2025-07-29
最近同朋友嚟開旺角,發現附近有間好有情調嘅韓國餐廳,一入到餐廳漫天星空🌌已經覺得好浪漫好有氣氛,好啱拍拖嚟💕或者一大班朋友係到吹水聚會🥂🍻🔥重點喺Outdark做緊🔟週年抽獎活動🎉用餐就有抽獎機會,抽獎禮物有來回首爾商務機票(2位) 、Airpods、 iPad mini 等等😍😍食物味道都幾唔錯,我哋試咗以下幾款:☞✨芝士炒雞🧀🐤 $328芝士份量好足👍🏻,食到最後一嚿雞都仲送到,雞髀肉都好嫩,今次叫咗正常辣度,食得出有少少辣,但係唔算好重,個辣醬底個人認為同甜辣炸雞個醬差不多配料有年糕 飯團 洋蔥腸仔 雞蛋同泡菜❤️☞✨雙拼炸雞🍗🐔 $208揀咗香蒜蜜糖🍯同埋甜辣味🌶️份量唔少,有10大件,肉質都幾腍滑唔會嚡,一上枱熱辣辣♨️,炸皮雖然有汁喺面,但係都仲keep到個脆度,香蒜同蜜糖味都算幾出,甜辣味都一樣唔錯,配菜有薯條薯格🍟同薯角,本身有調味粉,亦都可以點佢地俾嘅醬料😋
🔥重點喺Outdark做緊🔟週年抽獎活動🎉
食物味道都幾唔錯,我哋試咗以下幾款:
☞✨芝士炒雞🧀🐤 $328
配料有年糕 飯團 洋蔥腸仔 雞蛋同泡菜❤️