ROYAL INN

餐厅: ROYAL INN
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-07-28 155 浏览
今日黎到銅鑼灣食飯,呢間位於皇室堡嘅餐廳裝修得好有法式風格,又有噴水池,啱曬打卡,即刻入黎試下😎我地叫左1️⃣燒西班牙黑毛豬鞍架💰268烤得啱啱好,色澤係淡粉紅色,食落口肉質軟稔,豬肉味濃厚但係唔肥膩,男朋友盛讚👍2️⃣煙三文魚香草忌廉手工戒指意粉💰188手工意粉好特別,個樣真係好似戒指咁,食落口煙煙韌韌,同埋好掛汁,個醬汁都好好食,香草忌廉味好濃郁,加埋煎得香口嘅三文魚扒,成碟清盤👍3️⃣法式鵝肉醬伴鵝肝慕絲💰158呢個菜式未試過,所以叫黎試下,擺盤好吸睛,食落去味道都好好,食得出鵝肉醬同鵝肝慕斯嘅香醇,非常可口,同埋伴碟多士烘到熱辣辣,加埋一齊食好正❤️❤️❤️4️⃣法國生蠔🦪💰96兩隻生蠔好新鮮,雖然肉唔算好飽滿,但係好新鮮,鮮甜好味❤️5️⃣自家製藍莓醬士多啤梨班戟💰88班戟食落充滿蛋香味,配埋低糖嘅自家製藍莓醬同士多啤梨醬,呢個甜品啱晒打卡之餘,味道仲唔錯😌消費價錢:2人💰878,人均💰439結論:(10分為滿分)味道:7.5/10性價比:7.5/10回頭指數:7.5/10餐廳名稱:ROYAL INN餐廳地址:銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖#royalinn #銅鑼灣 #打卡餐廳 #

我地叫左
1️⃣燒西班牙黑毛豬鞍架💰268

2️⃣煙三文魚香草忌廉手工戒指意粉💰188

3️⃣法式鵝肉醬伴鵝肝慕絲💰158

4️⃣法國生蠔🦪💰96兩隻
生蠔好新鮮,雖然肉唔算好飽滿,但係好新鮮,鮮甜好味❤️

5️⃣自家製藍莓醬士多啤梨班戟💰88

消費價錢:2人💰878,人均💰439

結論:
(10分為滿分)

味道:7.5/10

• 法國生蠔
  • 法式鵝肉醬伴鵝肝慕絲
  • 自家製藍莓醬士多啤梨班戟
  • 燒西班牙黑毛豬鞍架
#fatchubelly銅鑼灣📍ROYAL INN(銅鑼灣)💥芝士洋蔥湯面頭有一層熱融芝士裡面有索滿洋蔥湯汁嘅麵包同焗到淋曬嘅洋蔥🧅洋蔥湯飲落幾清甜爽口整體幾特別 可以一試!💥法式大蒜蘑菇忌廉烤雞份量十足有3大件烤雞外皮都烤得非常香脆個蘑菇忌廉醬汁好creamy 好厚身岩曬配埋多士一齊食面頭仲有海量炸香蔥 非常香口裡面仲有好多配料:薯仔、大菇同大蔥💥三文魚香草忌廉手工戒指意粉三文魚煎得好香脆魚肉熟度岩岩好 仲好嫩意粉好煙韌有咬口仲好掛汁pesto汁好濃 好香但整體唔會好膩ROYAL INN(銅鑼灣)銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
#fatchubelly銅鑼灣

📍ROYAL INN(銅鑼灣)

💥芝士洋蔥湯
面頭有一層熱融芝士
裡面有索滿洋蔥湯汁嘅麵包
同焗到淋曬嘅洋蔥🧅
洋蔥湯飲落幾清甜爽口
整體幾特別 可以一試!

💥法式大蒜蘑菇忌廉烤雞

意粉好煙韌有咬口
仲好掛汁
pesto汁好濃 好香
但整體唔會好膩

ROYAL INN(銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
ROYAL INN (銅鑼灣)跟朋友逛街經過皇室堡被Royal Inn門口的宮廷式噴水池及裝潢吸引了天花掛有水晶燈配搭黑白格仔地板華麗中帶點時尚每張枱留有足夠空間感座位亦相當闊落可以放心跟朋友詳談如果人多仲可以預約VIP房餐廳菜單主要為法式有Set Lunch/Dinner提供星期一至日仲有不同優惠配合大家不同需要另外一提服務非常細心香蒜白酒鮮大蜆扁意粉 $168-一來到見到意粉上面佈滿蒜片及大蜆 大蜆未算大隻,但份量很多 個人最鐘意意粉軟硬度適中 而且帶點微辣香口法國香烤油封鴨脾 $278-用白腎豆,香腸連油封鴨脾 搭配意大利黑醋一起用砂鍋燉煮 油封鴨脾因為用慢煮方法去調製 所以保留肉質鮮美嫩滑 而表層亦食到黑醋的甜酸味 味道層次相當豐富開心果蘋果玉桂班戟 $88-法式班戟配上蘋果玉桂 上面再有少許開心果碎 為這一餐畫上完美句號ROYAL INN (銅鑼灣)銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
ROYAL INN (銅鑼灣)

跟朋友逛街經過皇室堡

配合大家不同需要
另外一提服務非常細心

香蒜白酒鮮大蜆扁意粉 $168
-一來到見到意粉上面佈滿蒜片及大蜆
大蜆未算大隻,但份量很多
個人最鐘意意粉軟硬度適中
而且帶點微辣香口

法國香烤油封鴨脾 $278
-用白腎豆,香腸連油封鴨脾
搭配意大利黑醋一起用砂鍋燉煮

上面再有少許開心果碎
為這一餐畫上完美句號
開心果蘋果玉桂班戟
2046 浏览

ROYAL INN (銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
法國香烤油封鴨脾
開心果蘋果玉桂班戟
2024-07-23 353 浏览
週日晚上挑了一家歐陸宮廷設計做主題的餐廳晚膳沿用純白色主調,配合夢幻的許願水池和古典水晶吊燈華麗裝修,佈置充滿浪漫氣氛,感覺份外優雅菜單將創新摩登與傳統風格融合,創作出精緻的法國料理24個月西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜肉質油潤柔軟,散發出淡淡堅果芳香地中海風味藍青口佈滿濃郁蕃茄醬,十分開胃招牌龍蝦濃湯質感香滑濃稠,味道濃郁,香氣鼎盛法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯,飯粒煙韌有咬口主菜香煎銀鱈魚柳以薯蓉墊底,充滿魚鮮香味,細滑味美
週日晚上挑了一家歐陸宮廷設計做主題的餐廳晚膳
沿用純白色主調,配合夢幻的許願水池和古典水晶吊燈
華麗裝修,佈置充滿浪漫氣氛,感覺份外優雅
菜單將創新摩登與傳統風格融合,創作出精緻的法國料理
24個月西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜
地中海風味藍青口佈滿濃郁蕃茄醬,十分開胃
地中海風味藍青口
招牌龍蝦濃湯質感香滑濃稠,味道濃郁,香氣鼎盛
招牌龍蝦濃湯
法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯,飯粒煙韌有咬口
法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯
主菜香煎銀鱈魚柳以薯蓉墊底,充滿魚鮮香味,細滑味美
香煎銀鱈魚柳
2024-07-21
24個月西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜
地中海風味藍青口
招牌龍蝦濃湯
法式麵包蟹肉蟹膏意大利飯
香煎銀鱈魚柳
2024-07-23 352 浏览
royal inn有許多分店,剛好出去銅鑼灣就想着去一試究竟。首先絕對是為了打卡餐廳英式裝修和噴水池圖片所吸引以前往的,但親眼所見亦並非那麼的驚喜。不過餐廳的空間位置尚算寬敞,三五知己聊天很是舒服。說回菜式出品方面,可以說是普通,沒有特別好吃但也不是難吃。生蠔可以說是當天最佳,夠鮮美。不過這也並不需任何烹飪技巧。意大利煙豬面頰肉卡邦尼意粉卡邦尼意粉算是意大利餐廳必不可少的,它的份量可以,味道也正常發揮。香脆松露芝士雞腿沙律雞腿本身調味普通,而且肉質炸得有些許乾,沒有外脆內嫩的口感。個人感覺沙律比雞腿好吃。飲料方面,是我們最想吐嘈的,叫了三杯Matcha latte,甜到簡直懷疑是不是倒了半杯着糖,我們倒了一整杯白開水下去想均勻一下甜度,結果還是很甜,放棄了。
意大利煙豬面頰肉卡邦尼意粉

香脆松露芝士雞腿沙律
2024-07-03
2024-07-21 327 浏览
一入門口就比個白色主調既噴水池驚艷到,加上法式的裝潢,感覺就好似置身於法國的花園一樣!餐廳佈置啱哂同朋友慶生聚會,打卡一流!依家仲做緊1+1優惠,叫支白酒可以優惠價點半打生蠔$98,可惜當日唔飲得酒無要到!😅手工牛油香煎蟹餅 $138雖然蟹餅既份量偏少,但估唔到前菜既擺盤都咁有心思,加左沙律菜同花、芒果同蕃茄做成的醬,食落酸酸甜甜,非常開胃。蟹餅煎得啱啱好,外皮香口,蟹肉亦唔會鬆散!香蒜白酒鮮大蜆扁意粉 $168意粉軟硬度適中,大蜆鮮甜無沙,可惜香蒜加上紅椒有啲辣,唔食得辣既朋友要留意!埋單時店員話原來係可以走辣/少辣😂檸檬鹽燒原條海鱸魚 $298成餐飯最欣賞就係依條海鱸魚,平時食燒/焗魚都好怕煮得太熟同嚡口,今次鹽燒鱸魚竟然係外香內滑,魚皮燒得香脆,魚肉又剛剛好仲係嫩滑! 再加上大量檸檬片,清新又唔腥。但係魚肉本身就無咩味,加返啲鹽或者淋上牛油汁更好!整體而言,餐廳環境佈置有特色,食物水準中上,店員服務有禮,但可以主動幫手加水會更好。

餐廳佈置啱哂同朋友慶生聚會,打卡一流!

手工牛油香煎蟹餅 $138

香蒜白酒鮮大蜆扁意粉 $168

埋單時店員話原來係可以走辣/少辣😂

檸檬鹽燒原條海鱸魚 $298

• 檸檬鹽燒原條海鱸魚
2024-07-18 308 浏览
一入店內有個小水池,環境裝飾好像歐洲,全部都是卡位,與朋友及女兒一起吃晚餐,環境打卡非常一流,店員服務態度很好,會盡量協助做食物選擇,龍蝦湯很好喝,主要是環境氣氛帶動,還會再來!
2024-07-17 489 浏览
老婆中午山長水遠由金鐘來銅鑼灣找我,就帶她到處逛逛想說吃好一點。經皇室堡見到這定宮庭風餐廳,對著維園落地大玻璃,氣氛不錯就它了。可惜是當日對維園的桌都訂滿了,不然感覺會更好一點。2 courses加飲料,$158起步,加了$68點了個迷你海鮮拼盤,生蠔新鮮,除此以外其他菜品不過不失。南瓜湯的粉味較重,相對失色。值得一題是餐廳使用的都是浮雕餐具,配合其宮庭風,感覺不錯。整體服務都很好,除了服務員較少有時要等一等,其他時間不用舉手,就給個眼神,下單換碟加水都會主動過來,算是香港少見。唯一不滿意,是入座後發現openrice訂座9折,卻不可以入座後才套用,感覺自己多付了40元。要知道內地是卷到服務員會主動跟你說有什麼優惠,怎樣埋單更划算。坦白說既然餐廳都能給予到優惠,不明白為什麼就不為顧客體驗好一點而給予彈性。就這一點我就不會回頭,我相信很多人不差那中午吃的幾百元,差的其實是從顧客角度出發,要感覺佔便宜了,而不是自己多付了貴了的落差感。

2024-07-17 382 浏览
Royal INN是集團式營業,在港九新界都有分店,這次到皇室堡分店用膳🥰 門面吸引,室內環境高級優雅😌 膳食也非常出名👍🏻.🍛 黑松露野菌意大利飯松露香味突出意大利飯偏黏但飯粒分明,焦香大啡菇🍄‍🟫入口回甘.🐠 香煎鱸魚柳伴蕃茄沙沙鱸魚配搭特別配料酸辣味出乎意料好食,配菜有合意薯蓉及蘆筍.🥣 是日餐湯簡單的黑松露磨菇忌廉湯,非常入味好喝.🥗 牛油果蟹肉沙律除了健康的沙律菜外,還有啖啖的蟹肉,沙拉特別在於配搭了食用花,令前菜添上多一點色彩.餐廳各個角落都是打卡位,職員還說,如果客人預訂時有要求打卡位,就會安排一個打卡卡位,所以大家都可以先電話預訂囉☝🏻
🍛 黑松露野菌意大利飯
🐠 香煎鱸魚柳伴蕃茄沙沙
鱸魚配搭特別配料酸辣味出乎意料好食,配菜有合意薯蓉及蘆筍
🥣 是日餐湯
簡單的黑松露磨菇忌廉湯,非常入味好喝
🥗 牛油果蟹肉沙律

2024-07-15
2024-07-17 494 浏览
說到用餐環境,好多朋友都介紹位於銅鑼灣呢間ROYAL INN,今日嚟到果然名不虛傳,店內裝修格調高貴,好多好多嘅打卡靚位。香煎北海道帶子番紅花意大利飯 ($208):擺盤非常吸引人,色彩艷麗,十分精緻。帶子鮮嫩多汁,配上綿密柔滑的意大利飯,層次感十足。法式龍蝦濃湯 ($88):湯底濃郁香醇,湯汁質地滑順,入口即化,有龍蝦鮮甜的味道。香草牛油焗田螺 ($118):田螺被香草牛油包裹,肉質彈牙,汁料溶化在薯蓉裡面,有另一番滋味。香烤西蘭花苗 ($78):用香料和烤製方式增添了幾分香氣,烹飪後保留了西蘭花的色澤鮮綠及爽脆口感。Grapefruit. Lemon Soda ($52):柚子和檸檬的混合,口感酸甜,很適合現在炎熱的天氣享用。值得一題是ROYAL INN 服務也非常之好,服務員專注,細心留意客人需要,態度親切,值得讚賞。

帶子鮮嫩多汁,配上綿密柔滑的意大利飯,層次感十足。

法式龍蝦湯

香煎北海道帶子番紅花意大利飯
香烤西蘭花
  • Grapefruit.LemonSoda
  • 法式龍蝦濃湯
今日去咗銅鑼灣皇室堡一間叫「ROYAL INN」嘅西餐廳食晚餐,餐廳採用華麗嘅西式裝修風格,一入門口有個好靚嘅噴水池,入面亦都有幾盞水晶吊燈,其中一間房入面仲有個投影機播放住經典嘅西方黑白電影,餐廳嘅唔同位置都擺滿咗植物盆栽,睇得出裝修好有心思;而家餐廳做緊特別優惠,星期一至日都有唔同嘅特別推廣,以較優惠嘅價錢可以嗌到餐牌嘅唔同嘅食物選項。🍊 招牌威靈頓羊架平時食過威靈頓牛扒,第一次食威靈頓羊架,做法一樣,酥皮配法式蘑菇泥,入面包住羊架一齊去焗,羊架味道唔算太騷,食落有濃郁嘅羊肉味,羊肉肉質鮮嫩,配上有橙同薑嘅甜酸醬都幾夾,酥皮焗得好香脆,法式蘑菇泥口感豐富,配菜有焗原粒蒜頭同沙律菜🍊 煙三文魚牛油果他他煙三文魚同牛油果粒粒係絕配,呢份他他配上黑醋、橄欖油同西式青蔥,口感順滑得嚟又開胃,配上食用花瓣同沙律菜做伴碟,賣相令人賞心悅目🍊 松露蒜香炒蝦扁意粉意粉上菜嘅時候松露香味好突出,食落味道都好重蒜頭同松露味,四隻炒大蝦嘅蝦肉爽口彈牙,配菜有露笱、紅椒同蒜頭📍銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖位置就腳:🍊🍊🍊🍊🍊餐廳環境:🍊🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊

🍊 招牌威靈頓羊架

🍊 煙三文魚牛油果他他

🍊 松露蒜香炒蝦扁意粉

📍銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖
位置就腳:🍊🍊🍊🍊🍊
餐廳環境:🍊🍊🍊🍊🍊
食物味道:🍊🍊🍊🍊
整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊
一邊望住噴水池一邊食法式料理都幾CHILL😆好鐘意佢個宮廷風噴水池⛲️ 再加埋周邊既鮮花💐 水晶吊燈🩵啱晒打卡寶寶📷打卡餐廳黎講..佢既食物意外地好食😛 ✨西班牙火腿芝士拼盤🥗夏天每日都想食沙律..冰冰涼涼咁🧊 用上了24M黑毛豬火腿🦵黑松路芝士& 藍芝士🧀 仲有杏脯, 無花果好豐富呀💚✨法式大蒜蘑菇忌廉烤雞🐥糾結左好耐. 食set dinner 定係a la carte 🔖 雖然set 好抵, 但係我想食烤雞. 🥘 成個乾蔥山🗻 見倒就開心😃 個汁好濃好creamy🧈 下面有成mini小春雞🐥 個汁用黎點麵包一流🍞✨松露蒜香炒蝦扁意粉🍝唔係黑松路忌廉醬, 佢係松露 同 蒜香乾炒. 淡淡既松露味, 一啲都唔heavy嫁🌱✨招牌龍蝦濃湯🦞最近愛上了龍蝦湯. 伴碟用了鮮花💐 畫面好唯美🌿 係濃濃而細致既龍蝦湯😛
一邊望住噴水池一邊食法式料理都幾CHILL😆

✨松露蒜香炒蝦扁意粉🍝

✨招牌龍蝦濃湯🦞

• 法式大蒜蘑菇忌廉烤雞
2024-07-14 475 浏览
香草牛油焗田螺實在是一絕。田螺肉質鮮嫩彈牙,沾上了香濃的牛油和香草調味,恰到好處地帶出了田螺的鮮美味道,完全沒有一絲腥味。牛油的香氣迷人撲鼻,加上香草的清新,口感層次豐富,令人百吃不厭。西班牙黑毛豬鞍架,這是一道極富創意的菜式。黑毛豬肉質細膩多汁,經過精心烹調後,外表微焦香,入口即化,肉汁在口腔爆開,瞬間在味蕾上跳躍。搭配酸甜可口的醬汁,以及薯菜,可謂是酣暢淋漓。香蒜白酒鮮大蜆扁意粉。扁意粉與香濃的蒜香白酒醬汁完美融合,入口即有濃郁的蒜香味在舌尖炸裂,配合大蜆肉質的鮮甜,口感層次豐富讓人忍不住一口接一口。這家餐廳的環境可謂優雅到令人讚嘆。入門口處設有一個精心設計的噴水池,池水潺潺,營造出一派寧靜祥和的氛圍。餐廳內部裝潢奢華,打造出古典又時尚的氣質。柔和的燈光營造出溫馨舒適的用餐體驗。整個空間寬敞明亮,讓人彷彿置身於世外桃源般的恬靜之地。無論是商務宴請還是家人聚會,這裡都是上佳之選。
西班牙黑毛豬鞍架

西班牙黑毛豬鞍架
2024-07-12 166 浏览
響香港,裝修精緻得嚟,啲食物出品又好嘅西餐廳唔算多,如果仲要係抵食嘅話,就真係少之又少。早兩日,朋友帶咗我去銅鑼灣皇室堡嘅Royal Inn 食晏晝飯,一眼望落去餐廳嘅裝修,不得了,係好靚嘅歐洲宮廷風,大吊燈、水池都唔少得,仲有落地玻璃,窗外翠綠嘅景色一覽無遺,連我呢一個中佬都明顯地俾眼前見到嘅,吸引我即刻問個朋友平時係咪成日帶啲女朋友s嘅食飯。Set Lunch 頭盤 四揀一「法式龍蝦濃湯」「迷你海鮮拼盤」「煙燻三文魚沙律」而我哋就揀咗是日餐湯 - 「磨菇忌廉湯」講吓個湯,味道正常,質感細滑,最重要係隻碗夠哂靚,女士們一定見到都讚。主菜有「意大利煙腩肉蕃茄意粉」「脆焗杏仁盲曹魚柳伴香辣甜椒汁」「經典奧斯卡牛扒」而我哋就揀咗「蕃茄海鮮意大利飯」同埋「法式保雲酥羊架」「蕃茄海鮮意大利飯」海鮮豐富,意大利飯份量都可以,味道唔會太酸,比較平易近人。而「法式保雲酥羊架」有肉味,入口腍滑又不失咬口擺盤又花心思,完全冇因為Lunch Set 而馬虎了事最後仲嗌咗兩杯Set Lunch包埋嘅餐飲,呢一餐就完滿結束嘞。等我總結一下,呢間餐廳,要裝修有裝修,要美食有美食,服務殷勤之餘,交通又夠哂便利,最
響香港,
裝修精緻得嚟,
啲食物出品又好嘅西餐廳唔算多,
如果仲要係抵食嘅話,
就真係少之又少。

早兩日,朋友帶咗我去
銅鑼灣皇室堡嘅Royal Inn 食晏晝飯,
一眼望落去餐廳嘅裝修,
不得了,係好靚嘅歐洲宮廷風,
大吊燈、水池都唔少得,
仲有落地玻璃,
窗外翠綠嘅景色一覽無遺,
連我呢一個中佬都明顯地俾眼前見到嘅,吸引
我即刻問個朋友平時係咪成日帶啲女朋友s嘅食飯。

Set Lunch 頭盤 四揀一
「法式龍蝦濃湯」
「迷你海鮮拼盤」
「煙燻三文魚沙律」
而我哋就揀咗是日餐湯 - 「磨菇忌廉湯」

講吓個湯,
味道正常,質感細滑,
最重要係隻碗夠哂靚,
女士們一定見到都讚。

主菜有
「意大利煙腩肉蕃茄意粉」
「脆焗杏仁盲曹魚柳伴香辣甜椒汁」
「經典奧斯卡牛扒」
而我哋就揀咗
「蕃茄海鮮意大利飯」
同埋「法式保雲酥羊架」

「蕃茄海鮮意大利飯」
海鮮豐富,
意大利飯份量都可以,
味道唔會太酸,
比較平易近人。

而「法式保雲酥羊架」
有肉味,入口腍滑又不失咬口
擺盤又花心思,
完全冇因為Lunch Set 而馬虎了事

最後仲嗌咗兩杯Set Lunch包埋嘅餐飲,
呢一餐就完滿結束嘞。

等我總結一下,
呢間餐廳,
要裝修有裝修,
要美食有美食,
服務殷勤之餘,
交通又夠哂便利,
最重要係價位唔會離地。
你話點可以唔記低呢一間餐廳呢?

是日餐湯 - 磨菇忌廉湯

蕃茄海鮮意大利飯
法式保雲酥羊架
  • 是日餐湯-磨菇忌廉湯
2024-07-11 222 浏览
咁我就諗住睇下邊度可以有靚嘅餐廳食下午茶,但又唔好太貴。就搵到呢間係法式情調嘅餐廳。純白色為主題,加上巴黎凱旋嘅浮雕拱門設計,中間仲有好大嘅水晶燈。它位於銅鑼灣,又方便,食完之後去行街。佢有個下午茶餐,喺網上面預先訂購都係308蚊兩個人(再加一,加$39)。我覺得個價錢幾 OK 呀。咁不過,佢淨係包28蚊或以下嘅嘢飲,就冇咩選擇,我就惟有揀咗個凍檸檬茶。特登著得靚靚咁同媽媽下午茶,媽媽好似都幾滿意個環境同食物。本來擔心佢望落去啲嘢食唔係咁多,但食食下又啱啱好。每樣嘢都做得幾精緻,佢分咗三層:低層是海鮮小點心,中間係咸點,最上嗰層甜點。樣樣都有少少可以品嚐, 仲可以打卡影下靚相。
咁我就諗住睇下邊度可以有靚嘅餐廳食下午茶,但又唔好太貴。

特登著得靚靚咁同媽媽下午茶,媽媽好似都幾滿意個環境同食物。

2024-07-10
$173.5 (下午茶)
庆祝纪念
生日