Potluck Eatery

2024-03-13 38 浏览
放工朋友帶我去間幾有氣氛又有格調木系西餐食飯,順便放鬆傾下偈👯‍♀️門面設計幾吸睛,食物選擇不算多我地點咗個$𝟔𝟖𝟖 𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐒𝐞𝐭🥄 前菜▸ 西蘭花忌廉湯 及 蒜蓉包 上枱已聞到西蘭花香,將菜全打爛配香滑忌廉製成濃而不膩🍴小食 (六選一)▸ 黑松露薯條黑松露醬有不少因味濃郁,即使粗身薯條無沾上醬食落仍有陣陣濃香🍽️ 主食 (六選二)▸ 牛油白酒煎焗挪威比目魚超香的蒜香牛油~魚肉嫩滑無骨易散但鮮而不霉,魚皮也脆脆的☺️牛油味或許會有點漏,幸好魚下有少許肉碎及小小辣蕃茄汁,跟魚好搭配👍🏻▸ 炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁肉質看似有點乾但食落啖啖肉嫩而肉汁多,淡淡炭燒味加上微酸甜紅桑子汁格外開胃又解肉膩❤️多出嘅醬汁我配薯條食都好正🥰🍰 是日甜品 (二選一)▸ 紐約芝士餅陣陣臭芝味傳入我的鼻🤤口感綿密細滑芝味十分濃郁☕️ 餐飲涷飲+$𝟑 cocktail +$𝟒𝟖凍檸茶 及 熱奶茶

🥄 前菜
▸ 西蘭花忌廉湯 及 蒜蓉包
上枱已聞到西蘭花香,將菜全打爛配香滑忌廉製成濃而不膩

🍴小食 (六選一)
▸ 黑松露薯條

🍽️ 主食 (六選二)
▸ 牛油白酒煎焗挪威比目魚

▸ 炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁

🍰 是日甜品 (二選一)
▸ 紐約芝士餅
陣陣臭芝味傳入我的鼻🤤
口感綿密細滑芝味十分濃郁

☕️ 餐飲
涷飲+$𝟑 cocktail +$𝟒𝟖
凍檸茶 及 熱奶茶
2024-03-09 95 浏览
性價比高,環境寫意又文青,加上食物質素和服務皆不錯,會回頭啊!性價比方面,只要點意粉或主菜即可加40元升級套餐。套餐有餐湯、甜品及餐飲,可謂非常抵加!這晚點了鵝肝牛肝菌意大利粉,意粉挺身掛汁,鵝肝大大片放在意大利粉上面,菇菌亦十分足料。炭燒法式豬鞍架配紅桑子汁,豬鞍軟嫩,有炭燒的香氣,相當美味。需要特別一讚那跟餐的甜品,一點也不馬虎,芝士蛋糕濃厚美味。室內環境寬敞、具空間感,奢侈地僻出一個偌大的文青打卡位,令整體格調更優閒寫意。

需要特別一讚那跟餐的甜品,一點也不馬虎,芝士蛋糕濃厚美味。

香港cafe唔好話幾千,但幾百間一定有,但唔係好多好似依間咁樣環境又舒服,食物又高質🤩🤩因為地理位置嘅關係,所以唔係好多人知道依間cafe ,咁就俾我可以靜靜哋咁chill下英式下午茶(兩位用)$288推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟雖然每樣都細細件,但其實食落都幾飽,而且整體配搭不錯,唔係為咗搭配而搭配,我個人最鍾意牛油果蕃茄莎莎,食落好清爽,而且酸酸甜甜好開胃;而男朋友就鍾意煙三文魚吞拿魚卷😂😂😂不過佢覺得好食嘅評價係好下飯而其他都好出色,唯一美中不足嘅就係佢個英式鬆餅偏實,唔夠鬆牛油白酒煎焗挪威比目魚 $318推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟因為冇比目魚所以轉咗鱈魚,同樣都係超級嫩!用叉都已經可以叉開🤤而且一啲都唔腥,而魚皮就已經煎脆加埋調味,好似紫菜咁而底下嘅醬汁辣辣地,同就咁單食的鮮甜唔同,會惹味咗,下次再嚟食一定要試吓比目魚先得🤩Beyond Ocean $72推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟顏色超適合打卡💖分層做得好靚,不過一定要攪勻先好飲🤣🤣唔係飲落去就成啖都係糖漿(其實職員已經提醒過我哋,但係我哋第一啖都係唔記得攪勻晒先飲😂)係比較清爽嘅青蘋果味,唔會太甜,幾好飲士多啤梨梳打 $42推薦指數🗯️:🌟🌟

英式下午茶(兩位用)$288
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

而其他都好出色,唯一美中不足嘅就係佢個英式鬆餅偏實,唔夠鬆

牛油白酒煎焗挪威比目魚 $318
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

Beyond Ocean $72
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

士多啤梨梳打 $42
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

同樣都係要攪勻先好飲,外表加啲裝飾好適合做萬聖節特飲🤣🤣🤣整體味道偏甜,不過士多啤梨味都幾濃

✨整體來講,環境行文青風,坐得舒服,而且冇咩人知,所以真係可以俾你靜靜地嘆杯咖啡,而且食物全部都好高質,唔擔心中伏,絕對係高級隱世舒適打卡Cafe

以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。
2024-03-04 63 浏览
【佐敦•Potluck Eatery】—————————————————————餐廳有室內室外,pet-friendly🐶🐱🍯| 鵝肝牛肝菌扁意大利粉|HKD 198加上鵝肝的牛肝菌意粉特別不同,最愛鵝肝的油脂香味,配搭意粉一流,牛肝菌的菇味濃郁。🍯|西班牙乳豬¼|HKD 268¼足夠兩個人食,除咗¼,仲有½選擇。外皮香脆,肉質細嫩軟熟,香脆惹味。🍯|脆炸魷魚伴墨魚汁沙律醬|HKD 98邪惡之選,魷魚香噴噴,墨魚汁沙律醬特別得來又好味,令人食唔停口。轉餐加HKD40 就有餐湯餐包同甜品餐湯係菇湯,配合返牛肝菌意粉。甜品芝士蛋糕唔會太甜👍🏻
【佐敦•Potluck Eatery】
—————————————————————
餐廳有室內室外,pet-friendly🐶🐱

🍯| 鵝肝牛肝菌扁意大利粉|HKD 198

🍯|西班牙乳豬¼|HKD 268

🍯|脆炸魷魚伴墨魚汁沙律醬|HKD 98

轉餐加HKD40 就有餐湯餐包同甜品
餐湯係菇湯,配合返牛肝菌意粉。
甜品芝士蛋糕唔會太甜👍🏻
[✨尖沙咀Potluck Eatery•鬧市中嘅文青系餐廳☘️]🍽️西班牙乳豬(1/4) $268好厚肉,份量十足嘅西班牙乳豬,肉質嫩滑Juicy,皮薄酥脆唔油膩,超級推介🤩🍽️鵝肝牛肝菌扁意大利粉 $198鵝肝大大份,煎到剛好,微微焦香得黎入口即融。牛肝菌味道濃郁,配搭埋扁意粉真係一個完美嘅結合☺️鵝肝嘅油香同牛肝菌獨特嘅香菌味滲哂落個意粉度,勁好食啊😋🍽️黑松露芝士薯條 $78份量驚人,薯條新鮮炸起香脆,黑松露味濃郁,正😊💞🍽️升級+$40 配餐湯、飲品、甜品是日餐湯係忌廉洋蔥湯,濃郁Creamy。蒜蓉包正常發揮,甜品有芝士蛋糕同雪糕,自家制甜品水準極高💯🍹Iced Americano +$3中上味道,奶同糖漿可以自行調配👍🏻🍹Iced Lemon Tea +$3清爽解膩之選💫————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳走清新簡約風,空間寬敞有大壁畫木凳等打卡位,加上食物質素出色,岩哂忙碌嘅香港人黎呢度Chill一下😊💗📍Potluck Eatery🏠尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖

🍽️西班牙乳豬(1/4) $268

🍽️鵝肝牛肝菌扁意大利粉 $198

🍽️黑松露芝士薯條 $78
份量驚人,薯條新鮮炸起香脆,黑松露味濃郁,正😊💞

🍽️升級+$40 配餐湯、飲品、甜品

🍹Iced Americano +$3
中上味道,奶同糖漿可以自行調配👍🏻

🍹Iced Lemon Tea +$3
清爽解膩之選💫

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍Potluck Eatery
🏠尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖
2024-02-27 100 浏览
尖沙咀多美食,想不到在旺中帶靜的柯士甸道,有間如此大的Cafe,就在很有名的Spa店隔離喔🥰,餐廳設有寵物友善的戶外位置🐶👏🏻! ✨環境好寬敞坐得舒服,說話大聲點也不怕隔籬枱聽到😂 日式煙三文魚牛油果薄餅🍕如餅乾一樣的脆薄餅底是我最愛,焗過的煙三文魚也不會腥,配搭牛油果夠Juicy鵝肝牛肝菌扁意大利粉🍝鵝肝煎得燶邊香口,意粉菌味十足,醬汁滿滿火辣水牛城雞翼🍗名副其實火辣辣,十分惹味,喜辣必點明太子蛋黃醬薯條朱古力榛子夾餅🍰結實的夾餅口感棉密,朱古力榛子是絕配Hazelnut Latte 榛子味不太突出Caramel Latte 焦糖味道So sweet

日式煙三文魚牛油果薄餅🍕

鵝肝牛肝菌扁意大利粉🍝
鵝肝煎得燶邊香口,意粉菌味十足,醬汁滿滿

火辣水牛城雞翼🍗
名副其實火辣辣,十分惹味,喜辣必點

明太子蛋黃醬薯條

朱古力榛子夾餅🍰
結實的夾餅口感棉密,朱古力榛子是絕配

Hazelnut Latte 榛子味不太突出
Caramel Latte 焦糖味道So sweet

2024-02-22
2024-02-23 76 浏览
喺尖沙咀近佐敦呢頭有間靚靚cafe Potluck Eatery,特別在除咗cafe會有嘅嘢外佢會有cocktail可以飲,整體環境氣氛佈置得有格調適合上班族。🥸晚市主食可以升級套餐 +$40 包括餐湯及餐包、甜品及餐飲,今晚嘅湯係椰菜花湯可以點埋蒜蓉包食☺️鵝肝牛肝菌扁意大利粉 $198鵝肝表面煎到香脆入面軟滑好食,牛肝菌醬勁濃郁,鍾意菇菌類嘅人會好鍾意,整體偏血杰身creamy嗰類牛油白酒煎焗挪威比目魚 $318可能係招牌之一好快賣晒,所以轉咗鱈魚,用牛油白酒煎脆魚皮,魚肉可以拌埋佢嘅番茄source,嫩滑唔鞋,幾巧功夫的👍🏻熱朱古力 +$20跟餐除咗有部分餐飲之外,亦可以另外再補錢轉coffee甚至係cocktail等,呢杯熱朱古力味道適中,有一定厚度,獨角獸拉花亦很漂亮🥰甜品係芝士蛋糕/雪糕

鵝肝牛肝菌扁意大利粉 $198

牛油白酒煎焗挪威比目魚 $318

熱朱古力 +$20

甜品係芝士蛋糕/雪糕
2024-02-18 95 浏览
之前經過門口已經覺得好chill😎好想入去試吓,所以今次就約朋友一齊去Lunch. 一入門口已經俾佢右邊嗰幅牆吸引,一棵大樹牆畫加一張凳,好啱打卡,好少見餐廳會願意空出一大片地方營造呢個氣氛,餐廳入面都幾大,坐得舒服🥰佢哋嘅Lunch set性價比高,order 咗一個牛扒,另外再order 了沙律及Pizza紐西蘭肉眼(8安士)- 廚師控制得好好,牛扒大件厚身亦夠腍,配菜亦好多,lunch time性價比好高加$35重有雪糕配朱古力焦糖窩夫- Waffle有驚喜,好食凱撒沙律- 份量大,菜新鮮,亦有好多bacon西班牙黑毛豬車厘茄Pizza- 新鮮熱辣,薄身脆口Provence Breeze- 外觀已好吸引,非常吸睛,甜度適中總括嚟講,地方舒服,Lunch set 性價比高, 會再嚟

加$35重有雪糕配朱古力焦糖窩夫
- Waffle有驚喜,好食

凱撒沙律
- 份量大,菜新鮮,亦有好多bacon

西班牙黑毛豬車厘茄Pizza
- 新鮮熱辣,薄身脆口

Provence Breeze
- 外觀已好吸引,非常吸睛,甜度適中

總括嚟講,地方舒服,Lunch set 性價比高, 會再嚟
2024-02-18 56 浏览
一開始已經比呢間餐廳嘅門面吸引咗!有種小清新嘅感覺,裝修設計簡約現代,環境舒適寧靜。Potluck Eatery (尖沙咀)尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖

Potluck Eatery (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸道136-138號金門商業大廈地舖
2024-02-13 161 浏览
Potluck afternoon tea set (set for 2)賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧Tea set 以鹹點居多,一共有六款精選,包括自家製蟹肉餅、煙三文魚吞拿魚卷、蝦沙律多士、牛油果蕃茄沙沙、吞拿魚他他撻和一口香煎帶子,用料新鮮極有誠意。🐧 最喜歡當中的一口香煎帶子,飽滿又鮮嫩,食落軟滑彈牙,口感一流,令人回味三分。另附上四款精選甜品和英式鬆餅。甜品們小巧精美,甜而不膩。鬆餅外脆內軟,牛油味極濃,十分高質。黑松露芝士薯條賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧薯條新鮮炸起,上枱時散發著誘人的油香,外表金黃粗身,每一條都沾滿香濃的黑松露,食落清香滿溢,酥脆又惹味。紐西蘭肉眼(8安士)賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧肉眼扒厚切超大份,外層煎得焦脆燻香,內裡肉質依舊鮮嫩,入口軟腍又多汁,淋上特調燒汁一齊食,令牛肉的鮮味更出眾。伴碟附有焗薯仔和雜菜,正好中和肉食的膩滯感,十分不錯。雪糕配朱古力焦糖窩夫賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧窩夫即點即製,食落熱烘烘非常香口,外層脆香,內裡綿密軟熟,蛋味滿滿,加上甜絲絲的朱古力、焦糖和雪糕一齊食,甜蜜滿分。經典蘋果撻賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧

賣相:🐧🐧🐧🐧

味道:🐧🐧🐧🐧🐧

伴碟附有焗薯仔和雜菜,正好中和肉食的膩滯感,十分不錯。

賣相:🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧

蘋果撻撻皮鬆脆酥香,牛油味濃,內餡輕盈濕潤,味道酸香甜美,帶有淡淡的玉桂香,整體清新又開胃。

🐧❣️午餐和下午茶均奉送基本餐飲,亦可加錢轉配特色飲料🍹

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

餐廳走簡約純樸風格,採用木系桌椅搭配純灰牆身,加上柔和舒適的燈光,感覺自然又清新。

餐廳門口特設打卡位等候區,寬敞的牆身上以大型樹木壁畫作點綴,樹木正下方放置了木製長椅,客人坐在其中,猶如融入畫作之中,十分夢幻。

🐧❣️餐廳設有可外借獨立洗手間❣️

🐧❤️結語:窩夫甜品精美又可口,驚喜抵食推薦❣️
下午茶
2024-02-08 84 浏览
今日就同朋友去咗Potluck Eatery食飯餐廳係木系格調, 仲有户外位置, 環境好靚手搖秘製醬汁海鮮拼盤套餐包括餐湯, 沙律, 甜品及飲品煙三文魚意大利黑醋沙律沙律菜新鮮爽口, 黑醋酸酸地好開胃南瓜湯, 質感濃厚綿密, 南瓜味濃郁, 可以配搭蒜蓉包食海鮮拼盤入邊有多款海鮮, 包括大蝦, 蜆肉, 青口, 魷魚等, 配撘薯仔及粟米, 整體都幾新鮮, 咬落爽口, 面頭仲有好大隻波士頓龍蝦, 超多蝦膏, 肉質爽彈, 手搖醬汁平均分布喺海鮮上, 醬汁酸酸辣辣, 仲有淡淡蕃茄香, 同香草味餐飲可選擇紅白酒, 或者其他飲品白酒好清香, 容易入口, 配搭海鮮啱啱好👍甜品有芝士蛋糕/ 雪糕咖啡味雪糕, 質感軟滑; 芝士蛋糕, 質地實在, 芝味香濃
今日就同朋友去咗Potluck Eatery食飯
餐廳係木系格調, 仲有户外位置, 環境好靚

手搖秘製醬汁海鮮拼盤套餐
包括餐湯, 沙律, 甜品及飲品

煙三文魚意大利黑醋沙律
沙律菜新鮮爽口, 黑醋酸酸地好開胃

南瓜湯, 質感濃厚綿密, 南瓜味濃郁, 可以配搭蒜蓉包食

餐飲可選擇紅白酒, 或者其他飲品
白酒好清香, 容易入口, 配搭海鮮啱啱好👍

甜品有芝士蛋糕/ 雪糕
咖啡味雪糕, 質感軟滑; 芝士蛋糕, 質地實在, 芝味香濃
2024-02-05 115 浏览
Girls Talk一定要搵間打咭靚,好食又好坐,又唔趕我地走嘅鋪頭先得啦。呢邊好多靚餐廳,有次午餐經過呢間覺得好特別,戶外有幾張檯可以嘆下啡,入面都幾大,呢度有點遠離熱鬧嘅尖沙咀,但交通方便。🍽️是晚餐點Set Dinner for Two $688🔸Soup with bread麵包暖但不夠脆,湯是我喜歡嘅--食到有幼細夥粒濃湯,啖啖西蘭花真材實料👍🏻。🔸Starter:脆炸魷魚柚子雜菜沙律因為想食沙律而揀呢個,點知個咸嘅炸魷魚同甜嘅柚子沙律幾夾,只有少許麻醬係菜面,唔會影響魷魚嘅脆,很好👍🏻。🔸Main1:🍖炭燒式法豬鞍架配紅桑子汁鐘意佢咁嘅擺盤造型,當然切開會怕肉汁流失,但煮得好就冇有怕。肉面有淡淡炭燒味,中間粉嫩咬落有肉汁,重點係個紅桑子汁,少少甜更能帶出肉香,肉下面放左切半新薯吸晒啲肉汁,正👍🏻。 🔸Main2:🍝羅勒青醬粗管意粉充滿草青味嘅意粉,松子脆卜卜,配上粗獷芝士碎,由於係未溶嘅,一齊食個口感香濃又唔黏,提升左意粉個濃郁度,又同青醬好夾。🔸 Dessert of the Day:Cheese Cake感覺似拎貨嘅,芝士鬆散冇味。由開始每道都幾好,呢個甜品作為結尾有點可

🍽️是晚餐點

🔸Starter:脆炸魷魚柚子雜菜沙律

🔸Main1:🍖炭燒式法豬鞍架配紅桑子汁

🔸Main2:🍝羅勒青醬粗管意粉

cheese cake

感覺似拎貨嘅,芝士鬆散冇味。由開始每道都幾好,呢個甜品作為結尾有點可惜。

Americano, Earl Grey Tea

🔸Drinks:Americano, Earl Grey Tea
Americano正常發揮,冇諗過店員會為杯Earl Grey Tea添熱水。

📝人手落單,收加一
💬木系黃燈,環境舒適,好適合閨蜜詳談。店員非常有禮,每道菜後會清理枱面,但完全唔會令你有壓力,非常適合聚餐詳談。假日情況就唔清楚,不過當晚平日6:30食到8點,店鋪坐滿八成人,店員都好好服務,唔趕客。佢個手搖海鮮拼盤睇落都嚟錯,下次試下先😋。

2024-01-30
  • Soupwithbread
  • 炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁
  • 是日餐湯
2024-02-03 120 浏览
好耐之前係舊鋪食過handshake 海鮮拼盤,一直都念念不忘,想食多次。今次去新鋪,環境就比較闊落舒適,又有室外座位,而且門口有個打卡位。我地一早就order 咗手搖秘製醬汁海鮮拼盤,再升級到2人套餐,包埋餐湯,沙律,甜品,飲品。- 蘑菇忌廉湯餐湯係蘑菇忌廉湯,口感豐富幼滑,可以配合蒜蓉包食。- 煙三文魚意大利黑醋沙律調味係黑醋,味道適中,有少少酸,不過好開胃,煙三文魚份量都多。- 手搖秘制醬汁海鮮拼盤最期待既主菜出場,果然冇令人失望。大大隻龍蝦係頂層,下面有大蝦,炭燒八爪魚,青口,大蜆,配菜有薯仔,粟米,份量夠曬2個人食。龍蝦肉質新鮮,多膏;青口,大蜆冇沙,脹卜卜,肉質肥美。最緊要係個秘制shake shake 醬汁,有蕃茄,香草做底味,好配合啲海鮮。- Cheese cake套餐甜品係cheese cake,芝士味好濃。- White & Red wine餐飲居然可以揀紅白酒,仲要唔使加錢。同朋友揀咗紅酒,白酒各一杯,試一試。感覺上,質素都唔錯,而白酒比較易入口。海鮮拼盤係必食推介,而且環境舒適,可以同朋友一邊傾談,一邊享受美食。

- 蘑菇忌廉湯
餐湯係蘑菇忌廉湯,口感豐富幼滑,可以配合蒜蓉包食。
- 煙三文魚意大利黑醋沙律
- 手搖秘制醬汁海鮮拼盤
最期待既主菜出場,果然冇令人失望。
龍蝦肉質新鮮,多膏;青口,大蜆冇沙,脹卜卜,肉質肥美。

手搖秘制醬汁海鮮拼盤
- Cheese cake
套餐甜品係cheese cake,芝士味好濃。
- White & Red wine
餐飲居然可以揀紅白酒,仲要唔使加錢。
手搖秘制醬汁海鮮拼盤
  • 手搖秘製醬汁海鮮拼盤
一開始已經比呢間餐廳嘅門面吸引咗😍 有種小清新嘅感覺,裝修設計簡約現代,環境舒適寧靜💆🏻‍♀️🔸🐟牛油白酒煎焗挪威比目魚 $318推薦🌟 食入口已經即刻feel到牛油加白酒嘅香氣🤤 魚嘅肉質柔軟細嫩,外層煎到呈現微微嘅酥脆感,啲魚骨好易起👍🏻🍝鵝肝牛肝菌扁意大利粉 $198鵝肝入口即融🥹 而且鵝肝嘅豐潤同牛肝菌濃郁嘅味道完美融合,扁意粉幾咬口,啲cheese增添咗額外嘅風味,成個意粉好好食😋🍹Apple Yuko $72呢杯係mocktail,係蘋果+柚子+伯爵茶😍 我幾中意呢杯,口感好fresh,伯爵茶味濃郁🥰🍸Love Shot $89呢杯係cocktail,係rum做base,再加蘋果+桃+lime+mint leaf,桃味幾濃,不過不失😆

🔸

鵝肝牛肝菌扁意大利粉
Apple Yuko
Love Shot
2024-01-27 150 浏览
朋友suggest 試,見環境ok仲諗住野食應唔錯點知失望而回….仲要查實晏晝食tea坐出面打卡先會靚d, 夜晚坐入面又未去到好有打卡位。間餐廳無乜特色其實,味道又一言難盡蒜片蝦 🍤無乜味牛油香煎帶子鮮蠔汁意大利飯 無味得黎好腥,帶子似雪藏….我己係鐘意海鮮頂得住腥味既人都覺得唔得芝士菠菜龍蝦蟹肉意粉卷 呢個直頭難食,唔知係個蟹肉變左定d芝士味我頂唔順,三個都不約而同食左一啖唔想再食黑松露薯條 好似隔夜咁…乾硬仲有d un….

蒜片蝦 🍤
無乜味

牛油香煎帶子鮮蠔汁意大利飯

芝士菠菜龍蝦蟹肉意粉卷

黑松露薯條
好似隔夜咁…乾硬仲有d un….