2018-08-27
其實係新開既時候排既,等到宜家先得閒出post!當時排左一個半鐘,好彩最後係覺得幾OK既!Double Shack Burger $76安格斯牛肉打成嘅漢堡扒,肉煎得好香,加上double左嘅關係,勁滿足,啖啖肉。加上特製嘅Shacksauce,係外國漢堡包既味道呀!十分推薦叫double先夠喉!Shroom Burger $66炸啡菇芝士夾心,咬開會拉絲,而且好多汁咇哂出黎,食得有點論盡。但芝士控絕對會愛啡菇炸到脆卜卜,食落有口感!!成個包雖然無肉,但食落唔會好寡,唔好肉類既朋友可以點呢款Cheese Fries $36芝士醬濃味帶點咸,淋落薯條度以為會好淋身。點知薯條邊仲保持到脆度薯條食落口感似薯片,個人會鍾意冇芝士多啲!焦糖味 / 雲呢拿味 奶昔 $42奶昔質地超級滑身,又唔太冰,甜甜地好好飲焦糖味一飲落就覺得比雲呢拿味甜,但兩隻味道都濃!食完漢堡包咁重味既野,飲返啖中和下味覺,享受!(是次冇試到香港限定奶茶味奶昔,可惜,唔知係咪真係咁好飲呢)好味指數:
當時排左一個半鐘,好彩最後係覺得幾OK既!
Double Shack Burger $76
Shroom Burger $66
但芝士控絕對會愛啡菇炸到脆卜卜,食落有口感!!
成個包雖然無肉,但食落唔會好寡,唔好肉類既朋友可以點呢款
芝士醬濃味帶點咸,淋落薯條度以為會好淋身。
焦糖味 / 雲呢拿味 奶昔 $42
奶昔質地超級滑身,又唔太冰,甜甜地好好飲
焦糖味一飲落就覺得比雲呢拿味甜,但兩隻味道都濃!
食完漢堡包咁重味既野,飲返啖中和下味覺,享受!
好味指數: