2012-11-12
今日下雨天,放假便在屯門市中心揾食,與母親經過,下午12點半,有卡坐不用等位便內進,住了屯門0甘耐,第一次幫襯,其實主因是Delifrance執了!未幫襯過,樣樣想試,叫了一個set Lunch,散叫一個意粉及小吃!Set Lunch有忌廉湯,歺包及飲品,而主食選了咖喱牛腩意粉:湯一般有忌廉香味,歺包麻麻地不夠鬆軟,有點"Un",好在有牛油打救,而主菜不肯定是否咖喱湯意,故總覺得咖喱汁稀,但味道是不錯,牛腩份量頗多,鬆軟有牛肉味,意粉也有咬口,不會過淋!忌廉汁雞柳意粉(散叫):意粉彈呀,雞肉一般,忌廉汁有奶香,正!韓式餃子泡菜湯(散叫):湯底濃,辣得好好味,有3隻餃子,年糕,金姑,$50多元,有白飯跟的話更好!埋單$26X
埋單$26X
题外话/补充资料:
埋單後獲贈一張儲印咭,每消費$70可得一印,儲至一定數量可贈小食,咖啡或甜品,3個月內有20個印可得一張一年的9折咭!40個印便有85折咭!