2021-11-27
🥞Oreo溶岩souffle $128-見到成堆泥土 (oreo) 幾治癒既🤣!#oreo控Oreo碎一定要撈埋d cream食,味道先最突出! 梳乎厘好濃蛋香,完全唔會被其他醬既味遮蓋!口感都係我中意既🥳!軟綿得黎有彈性,咬落唔會好槳感,亦唔會過份空氣感食完等於無食過。🤗 🍓🥞士多啤梨souffle $138-海量cream😱!見到都覺得震撼 & 恐怖🤣,不過又估佢唔到唔會滯wo!一放入口就好快溶化,又唔太甜!仲有個糖漿好鬼香😋,個味好豐富,好似有dnuts/爆谷味咁。不過🍓好酸🙂,呢款🥞口味好似同🍓關係不大🤐。 (🌚雖然真係好好食,但價錢略貴,應該比多塊pancake同多D配料會抵食啲😵)〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🍳All day breakfast $128-每樣都正常發揮,呢款薄pancake又係好有彈性,帶咸香🤗! 🍕香芒海膽海蝦Pizza $108-唔係好識欣賞呢個味道,食唔慣。一咬係熱左既海膽醬味,之後芒果味湧上。配料少,餅底好普通,邊邊位似厚身餅乾,裏面似麵包。 🍸抹茶& Mocha 沙冰& 玫瑰牛奶咖啡~呢3款野飲都唔錯!做到應有既味道!
-見到成堆泥土 (oreo) 幾治癒既🤣!#oreo控
🍓🥞士多啤梨souffle $138
不過🍓好酸🙂,呢款🥞口味好似同🍓關係不大🤐。
🍳All day breakfast $128
-每樣都正常發揮,呢款薄pancake又係好
有彈性,帶咸香🤗!
🍕香芒海膽海蝦Pizza $108
🍸抹茶& Mocha 沙冰& 玫瑰牛奶咖啡~
呢3款野飲都唔錯!做到應有既味道!