2021-03-19 42 浏览
呢日同屋企人去左megabox 睇傢俬,去到tea time既時候我地搵左一間食pancake既餐廳食個tea。打開餐牌,見到呢到有好多唔同既pancake,鹹甜都有,好吸引。我地點左一個鹹既,一個甜既。鹹既係夏威夷班㦸漢堡配牛油果、蝦。呢個班㦸既皮薄啲,質感實想淨啲,入面好豐富,好多層次,醬汁又好味,配埋香脆既薯條,正。甜既就點左抹茶忌廉梳乎里班戟,呢個班戟厚啲同埋非常鬆軟,配埋濃香既抹茶醬,好好味。飲品方面,我地點左番石榴汁同埋焙茶鮮奶。
飲品方面,我地點左番石榴汁同埋焙茶鮮奶。
  • 抹茶忌廉梳乎厘班戟
2021-03-18 42 浏览
士多啤梨梳乎厘班戟 $138依款pancake超靚,有滿滿嘅忌廉同士多啤梨,打卡一流。一碟總共會有3件梳乎厘班戟,班戟空氣感重、好厚,蛋味都幾出。班戟上面配搭住一大份鮮忌廉,鮮忌廉質地輕盈,唔會太甜,食多都唔膩。一啖忌廉一啖班戟成件事好美好。而家好似仲係士多啤梨嘅當造期,士多啤梨又新鮮又甜,仲切成心型形狀,超級靚!班戟仲會配搭楓糖漿,甜甜地,好好味。夏威夷班戟漢堡 $108叫咗一個甜嘅班戟,一於試埋鹹嘅班戟。依個班戟好得意,變咗做漢堡!依款班戟質地比較實,唔似甜品嗰款咁有空氣感,一次過可以試晒兩種口感,正!班戟樣有蛋味。裏面嘅餡料有牛油果、蝦、蜜糖芥末醬、蕃茄同生菜。蜜糖芥茉醬超特別,令成個漢堡昇華咗。蝦、生菜同蕃茄都幾新鮮,而且份量啱啱好。草莓沙冰 $48唔知點解今日好似比之前熱,所以我同朋友就每人嗌左個沙冰。士多啤梨沙冰甜甜地,有啲士多啤梨奶嘅感覺。杯邊擠有士多啤梨醬,都幾靚。朱古力咖啡沙冰 $48朱古力咖啡沙冰冇咁甜,咖啡味比較重。上面有一層忌廉,啱晒我。
士多啤梨梳乎厘班戟 $138

夏威夷班戟漢堡 $108

草莓沙冰 $48

朱古力咖啡沙冰 $48
呢間pancake 係一間日本過江龍 行開Aeon 就決定同朋友試試😋 餐廳環境幾好 寛敞又坐得幾舒服 同朋友嚟high tea都唔錯😚夏威夷班戟漢堡配芝士 $108見到呢個班戟漢堡一睇就知正啦 新品嚟🤓 好大份之餘仲有好多薯條🍟 啲薯條炸得好脆 仲好似扭扭薯條添 班戟好有特色 上面印有Hoi Hoi 兩個字😆漢堡仲好大好厚 啖啖肉 其他材料都好豐富好新鮮😋大家可以試下呢個 因為班戟皮同平時食開既唔同 幾特別👍🏻 另外有提供一張新嘅漢堡包裝紙 方便我拎起食 好貼心抹茶忌廉梳乎厘pancake $138有三大塊梳乎厘pancake同好多抹茶cream🍵 pancake有蛋味 抹茶cream有回甘又唔會過甜🤓 梳乎厘pancake食落鬆軟 好有空氣感😆加上紅豆蓉配襯 份量都多手調抹茶 $38一杯打卡啱晒嘅嘢飲 上面有好多cream同抹茶醬 下面就係濃郁抹茶 好深色💚 淨飲抹茶就比較甘苦 撈埋啲cream飲就平衡返 仲有啲奶味添朱古力咖啡沙冰 $48呢杯沙冰好大杯 上面仲有一層好厚既cream😋 唔會好甜仲有少少苦味 佢入面有啲朱古力醬 撈埋一齊飲就啱啱好👍🏻不過佢比較快溶 唔係好夠冰🙈

夏威夷班戟漢堡配芝士 $108

2021-03-16
午餐
手調抹茶
朱古力咖啡沙冰
🌎HoiHoi Pancake House (九龍灣)Magebox 最近開左日本餐廳 我同朋友終於有時間約出黎食啦 Hoi Hoi pancake house係日本十分出名 人氣暢銷甜品 我地唔洗去日本都品嘗到名古屋既滋味 因為佢地配方跟足名古屋做法 估唔到咁好味 ▫️夏威夷班戟漢堡配牛油果蝦蜜糖芥末醬$108(推介)名古屋暢銷甜品一定要食 pancake burger香濃軟熟 有少少芝麻香味 加埋蜜糖芥末醬好好食 味道豐富 鹹鹹哋 唔會膩 餡內有好爽口彈牙既蝦 食材新鮮 牛油果熟到啱啱好 有口感 仲有金黃色幼身薯條 睇到都流口水 外脆內軟 而且分量十足 表面有調味料 食落去滋味無窮 鹹度啱啱好 好野味呀 ▫️目玉焼き風疏乎厘班戟$118新登場既班戟好受歡迎 我一於都食呢個啦 嘩!真係同餐牌相片一樣 好像真好精美!打卡時間咁耐 震騰騰嘅梳乎厘依然咁厚身 食落去空氣十足 濃濃既蛋香味 表面係mascarpone cheese cream同特製吉士 味道清清甜甜 口感細滑 整體唔錯 ▫️培茶牛奶咖啡$39未飲都聞到微微的煙燻氣息 飲落去培茶味甘香溫潤,有少少炭香 牛奶咖啡中和番培茶既苦澀感 簡

🌎HoiHoi Pancake House (九龍灣)

▫️夏威夷班戟漢堡配牛油果蝦蜜糖芥末醬$108(推介)
夏威夷班戟漢堡配牛油果蝦蜜糖芥末醬

▫️目玉焼き風疏乎厘班戟$118
目玉焼き風疏乎厘班戟

▫️培茶牛奶咖啡$39
未飲都聞到微微的煙燻氣息 飲落去培茶味甘香溫潤,有少少炭香 牛奶咖啡中和番培茶既苦澀感 簡直係絕配 我比較喜歡偏甘苦 所以無加糖
培茶牛奶咖啡

▫️玫瑰牛奶咖啡$39
都幾大杯架 香濃既玫瑰味 飲落去味道偏甜 牛奶比咖啡為重 滑身易入口
玫瑰牛奶咖啡

💵人均消費:$167
✨環境衛生:8/10
🙋🏻‍♀️推介指數:8/10

📍九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 1樓19-20號舖
夏威夷班戟漢堡配牛油果蝦蜜糖芥末醬
目玉焼き風疏乎厘班戟
2021-03-17 38 浏览
今次係第二次食,不過感受就比之前差咗好多🥲最嬲係落單嗰陣本身諗住甜品後叫,但職員又話pancake起碼要等20分鐘,叫定差唔多🙄點知3分鐘都唔知有冇就上枱,反而係啲主食等得耐,迫人食甜品先🤨同埋啲職員望落關係幾好😂成日見佢地幾個係度挽,有時講嘢仲大聲過客人🤢.🥞墨西哥Taco飯其實係窩蛋免治牛肉飯嘅高級版😂加咗啲牛油果、蕃茄等等嘅蔬果食落好清新,小編覺得幾好食嘅☺️.🥞芝士漢堡啲薯條令小編嘅心情平復返少少,炸得好香脆而且調味幾好😗漢堡包超級大隻,食極都食唔完咁,牛肉有肉汁有肉味,整體唔錯✨.🥞法式焦糖梳乎厘班戟Ig page仲話係best pancake from Nagoya,香港大把cafe都好食過佢🥲雖然個醬幾好食,但pancake overcooked仲要凍咗🥴真係日本過江龍黎咩?.🍽味道: 2.5/5 🏙環境: 2/5‍👨🏼‍🍳服務: 2/5💧衛生: 3/5💰價錢: 2/5
🥞墨西哥Taco飯
‍👨🏼‍🍳服務: 2/5
💧衛生: 3/5
💰價錢: 2/5
  • 芝士漢堡
今日終於放假可以去食個靚brunch啦🥳✨夏威夷班戟漢堡配牛油果🥑蝦🦐蜜糖芥末醬✨ $108睇menu望到呢個好得意😎個漢堡包比2塊厚厚的班戟取代咗班戟個feel似係增厚版嘅熱香餅🥞口感比較煙韌紮實😋味道有甜甜嘅麥味🌾我覺得係有d似麥維他消化餅嗰陣味🤣我幾鐘意😂😂個蜜糖芥末醬帶微酸好醒神🍯👀可以中和返班戟嘅膩🤰🏼但牛油果如果多返d就更好喇🥑🧐驚喜地個薯條都好好食‼️😱有d似扭扭薯條個味道同質感🍟✨抹茶忌廉梳乎厘班戟✨ $138🍵又要食我嘅最❤️梳乎厘班戟😎蛋香非常濃郁🍳質感都好輕盈好鬆軟🤤食完係0罪疚感😏pat忌廉都係超正‼️👅好creamy抹茶味係超級無敵地重‼️💚係帶有微甘嗰種😍餐廳標榜係用左日本滋賀縣百年老店「丸安茶業」嘅抹茶粉唔怪之得咁香茶味咁濃郁😛紅豆蓉好彩唔係勁甜嗰種🍒撈埋pancake同d cream一齊食真係太幸福喇🥰
今日終於放假可以去食個靚brunch啦🥳

撈埋pancake同d cream一齊食真係太幸福喇🥰

• 抹茶忌廉梳乎厘班戟
  • 夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬
2021-03-16 1510 浏览
呢間位於九龍灣Mega Box 既日本名古屋超人氣過江龍 Hoi Hoi Pancake專門店, 經常都大排長龍, 今日終於有機會黎試下啦! 餐廳位於Mega Box 既一樓, 裝修走簡約日系風, 環境舒服自然, 而且枱同枱之間都分隔開一定距離, 感覺寬敞舒適唔會侷促。 佢地既Pancake 有多款唔同類型既咸/甜點以供選擇。夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬 $108Hawaiian PancakeBurger w/ Avocado, Shrimp, Honey Mustard - 呢個好 !有 !驚 !喜 !  係我印象中Pancake 應該屬於甜品類, 但呢個令我完全改觀 !Pancake 既質感好厚實, 仲富有香濃既蛋味。牛油果份量超多, 熟度剛好又Creamy, 仲有大大隻既蝦仁, 再配上新鮮既沙律菜, 清爽既蕃茄同芥末醬, 感覺好fresh , 勁足料超好味!而伴碟既薯條都唔錯, 炸得香脆之餘, 但唔會覺得油膩, 滿滿既飽足感。士多啤梨梳乎里班戟 Strawberry Souffle Pancake $138  - 士多啤梨片全部切成心型做伴碟, 有3件梳乎里班戟, 蛋

佢地既Pancake 有多款唔同類型既咸/甜點以供選擇。

夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬 $108
- 呢個好 !有 !驚 !喜 !
Pancake 既質感好厚實, 仲富有香濃既蛋味。
夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬

- 士多啤梨片全部切成心型做伴碟, 有3件梳乎里班戟, 蛋味極濃, 仲特別選用明治4.3特濃牛奶, 口感非常鬆軟有空氣感, 而且Cream既質感做得好綿密, 再配上蜂蜜一齊食, 好滿足。
士多啤梨梳乎里班戟
士多啤梨梳乎里班戟

牛奶抺茶 Matcha Latte (Hot) $37
- 抺茶味道濃郁, 入口順滑而且充滿奶香, 加上個靚靚拉花, 外型極之討好, CP值極高。

牛奶抺茶 Matcha Latte (Hot)

Hoi Hoi Pancake House
九龍灣宏照道38號企業廣場5期Mega Box 1樓19-20號舖
  • 夏威夷班戟漢堡配牛油果、蝦、蜜糖芥末醬
  • 士多啤梨梳乎里班戟 Strawberry Souffle Pancake
  • 牛奶抺茶 Matcha Latte
2021-03-15 43 浏览
⿻⿻ 𝘏𝘰𝘪𝘏𝘰𝘪 𝘗𝘢𝘯𝘤𝘢𝘬𝘦 𝘏𝘰𝘶𝘴𝘦𓏲𓏱𓏭𓏭一直都覺得呢間名古屋嚟嘅pancake店好吸引 見到佢呢款超可愛嘅偽荷包蛋pancake忍唔住試咗(*´罒`*)♡︎鋪面好大好多位坐 不過下午茶時間去都要排廿幾分鐘先有位 生意超好人氣推介嘅目玉燒pancake可以揀舒乎厘同夏威夷兩種款式 比較中意鬆軟口感所以試咗souffle pancake 實物同相唔係好大分別 圓滾滾嘅吉士蛋黃同mascarpone cheese整嘅蛋白真係好似荷包蛋 外型夠可愛口感都唔錯 班戟夠fluffy同蛋香味 不過甜膩嘅吉士再加本來就甜嘅三層班戟 兩個人食到後面真係有啲甜到漏 如果多幾個人share就啱啱好下午茶時間最啱甜品配咖啡叫咗杯玫瑰latte 有玫瑰嘅花香味 甜甜地 冇個種玫瑰嘢飲入面成日有嘅糖精味 都唔錯𓎻 𓏲𓏱𓏭𓏭目玉燒舒乎厘班戟 $118玫瑰牛奶咖啡 $39Americano (SOE)
⿻⿻
𝘏𝘰𝘪𝘏𝘰𝘪 𝘗𝘢𝘯𝘤𝘢𝘬𝘦 𝘏𝘰𝘶𝘴𝘦
𓏲𓏱𓏭𓏭

𓏲𓏱𓏭𓏭
目玉燒舒乎厘班戟 $118
玫瑰牛奶咖啡 $39
Americano (SOE)
2021-03-14 24 浏览
九龍灣一路都好小呢D PANCAKE店 MEGABOX有一間呢類野食已經好開心唔洗去到尖沙咀 旺角 銅鑼灣出到咁遠  果d真係見到條人龍都唔想排 今次食左梳乎厘班戟食落都好香 但我就覺得可以再鬆軟d dum dum dum D 但賣相睇落都好好芝士漢堡配薯條 今次真係專誠要讚 估唔到好好食 薯條好食到真係好小地方食到芝士夠香 牛肉夠 juice 包都有烘過 好明顯係用心制作重點黎喇~~~~就係薯條幼身既薯條非常脆 注意番~~係脆而唔係硬 每一條都係有調味 點小小茄汁 真係好好食好開心 真係好耐冇食過咁好食好滿足 大家都真係可以一試 如果食唔到咁多野 無記錯薯條係可以單點既

芝士漢堡配薯條

下午茶
cheese burger
  • 薯條
2021-03-09 42 浏览
The environment of this restaurant is quite cozy with Japanese cafes vibe. We waited for a while in line to get our table. Luckily it wasn't too long, only around 15 minutes.Let's be honest. The only thing that attracted me to go and visit this place is -The glossy and fluffiest Egg yolk-like Soufflé Pancake 🍳🥞By far the best soufflé pancake I have encountered in HK! It's got the perfect texture, which is not overly airy and not too soft. Egg yolk complemented the pancakes very well, and it sure

By far the best soufflé pancake I have encountered in HK! It's got the perfect texture, which is not overly airy and not too soft. Egg yolk complemented the pancakes very well, and it surely looks so cute.

Glossy Egg yolk-like Soufflé Pancake

Original Flavour Hawaiian Pancake

This looks so tropical and Hawaiian indeed. The texture of these pancakes are more rigid and firm, totally unlike the soufflé ones.
Perfect when paired with butter and maple syrup. Sometimes you just need the basics!

Cute blackboard with menu drawn on.

To conclude, it was a satisfying afternoon tea. Nice glimpse of Japan. Would recommend to those who misses Japanese pancakes!
2021-03-07
下午茶
2021-03-02 100 浏览
少女對於梳乎厘pancake基本上係零抗拒力,之前都試左不同日本人氣Pancake,今次入MegaBox試下新野一去到已經有人排緊隊,好彩唔算多人,等左15分鐘就有位。雖然呢間最出名係「雞蛋梳乎厘」,但我同fd冇咩興趣,反而叫左香港限定「抹茶忌廉梳乎厘班戟」。抹茶味道有點苦澀,冇想像中咁甜,配搭香甜既紅豆岩岩好。除左甜品,我地仲叫左漢堡塔,主要係被外型吸引左😂估唔到鹹食都好正,個漢堡好有肉汁,最中意薯條,炸得好香。但最失望係飲品,個味道冇驚喜之餘,個杯都普通到爆。

一去到已經有人排緊隊,好彩唔算多人,等左15分鐘就有位。

抹茶味道有點苦澀,冇想像中咁甜,配搭香甜既紅豆岩岩好。

除左甜品,我地仲叫左漢堡塔,主要係被外型吸引左😂

估唔到鹹食都好正,個漢堡好有肉汁,最中意薯條,炸得好香。

但最失望係飲品,個味道冇驚喜之餘,個杯都普通到爆。

2021-02-13
  • 抹茶忌廉梳乎厘pancake
之前食過megabox一間pancake house, 佢既pancake真係好吸引所以lunch time時間同同事再黎回味下每次都有幾款set lunch俾大家揀, 唔岩食仲有餐牌點既我地叫左龍蝦汁火炙芝士海鮮意大利飯set同埋燴匈牙利牛肉意粉set燴匈牙利牛肉意粉呢度既牛肉不嬲都唔錯, 入味同時唔會好韌好乾醬汁多, 可以慢慢撈意粉黎食龍蝦汁火炙芝士海鮮意大利飯我同事話味道夠意大利飯口感唔錯, 好食既lunch set有湯跟, 佢既南瓜金筍湯幾creamy係足料唔會好水果隻黎到重頭戲pancake!!餐牌有好多款選擇, 揀左夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟分量3人share既話岩岩好, 不過今次我地得2個人(唔理一定照order, haha)雖然每人食多少少, 但完全唔會太飽太膩忌廉好滑, 又有果仁粒粒香甜度係剛好, 加上超鬆軟賣相咁靚, 又得食又有得影相打卡大滿足~
所以lunch time時間同同事再黎回味下
我地叫左龍蝦汁火炙芝士海鮮意大利飯set
同埋燴匈牙利牛肉意粉set
燴匈牙利牛肉意粉
呢度既牛肉不嬲都唔錯, 入味同時唔會好韌好乾
醬汁多, 可以慢慢撈意粉黎食
龍蝦汁火炙芝士海鮮意大利飯
龍蝦汁火炙芝士海鮮意大利飯
我同事話味道夠
意大利飯口感唔錯, 好食既
lunch set有湯跟, 佢既南瓜金筍湯幾creamy
係足料唔會好水果隻
夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟
黎到重頭戲pancake!!
餐牌有好多款選擇, 揀左夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟
雖然每人食多少少, 但完全唔會太飽太膩
忌廉好滑, 又有果仁粒粒香
甜度係剛好, 加上超鬆軟
賣相咁靚, 又得食又有得影相打卡
大滿足~

2021-01-29
夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟
祝大家元宵節快樂!幸福滿滿!Happy Lantern Festival ! May you have much much much happiness ! ♡̆̈元宵佳節,寄托著中國人追求團圓幸福的祈願;雖說湯圓是傳統應節食物,但班戟外觀同為圓形,應該也可以取代湯圓,表示團圓美好吧😎。🍳 目玉焼き風パンケーキ ($118)✨造型超級美!看似「蛋黃」的原來是特製吉士醬;當你用叉子戳破「蛋黃」,吉士醬以半熟狀態流出,像真度蠻高!幻滑的忌廉「蛋白」跟吉士醬味道融合。✨班戟ふわふわ(蓬鬆)濕潤且輕盈,但空氣感不會過重,質感平衡,具蛋香,不錯。🍫 熱朱古力 ($37)✨有朱古力香,不會太甜,質地不算濃厚,但能稍稍掛杯,合格。總結(5分滿分)餐廳環境🖼🖼🖼🖼餐廳服務🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻食物賣相🌸🌸🌸🌸🌸味道質素👅👅👅👅整體價錢💸💸💸性價比值⚖️⚖️⚖️
祝大家元宵節快樂!幸福滿滿!

🍳 目玉焼き風パンケーキ ($118)
目玉焼き風パンケーキ

🍫 熱朱古力 ($37)
✨有朱古力香,不會太甜,質地不算濃厚,但能稍稍掛杯,合格。

總結(5分滿分)
餐廳環境🖼🖼🖼🖼
性價比值⚖️⚖️⚖️
2021-02-26
目玉焼き風パンケーキ
2021-02-23 207 浏览
🔘 目玉燒梳乎厘班戟 | $118評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 餐廳嘅最新產品,基本上係為左佢而嚟,成個賣相好得意,”太陽蛋”造型配合埋煎pan,不知情人士可能會以為係真都唔定🤣而實情係”太陽蛋”以吉士醬製作成蛋黃,蛋白就由Mascarpone Cream Cheese加工而成。班戟本身較乾身,口感十足唔會食緊空氣咁😛而加埋芝士忌廉醬一齊食個味道十分不錯👍🏼順帶一提,如果忌廉醬唔夠,可以向職員拎多啲架。。。🔘 脆皮薯條 | $46評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 本身怕一個班戟唔夠飽而點多一份脆皮薯條,點知薯條都幾令人喜出望外。話明脆皮,薯條炸得好”皮脆肉滑”,熱辣辣好好食,而且只係$46,呢個價錢同質素真係值得一試👍🏼。。🔻主打日本風嘅班戟餐廳🔻地方闊落,坐下傾下計不錯推介指數: ⭐⭐⭐⭐

目玉燒梳乎厘班戟

🔘 目玉燒梳乎厘班戟 | $118
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

脆皮薯條

🔘 脆皮薯條 | $46
評分: 🌕🌕🌕🌕🌗

🔻主打日本風嘅班戟餐廳
🔻地方闊落,坐下傾下計不錯
推介指數: ⭐⭐⭐⭐
目玉燒梳乎厘班戟
脆皮薯條
年初三, 為了pancake而來. 紅日假期, 當然先上網搵清楚營業時間pancake或者coffee shop, 唔想等好耐既話最理想都係食第一轉, 即係開門時間的15分鐘內到達. 哎呀! 今次計漏左, 無諗過咁少枱. 大約15張枱, 所以之後既客人要等好耐. 我地係第二輪, 排頭位. 兩個人點了一個午餐, 一個玉子PANCAKE甜品.午餐, 有湯, 有飲品. 飲品好大杯. 羊架, 份量OK, 肉稔. 配菜好食! 湯及咖啡咖啡杯比湯大杯玉子梳乎尼PANCAKE甜品PANCAKE有兩款可選. 梳乎尼和夏威夷PANCAKE比較濕. 白色cream cheese ok!整個甜品係一個賣相. 中間的旦黃, 是吉士, 但試過味道後都係放棄. 白色CREAM, 唔夠, 可以再添. 試過ok了。還是配朱古力比較好!⭕️全店職員戴上口罩⭕️進店前量度體溫⭕️提供酒精搓手液 ⭕️座位間有距離感, 亦有透明膠板相隔
年初三, 為了pancake而來.
紅日假期, 當然先上網搵清楚營業時間
pancake或者coffee shop, 唔想等好耐既話
最理想都係食第一轉, 即係開門時間的15分鐘內到達.

哎呀! 今次計漏左, 無諗過咁少枱.
大約15張枱, 所以之後既客人要等好耐.
我地係第二輪, 排頭位.

兩個人點了一個午餐, 一個玉子PANCAKE甜品.
午餐, 有湯, 有飲品. 飲品好大杯.

羊架, 份量OK, 肉稔.
配菜好食!

湯及咖啡
咖啡杯比湯大杯

玉子梳乎尼PANCAKE甜品
PANCAKE有兩款可選. 梳乎尼和夏威夷
整個甜品係一個賣相.
中間的旦黃, 是吉士, 但試過味道後都係放棄.
白色CREAM, 唔夠, 可以再添.
試過ok了。還是配朱古力比較好!

⭕️全店職員戴上口罩
⭕️進店前量度體溫
⭕️提供酒精搓手液
⭕️座位間有距離感, 亦有透明膠板相隔
2021-02-14