2018-08-06
開店個陣太多人排隊,但係今日同朋友11點趕到黎特登朝聖!啲朋友全部叫了經典shake burger我就叫了vegan burger!朋友做了功課話vegan好食過經典款,誰不知佢自己叫經典款🤷🏻♀️shake burger single($50)味道絕對俾麥記優勝,但卻與外國既in n out以及five guys差不多,所以以美國黎講絕對無特別,但係在香港彈丸之地則有佢發光既理由shroom burger($66)好味過經典款!絕對贊成!入邊既patty主要用porteballo大啡菇經油炸代替,食落去唔似素材burger!但絕對會比shake burger油膩,因為油炸嘛!cheese fries($36)& fries($27)無咩特別,優勝之處係因為佢係鋸齒形(永遠好食過直條🤷🏻♀️)fifty fifty small($24)似一杯無加糖既snapple,偏貴結論:朝拜一次便已足夠!Tips:位置有啲難搵,係ifc既P4且要坐專屬電梯(pure fitness隔離)上去,需要啲時間搵!
啲朋友全部叫了經典shake burger
我就叫了vegan burger!
shake burger single($50)
shroom burger($66)
cheese fries($36)& fries($27)
fifty fifty small($24)
似一杯無加糖既snapple,偏貴
結論:
朝拜一次便已足夠!
Tips: