2025-07-09
原來唔經唔覺,尼間由細食到大嘅韓國餐廳,已經10周年啦!細細個就比餐廳嘅裝飾吸引,漫天星空勁浪漫,今日重遊舊地都仲係覺得打卡好靚,啱晒同朋友慶祝生日、同另一半浪漫感食餐飯💫💫講起食韓國嘢又點少得炸雞🐔,佢哋呢度嘅炸雞好出名,而且仲可以嗌雙拼,一次過滿足兩個願望🤩🤩一份炸雞足足有450g,我哋分別揀咗 甜辣🌶 同埋 香蒜蜜糖🧄🍯 口味~入面仲包含薯格、薯角、薯條,一次過滿足幾款口癮!水冷麵一向都係我食韓國菜嘅至愛,所以今日嚟到呢度都必須嗌返一碗,估唔到佢哋嘅牛肉水冷麵都有驚喜,因為牛肉份量超多,而且仲用醬汁煮得好好食添🤩🤩另外食韓國嘢當然就唔少得嗌返個韓國飯卷啦~我哋揀咗兩個口味嘅飯卷,特別係烤牛肉🐮 同埋 炭豚🐷,佢哋嘅飯卷每一件都超足料,我自己就特別鍾意烤牛肉口味,因為醬汁味道更加濃,令人忍唔住將啲飯卷一嚿接一嚿咁放入口😋😋順帶一提,餐廳而家舉行緊10週年抽獎活動,有機會可以攞到來回首爾商務機票、Airpods、 iPad mini 等等,大家快啲約朋友去食炸雞,抽禮物啦!💖💖