和風全日早餐 $88w/ 本菇、丹麥包、沙律菜、新鮮蕃茄、嫩滑炒蛋、照燒雞肉、乳酪配自家製果醬呢份all day真係等咗勁耐 夜晚冇乜人都要等半個鐘以上 趕時間真係唔好黎🥲 首先沙律菜既份量好多 加咗黑醋更加好食🥗 而本菇都超多條😂 不過胡椒味偏重 有啲太鹹🥺 炒蛋食落都算滑同好大份 但就冇乜蛋香 同埋雞肉都算滑 加上丹麥包有烘過 配埋乳酪食都幾夾 整體份量頗大 味道都ok 都算唔錯既😚評分: 8/10🌟忌廉焦糖吉士布丁 $38呢個布丁個賣相都算唔錯 除咗爛咗一忽🤧 🍮食落幾重焦糖味 口感都軟滑 整體味道唔錯 不過上面既cream就偏淡味 淨係食布丁加焦糖醬好似仲好食🤣 評分: 9/10🌟———————————————————————Sonia Coffee (旺角)旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR層M52號舖
和風全日早餐 $88
評分: 8/10🌟

忌廉焦糖吉士布丁 $38
評分: 9/10🌟
———————————————————————
Sonia Coffee (旺角)
旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR層M52號舖
2021-08-04 123 浏览
中伏了🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️前幾日係新世界廣場見到呢間好有日本昭和風既咖啡廳!好靚 所以即刻入去試試!鋪頭座位唔多、變相都幾嘈雜🙄 午餐時段只供應甜品同意粉!好可惜 仲想試三文治😞試左一款意粉、兩款甜品同兩杯咖啡!先講咖啡☕️ 🌹玫瑰花咖啡-玫瑰花味唔算濃郁 但都飲到花香、咖啡都屬於淡味!兩樣夾埋都唔會搶走大家本身既味道!🌰榛子咖啡-相對呢款就比較濃味!咖啡有回甘既味道、飲得出係日本UCC咖啡類型既味道🤣可惜偏甜焦糖雞蛋布丁-伏到🙄 本身布丁係唔包cream 要加cream要比多$5 但黎到個cream溶哂🙄 布丁算有蛋味、但唔知點解會食到有一粒粒既野、好似係面層既焦糖硬左搞到好似食到粒粒🙄🙄沒有最伏 只有更伏!朱古力磅蛋糕🍰、係完全冇味!冇朱古力味、冇蛋味、有少少麵粉味!而且好鬆散🙄🙄檸檬忌廉雞胸蝴蝶粉 黎到真係嘩嘩聲!$88 碟冇包餐飲、餐湯、沙律!雞胸係咪都可以比多少少? 得果幾粒、我以為人地食剩🙄 個醬汁完全唔夾、蝴蝶粉有D冇煮熟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️整體黎講 超級差🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 出餐勁慢、賣相差 個布丁碎哂咁都出比人🙄 味道更差!睇佢menu講話叫甜品同咖啡可以
中伏了🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
午餐時段只供應甜品同意粉!好可惜 仲想試三文治😞
試左一款意粉、兩款甜品同兩杯咖啡!
先講咖啡☕️
可惜偏甜

整體黎講 超級差🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 出餐勁慢、賣相差 個布丁碎哂咁都出比人🙄 味道更差!睇佢menu講話叫甜品同咖啡可以揀咖啡杯 又冇😞 雖然咖啡唔叫太差、但咁既價錢有更好選擇!
2021-08-01 46 浏览
來自京都老字號嘅日式喫茶cafe,裝飾都係木色為主, 座位唔多, 枱之間嘅距離比較近, 加上餐廳位於商場人流多嘅位置,做唔到日本悠閑飲咖啡嘅感覺。點左招牌忌廉雞蛋布甸,蛋味好濃亦都好滑😋相反芝士蛋糕比較普通。既然出名咖啡就order左一杯latte一杯mocha, latte都係正常, mocha咖啡店偏重。總括黎講, 如果想搵一個安靜地方嘆咖啡嘅就唔推薦。
2021-07-29 91 浏览
想搵地方 tea 一 tea,老友介紹旺角有個新新地的地方幾唔錯,不過沒有訂座服務,會有很多人排隊,所以趁有空下午取半日假輕鬆一下。呢間叫 Sonia  Coffee 的 Cafe 原來是日本京都的老店,在日本經營了五十年,以虹吸咖啡為賣點。最近在旺角火車站商場開業,也有幾個月了吧。到達時經已是差不多下午5點,可能是過了繁忙時間,很快已經可以安排入座。點知無幾耐店員就告訴你熱食要 last order,之後店內只提供飲品及 cakes,沒有意粉, pancakes 或 sandwiches 。怪不得沒有人排隊了。後來見到有位客人話是為了嚟食 pancakes 才來光顧但也不果,只可按店員推介吃別的。睇到他們臉上失望。於是怱怱忙忙地點了 All day breakfast 及 溫泉蛋多士 各一份。然後我們再慢慢揀左 Rose latte 及 Flat white。至於獲一致好評的布甸,也是賣完,沒有供應。個人覺得食物及飲品質素,以及賣相,算是 OK,不會令人失望,但也不會讓你有驚喜。店舖也屬少座位系列,感覺是一般較整潔的餐室。若果話來體驗京都風味 cafe,就真的是完全說不上了。

Spring egg toast

• Roselatte
  • Alldaybreakfast
  • Springeggtoast
2021-07-29 64 浏览
七月忙著搬屋,十分忙,因此「脫了稿」兩星期,這一篇其實應該上星期寫,以往累積想寫食評的餐廳都已經忘了味道,因此惟有寫最新光顧的餐廳。這一餐是我的生日飯,所選的也是我已經一段日子想試的食店。它開張了不長時間,屬於MOKO一樓改頭換臉的「甜食三寶」(分別是日本雪糕Chateraise、源祖之味古早味蛋糕、牛角包專門店「八月堂」)以外可以有堂食的餐廳,每晚放工經過,都見大排長龍。今年生日終於有理由試一試。首先,服務方面,人手明顯緊拙,上菜時間太久,一個侍應照顧七八張枱,忙得不可開交,影響貼心程度。難怪經常大排長龍了。食物方面是滿意的,始終扛著京都的招牌,日式早餐有雞有蛋有丹麥多士,味道不錯,價錢算公道。太太的蝦肉牛角包賣相吸引,牛角包尺寸算大,但太太意見是蝦肉較淡,沒什麼味道。另外叫了兩個芝士蛋糕餐,抹茶味較鬆,原味的口感較實。咖啡一般。為兒子叫的波子汽水雪糕梳打價錢不便宜。總的來說,食物方面是滿意的,惟服務有改善空間。

總的來說,食物方面是滿意的,惟服務有改善空間。

2021-07-26 298 浏览
是晚興之所至,與友人相約造訪有50年歷史的Sonia Coffee,碰巧友人非常鍾愛古日風, 即京都, 名古屋等經典復古昭和式的設計,一不小心, 便與友人大聱暢談店內裝潢的小細節🤣非常歡暢😆店內大多用上深木材質為主角,的確, 想到前幾年與家人同遊名古屋時,走進一間當地小喫茶店,同樣用上相似的裝潢,不敢讓人回想到當時滿溢的咖啡香氣,讓人心擴神宜, 精神為之一振回到香港分店,店內配搭少許現代物料茶色鏡, 金屬等.算是為了地區分店作出的平衡之舉店內其中一個賣點,就是只要點選任何「日式復古虹吸咖啡」便可以自由選擇咖啡杯的款式,而特色杯是由日本及世界各地搜羅回來的昭和特色西洋風咖啡杯,作為餐具器的各位,定必要到來細賞各咖啡杯的獨有設計.------------------------------為了集中戰鬥力,我們只點了一份和風全日早餐,全日早餐包括有沙津菜, 炒蛋,炒菇, 雞肉塊, 2片丹麥多士, 中間的是優乳酪加士多啤梨醬,與我在名古屋旅行時當地早餐店的,配搭同出一轍,讓我感到濃濃的古日式風味炒蛋,炒菇, 雞肉塊都是平常食到的味道未有特別, 不作詳描,整個早餐以丹麥多士最讓我深刻,深刻只是因
是晚興之所至,

與友人相約造訪有50年歷史的Sonia Coffee,

碰巧友人非常鍾愛古日風,

即京都, 名古屋等經典復古昭和式的設計,

一不小心, 便與友人大聱暢談店內裝潢的小細節🤣

非常歡暢😆

店內大多用上深木材質為主角,

的確, 想到前幾年與家人同遊名古屋時,

走進一間當地小喫茶店,

同樣用上相似的裝潢,

不敢讓人回想到當時滿溢的咖啡香氣,

讓人心擴神宜, 精神為之一振

回到香港分店,

店內配搭少許現代物料茶色鏡, 金屬等.

算是為了地區分店作出的平衡之舉

店內其中一個賣點,

就是只要點選任何「日式復古虹吸咖啡」

便可以自由選擇咖啡杯的款式,

而特色杯是由日本及世界各地搜羅回來的昭和特色西洋風咖啡杯,

作為餐具器的各位,

定必要到來細賞各咖啡杯的獨有設計.

為了集中戰鬥力,

我們只點了一份和風全日早餐,
和風全日早餐

中間的是優乳酪加士多啤梨醬,

與我在名古屋旅行時當地早餐店的,

配搭同出一轍,

讓我感到濃濃的古日式風味

炒蛋,炒菇, 雞肉塊都是平常食到的味道

未有特別, 不作詳描,

整個早餐以丹麥多士最讓我深刻,

深刻只是因為邊位已經像放了一段時間的硬,

但明明早餐才是剛上枱,

若在處理時間分配上小心點便更加分了.

談笑之間,

终於迎來今晚的重頭戲,

原味鬆餅(Hotcake)

是讓人垂涎欲滴的原味鬆餅(Hotcake)

當接過待應手上的碟時

透過碟中的傳播感到Hotcake的餘溫

Hotcake香味不重

只有淡淡牛油香

我常常說鬆餅有很多類型

變代多端, 又隨不同地方而演變

所以就算只是普通的原味鬆餅

都值得一試才能評論.

鬆餅細看之下

是沒有多餘/大顆粒的氣孔

面煎出完美金黃色

用餐具輕彈表面

會有微微回彈的效果

咬下去外脆而鬆香

大感驚喜

雖然菜單上也有供應其他食法

如配雪糕,奶油等黃金組合的選擇

但我認為與其加足還不如細味原有材料的風味,

配上非常香甜的蜜糖,

真的讓不住一口接一口的吃下去.

梳乎厘芝士蛋糕
芝士蛋糕不算是我個人必食名單,

但勝在芝士味夠香重,

口感的確做到接近梳乎口感,

配上伴CREAM也不會太膩,

芝士迷可以一試.
朱古力焦糖吉士布丁

由於忌廉焦糖吉士布丁已售罄,

唯有轉戰一嚐朱古力味,

布丁質地軟實,

口感一般, 不過不失.

昭和雪糕梳打

最後配上友人的雪糕梳打,

味道正常,

勝在可以回憶起日本味道.

Hazelnut    Latte

我則點了Hazelnut   Latte ,

一邊品味如星巴克咖啡豆的香澀,

一邊細味旅遊日本時的歷史風味.
题外话/补充资料: 由於機械故障及前後加單的問題, 埋單時價錢有所出入, 但感謝店員耐心地重計我枱的總額, 態度友善, 值得欣賞。
2021-07-16
2021-07-26 47 浏览
我係一個好鍾意去Cafe嘅人因為可以三五知己,坐低飲杯咖啡食件甜品,chill 下chat 下所以一有新開嘅Cafe,我都會同啲朋友一齊去朝聖下⭐️係一個星期五嘅下晝時分我就嚟到旺角新世紀嘅呢間新開Coffee shop 冇諗過係平日嘅下午都要等差唔多45分鐘先有位因為佢嘅地方實在比我想像中細可能因為咁,枱與枱之間都幾密感覺已經唔夠chill 另外,唔知係咪因為我坐得幾近門口位係長期都覺得好熱所以對我來講呢間Coffee shop 嘅環境舒適都係有少少扣分嘅由於我係因為佢個布丁而來嘅但佢竟然喺我哋一入坐嘅時候已經話冇晒原味布丁…… 我真心係有啲失望嘅所以我就退而求其次食咗個朱古力布丁而且事實上佢真係好好味⭐️
我係一個好鍾意去Cafe嘅人
所以一有新開嘅Cafe,我都會同啲朋友一齊去朝聖下⭐️

係一個星期五嘅下晝時分
我就嚟到旺角新世紀嘅呢間新開Coffee shop

冇諗過係平日嘅下午
都要等差唔多45分鐘先有位
因為佢嘅地方實在比我想像中細
可能因為咁,枱與枱之間都幾密
感覺已經唔夠chill

另外,唔知係咪因為我坐得幾近門口位
係長期都覺得好熱

由於我係因為佢個布丁而來嘅
所以我就退而求其次食咗個朱古力布丁
而且事實上佢真係好好味⭐️

2021-07-23 480 浏览
早起的人,何處hea coffee ?當然不想去。。。連鎖啦。。。。全日早餐共兩款:洋風跟和風。。。看MENU圖片,份量很多。。。晨早吃甜點似乎有點過份;只好選吐司。。。於是選了丹麥吐司配嫩滑炒蛋及流心蛋沙律吐司。。。份量大得驚人。。。尤其是包,好厚重很大片的包。。。可能是選擇錯誤,兩份早餐也是蛋加包,幾經努力才吃完。。。不是不好吃,不想浪費食物。如丹麥吐司配嫩滑炒蛋及流心蛋沙律吐司,二選一,會選流心蛋沙律吐司:流心蛋藏在吐司中,頗有特色;何況蛋+麵包+蔬菜,營養均衡。虹吸咖啡:不便宜。但可以自選盛載的咖啡杯又可看著虹吸咖啡的調製。。很治癒呢!👍🏻Cappuccino:正常 由於早餐的選擇有限,因此提議大家,可以一份早餐兩杯咖啡二人前。。雖然這樣,若選普通咖啡沒有優惠,但不會吃太多,甚至浪費食物注:Sonia Coffee是日本京都昭和喫茶店,在MOKO的不只是香港第一間分店,是全球首間海外分店。如抱著懷緬昔日旅遊日本 - 瘋狂購物後到”星乃珈琲店”小休的情懷光顧,一定失望;畢竟香港地方小,空間感太小了。。。。😔

Cappuccino:正常 [喝者見解]

由於早餐的選擇有限,因此提議大家,可以一份早餐兩杯咖啡二人前。。雖然這樣,若選普通咖啡沒有優惠,但不會吃太多,甚至浪費食物[鄰檯一家四口,四份食物,結果,兩名女兒只吃了一半…]

2021-07-04
$110 (早餐)
2021-07-21 59 浏览
百年老字號不外如此,京都過江龍。抱著期望始終失望而回。環境太過擠迫,食物質素有落差。排隊要等上半小時,應該不會再去了。喫茶店原味鬆餅賣相尚可,味道跟M字那間的早晨鬆餅餐沒太大分別,麵粉味濃,感受不到有幾特別。價錢不是平的。我那件製作時間應該好一點,隔離枱的客人那件製作時間可能長了少少,見到有點焦了。Mocha咖啡味欠缺,朱古力味過於濃,又太過甜膩,飲了半杯己經放棄了。
百年老字號不外如此,京都過江龍。抱著期望始終失望而回。
喫茶店原味鬆餅
2021-07-16
香港首間50年歷史的🇯🇵京都昭和喫茶店每次經過咖啡店都被它古典的裝潢吸引但無時間試,今次終於有時間入去體驗京都昭和喫茶店的咖啡同輕食。來自日本京都Sonia Coffee於1970年開業,開店50年以為都大受歡迎,旺角分店係佢地第一間海外分店✨ 咖啡店無論裝修,餐具,侍應的制服都走復古路線🇯🇵食物方面,我點左店員推薦既牛油果煙三文魚炒蛋牛角包🥐,份量十足,一個人食絕對夠包。炒蛋炒到岩岩好,配埋完美熟度牛油果🥑同鬆軟牛角包,好好味。玫瑰latte☕️亦都夠香濃好飲。Sonia Coffee (旺角)旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR層M52號舖
香港首間50年歷史的🇯🇵京都昭和喫茶店

Sonia Coffee (旺角)
旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR層M52號舖
2021-07-15 54 浏览
今日去到旺角見客, 就係Moko mall揾個地方食早餐. cafe提供的早餐選擇不算太多, 但見挺多人幫襯就試下. 我order左個avocado croissant同杯flat white, 上餐速度都好快. Avacado croissant 好豐富, 除左牛油果, 裡面還加左蝦肉(爆香炒), 另外還有小小salad, 早餐來説, 營養好足夠. 杯咖啡正常, 沒什麼特別. 整體來説個早餐好ok, 性價比, 我會再返黎幫襯, 亦都值得推薦.
今日去到旺角見客, 就係Moko mall揾個地方食早餐.

杯咖啡正常, 沒什麼特別.

整體來説個早餐好ok, 性價比
, 我會再返黎幫襯, 亦都值得推薦.

2021-06-30
$100 (早餐)
2021-07-07 82 浏览
🌹星期天,行山前去探店,是位於旺角新世紀廣場的《Sonia Coffee》,來自京都一間古舊的Cafe,不能去日本🇯🇵,去感受一下日本的味道。🌹到達餐廳大約九時多,人不多,可以選擇喜歡位置坐下,餐廳不大,一個四方型面積,用深啡色調營造懷舊氣氛,本來是不錯,但觀望食店的廚房及櫃面位置,就大大減了分,雜物放在當眼處,凌亂不堪,破壞了整體感覺,很少日本餐廳會這樣!🌹翻看餐牌,點選了兩個吐司兩個飲品,價錢上可以接受, Sonia Coffee點選熱飲的時,可以選擇自己喜愛杯子款式,這個是吸引過來的其中一個原因。食物及飲品算合格,沒有太大驚喜!丹麥吐司配嫩滑炒蛋⭐️⭐️⭐️糖心蛋沙律吐司⭐️⭐️⭐️Mocha ⭐️⭐️⭐️latte⭐️⭐️⭐️個人評分食物味道⭐️⭐️⭐️飲品⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️衛生⭐️⭐️抵食⭐️⭐️⭐️回頭率⭐️

丹麥吐司配嫩滑炒蛋

抵食⭐️⭐️⭐️
回頭率⭐️
Latte
2021-07-04
$183 (早餐)
2021-06-30 109 浏览
朋友話想食,就排隊等左30分鐘左右,座位並不多,張枱好易移走食既時候要小心。中午12點吐司、全日套餐、鬆餅沒有供應,意粉只有四款,追加布丁$35Latte $40 正常拿破崙意粉 $68主要辣肉腸加火腿,普普通通,味道還可接受蒜香意粉 $78麵質很硬捲埋一團,很難分開一條條,鹽落得幾重手,最失望一碟意粉,我諗自己係屋企整仲好食些追加忌廉焦糖布丁 $35呢個幾好食,香滑軟綿綿質感整體:服務員態度很好,但意粉很一般唔推介,布丁可以試一試,但絕對不值得排隊等,店鋪還需努力改善
朋友話想食,就排隊等左30分鐘左右,
座位並不多,張枱好易移走食既時候要小心。

中午12點吐司、全日套餐、鬆餅沒有供應,
意粉只有四款,追加布丁$35

Latte $40 正常
Latte

拿破崙意粉 $68
主要辣肉腸加火腿,普普通通,味道還可接受
拿玻里意粉

蒜香意粉 $78

麵質很硬捲埋一團,很難分開一條條,
鹽落得幾重手,最失望一碟意粉,我諗自己係屋企整仲好食些

蒜香扁意粉

追加忌廉焦糖布丁 $35

呢個幾好食,香滑軟綿綿質感
忌廉焦糖布丁

,店鋪還需努力改善

2021-06-29
忌廉焦糖布丁
  • 忌廉焦糖吉士布丁
2021-06-28 144 浏览
Weekend 去呢間cafe一定一定要有排一小時以上嘅準備!記!得!意粉餐只供應到下午二點,我一點鐘半排隊,排第五張枱都會食唔到,食呢餐真係要做好準備!餐廳雖然唔係好大,目測都有廿零個位,不過,如果你以為一枱走左,店員會執好枱盡快安排入座,就少年你太年輕了~我去果日有個好勤力執枱出餐落單嘅男店員,另一個就係成日唔執枱行步路都慢吞吞嘅女店員,男店員雙拳難敵四手,女店員悠哉悠哉,我地眼見好多枱執唔切,就算執左都安排唔到人入座,嚟到呢度我就唔再講啦⋯明嘅就明啦!講返嘢食,all day breakfast 非常普通,我最想食嘅Danish toast 無咩特別,反而炒蛋好食,嫩滑有蛋香,重有兩嚿減脂必食嚡過抺枱布嘅雞胸!鬆餅唔單止唔鬆重好實,每一塊嘅火喉拿捏得一般,唔係塊塊金黃,重會有塊黑黑地面,似足我老細,放假對塊老細black face 鬆餅,真係想講句good morning為自己打打氣!唯一讚嘅係糖漿好香,襯呢個鬆餅浪費左咁囉!嘢食唔對胃口,Flat white 反而沖得幾好,拉花實凈挺身,咖啡亦算香濃!至於Mocha Latte係伏,唔好飲又無layer,收$46見到咁真係想𠝹櫈
記!得!意粉餐只供應到下午二點,
我一點鐘半排隊,排第五張枱都會食唔到,
食呢餐真係要做好準備!

餐廳雖然唔係好大,目測都有廿零個位,
不過,如果你以為一枱走左,店員會執好枱盡快安排入座,
就少年你太年輕了~
我去果日有個好勤力執枱出餐落單嘅男店員,
另一個就係成日唔執枱行步路都慢吞吞嘅女店員,
男店員雙拳難敵四手,女店員悠哉悠哉,
我地眼見好多枱執唔切,就算執左都安排唔到人入座,
嚟到呢度我就唔再講啦⋯明嘅就明啦!

講返嘢食,all day breakfast 非常普通,
我最想食嘅Danish toast 無咩特別,
反而炒蛋好食,嫩滑有蛋香,
重有兩嚿減脂必食嚡過抺枱布嘅雞胸!

鬆餅唔單止唔鬆重好實,每一塊嘅火喉拿捏得一般,
唔係塊塊金黃,重會有塊黑黑地面,
似足我老細,放假對塊老細black face 鬆餅,
真係想講句good morning為自己打打氣!
唯一讚嘅係糖漿好香,襯呢個鬆餅浪費左咁囉!

嘢食唔對胃口,Flat white 反而沖得幾好,
拉花實凈挺身,咖啡亦算香濃!
至於Mocha Latte係伏,唔好飲又無layer,
收$46見到咁真係想𠝹櫈呀!

食呢個lunch(?)等位等左50分鐘,
服務係點見仁見智,食物出品真係氹唔到我嚟多次啦!
Bye Bye 你條尾~~~
原味鬆餅
和風全日早餐
旺角新世紀廣場的 Sonia Coffee一間在日本逾50年歷史的京都喫茶店主打日本輕食、甜品及咖啡首間香港分店設於旺角新世紀廣場店內裝潢、選的燈光,還有侍應的服飾都有一刻令你有飛到日本嘆甜品的感覺此店的招牌甜品是原味鬆餅可惜到店剛售罄而今次點了的是香港店限定的忌廉焦糖吉士布丁令我想記每逢到日本每天定會走到便利店買吉士布丁這裡的忌廉吉士布丁調的味道不太甜很幼滑而且焦糖味很香就這樣吃個吉士布丁喝杯咖啡在這裡回憶一下於日本旅行的日子下次再來的話,一定要試試它的招牌原味鬆餅今次點的食物如下:⭐忌廉焦糖吉士布丁⭐Flat White
旺角新世紀廣場的 Sonia Coffee

一間在日本逾50年歷史的京都喫茶店
主打日本輕食、甜品及咖啡
首間香港分店設於旺角新世紀廣場
店內裝潢、選的燈光,還有侍應的服飾
都有一刻令你有飛到日本嘆甜品的感覺
這裡的忌廉吉士布丁調的味道不太甜
很幼滑而且焦糖味很香
就這樣吃個吉士布丁喝杯咖啡
在這裡回憶一下於日本旅行的日子

下次再來的話,一定要試試它的招牌原味鬆餅

今次點的食物如下:

⭐忌廉焦糖吉士布丁