2021-05-11
七折再加上OR減$50,每人都係百五,算扺食~肉類普通,最好食係醬汁牛五花肉,同五花腩。蔬菜推薦金菇,點埋蒜蓉好好食。醬汁係自己出去攞的,同肉最夾應該係深啡色嗰隻燒烤醬,海鮮有生蠔、扇貝帶子,一般般,不過蝦好好食~小食有炸雞炸餃子,有唔同味揀,不過不失。主食都有幾多選擇,我哋嗌左個溫泉蛋紫菜飯,可接受的,最未攞嚟填肚幾好。嘢飲方面有milksoda、涼粉水嗰啲,一般放題有嘅嘢都有。埋單之前佢會叫你揀雪條,我哋揀咗椰子同芒果,上嘅係韓國雪條,好食~環境都ok嘅,我哋食嗰陣兩點幾,都唔係算好多人,個身冇臭到接受唔到。服務態度值得一贊,見我哋食空啲碟會過嚟收,整跌咗筷子有主動俾返對我哋~如果係平時原價二百幾蚊會有啲肉痛,但百五尼講不錯,想食韓燒可以一試~
七折再加上OR減$50,每人都係百五,算扺食~