2023-08-30 198 浏览
今日同好朋友慶祝生日 咁就梗係要食啲又睇得又好味嘅嘢啦 😚 海膽多士一上菜已經要即刻拎電話出嚟影張相 海膽嘅份量多到滿瀉咁濟 😂 海膽配埋法國牛油多士 中間仲加埋香氣撲鼻嘅黑松露醬 完全係味覺嘅大享受 🥹海膽鮭魚子天使麵 伊勢海老汁每條天使麵都掛上濃郁嘅海老汁 配埋好fresh嘅海膽同埋一啲都唔腥嘅鮭魚子 連平時好怕食鮭魚子嘅朋友都大讚好食
今日同好朋友慶祝生日 咁就梗係要食啲又睇得又好味嘅嘢啦 😚

海膽多士

海膽鮭魚子天使麵 伊勢海老汁

2023-08-26 180 浏览
女朋友book咗Dining City去呢間, 睇落好fancy又近返工, 見到好快就已經冇哂位, 即刻嗱嗱臨去book枱!Tasting menu包咗starter、main、dessert,三道菜. 為咗試唔同野, 我地決定嗌唔同嘢share食.starter先嗌咗個海膽多士同和牛他他, 海膽食落好鮮味, 同埋有小小黑松露嘅味道, 好食! 個和牛他他食落軟身tender, 味道啱啱好.海膽天使麵, 食落好彈牙, 感覺似手工意粉! 個汁好濃郁, 十分重龍蝦味, 加上三文魚子同海膽做點綴, 配搭好正.另一個嗌咗和牛, 係厚切, 牛味濃郁, 食落軟身啱啱好, 一啲都唔硬/韌.甜品就不過不失, 有無花果配柚子雪葩同埋焦糖燉蛋, 焦糖燉蛋奶味超重, 食落有d膩…

2023-08-26 143 浏览
Welcome mocktail飲落甜甜地,應該係碟豆花加燈汁加梳打,好打卡able,溝埋會變咗少女粉紅色。頭盤海膽多士同和牛後腰肉,好鮮甜同creamy,on top加咗少少黑松露,令成個present高級咗。多士烘得啱啱好,唔會太戟乾同燶,唯一可惜就係份量太少,一啖就食哂。和牛肉質算嫩滑,油脂可以再多少少就perfect。頭盤係西京銀鱈魚,肉質好實淨唔會一夾就散。外表都剪得好脆,食落有好感。醬汁好特別用紅蘿蔔做材料,沾落有淡淡咸味。甜品亦好有新鮮感,食落第一啖有少少柚子味,如果你想嘗試不同口味同texture in one dish,不妨試下呢個甜品,絕對有意想不到嘅驚喜。

2023-08-23 167 浏览
有長bar 枱,應該主打飲嘢及晚市,午餐時段來,看見日光及修頓球場的風景,很relaxing 。uni. ikura. angel hair lobster bisque賣相同味道都甚好,濃濃的龍蝦汁俾每條天使麵索晒,再加埋海海膽同三文魚子,真係冇得輸👍🏻Mocktail: 巨峰提子味道,攪勻咗之後,仲有得玩變色Starter: uni toast truffle pasteStarter: wagyu tataki - arima sancho. Rocket和牛肉質好,醃料配搭亦非常夾。Main: aus wagyu m6+ rump cap (150g) | beef jus和牛好掂,個side dish mash potato 滑到好似cream 咁。Dessert: Fig Ricotta. Thyme Meringue . Milk chipPresentation 靚,又好味,再加埋柚子sorbet,吊一吊其他嘢嘅甜味,加添咗層次Dessert: Yuzu Crème Brûlée充滿咗柚子味嘅crème brûlée 做得好滑,份量亦很多最後仲要有花茶或咖啡$198+1

Mocktail: 巨峰提子味道,攪勻咗之後,仲有得玩變色

uni toast truffle paste

和牛肉質好,醃料配搭亦非常夾。
wagyu tataki

aus wagyu m6+ rump cap (150g)

Fig Ricotta

Dessert: Yuzu Crème Brûlée

最後仲要有花茶或咖啡
Yuzu Crème Brûlée

$198+10% for 4-course plus a welcome mocktail,用料上乘,性價比甚高!坐喺bar 枱,廚師會同你交流,仲有食緊omakaze嘅感覺😁. This set menu is only available during the month of “restaurant week”only.

2023-08-19
$217.8 (午餐)
wagyu tataki
aus wagyu m6+ rump cap (150g)
Fig Ricotta
  • 海膽多士
  • uni. ikura. angel hair lobster bisque
  • Fig Ricotta. Thyme Meringue . Milk chip
琴晚嗌咗個夜晚menu set Around 480/ set 3 course menu. 前菜係蒜蓉包配海膽。main course 牛扒 (重點係150 G個steak 大細). 甜品係法式焦糖燉蛋。成餐最伏就係個牛扒,(如圖所見得個兩細塊) 冇可能會有150 G. 食開同買牛扒嘅我點會唔知!食完唔飽好嬲!而且個價錢完全唔值!前菜蒜蓉包配海膽係正常,但係蒜蓉包嘅味道太出搶晒海膽嘅鮮味。成餐最好食都係個甜品法式焦糖燉蛋。總括嚟講呢間餐廳啲食物同埋體驗對唔住個價錢。味道只不過係中規中矩。

成餐最好食都係個甜品法式焦糖燉蛋。

牛扒
蒜蓉包配海膽
法式焦糖燉蛋
2023-08-21
法式焦糖燉蛋
2023-08-18 144 浏览
Happppppy Friyay 🥳🥳🥳今日同幾個同事去試 OZAKAYA 嘅 restaurant week menu 😎 每道菜味道都好好🥹非常精緻~仲有靚靚mocktail飲🥰個uni toast d海膽好鮮甜,銀鱈魚好嫩滑😋另外我哋仲貪心叫多咗個spicy tuna maki roll share 黎食😍呢個真係好好味,吞拿魚一啲都唔腥~辣辣地好惹味😜距離restaurant week結束唔係仲有好多日咋,大家有興趣就快啲去試下啦~😙😙😙
Happppppy Friyay 🥳🥳🥳

個uni toast d海膽好鮮甜,銀鱈魚好嫩滑😋

2023-08-18
  • 西京銀鱈魚
2023-08-12 171 浏览
聽過好多朋友對呢間新派居酒屋有唔少正評 小編都係第一次到訪食晏 果然冇失望☺️  🌟葱吞拿魚丨角切刺身丼($298)🌟  👉🏼 魚生新鮮調味剛好  🌟鮮鰻魚丨法國鵝肝 ($268) 🌟  👉🏼鰻魚烤得外脆 裏面juicy 不過細骨比較多 鵝肝中規中矩

聽過好多朋友對呢間新派居酒屋有唔少正評
小編都係第一次到訪食晏 果然冇失望☺️

🌟葱吞拿魚丨角切刺身丼($298)🌟
👉🏼 魚生新鮮調味剛好

🌟鮮鰻魚丨法國鵝肝 ($268) 🌟
2023-08-05 216 浏览
適逢餐廳週,試咗呢間新加入嘅日式居酒屋。午餐內容非常豐富, 10分抵食首先有兩杯mocktail解暑進入到我最期待嘅海膽多士,海膽配黑松露原來咁夾,到時又勁香嘅牛油味又脆卜卜超高質天使麵完全唔會淋,而且蝦味好濃,海膽同三文魚子都好高質西京燒煮到啱啱好,皮脆肉嫩仲有兩款甜品好大碟,第一款係檸檬雪葩,好解油膩,另外一款係柚子creme burlee,超重柚子味,好特別最後仲有一杯咖啡或者茶,本身仲擔心唔夠飽,點知最後捧住個肚走😂
適逢餐廳週,試咗呢間新加入嘅日式居酒屋。

午餐內容非常豐富, 10分抵食
首先有兩杯mocktail解暑

西京燒煮到啱啱好,皮脆肉嫩

• 西京銀鱈魚
  • 海膽鮭魚天使麵
2023-07-27 221 浏览
第二次来OZAKAYA试吃,这次被是海胆toast小小吸引了一下😂。welcome drink是这次的惊喜,吧台小哥很有创意,每桌的welcome drink都不一样,我们是茉莉花茶打底的酸酸甜甜,是酷暑下清凉解暑的佳品👍,小小的惊喜。前菜:海胆toast试吃版本小小一块,但入口味道浓郁,推荐下次来点大份的。Wagyu Tataki:和牛的调味配菜都很赞,只是肉有点筋。主菜:海胆鱼籽天使面,调味非常赞,分量比较大,适合两人分享;和牛:配菜、调味和摆盘非常赞,但是牛肉太老,不推荐。加菜:软壳蟹牛油果卷,自带调味的寿司米,加上炸的正好的软壳蟹,值得推荐。甜品:法国墩蛋,表层不脆,略甜,分量很大无花果sorbet: sorbet清清爽爽,配料略甜总的来说,菜品不错,主菜分量较少,甜品分量略大,staff都很好,但第一天餐厅周有点手忙脚乱😂,还会再光顾的。
前菜:
主菜:
海胆鱼籽天使面,调味非常赞,分量比较大,适合两人分享;
和牛:配菜、调味和摆盘非常赞,但是牛肉太老,不推荐。
甜品
法国墩蛋,表层不脆,略甜,分量很大
无花果sorbet: sorbet清清爽爽,配料略甜

2023-07-27
𝐻𝒶𝓅𝓅𝓎 𝑀𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇’𝓈 𝒟𝒶𝓎 💐..🇯🇵fusion 期待已久🤤🤤🤤海膽🍞//黑松露海膽好鮮甜 🍞好鬆脆..🦀🥑spider roll正常發揮..🐟甘鯛立鱗燒//甜椒味噌😬正正子從未試過嘅配搭無辣椒嘅辣味 但係有辣椒嘅香味😎..帆立貝大阪燒//伊勢海老汁上面有脹卜卜三文魚子入面有年糕🤤..烤牛骨髓//海膽麵難得好濃嘅海膽汁🤤同好好味嘅牛骨髓🤤..唐揚炸雞//鹹蛋黃醬係用脆米包住黎炸 唔係平時啲炸粉🤓不過鹹蛋黃着唔太鹹蛋黃似sriracha mayo多啲🧐..整體感覺良好服務良好可以再食😌..母親節禮物每人有一罐sake cocktail拎返屋企🙂------👻回頭指數/Coming back?🍽食物/Food: 🔘🔘🔘🔘🔘📷環境/Ambience: 🔘🔘🔘🔘🔘🛎服務/Services: 🔘🔘🔘🔘🔘💸性價比/CP: 🔘🔘🔘🔘⚪️------🐶寵物友善/Pet-friendly: ❌🏖室外用餐/Outdoor seating: ❌------
𝐻𝒶𝓅𝓅𝓎 𝑀𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇’𝓈 𝒟𝒶𝓎 💐

可以再食😌
母親節禮物
每人有一罐sake cocktail拎返屋企🙂

------
👻回頭指數/Coming back?
🍽食物/Food: 🔘🔘🔘🔘🔘
🏖室外用餐/Outdoor seating: ❌
庆祝纪念
母亲节
2023-04-30 455 浏览
女性好朋友喺灣仔返工,一call Lunch即到,梗係要揀啲坐得舒服,可以傾吓計嘅餐廳。呢間餐廳入口有少少難搵,其實佢就係莊士敦道修頓球場對面,樓下係牛肉麵,入門口就見到條紅色樓梯,上去就係餐廳,有啲神秘感。我坐喺窗邊嘅卡位,感覺好開陽,好舒服,可以望吓條街,有少少高高在上嘅感覺。佢有一個set lunch menu,但係我就揀咗主餐牌。炸雞口感好正,外面好脆,可以encore,黑色汁甜甜酸酸,開胃。鰻魚好香口,D汁唔會太多,份量可以再多D就好啦!燒粟米-定要食,粟米本身清甜,加咗個sauce又係另一種感覺!雞翼脆皮,肉汁也有,加小小salt同lemon juice 非常好!最後加埋個spider roll,滿足!下次要試吓個brunch!
佢有一個set lunch menu,但係我就揀咗主餐牌。
鰻魚好香口,D汁唔會太多,份量可以再多D就好啦!
最後加埋個spider roll,滿足!
下次要試吓個brunch!
2023-04-21
  • 鹽燒雞翼
2023-04-10 3438 浏览
復活節假期大家必定出去玩得好開心,玩得開心食的當然亦要豐富些吧!而喜歡吃日本菜的我就跟三位姊妹去吃日本料理開心一夜。地點是位於灣仔我喜歡的OZAKAYA,早前到來吃過Weekend Brunch已感很滿意,今次就來品嚐餐廳新推出的Tasting Menu。開餐前飲番杯是姊妹們的格言!雖然我仍在戒酒進行中但也請了型仔Alez,調一杯合我口味和心意的Mocktail。Alez施展渾身解數調出這杯帶有香甜士多啤梨味的Shiso Lemonade$98,絕對是這個晚餐最美好的開始。首道前菜是埼玉縣果糖番茄,香甜多汁水果番茄配搭酸香的柚子啫喱,加上幽幽的紫蘇香氣確能令人胃口大開。緊接著是青柚沙冰日本生蠔,新鮮的日本生蠔口感Creamy又鮮甜,配上清爽的⻘柚沙冰和紫蘇油就更加錦上添花了。然後這個柔情似水的是𩶘魚刺身漬,浸淫在鮮味的甜蝦油內加上新鮮的茗荷,成件事變得更加清新又迷人。來到刺身這夜我們得到帆立貝、深海池魚、鰆魚及大拖羅刺身,柔軟的帆立貝安躺於檸檬片上,沾上一絲清香更吊出了更鮮甜味道。鰆魚即是我們經常吃的馬鮫魚,用作刺身比熟食一點也不輸蝕,經炙燒過的馬鮫魚皮帶出了香口味道,加上柔潤的魚肉挺

鰆魚即是我們經常吃的馬鮫魚,用作刺身比熟食一點也不輸蝕,經炙燒過的馬鮫魚皮帶出了香口味道,加上柔潤的魚肉挺好吃的。

大拖羅相信不需我多介紹了吧!一貫的魚油香氣在口中慢慢散發並且回甘,我更喜歡裹上紫蘇葉和茗荷一同享用,能減膩之餘更可添加香氣。

再來是這兒的招牌松露醬海膽多士,靈感來自法式多士所以擁有特别的賣相,多士用醬油和木魚高湯浸泡後再以牛油和糖煎香,怪不得吃下去如此香口美味。

海膽多士吃下外脆內香更有幽幽的松露香氣,加上新鮮的北海道海膽鮮香味濃吃罷齒頰留香。

然後見到師傅取出火槍來,原來為我們準備接下來的美味菜式。

這個菜式是煙燻油漬螢光魷魚用了煙燻的方法來炮製,揭盅時一縷香煙浮現出來優雅之餘更香氣撲鼻。

而內裏的煙燻油漬螢光魷魚非常柔軟味道鮮甜,配搭Wasabi慕絲和鰹魚高湯啫喱,吃下味道層次豐富教我回味無窮。

來到品嚐香口天婦羅的時候,我們這夜能夠嚐到清甜的日本青椒仔、爽口的虎蝦、甜美的南瓜及番薯天婦羅,四款當中我最喜歡的是這個番薯天婦羅,脆漿薄透輕脆一點也不油膩,加上日本番薯香甜又淋糯超好吃喔!

來到主菜可以在牛和魚之中二選一或另加錢升級A5和牛,對於不吃牛我的我當然選擇甘鯛立鱗燒吧!

甘鯛魚鱗片已經炸得如薯片般香脆,但魚肉仍然保持著嫩滑口感,配襯特色的甜椒味噌汁芝、麻脆脆和紫蘇油,這客立鱗燒吃得我太愜意喇。

來到主食我跟一位姊妹揀了兩位同選的壽司組合,首件上碟的是鮫碟裙邊即是右口魚,鮫鰈雖屬白身魚但吃下比左口的魚油更見豐腴,第二件醬油漬赤身配襯了海苔醬味道很香濃,所以未及得拍照已被我吞掉了!

緊接著的這件是我首次品嚐的壽司,它名叫BB銀鱈魚口感非常柔嫩,師傅用上香口的蒜蓉漬來襯托非常匹配。

再來這件沙甸魚壽司除了平時配的薑蔥外更加添了我喜歡的茗荷作伴,充滿光澤的沙甸魚吃下爽甜帶有油香,加上新鮮茗荷的獨特香氣味道很吸引。

最後一件是卷物拖羅蓉手卷,香脆紫菜包裹著魚油豐盛的吞拿魚蓉,內裏還藏了赤身粒令口感更加豐富真的大滿足了。

另外兩位喜歡吃牛的姊妹選了佐賀和牛土鍋飯(2人用),內裏除了有肥美和牛之外更配了高菜、溫泉玉子及松露油,吃得兩位牛魔王十分稱心滿意。

最後甜品是意式雪糕面層鋪滿了灑上洛神花粉末,薑味沙冰還有我很喜歡清甜的日向夏及甜美的焦糖Gelato,各式食材也配合得天衣無縫這個甜品實在太豐富了吧!

OZAKAYA Tasting Menu收費$980/位(+10%),便可品嚐多達10道精緻的菜式真的很超值,大家也快點訂位去享受一頓啦。
2023-03-28
開業不到半年· 已經火速冒起的灣仔日式居酒屋Ozakaya主打關西大阪料理·食材均由日本同世界各地新鮮直送而主廚本身由甜點起家· 較著重食材賣相同口感本著以食材精緻度同口感·令食客更別有一番體驗ꔅTasting Menu ($950pp)♡ 埼玉縣果糖蕃茄酸甜既柚子果凍令蕃茄味更明顯♡刺身魚漬立魚刺身配上甘海老油· 鮮味更濃郁•♡日本珠姬蠔青柚沙冰非常特別 • 清爽之餘又不會掩蓋蠔味♡ 季節刺身 象拔蚌|油甘魚腩|金目雕|中拖羅爽脆既象拔蚌· 魚脂豐腴的中拖羅但我最愛還是肥美又鮮嫩的油甘魚腩♡ 海膽多士配松露醬店家signature 之一烘烤到酥脆的甜麵包·配上海膽同松露醬賣相同味道一樣令人驚艷♡ 煙燻油漬螢光魷魚以煙燻的賣相非常吸晴師傅用山葵製成慕絲· 拌以鰹魚高湯啫喱令咸鮮既螢光魷魚·增添多一種辛刺既刺激感♡ 車海老日本野菜天婦羅車海老|南瓜| BB粟米| 龍珠角 天婦羅炸到香脆· 炸皮酥脆而薄薄一層單單配鹽已經很可以•♡ 甘鯛立鱗燒甜椒味噌甘鯛經過脆炸· 鱗片一片片豎立魚肉非常厚身而嫩滑但最驚喜是加入辣椒醬的甜椒味噌醬汁· 提鮮又惹味♡ 日本A5和牛牛肉配黑蒜醬汁和牛粉嫩討人歡心
開業不到半年· 已經火速冒起的灣仔日式居酒屋
Ozakaya
主打關西大阪料理·食材均由日本同世界各地新鮮直送
而主廚本身由甜點起家· 較著重食材賣相同口感
本著以食材精緻度同口感·令食客更別有一番體驗

ꔅTasting Menu ($950pp)
♡ 埼玉縣果糖蕃茄

魚肉非常厚身而嫩滑
但最驚喜是加入辣椒醬的甜椒味噌醬汁· 提鮮又惹味

♡ 日本A5和牛牛肉配黑蒜醬汁
和牛粉嫩討人歡心· 肉味濃郁而油脂四溢
黑蒜醬汁令菜色更香濃!

♡ 季節壽司
赤身|鮫碟魚|鯖魚 |銀鱈魚|蔥花吞拿魚卷
第一次食銀鱈魚壽司·魚肉質地柔軟
炙燒過既鮫碟魚群邊· 散發甘香魚油
蔥花吞拿魚卷既蔥香同芝麻香· 非常出色!

♡ 意式雪糕
非常有誠意既甜點
不是簡單的水果雪糕結尾
焦糖Gelato同生薑沙冰 · 清爽又帶點衝擊
好想舉手要one more please!

♡ Kong Fu Cha ($148)
以中式茶壺呈現既cocktail
用中國白酒同燒酎所調製
入口相當strong • 非等閒之輩能駕御

♡ Shojo ($98)
超推介既mocktail • 同朋友都超鍾意
入口帶梨既香甜·再慢慢散發既茉莉花香
又有少少茶香· 會令人開心既飲品

♡ Ozakaya Spirit Beverage
店家設計既罐裝sparking sake · 包裝非常有日式
而家仲有設計活動舉行緊· 有興趣可以參觀番店家官網!
2023-04-03 2509 浏览
灣仔最近開左間新既居酒屋「OZAKAYA」店名係取自Osaka+Izakaya既混合體,走時尚型格居酒屋路線,岩晒灣仔呢個歷史與潮流文化共融的地方前菜薯仔沙律•青瓜啫喱•梅酒番茄•牛肉大根•漬物•味噌豚肉湯好精緻既前菜,青瓜啫喱最令我印象最深刻,好清新既味道,出面較少食到,其他既前菜亦都非常票錯季節壽司盛合(10貫)10貫壽司排得好整齊上碟,有油甘魚、吞拿魚、鯛魚、帶子,魚子等等既壽司,每件都好新鮮,而壽司飯既大細岩岩好,食晒10貫都唔會話太飽海膽 •鮭魚子天使麵鋪上海膽、三文魚子、仲有紫蘇花作點綴,賣相好靚呀,用上伊勢海老汁成個天使麵都充斥住濃郁既蝦味,又香又好食鮮鰻魚•法國鴨肝搽上鰻魚醬汁鰻魚燒得幾乾身,鴨肝煎到岩岩好,軟滑甘香,仲有燒粟米同一碗白飯㖭,夠晒飽油甘魚刺身丼成個壽司飯都鋪滿油甘魚刺身,仲要係油甘魚腩呀,驟眼望落去都起碼有10塊,仲加左玉蔥醬、墨西哥辣椒、炸洋蔥、紫蘇葉,成個丼飯味道真係豐富得黎又好夾罐裝cocktail 外藉Manager見我地今日等左一段時間先有得食,所以請晒我地飲餐廳既罐裝cocktail, 又體貼又窩心整體食物、環境同服務都好好,除左lunch

前菜
薯仔沙律•青瓜啫喱•梅酒番茄•牛肉大根•漬物•味噌豚肉湯

油甘魚刺身
油甘魚刺身丼

罐裝cocktail

整體食物、環境同服務都好好,除左lunch set, 午市都有omakase提供,價錢亦都唔算貴,下次黎要試下先
油甘魚刺身丼
2023-04-01 182 浏览
喺利東街旁邊,有間奪目耀眼的日式餐廳,以日本武士為題,裝潢走新派型格路線🤩而且仲面對灣仔電車路,及修頓球場,夜晚去,別具特色😊Ozakaya menu $980/ppl高CP值的套餐 ,雖然list 出10道菜,但其實除咗多款日本料理外,還有刺身4款壽司5款,相當豐富前菜:枝豆,及爽脆香甜的椅玉縣果糖番茄Ceviche ,揉合拉丁美洲的烹調方法,用上𩶘魚、日本茗荷,及甜蝦油,肉質鮮嫩,口感帶酸,真係好醒胃日本生蠔🦪,配上清瓜冰沙🥒,食落好清新時令刺身四品,北海道帆立貝配竹炭鹽、深海池魚、鰆魚及大拖羅煙燻螢光魷魚,先有陣陣煙燻香,魷魚的鮮味,加上幼滑帶刺激的Wasabi慕絲,及清甜高湯啫喱,層次豐富海膽多士配松露醬,橙黃色的海膽,細膩甘甜、入口即溶,下層有香脆的牛油麵包及松露醬,味道令人難忘天婦羅亦有四款,日本青椒仔、虎蝦、南瓜、番薯🍠,薄薄的一層炸皮,鬆脆香口主食:立鱗燒,魚鱗片炸至一片片豎起,相當脆口,配甜椒味噌汁、芝麻脆脆、紫蘇油壽司手卷五品,有鮫碟裙邊,火炙過更香、色澤誘人的醬油漬赤身海苔醬、嫩滑BB銀鱈魚蒜頭漬蓉、味道濃郁的沙甸魚壽司配茗荷薑蔥、豐富飽滿的拖羅蓉手卷內藏赤身刺身
而且仲面對灣仔電車路,及修頓球場,夜晚去,別具特色😊

Ozakaya menu $980/ppl

前菜:
枝豆,及爽脆香甜的椅玉縣果糖番茄
日本生蠔🦪,配上清瓜冰沙🥒,食落好清新
時令刺身四品,北海道帆立貝配竹炭鹽、深海池魚、鰆魚及大拖羅
主食:
甜品是焦糖Gelato,伴薑沙冰、洛神花粉末,及日向下,好欣賞廚師的心思,連甜品都有創意,而且非常好味😋
另外亦值得一試cocktail,調酒師按客人喜好調配,各具特色,令人心情放輕鬆