2021-05-31
已經好耐都冇出去食韓燒,今次特登約埋同朋友黎呢度食放題烤肉,大食怪食放題點都抵好多 燒肉未有得食住既時候,熟食有餃子、炸雞等,仲要新鮮熱辣,幾好味 令我地覺得驚喜既係,原來呢到蠔都可以任點任燒,味道都好鮮甜蠔都有分兩種架,有原味同芝士,而且蠔肉都好大隻, d芝士份量真係好多,必食推介海鮮都有好幾款,蝦、帶子、扇貝都係非常推薦,夠曬新鮮,我地都翻點左好多轉隻隻蝦都大大隻,肉質結實,一D都唔霉,食左好多轉 牛肋骨、牛舌、牛仔肉同辣味豬五花肉,真心不錯肉既種類都不輸蝕,好多選擇,肉既色澤好鮮,唔似放左好耐燒完D肉質仲好JUICY,醃得好夠味,唔使點醬都好食當中辣味五花肉D肥瘦肉梅花間竹咁一層層,真係勁好食,油花好香 飲品放滿成個凍櫃,種類都OK多個人飲得最多係荔枝茶,少少微甜但重荔枝香味最後每人有一條雪條,幾種味,揀左椰子味唔食雪條可揀或是日糖水 總評:食物味道平均水準以上,肉同海鮮種類多;質素幾高,翻點左幾次,無漏單上枱快,值得再回頭
令我地覺得驚喜既係,原來呢到蠔都可以任點任燒,味道都好鮮甜
隻隻蝦都大大隻,肉質結實,一D都唔霉,食左好多轉
牛肋骨、牛舌、牛仔肉同辣味豬五花肉,真心不錯
肉既種類都不輸蝕,好多選擇,肉既色澤好鮮,唔似放左好耐
燒完D肉質仲好JUICY,醃得好夠味,唔使點醬都好食
飲品放滿成個凍櫃,種類都OK多
個人飲得最多係荔枝茶,少少微甜但重荔枝香味
最後每人有一條雪條,幾種味,揀左椰子味
唔食雪條可揀或是日糖水