2021-09-28
【凱撒沙律配溫泉蛋 +香草雞胸】 HK$138 +HK$39【忌廉煮藍青口】 HK$198【油封鴨脾配紅酒橙汁】HK$258【慢煮黑毛豬鞍扒配意大利黑醋汁及牛肝菌醬 / 2pcs】 HK$358.(🐥) 餐廳坐落旺角市中心最頂層,日落景都幾靚, 好啱嚟打卡👍 我地揀平日晚上去,唔算好多人同好嘈,另外餐廳嘅價格喺旺角嚟講算偏高,比較適合紀念日/ 慶祝生日 呢啲特別日子😸 (記得早啲book枱request window seat🙈).今次嗌嘅兩道前菜,個人覺得比主菜更出色🤔 沙律對得住呢個價錢,整體偏大份,雞胸肉亦好足料😋【忌廉煮藍青口】好夠creamy, 蘸蒜蓉包食,唔覺唔覺就食曬lu🤣.Menu上嘅主食都幾多選擇,今次未有機會試曬全部,如果大家試過有咩好食都可以同我哋講😸
【忌廉煮藍青口】 HK$198
【油封鴨脾配紅酒橙汁】HK$258