2022-12-25
Pan de pain出名吃pancake, 但是French toast 出奇地好味🤤🤤🤤我和三位畢業生都異口同聲地覺得French toast is the best 😍😍 我們點了凍士多啤梨🍓pancake , Matcha soufflé 😙同埋特製French toast 😌😌飲品有三杯朱古力和一杯肉桂latte ☺️📌士多啤梨🍓pancake都有咬感,有士多啤梨醬,喜歡士多啤梨的你要試下☺️☺️📌Matcha soufflé 同French toast 一齊到達✨💖 soufflé 好鬆軟,軟軟的,充滿空氣感,真系似食左好似無食咁😬😬📌喜出望外嘅French toast 好香,少少甜,外形好吸引😍😍整得好靚😋😋最喜歡吃這個French toast 😬 今次同幾位小女孩吃下午茶😊😊 聖誕節假期可以約見到,而家要人齊,真的不是一件容易的事🥰🥰 見到你們依然健康快樂成長,雖然讀書辛苦,但是相信將來定會用得着,不論是在知識、毅力、待人接物方面🥳🥳加油加油啊💖活出自己喜愛的樣子😙😙😙
飲品有三杯朱古力和一杯肉桂latte ☺️
French toast 特製