瓜,吃到南瓜的甘甜。北海道薯蓉芝士年糕 $28芝士年糕一共有兩塊,中間是流心的芝士,還有特製的醬汁增添口味。海苔天婦羅魷魚 $28天婦羅魷魚炸得香脆,炸衣上有海苔,讓魷魚更加香口。乳酪特飲 $38有幾款乳酪特飲可供選擇,選擇了抹茶口味,味道清新

Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖哩 $108
芝士飯 +$6

柚子雞髀湯咖哩 $88
意大利啡菇 +$12
日本南瓜兩件 +$10
西蘭花兩件 +$8

北海道薯蓉芝士年糕 $28

海苔天婦羅魷魚 $28
天婦羅魷魚炸得香脆,炸衣上有海苔,讓魷魚更加香口。

乳酪特飲 $38
有幾款乳酪特飲可供選擇,選擇了抹茶口味,味道清新
2024-06-07 239 浏览
🇭🇰Suage北海道湯咖哩·呢間我之前經過朗豪坊一路都好有興趣 今次終於黎左食🤩🤩·炙燒豚角煮湯咖喱飯 椰子湯 $92 l 柚子雞脾湯咖喱烏冬 $88佢每碗咖哩入面都超多料 好豐富 我自己個人就中意佢個椰子湯多啲 加埋BB辣食落好有層次 好好味🥥之後佢個豚角煮都好淋 雞髀都好大隻🐷🍗飯同烏冬我自己就覺得襯飯啲 因為湯咖哩始終無咁掛湯 所以烏冬無飯咁入味😈😈·海苔天婦羅魷魚$28 l 原味唐揚炸雞$18/2件 l Suage乳酪特飲 $38之後佢既小食都啖啖肉 好味 唯一係佢個乳酪我自己覺得比較淡🫢😂😂·#rbyeat#rby日本菜#rby旺角·📍旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖
🇭🇰Suage北海道湯咖哩

柚子雞脾湯咖喱烏冬
海苔天婦羅魷魚
原味唐揚炸雞
2024-06-04 57 浏览
平時經過朗豪坊成日見到呢間餐廳個門面都幾靚幾特別, 今日終於都忍唔住入去試下喇原來餐廳係北海道好出名, 號稱北海道No.1湯咖哩專門店, 咁好開心係香港可以食到唔洗去到北海道咁遠啦~~餐廳環境都好舒服好開揚, 空間感十足 食物方面主打當然係湯咖喱啦~湯咖喱啦有多款唔同程度既辣味選擇, 岩晒鍾意食辣同唔食辣既朋友~每碗都有特定配料, 如果想再豐富D就可以再加配料!!另外仲有多款小食同甜品選擇添~~海苔天婦羅魷魚 $28一上枱就覺得好吸引喇!!海苔天婦羅魷魚炸到金黃酥脆, 入口一D油膩添都冇!!而且魷魚味道鮮甜, 口感軟嫩Q彈唔會韌, 好好味喎, 必點丫!!炸薯條配suage香辣粉 $28炸薯條外脆內軟, 配埋香辣粉更加惹味可口和牛頸脊湯咖喱烏冬 $108呢道既湯咖喱真係值得一試~ 平時好難係香港食到咁獨特既日本咖喱咖喱湯汁濃郁香醇, 味道鮮甜, 又唔會好杰身, 非常清爽和牛頸脊肉肉質柔軟嫩滑, 烏冬煙韌有咬口~~灸燒豚角煮湯咖喱拉麵 $92, 櫻花蝦濃湯 +$10豚角肉質非常軟嫩, 好入味, 淋得黎又保持到口感, 而且好多汁, 完全唔會乾櫻花蝦濃湯真係超濃郁, 重口味既朋友一定要試!!櫻

餐廳環境都好舒服好開揚, 空間感十足

食物方面主打當然係湯咖喱啦~
每碗都有特定配料, 如果想再豐富D就可以再加配料!!
另外仲有多款小食同甜品選擇添~~

海苔天婦羅魷魚 $28
一上枱就覺得好吸引喇!!
海苔天婦羅魷魚炸到金黃酥脆, 入口一D油膩添都冇!!
炸薯條配suage香辣粉 $28
炸薯條外脆內軟, 配埋香辣粉更加惹味可口
和牛頸脊湯咖喱烏冬 $108

咖喱湯汁濃郁香醇, 味道鮮甜, 又唔會好杰身, 非常清爽

和牛頸脊肉肉質柔軟嫩滑, 烏冬煙韌有咬口~~
灸燒豚角煮湯咖喱拉麵 $92, 櫻花蝦濃湯 +$10

櫻花蝦濃湯真係超濃郁, 重口味既朋友一定要試!!
櫻花蝦味道好香好特出, 帶有自然甜香同鮮味

拉麵夠彈牙, 每條都掛晒汁
荔枝乳酸梳打 $26
荔枝味道清甜, 乳酸梳打清新酸爽又夠氣~~
兩味扭紋雪糕 $30 (日本3.5生乳 + 沖繩海鹽芝士)
扭紋雪糕口感柔滑綿密~
濃郁純正既牛乳香甜味美, 絕係奶香lovers既最愛

清新海鹽味道同濃郁既芝士香味完美融合, 唔甜膩, 反而有種清新感覺
  • 兩味扭紋雪糕
  • 櫻花蝦濃湯
  • 灸燒豚角煮湯咖喱拉麵
  • 和牛頸脊湯咖喱烏冬
2024-06-02 59 浏览
北海道都總算踏足過,可惜時間太短未有機會嘗試係北海道食,好彩北海道最出名 suage 開左係朗豪坊,終於食到喇!Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖喱 配烏冬蕃茄蝦湯咖喱口味係香港限定 吉列豚漢堡超大塊,食落juicy 仲有陣陣洋蔥香氣另會配2串南瓜+薯仔沾上湯汁好入味~柚子雞脾湯咖喱 原味配芝士飯整隻雞脾開心,原味當然要試試,湯咖哩帶咖哩香又唔嗆辣,飲落舒服暖胃,難怪北海道天氣甘岩食湯咖哩將湯咖哩淋上芝士飯又多左份濃郁感芝士唐揚炸雞 芝士祭menu新品大大件炸雞炸得香脆肉嫩,包裹滿滿芝士醬,芝士控必試!巨峰乳酸梳打餐廳有供應多款特飲仲有北海道3.6牛乳雪糕添!

Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖喱
配烏冬
蕃茄蝦湯咖喱口味係香港限定

吉列豚漢堡超大塊,食落juicy 仲有陣陣洋蔥香氣
另會配2串南瓜+薯仔沾上湯汁好入味~

柚子雞脾湯咖喱 原味
配芝士飯

將湯咖哩淋上芝士飯又多左份濃郁感

芝士唐揚炸雞
芝士祭menu新品

大大件炸雞炸得香脆肉嫩,包裹滿滿芝士醬,芝士控必試!

巨峰乳酸梳打
餐廳有供應多款特飲仲有北海道3.6牛乳雪糕添!

2024-05-27
  • 柚子雞脾湯咖喱
2024-06-01 37 浏览
Suage係間來自北海道嘅湯咖哩專門店,位於朗豪坊中庭位置,地點易搵,佢哋嘅名物係湯咖哩,仲有好多日式小食同甜品🔺炙燒豚角煮湯咖喱 $92豚角煮有兩大件,好厚身食落好有層次,煮得入味同好軟腍,湯碗內除咗主角豚角煮,仲有好多款蔬菜:蓮藕、茄子、薯仔、南瓜、翠玉瓜、半熟蛋,超級豐富,可揀配烏冬、拉麵或者白飯🔺Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖喱 $108蕃茄蝦湯係香港限定嘅產品,湯底飲落有啖啖蝦味,加上蕃茄酸酸地嘅味道更開胃,塊吉列豚漢堡好巨大,外脆內軟,豚肉幾juicy,配料同樣有多款蔬菜🔺海苔天婦羅魷魚 $28魷魚炸得好香脆,粉漿加入紫菜令魷魚更美味🔺Suage 士多啤梨乳酪特飲 $38🔺巨峰乳酸梳打 $26飲品嘅話推薦士多啤梨乳酪,酸酸甜甜好好味,有香濃乳酪味

🔺炙燒豚角煮湯咖喱 $92

🔺Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖喱 $108

🔺海苔天婦羅魷魚 $28
魷魚炸得好香脆,粉漿加入紫菜令魷魚更美味

🔺Suage 士多啤梨乳酪特飲 $38
🔺巨峰乳酸梳打 $26
飲品嘅話推薦士多啤梨乳酪,酸酸甜甜好好味,有香濃乳酪味
2024-05-28 66 浏览
#20240522 🤍📍 Suage北海道湯咖哩 旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#柚子雞脾湯咖喱 $88#蓮藕片 +$6💭 呢個揀左原味湯,個湯無想像中咁濁,反而有少少清澈😂但咖喱味係有既,啲辣度真係好似日本咖喱咁唔多辣,所以想食辣既朋友可以揀高幾度🍛雞髀都幾大隻,但啲肉唔太滑,而且可能個湯太濃味,根本食唔出柚子既香味🍗本身個湯入面已經有薯仔🥔茄子🍆半粒蛋🥚蓮藕、翠肉瓜同南瓜🎃每舊都大大舊所以再加都抵食,烏冬就正常,唔係扁身煙韌果種,慶幸係佢煮得唔淋,keep到咬落仲有啲咬口.#雞爽肉湯咖喱 $98 🫧 #櫻花蝦濃湯 +$10#茄子 +$6💭 首先係個湯加十蚊真係無白加,比起原味湯咖喱濃味好多,好重蝦味🦐揀到中辣終於食到有少少辣既感覺,正宗湯咖喱都係跟飯食,飯會有個檸檬,點湯前先加啲檸檬汁落啲飯度先,再點咖喱就會有啲酸辣感覺🍋雞爽肉其實唔係好知係邊度,食落名符其實爽爽地,又似雞髀肉滑滑地,件數都有4-5舊,但點都無成隻雞髀食咁正🐔.#唐揚BB池魚 $38💭 估唔到份量都有幾多條,啲魚仔可以原條食,本身有少少鹽味,建議點沙律醬好味好多,因為個沙律醬好
#20240522 🤍

#雞爽肉湯咖喱 $98
🫧 #櫻花蝦濃湯 +$10
#茄子 +$6

#唐揚BB池魚 $38
💭 估唔到份量都有幾多條,啲魚仔可以原條食,本身有少少鹽味,建議點沙律醬好味好多,因為個沙律醬好似有啲明太子係入面辣辣地幾惹味,再唔係浸湯食都另有一番風味🐟

#旺角美食 #🐷在旺角 #🐷_食
2024-05-26 56 浏览
咖喱食得多,湯家裡你又食過未?呢間位於朗豪坊嘅日本過江龍小店主打北海道湯咖哩,客人可因應喜好選擇辣度、主食、配料、亦可加配小食同飲品,地點方便,經過可以一試。湯底採用自家農場種植嘅蔬菜熬煮 12 小時而成,番茄、洋蔥、秘製咖喱香料等,飲落香濃,鹹甜味道。肉類有豬牛雞同蔬菜,肉大塊且軟腍、蔬菜有齊薯仔、青椒、蓮藕片、西蘭花、茄子、南瓜、牛油果同舞茸,健康又好味。呢度可以選擇要配拉麵、烏冬或飯。拉麵掛汁,烏冬Q彈滑溜,兩款都各有千秋,但相對嚟講個人更喜歡配飯,先將檸檬汁擠喺上面,淋上湯品嚐,再倒入湯咖喱,唔覺唔覺就清曬。小食款式眾多,炸雞大件,外脆內嫩、魷魚酥咬落彈牙,份量比想像中多、餃子有五粒,外層酥脆,內裡擺滿,唔油膩,值得加點。

• 和牛肩胛湯咖哩
  • 和牛肩胛湯咖喱
2024-05-19 70 浏览
開會後跟一眾同事到朗豪坊覓食,老闆之前曾經常到這間餐廳吃東西,所以佢推薦給我們,我們非常有興趣試試,原來這裏最出名是咖喱湯配其他雜菜或肉類當中以雞肉雞髀豚肉最經典而湯底亦都可以配椰子湯或蕃茄湯。咖喱湯雞髀肉大件鮮甜美味,因為配料芝士白飯由於第一次食的關係原來芝士白飯是另外上碟,芝士🧀如溶得流心般與白飯融合會更加出色,現在有點硬。咖喱湯水配白飯,的確有少少違和感如咖喱湯的質感再潔身啲配白飯會比較好。但是整體味道也很不錯,是日式咖喱的味道當然有可能配拉麵或烏冬的口感會提升更加多。豚肉口感非常好嫩滑有質感,但是不會太油膩非常非常好味極度建議推薦。芝士拼盤因看到廣告非常吸引而落單,薯條,魷魚圈,炸雞,沒有太大驚喜只可以說是正常級別,但是不知為何入面會有四粒魚蛋,而且也10分難食。

2024-05-14 50 浏览
Suage北海道湯咖哩📍旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖⭐️湯咖喱$118毫不猶豫咁揀咗烏冬,然後揀辣度嘅時候有1至99度,都係毫不猶豫咁揀咗着1度-BB辣🙏🏻裏便啲料都多,有腸仔、南瓜等配料,不過略嫌蔬菜生左啲,食落有啲硬🥲⭐️脆嫩雞髀湯咖喱 $98大大隻雞髀🤣 好有雞髀餐蛋麵嘅感覺正常日本咖喱湯底味,唔係好辣⭐️海苔天婦羅魷魚 炸到好脆好香,份量都幾多~有海苔加分好多!✨#fookdie旺角 #fookdie烏冬 #fookdie麵 #fookdie辣 #旺角美食 #旺角好去處#香港好去處 #北海道咖喱 #朗豪坊美食
Suage北海道湯咖哩
📍旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖

⭐️湯咖喱$118

⭐️脆嫩雞髀湯咖喱 $98
大大隻雞髀🤣 好有雞髀餐蛋麵嘅感覺
正常日本咖喱湯底味,唔係好辣

⭐️海苔天婦羅魷魚
炸到好脆好香,份量都幾多~
有海苔加分好多!✨

2024-05-12 133 浏览
朗豪坊睇完戲🎬朋友睇中呢間就去試一試🍛1️⃣ 脆皮雞腿肉串湯咖喱($96)+芝士飯($6)我揀咗原味湯咖喱,覺得少少偏淡,同埋唔太習慣咁流質/稀嘅咖喱,撈飯太稀,當湯飲又有點怪😹雞腿肉算滑,咖喱有南瓜片、蓮藕片、蕃茄、茄子、西蘭花各一,同埋半隻蛋,南瓜同西蘭花燒過係配料中比較好味;飯量不算多(食嗰時覺少於一碗),加咗芝士🧀同咖喱係幾夾。2️⃣ 胡麻小蔥鴨胸湯咖喱+烏冬($78)朋友食呢個,微辣Level 2,據佢講咖喱同烏冬幾夾,唔錯。3️⃣ 入座有杯水,無加嘢飲;連加一$198。未食過可以一試。
朗豪坊睇完戲🎬朋友睇中呢間就去試一試🍛
1️⃣ 脆皮雞腿肉串湯咖喱($96)+芝士飯($6)
2️⃣ 胡麻小蔥鴨胸湯咖喱+烏冬($78)
2024-05-05 223 浏览
小菜每樣一片😓西蘭花薄薄兩片,不如唔好畀😓睇下張相,切到咁簿,兩片夾埋都唔夠一粒,老細你良心唔會痛?打開蓋一望,係咪畀人食咗一半?咁嘅份量?如果味道ok份量少啲都唔緊要,但你地。。。😓餐牌寫湯咖哩,比嘅係咖哩高清水😓又淡又唔掛汁😓除非整濃啲,唔係嘅食咖哩類肯定唔會再點你,湯咖哩食落感覺唔上唔落,你不如改返做咖哩汁😓食完好似冇食過嘢咁,雖然外賣上門貴啲係應該但你咁嘅份量同咁嘅味道,性價比一般,希望鋪頭喺份量上比啲誠意。

食完好似冇食過嘢咁,雖然外賣上門貴啲係應該
脆皮雞腿肉串湯咖哩
2024-05-05
外卖送餐
呢日同朋友喺旺角覓食,行金朗豪坊,見到呢間日本過江龍湯咖哩店,冇食過湯咖哩嘅我好好奇,就試試佢!😬佢嚟到擺盤已經好靚👍🏻湯啖啖咖哩味,又酸酸地,幾特別,炸雞肉質鮮嫩多汁,皮脆弱恁!好好食!😋配菜都好好食,好甜!南瓜好稔!🤩

日式唐揚雞湯咖哩飯
日式唐揚雞湯咖哩飯
2024-04-15 56 浏览
最近去了Suage北海道湯咖哩專門店,之前一直想試,今次有機會喇!❤️炙燒豚角煮湯咖喱拉麵這碗拉麵擁有豐富的咖喱湯,湯底濃郁而不膩口,豚角煮肉質軟嫩多汁,搭配拉麵的彈牙口感,非常美味。🧡海苔天婦羅魷魚魷魚肉質鮮嫩,外層的海苔天婦羅酥脆可口,吃起來非常開胃。💛蔥香烤牛舌牛舌經過烤製並充滿蔥香。💚日式炸餃子炸餃子外層酥脆,口感鮮嫩,搭配蘸醬吃更加美味。💙Suage芒果乳酸特飲這杯特飲清涼又爽口,芒果的香甜與乳酸的酸度完美結合。💜巨峰乳酸梳打梳打飲料帶有巨峰葡萄的香氣,口感清爽,氣泡適中,喝起來非常開胃。❤️日本3.5生乳軟雪糕雪糕口感綿密細膩,奶香濃郁,並且沒有太甜膩的感覺,非常純正的日本風味雪糕。

❤️炙燒豚角煮湯咖喱拉麵

🧡海苔天婦羅魷魚
魷魚肉質鮮嫩,外層的海苔天婦羅酥脆可口,吃起來非常開胃。

💛蔥香烤牛舌
牛舌經過烤製並充滿蔥香。

💚日式炸餃子
炸餃子外層酥脆,口感鮮嫩,搭配蘸醬吃更加美味。

💙Suage芒果乳酸特飲
這杯特飲清涼又爽口,芒果的香甜與乳酸的酸度完美結合。

💜巨峰乳酸梳打

❤️日本3.5生乳軟雪糕
❤️ Suage係來自北海道嘅湯咖喱,辣度都可以自己選擇~ 份量仲好多! ❤️ 今次其實已經係第二次食啦😆 喺朗豪坊4樓一上電梯就見到,位置好開陽,坐得都算舒服👍🏼❤️ 除咗主菜,餐廳都有小食嗌😁 今次就試埋啲小食☺️ ♡ 唐揚BB池魚 $38 雖然話係BB魚,但係其實都唔係真係好細條🤣 都食到啖啖肉,仲可以連埋骨一齊食,點上沙律醬很滋味👍🏼♡ 蔥香烤牛舌 $38呢度嘅牛舌係薄片,附上檸檬,咬落口感爽口~♡ 海苔天婦羅魷魚 🦑 $28天婦羅粉入邊加咗海苔粉,厚道適中,魷魚咬落去爽口唔會韌👍🏼 作為餐前小食很不錯😋❤️ 柚子雞髀湯咖喱 $88♡ 每款湯咖喱都可以揀拼拉麵, 烏冬, 或者飯。🐼就揀咗飯。另外辣度可以揀1 BB辣-20地獄辣 or 99無語辣。♡ 我哋揀咗原味無辣同BB辣🤣 BB辣基本上都冇乜辣味,下次挑戰辣啲先!♡ 枱面仲放咗圖片指引,講點樣將飯同湯咖喱一齊食先最好食😚 ♡ 湯咖喱隻雞髀好大隻,好多肉!肉嫩,但柚子味不算太重。仲有半熟蛋,蔬菜等配菜,一定夠飽👍🏼 ❤️ Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖喱 $108♡ 另外我就揀咗香港限定嘅蕃茄蝦湯咖喱口味!湯底既蕃茄同埋蝦味都食得出,兩者都幾

❤️ 除咗主菜,餐廳都有小食嗌😁 今次就試埋啲小食☺️
♡ 唐揚BB池魚 $38

♡ 蔥香烤牛舌 $38
呢度嘅牛舌係薄片,附上檸檬,咬落口感爽口~

♡ 海苔天婦羅魷魚 🦑 $28

❤️ 柚子雞髀湯咖喱 $88
♡ 枱面仲放咗圖片指引,講點樣將飯同湯咖喱一齊食先最好食😚

❤️ Jumbo豚漢堡蕃茄蝦湯咖喱 $108
♡ 另外我就揀咗香港限定嘅蕃茄蝦湯咖喱口味!湯底既蕃茄同埋蝦味都食得出,兩者都幾夾。
♡ 豚漢堡係將豚肉搓成漢堡,在塗上炸粉炸香~ 自己研究咗兩種唔同食法。一種就係浸落湯入邊吸收湯嘅精華。另一種就可以直接食口感會比較香脆😝

♡ 伴菜有半熟蛋, 茄子, 南瓜, 蕃茄, 蓮藕, 西蘭花🥦,真係食到我超飽🙈

❤️ 巨峰乳酸梳打 $26
叫埋杯乳酸梳打飲好夾,仲附上兩粒藍莓
(*˘︶˘*).。.Suage北海道湯咖哩:*♡第一次食北海道Suage北海道湯咖哩挺意外的喜歡😍-湯底用上日本自家農場的原材料,將日式咖哩層次再昇華!一定一定要吃辣的才夠惹味!超級推薦鹽燒三文魚串湯咖喱拉麵三文魚串燒得啱啱好,肉質外脆鮮嫩,配上微辣嘅湯咖哩同埋拉麵,湯底豐富濃郁,帶點點辣配有蛋香的拉麵非常滋味。--想吃肉的不妨order炙燒豚角煮湯咖喱烏冬豚角帶焦香,豬肉豬油香入口即溶,加上燒過的南瓜、新薯同茄子-配上辣辣嘅湯咖哩同埋滑滑的稻庭烏冬,勁惹味🤩---另外幾款小食都好香口,炸薯條金黃酥脆,配埋Suage 特製嘅香辣粉,香辣過癮!蔥香烤牛舌,牛舌烤得外焦裡嫩唐揚BB池魚:池魚炸得香脆可口,肉質鮮嫩!仲有海苔天婦羅魷魚魷魚炸得非常香脆,配上海苔,咸香可口。--Suage北海道湯咖哩旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖
(*˘︶˘*).。.Suage北海道湯咖哩:*♡
第一次食北海道Suage北海道湯咖哩
挺意外的喜歡😍
湯底用上日本自家農場的原材料,
將日式咖哩層次再昇華!
一定一定要吃辣的才夠惹味!
超級推薦鹽燒三文魚串湯咖喱拉麵
三文魚串燒得啱啱好,肉質外脆鮮嫩,
配上微辣嘅湯咖哩同埋拉麵,
湯底豐富濃郁,帶點點辣配有蛋香的拉麵非常滋味。
想吃肉的不妨order炙燒豚角煮湯咖喱烏冬
豚角帶焦香,豬肉豬油香入口即溶,
加上燒過的南瓜、新薯同茄子
配上辣辣嘅湯咖哩同埋滑滑的稻庭烏冬,勁惹味🤩
另外幾款小食都好香口,
炸薯條金黃酥脆,配埋Suage 特製嘅香辣粉,香辣過癮!
蔥香烤牛舌,牛舌烤得外焦裡嫩
唐揚BB池魚:池魚炸得香脆可口,肉質鮮嫩!
仲有海苔天婦羅魷魚
魷魚炸得非常香脆,配上海苔,咸香可口。
Suage北海道湯咖哩
旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓1號舖