ROYAL INN

餐厅: ROYAL INN
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
繼去年8月同3位靚女朋友食過尖沙咀分店,便留下印象,記得Royal Inn係間「一秒到法國🇫🇷」嘅靚裝餐廳☺️,原本覺得尖沙咀分店已經裝修得好靚啦,點知銅鑼灣分店更加美麗動人😍😍由內心發出來嘅讚嘆❣️是日拍拖約會日,晚餐揀咗Royal Inn銅鑼灣皇室堡分店。入座後,小妹全程「嘩!好靚呀」至少嘩咗三次🤭🤭,門口位有座小型噴泉⛲️,一路食嘢一路聆聽流水聲及法式音樂《ℙ𝕝𝕦𝕤 𝔹𝕝𝕖𝕦 ℚ𝕦𝕖 𝕋𝕖𝕤 𝕐𝕖𝕦𝕩》,令小妹恍如一秒置身法國🇫🇷!「Bonjour, c'est une bonne journée」餐點選擇唔多,小妹二人點了一份意粉🍝、一份12oz西冷牛扒及一份Tiramisu 。完全估唔到,最尾係好飽同完美ending 㗎!𝐋𝐢𝐧𝐠𝐮𝐢𝐧𝐞 𝐕𝐨𝐧𝐠𝐨𝐥𝐞香蒜白酒鮮大蜆扁意粉▪️一人分量啱啱好,二人共享就爭少少🤏🏻,扁意粉彈牙美味,味道有點點辣,但小妹都接受到💕𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐀𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐒𝐢𝐫𝐥𝐨𝐢𝐧 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 𝟏𝟐 𝐎𝐳炭燒12oz安格斯西冷牛扒▪️選擇了七成熟,肉肉粉嫩好味😋,配菜是被牛扒耽誤的法式千層焗薯及超甜串茄,焗薯味道係酸忌廉洋蔥跟香草乳酪,酸忌廉洋蔥世一吖!𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢

𝐋𝐢𝐧𝐠𝐮𝐢𝐧𝐞 𝐕𝐨𝐧𝐠𝐨𝐥𝐞

𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮
提拉米蘇
▪️甜品未到前,仲諗住唔夠飽要去ᴛʜᴇ ʙᴀᴋᴇʜᴏᴜsᴇ買牛角包食🤭,點知呢份tiramisu 居然係2人份量😍,重點係連男朋友都大讚超香咖啡味,酒味也超濃郁,芝士亦超滑,好耐無食過咁好味的tiramisu啦!

整體來講,銅鑼灣店無論環境、服務、氣氛都無得輸,如果下午茶時間嚟一定好享受😋
2024-06-02
2024-06-05 31 浏览
上個禮拜我哋係皇室堡食咗一間好grand好浪漫嘅法國餐廳🌹 大門口就已經擺放左一個超吸晴既羅馬許願池😍 仲有獨特嘅法式圓拱門、華麗嘅水晶吊燈、優雅凱旋門和法式藤椅!令人仿如置身巴黎嘅感覺🥰超浪漫💕餐廳亦設有窗邊位置,可以欣賞維園景致~食物方面,我哋order左兩個brunch set (去到3pm) 加一個甜品🍮🧡Grilled Salmon Tubettini $168大大條三魚文非常juicy嫰滑,外面燒到有少少微脆😋手工意粉好有咬口,配上酸酸甜甜嘅醬汁非常開胃🤤🤎Steak & Egg Breakfast $208份量十足既安格斯牛扒煮得岩岩好👍🏻肉質鮮嫩吾會overcook~💛Mango Passionfruit Crepe $88超大份😍 班戟一層層捲上好細緻,仲配上甜甜嘅芒果、開胃既熱情果、士多啤梨等水果,感覺滿足🤤仲有香脆合桃!!好好味!🍸 Hot Chocolate $23🍸Clod Long Black $22
上個禮拜我哋係皇室堡食咗一間好grand好浪漫嘅法國餐廳🌹

🤎Steak & Egg Breakfast $208

💛Mango Passionfruit Crepe $88

🍸 Hot Chocolate $23
🍸Clod Long Black $22
2024-06-02
2K
同朋友👧🏻喺呢個商場,肚餓要搵嘢食,朋友👧🏻見到呢間餐廳🍴話不如試吓因為見到餐廳裝修企理應該坐得舒服🤣呢度有Set Lunch 可以自己組合,Set Lunch 包括 Starter + Main Course + Drink ($28 以內)🤣Starter 揀咗「是日餐湯」同埋「凱撒沙律🥗」;「是日餐湯」係「忌廉蘑菇湯」,「餐湯」同埋「沙律」都簡簡單單清清哋🤣主菜揀咗 $188「辛辣醬烤雞 Peri Peri Chicken」:材料包括 fries, portobello mushroom, kenya bean;烤雞不同部位有不同口感🤩另外一個主菜係 $178「香煎三文魚伴三文魚籽忌廉汁 Pan Seared Salmon Fillet」:材料包括potato mash, broccolini, salmon roe creamy sauce;呢個煎三文魚擺盤擺得幾靚🤩餐飲揀咗2杯「Long Black」,夠晒熱,好正👍
餐飲揀咗2杯「Long Black」,夠晒熱,好正👍
Royal Inn向來以法式宮廷風既環境為一大賣點 銅鑼灣店中庭更有一座噴水池配水晶燈 十分華麗.ᐟ‪‪‬但我係為左食eatery90s既新鮮手工意粉 之前都有買過黎DIY 頗有水準 原來呢度都用佢地出品既意粉 ◦ 鮮牛肉他他配燒骨髓CP值爆燈既頭盤 竟然188蚊就一次過食到牛肉他他同燒骨髓( ੭˙ᗜ˙)੭牛肉他他牛肉味濃郁 調味恰當 而燒骨髓既油脂就如預期中咁香餐廳提供脆片去配搭 幾有新鮮感 不過我就比較prefer跟番傳統既麵包◦ 香脆豬臉頰肉意大利松露小雲吞松露小雲吞每粒都好飽滿 配cream sauce係不敗既配搭( ˶˙ᵕ˙˶ )豬臉頰肉份量好慷慨 大廚充分釋放左佢既油香 變得香口 食落唔會成口油另外配搭埋baby spinach令成道菜更平衡 唔會太heavy◦ 燒三文魚香草忌廉手工戒指意粉戒指意粉坊間都唔常見 其實類似短版既長通粉咁.ᐟ‪‪‬手工製作特別有咬口又有麵粉香 醬汁方面餐廳用左pesto creamy sauce而唔係單純pesto 三文魚原件上 十分厚肉 魚皮燒得香脆 仲有心思地配左蔬菜醬✿

◦ 鮮牛肉他他配燒骨髓
牛肉他他牛肉味濃郁 調味恰當 而燒骨髓既油脂就如預期中咁香

◦ 香脆豬臉頰肉意大利松露小雲吞

◦ 燒三文魚香草忌廉手工戒指意粉
戒指意粉坊間都唔常見 其實類似短版既長通粉咁.ᐟ‪‪‬
三文魚原件上 十分厚肉 魚皮燒得香脆 仲有心思地配左蔬菜醬

• 香脆豬面頰肉意大利松露小雲吞
2024-06-03 22 浏览
#fatchubellly銅鑼灣 📍ROYAL INN (銅鑼灣)餐廳主打歐洲風格,裝修同擺設都格外浪漫同優雅👍🏻門口一入到去就見到小型噴水池⛲️同不同既天花吊燈 而且啲staff都好nice🙆🏻‍♀️💥Chicken Fricassee烤雞烤得皮香肉滑仲有好creamy既蘑菇忌廉醬汁🤤配埋多士一齊食 真係超級好味!💥Crab Meat Linguine扁意粉配上忌廉汁食落好creamy蟹肉份量都好多配埋一齊食好滿足!💥Apple Crumble外皮焗得好鬆脆蘋果餡料份量好多👍🏻蘋果食落好鮮甜爽口同吉士醬都好夾!💥Mixed Berry Smoothie莓味好濃稠🤤🤤賣相同味道都不錯👍🏻💥Grapefruit Lemon Soda呢杯系以葡萄柚同檸檬為主飲落既清爽又好飲🤤十分推介!ROYAL INN (銅鑼灣)銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
#fatchubellly銅鑼灣

📍ROYAL INN (銅鑼灣)

💥Chicken Fricassee
烤雞烤得皮香肉滑
仲有好creamy既蘑菇忌廉醬汁🤤
配埋多士一齊食 真係超級好味!

💥Crab Meat Linguine
扁意粉配上忌廉汁
食落好creamy
蟹肉份量都好多
配埋一齊食好滿足!

💥Apple Crumble
外皮焗得好鬆脆
蘋果餡料份量好多👍🏻
蘋果食落好鮮甜爽口
同吉士醬都好夾!

💥Mixed Berry Smoothie
莓味好濃稠🤤🤤
賣相同味道都不錯👍🏻

💥Grapefruit Lemon Soda
呢杯系以葡萄柚同檸檬為主
飲落既清爽又好飲🤤
十分推介!

ROYAL INN (銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
同女性朋友👫聚會,梗係要揀個環境好食物又唔錯嘅地方啦~Royal inn 銅鑼灣呢一間雖然冇尖沙咀嗰間咁靚,但一樣都係咁好打卡📸華麗嘅歐陸式風格,特別係一入門口嘅中間噴泉🩵非常之好出片👍🏻「Set Dinner Menu for 2」x 2 今次叫左2 set dinner menu 開心些牙🩷頭盤前菜分別有:「🐽24個月西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜」/ 「🦪精選法國生蠔」/ 「🍅地中海風味藍青口」/「🦞招牌龍蝦濃湯」比較有驚喜嘅有藍青口,茄香味濃再配上埋辣肉腸粒,而且份量都好多添😋值得一提,佢哋嘅餐包都好好食,外皮香脆內裏軟熟,配湯或者配青口都好👍🏻👍🏻Pasta + Main course 方面我地就揀左:「🦀法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯」/ 「🍝鮮海膽意粉伴十年海博瑞鱘魚子醬」/ 「🐟香煎銀鱈魚柳」/ 「🐮燒安格斯10oz肉眼扒」意大利飯充滿蟹膏蟹肉,海膽意粉則造型奢華極緻,打卡一流👍🏻2款都鮮味十足,喜好海鮮嘅朋友萬物錯過~主菜方面安格斯肉眼扒濃濃🍖燒烤肉香,Medium仲保留到肉嫩多汁,啱晒「食肉獸」~至於銀鱈魚柳則係我最愛😋皮脆肉嫩,再用上鮮黃色醬汁襯托出白雪雪嘅魚柳,非常之醒神🌟🌟

同女性朋友👫聚會,梗係要揀個環境好食物又唔錯嘅地方啦~

「Set Dinner Menu for 2」x 2

今次叫左2 set dinner menu 開心些牙🩷

Pasta + Main course 方面我地就揀左:

意大利飯充滿蟹膏蟹肉,海膽意粉則造型奢華極緻,打卡一流👍🏻
2款都鮮味十足,喜好海鮮嘅朋友萬物錯過~

最後甜品係「法式班戟🥞」,有🍓雜莓/🍎玉桂蘋 果 2款選擇~
Pancake暖笠笠上枱,煙煙靭靭蛋味香,如果配上雲呢拿雪糕就更好👍🏻
飲品方面,以🥑avocado/ mixedberry smoothie 打卡最靚~
不過就略嫌配dinner有啲heavy, 所以我點左grapefruit soda, 感覺就會清新啲~
  • 燒安格斯西冷牛扒8安士
  • 香煎銀鱈魚柳
2024-06-01 27 浏览
主打法式創新菜餚,以宮廷風嘅裝修,天花板上懸掛著華麗的吊燈,增添奢華感,絕對係同閨蜜打卡嘅好去處。龍蝦湯有濃郁而細膩的口感,味道豐富,充滿海鮮鮮味,加入奶油後,湯品變得滑順細膩,旁邊的吐司可用來蘸湯享用,增加口感!鮮牛肉他他配燒牛骨髓新鮮的牛肉切碎後與各種調味料混合,搭配烤過的骨髓和沙律一起食用。烤骨髓味道濃郁,質地滑順。搭配的沙拉含有混合葉菜和櫻桃番茄,為油脂豐富的牛骨髓提供了清新感。招牌威靈頓羊架 威靈頓牛扒就食得多,呢一道源自英國的經典菜式,今次就係將羊架包裹係酥皮入面烘烤,我哋選擇咗五成熟,保留羊肉的鮮嫩多汁。酥皮入邊嘅stuffing有黑松露,蘑菇蓉、巴馬火腿,層次豐富,味道好夾!切開依然見到羊肉鮮嫩嘅粉紅色,唔會過熟!

龍蝦湯

鮮牛肉他他配燒牛骨髓

招牌威靈頓羊架
  • 招牌威靈頓羊架
  • 法式龍蝦濃湯
2024-06-01 27 浏览
之前去過the one同觀塘嘅Royal Inn環境好靚好鐘意原來而家銅鑼灣都有Royal Inn餐廳入面嘅水晶吊燈 水池 座位設計等有歐洲感覺✨Beef Tartare鮮牛肉他他配燒牛骨髓鮮牛肉他他都吸晒牛骨髓嘅油香加上脆片一齊食 香脆加軟滑嘅他他口感更豐富✨Truffle tortelloni香脆豬面頰肉意大利松露小雲吞意大利雲吞外皮好薄 入面豬面頰肉好軟腍松露醬汁味道好香口 好creamy✨Linguine Vongole香蒜辣味鮮大蜆扁意粉大蜆好鮮甜肥美 好大隻 份量好多意粉炒得乾身入味 軟硬到剛剛好 整體都幾好味 下次再去過 😋
之前去過the one同觀塘嘅Royal Inn
大蜆好鮮甜肥美 好大隻 份量好多
意粉炒得乾身入味 軟硬到剛剛好

整體都幾好味 下次再去過 😋
2024-05-30 21 浏览
慶祝朋友生日,當然到銅鑼灣最近的大熱餐廳。餐廳入口附近的噴水池、原拱型落地玻璃窗也個不錯的打卡位。還有我最愛的古典水晶燈真是瞬間自身如法國宮廷一樣。HK$28法式芝士焗生蠔~微焦的煙肉鹹香味十足,配上濃厚芝士及生蠔,不錯。HK$138手工牛油香煎蟹餅~一口咬下去,滿滿的蟹肉,內藏多款蔬菜,口感非常好。HK$158香脆豬面頰肉意大利松露雲吞~半肥瘦的香脆豬麵頰,配上濃郁的意大利黑松露及雲吞,是一個很好的配搭。HK$52 Mixed Berry Smoothie ~顏色鮮艷、非常飽肚。HK$48 Grapefruit. lemon soda~柚子味濃,配上雕花玻璃杯,有種浪漫的感覺。HK$88 開心果蘋果肉桂班㦸~甜甜的蘋果肉桂醬配上朱古力寫Happy Birthday 的字句,朋友見到非常開心。從每一個角落到餐廳盡收眼底的是濃厚的法國氣息。來這裏慶祝生日或者紀念日是一個不錯的選擇。
慶祝朋友生日,當然到銅鑼灣最近的大熱餐廳。

2024-05-21
2024-05-29 31 浏览
記得之前係尖沙咀THE ONE都食過喱間餐廳,今日係銅鑼灣行街見到有兩個女仔係餐廳前面打卡打左好耐,一望原來就係ROYAL INN~~門口有個吸晴既噴水池,好岩有少女心既人~~入去人流唔算好多,我地坐左係門面噴水池附近位置(仲俾人叫我幫手影合照HAHA),叫左兩份PASTA同一份西冷香脆豬面頰面意大利松露小雲吞我都算幾鐘意食小雲吞,喜歡佢既口感夠煙韌,一啖一個。脆豬面頰肉有滿湖既油香,味道同口感都似煙肉,配埋忌廉汁有種卡邦尼意粉既質感,擺盤都算美觀~~蟹肉忌廉汁扁意粉喱個意粉外觀上就睇到得好Creamy,餐廳將蟹肉拆絲放入意粉到令客人每一啖都會食到蟹肉同意粉,整體係好味既。但係,由於我已經叫左小雲吞,兩款食物都同樣有忌廉汁,感覺重覆左,建議唔好兩樣一齊叫。炭燒12oz 安格斯西冷牛排我地牛排係叫5成熟既,餐廳係喱方面火候都掌握得唔錯,上菜時牛排係帶少少血,保持到肉質本身鮮嫩既口感,食落牛排味道唔會太咸,相信餐廳冇落好多額外既調味,配埋跟黎既黑椒汁味道剛剛好。整體環境同食物都唔錯,環境好適合少女聚會打卡或者帶女朋友黎拍拖

香脆豬面頰面意大利松露小雲吞

蟹肉忌廉汁扁意粉

炭燒12oz 安格斯西冷牛排

2024-03-26
Inn系列嘅餐廳都去過好多次,之前都有寫過下review不過兩間都係九龍區分店,港島銅鑼灣呢間分店係第二次黎,感覺都同其他分店一樣裝修得好grand,中間有個噴水池好華麗,見到都幾多人拎曬cam過去打卡就知呢間嘢有幾attractive~—————————————————————📍 ROYAL INN地址: 銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖✍🏻/食評/◍ Lobster Seafood Paella $358近呢幾次去inn都會叫呢個,極力推薦比鍾意酸味味嘅人士🤣🤣呢個paella蕃茄味好重,而且半邊龍蝦都係蝦膏!龍蝦肉唔霉好新鮮,仲有好多貝殼類🙂‍↕️🙂‍↕️一個paella可以分到2-3個人嘅份量,除返開幾抵食!◍ Pork Rack $248叫餐嗰時職員已講明因為慢煮嘅關係,豬鞍會偏粉紅。慢煮能夠充分鎖汁令到豬鞍保留咗大量肉汁,裡面肉質偏粉嫩,配搭埋燒汁好惹味🙌🏻🙌🏻
—————————————————————
📍 ROYAL INN
地址: 銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
✍🏻/食評/

◍ Lobster Seafood Paella $358

◍ Pork Rack $248
終於可以和老公拍拖❤️!老公近年好鍾意去皇室堡,因為嗰度開咗好多間玩具店🛍️。跟住佢就話嗰度有間餐廳好啱我,說我一定會喜歡,所以今次我哋就嚟到皇室堡的歐陸風裝修的Royal Inn 😍!餐廳裝修和設計都非常用心,一入門口就見到有一個小小的噴水池💦,每一個角落的裝修也別具特色。老公說最欣賞這裏的噴水池,很難得在一個室內的餐廳,有一個噴水池,立即令人賞心悅目。侍應安排了我們坐在餐廳靠近窗戶的位置,很喜歡這個充滿陽光明媚的角落☀️。時間尚早,所以我哋今次選擇在這裏用午餐。我們各自點了一份午餐,因為在OpenRice訂座,所以有折扣優惠 💳。🦆香煎法式鴨肝蘑菇意大利飯美味香濃的蘑菇意大利飯配上濃郁的法式鴨肝,味道非常美味 😋。🍯蜜糖芥末籽慢煮美國豬柳肉質鮮嫩的豬柳,肉偏瘦,但口感多汁,另外配上獨特的蜜糖汁和芥末,味道也不錯 🤤。午餐提供四款前菜選擇,我們選了蘑菇湯,另加$68的海鮮拼盤。海鮮拼盤有驚喜,有兩隻青口、兩件生蠔、兩件蜆和兩隻凍蝦,生蠔鮮甜新鮮,性價比高,值得一試 🦪。這裏是三五知己,又或者約會聚會的好地方,環境舒服,食物價格也合理,值得來享受美食 🍽️。

🦆香煎法式鴨肝蘑菇意大利飯

🍯蜜糖芥末籽慢煮美國豬柳

• 蜜糖芥末籽慢煮美國豬柳
2024-05-28 20 浏览
女士們聚會,當然要精心選取,靚靚打咭餐廳,舒適環境真的令人心情舒暢。向來喜歡INN系列餐廳,都是位於尖沙咀和 觀塘的大形商場,近mtr真的很方便。這次來到銅鑼灣店,環境更大更優雅。 中庭的華麗吊燈和歐洲式水池, 落地玻璃窗啲卡座, 都是打卡影相的好位置,飲杯紅酒好好feel。訂了六點鐘的時間, 人比較少 仲可以坐到打卡熱點位置,真的好開心。 店員都很友善,會主動介紹餐點提供意見。手工牛油香煎蟹餅 配芒果蕃茄沙沙擺盆漂亮,用食用花點綴很精緻。蟹餅炸得金黃香脆,用料很足很多蟹肉,味道鮮味。配料酸酸甜甜的芒果沙沙,好開胃清爽。加上新鮮的沙律菜,清新爽口又可減輕油膩感。燒三文魚 香草忌廉手工戒指意粉嫩嫩的燒三文魚,熟度剛剛好,保持魚肉嫩滑多汁,而且份量也不小。戒指意粉造型可愛,濃濃的忌廉汁包圍每粒意粉,質感彈牙煙韌。灑上小許檸檬汁,更能提升味道。另外點了法式慢煮法國鴨胸,鴨肉都份量算多,配菜有薯仔、邊豆都煮得好爽口。李子酸酸甜甜。 最後當然要點甜品,提拉米蘇 和 朱古力心太軟配雪糕 都不錯。

手工牛油香煎蟹餅 配芒果蕃茄沙沙

燒三文魚 香草忌廉手工戒指意粉

• 手工牛油香煎蟹餅
2024-05-27 21 浏览
銅鑼灣皇室堡 “Royal Inn”餐廳內裝有大型噴水池,金色拱門鑽石吊燈以歐陸式豪華宮廷裝飾,打卡一流,食物質素又超高,香草牛油焗田螺$118田螺厚肉大粒多士鬆脆薯蓉牛油超香滑手工牛油香煎蟹餅$138上層芒果粒/紫蔥粒/青椒粒加入酸甜檸檬汁特別開胃清新.足料蟹肉絲炸得外脆內香.沙律菜新鮮爽口開胃紅酒燴牛肋肉意大利飯$158牛肋條軟淋煙韌意大利飯加入京蔥/大啡菇/紅蘿蔔煮,整體有濃香紅酒香味.焗蘋果金寶配雲呢拿醬$78+$18 雪糕即叫即焗熱辣辣,經過烤焗蘋果香甜鬆軟,濃香雲呢拿味,食完甜品好滿足😍
銅鑼灣皇室堡 “Royal Inn”
餐廳內裝有大型噴水池,
金色拱門鑽石吊燈
以歐陸式豪華宮廷裝飾,
打卡一流,
食物質素又超高,

香草牛油焗田螺$118
田螺厚肉大粒
多士鬆脆
薯蓉牛油超香滑

手工牛油香煎蟹餅$138
上層芒果粒/紫蔥粒/青椒粒加入酸甜檸檬汁特別開胃清新.
足料蟹肉絲炸得外脆內香.
沙律菜新鮮爽口開胃

紅酒燴牛肋肉意大利飯$158
牛肋條軟淋
煙韌意大利飯
加入京蔥/大啡菇/紅蘿蔔煮,
整體有濃香紅酒香味.

焗蘋果金寶配雲呢拿醬$78
+$18 雪糕
即叫即焗熱辣辣,
經過烤焗蘋果香甜鬆軟,
濃香雲呢拿味,

食完甜品好滿足😍
2024-05-27 14 浏览
今日難得老公放假,叫左佢出銅鑼灣陪我買啲野,再搵間舒舒服服又環境唔錯既餐廳食晏一入去環境真係一流,一個好大好靚既噴水池,仲有落地大玻璃,可惜個日有活動,無得坐窗口位Lunch time ,最簡單都係order set lunch 都有唔小選擇⭐️ Starter (4選1)我選擇左加錢將「是日餐湯」轉左做「法式龍蝦濃湯」🦞配法包味道真係好龍郁好creamy ,龍蝦味岩岩好,唔會過咸!⭐️ 香煎法式鴨肝蘑菇意大利飯鴨肝煎到岩岩好,口感一流,滑不流口,蘑菇意大利飯質素高⭐️ 香煎鯛魚柳配燒露荀薯蓉擺盤好靚,鯛魚煎封左,魚汁保留得好好、入口juice ,薯蓉幼滑細緻!⭐️餐飲~凍齊啡 & 凍檸檬茶

都有唔小選擇

⭐️ Starter (4選1)
我選擇左加錢將「是日餐湯」轉左做「法式龍蝦濃湯」🦞配法包
味道真係好龍郁好creamy ,龍蝦味岩岩好,唔會過咸!

⭐️ 香煎法式鴨肝蘑菇意大利飯
鴨肝煎到岩岩好,口感一流,滑不流口,蘑菇意大利飯質素高

⭐️ 香煎鯛魚柳配燒露荀薯蓉

⭐️餐飲~凍齊啡 & 凍檸檬茶