2023-03-09
金沙椒鹽新鮮白飯魚 HK$138特色小菜😆好香脆,炸到似薯條🍟仲有兩種配料可以裝入袋shake一shake🍃白飯魚冇骨幾好😁而且唔鱣😋好適合一班人一齊叫去分享下🙆🏻♀️沙拉肉排 HK$128去大排檔就當然食沙拉骨啦😜厚厚嘅美乃滋仲有啖啖肉嘅排骨真係超邪惡💕✨炒出黎都幾熱,送飯好香🍚生啫馬拉盞通菜煲 HK$108嗞嗞聲嘅煲絕對係男人的浪漫🤣🔥份量好多的通菜煲🥳絕對唔係得一撮仔比成堆人,而且通菜好爽口新鮮,一啲都唔老👍🏼有時加左馬拉盞會搞到好咸,但係調味好適合😚威士忌酒香獅頭鵝肝 HK$188好有心思的一道菜,仲有視覺效果🫧整左個威士忌波波出黎🥃鵝肝都好厚切味道濃郁,係一個有趣的fushion 菜,食落去有啲似醉雞嘅味,中唔中意就真係每個人口味唔同,肚腩就食左三塊🤣膽固醇超標🥹我地都叫左兩杯cocktail,分別係Hea Ha (HK$88)🍍 同埋 BMW (HK$88)🫐口感都幾清新,肚腩杯BMW可能因為加左梳打水,唔算太甜,熱帶嘅感覺好似去番馬爾代夫🤣🏝️
沙拉肉排 HK$128
生啫馬拉盞通菜煲 HK$108