2022-01-12
銅鑼灣的 Sleepless 出名又靚又好食,立體咖啡好特別,但今次我們貪新鮮,點了聖誕兩杯特色飲品:Raspberry Coffee $58,混子莓味甜甜的咖啡,冰涼可口,佢鍾意食杯麵的覆盆子乾粒,好有咬口。Ginger & Ginger Milk $55,牛奶好味,薑味唔重,因為様靚,飲得開心。然後食了三款食物,Grapefruit Wings $58 最快到,蜜糖醬甜蜜,炸雞翼香脆。Spicy Tuna & Asari Clams Risotto $128 用自家製忌廉辣醬,成份包括洋蔥、蒜、蘆筍、雜菇、吞拿魚、蜆、車打芝士,非常豐富,味道很好。$138 全日早餐非常健康,雖然沒有肉,有新鮮牛油果多士、香煎車厘茄、黑松露炒蛋、羅馬生菜沙律。環境熱熱鬧鬧,佈置得很可愛,所以繁忙時間是需要排隊的。
$138 全日早餐非常健康,雖然沒有肉,有
新鮮牛油果多士、香煎車厘茄、黑松露炒蛋、羅馬生菜沙律。
環境熱熱鬧鬧,佈置得很可愛,所以繁忙時間是需要排隊的。