最近同朋友嚟開旺角,發現附近有間好有情調嘅韓國餐廳,一入到餐廳漫天星空🌌已經覺得好浪漫好有氣氛,好啱拍拖嚟💕或者一大班朋友係到吹水聚會🥂🍻🔥重點喺Outdark做緊🔟週年抽獎活動🎉用餐就有抽獎機會,抽獎禮物有來回首爾商務機票(2位) 、Airpods、 iPad mini 等等😍😍食物味道都幾唔錯,我哋試咗以下幾款:☞✨芝士炒雞🧀🐤 $328芝士份量好足👍🏻,食到最後一嚿雞都仲送到,雞髀肉都好嫩,今次叫咗正常辣度,食得出有少少辣,但係唔算好重,個辣醬底個人認為同甜辣炸雞個醬差不多配料有年糕 飯團 洋蔥腸仔 雞蛋同泡菜❤️☞✨雙拼炸雞🍗🐔 $208揀咗香蒜蜜糖🍯同埋甜辣味🌶️份量唔少,有10大件,肉質都幾腍滑唔會嚡,一上枱熱辣辣♨️,炸皮雖然有汁喺面,但係都仲keep到個脆度,香蒜同蜜糖味都算幾出,甜辣味都一樣唔錯,配菜有薯條薯格🍟同薯角,本身有調味粉,亦都可以點佢地俾嘅醬料😋

🔥重點喺Outdark做緊🔟週年抽獎活動🎉
食物味道都幾唔錯,我哋試咗以下幾款:

☞✨芝士炒雞🧀🐤 $328
配料有年糕 飯團 洋蔥腸仔 雞蛋同泡菜❤️

☞✨雙拼炸雞🍗🐔 $208
揀咗香蒜蜜糖🍯同埋甜辣味🌶️
2025-07-17
2025-07-29 141 浏览
餐廳由韓國師傅親自主理,每款菜都係自家製,唔係現成醬料應付~味道同韓國食到嘅真係幾接近,有誠意又有心機,值得encore!芝士炒雞 Outdark一定要試芝士炒雞🧀!成個鐵板熱辣辣上,芝士多到流晒出嚟~雞肉超嫩滑,咬落有肉汁,配埋韓式甜辣醬,味道勁夾!有啲似韓國街邊店嗰種feel,啖啖都好滿足~海鮮辣湯麵 呢碗海鮮辣湯麵一上枱就聞到香味😮‍💨湯底紅紅哋好濃郁,辣得過癮仲飲得出海鮮鮮味,入面有蝦、魷魚、青口,麵條煙韌掛湯力高,真係飲湯+食麵雙重享受~芒果梳打 夏天一定要叫杯芒果梳打🥭!飲落有清新芒果香,唔會太甜,食完重味韓食飲返杯超解膩~飲到最後仲有啲果肉粒,好似甜品咁~藍檸檬梳打 藍檸檬梳打顏色勁出位💙!望落涼浸浸,好清爽,飲完好refresh!同芝士炒雞真係絕配,解膩一流,打卡又靚又好飲!

芝士炒雞

海鮮辣湯麵

芒果梳打
藍檸檬梳打
2025-07-28 117 浏览
同朋友聚會都食過幾次Outdark, 對於鍾意食韓國菜嘅朋友一啲都唔陌生。今次約咗朋友兩個黎食野 韓式燉牛小排牛小排切得好薄,入口嫩滑,肥瘦比例適中,食落唔會覺得膩。粉絲吸晒湯汁,帶有彈性又濃郁入味,其他配菜如娃娃菜、金菇同韭菜增添咬口,層次豐富。湯底甜甜地帶壽喜燒既香氣,細味之後會慢慢出辣味。入面有條大牛骨一齊煲,令湯底更加濃郁。半份炸雞(香蒜蜜糖炸雞)炸雞外脆內嫩且肉厚,大隻多汁,醬汁可以包裹住啲炸雞。薯條同薯格炸得香脆,搭配唔同醬汁食,特別係甜辣醬同蜜糖醬,味道層次更加豐富,醃蘿蔔既爽脆酸甜感又可以解膩。飲品:白桃汁配1964啤酒口感方面,啤酒帶輕微苦澀感,配白桃的微甜果香,但唔會太膩,帶有啤酒既清爽同果汁的甜美,飲落幾特別。依家餐廳做緊活動,打卡送飲品芒果梳打梳打氣泡輕盈,入面仲有芒果粒鮮甜,整體飲落清新。呢杯我加埋杯小燒酒(+$8)攪勻變Cocktail後,帶有微微酒香,層次更加豐滿。熱情果梳打酸甜比例偏甜,適合喜歡甜口味的人。熱情果帶有果香同微酸,飲落幾開胃,甜味稍濃。餐廳環境方面,環境比較昏暗,但用咗唔同嘅小吊燈點綴,留意到餐廳佈置到好似星海。天花板掛咗好多唔同水母,仲有

今次約咗朋友兩個黎食野

韓式燉牛小排

牛小排切得好薄,入口嫩滑,肥瘦比例適中,食落唔會覺得膩。

半份炸雞(香蒜蜜糖炸雞

炸雞外脆內嫩且肉厚,大隻多汁,醬汁可以包裹住啲炸雞

飲品:
白桃汁配1964啤酒

依家餐廳做緊活動,打卡送飲品

芒果梳打

熱情果梳打

酸甜比例偏甜,適合喜歡甜口味的人。

熱情果帶有果香同微酸,飲落幾開胃,甜味稍濃。

天花板掛咗好多唔同水母,仲有鯨魚同海豚,好有情調
2025-07-28 147 浏览
⟢雙拼炸雞 $198點了原味及香蒜蜜糖雙拼炸雞 原味的炸雞炸皮很薄非常香脆肉汁軟嫩多汁沾上醬汁更滋味另一款的香蒜蜜糖挺香甜脆薄整份炸雞味道出色和份量充足We ordered boneless honey garlic chicken and fried chicken🍗 The fried chicken was crispy, made from thigh meat, and paired well with the sweet honey garlic sauce🧄 ⟢辣豆腐湯烏冬 $228辣豆腐湯烏冬的配料充足豐富包含五花肉不同海鮮以及蔬菜味道微辣但可接受並上石鍋盛而且湯底很濃厚值得一試推介✨Spicy dubu-udong, made with tofu, pork belly, seafood, and assorted vegetables in a flavorful meat broth, served in a stone pot, was fantastic and definitely worth trying😋😋⟢泡菜雞肉炒飯 $108泡菜雞肉炒飯配上香煎太陽
⟢雙拼炸雞 $198

⟢泡菜雞肉炒飯 $108
泡菜雞肉炒飯配上香煎太陽蛋
炒飯粒粒分明帶點微微的辣味
不過個人認為豬肉比雞肉更夾🤣
Kimchi chicken fried rice, paired with a sunny-side-up egg, was delicious with a hint of spice, but I enjoyed the pork belly fried rice even more😌

⟢西柚梳打 + 柚子梳打 $FREE
參與投票活動便可獲免費飲料
西柚梳打的味道較清爽沒苦味
柚子梳打有一定甜度帶點果香
We got a grapefruit and yuzu aloe vera pearl ade for free by joining the voting event!!🗳️ The grapefruit was refreshing, while the yuzu was fruity and both were perfect summer choices🧊
————————————————————————————
Outdark (旺角)
旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓

泡菜雞肉炒飯
柚子梳打
西柚梳打
2025-07-22 241 浏览
今晚同朋友聚會, 好耐之前經過旺角已經有興趣想試, 但一定唔記得咗佢到今次聚會有朋友提出哩間outdark,已經食過覺得好食就決定佢。首先地方方便,旺角飛達。 E出口行5分鐘可到其次裝修環境幾有feel的, 舒服可以比一班朋友暢談既環境。食物方面, 炸雞我地叫左香蒜蜜糖+醬油 半半炸雞。 雖然兩個都好食,不過如果要分高低,個人覺得香蒜蜜糖完勝飯卷正常冇特別, 泡菜餅都唔錯, 足料, 唔會過厚或太薄。另外叫左個芝士皇國 = 芝士炒雞。旁邊有香腸,紫菜飯等。 中間炒雞同芝士, 芝士好好食野飲叫左個芒果馬格烈米酒。不過冇咩芒果味。。。之後叫梳打都唔錯。 整體哩間餐廳都係好食,我地 4人,人均 $330左右。 不過都幾受歡迎,去前記得訂位

首先地方方便,旺角飛達。 E出口行5分鐘可到

飯卷正常冇特別, 泡菜餅都唔錯, 足料, 唔會過厚或太薄。

另外叫左個芝士皇國 = 芝士炒雞。

旁邊有香腸,紫菜飯等。 中間炒雞同芝士, 芝士好好食

野飲叫左個芒果馬格烈米酒。不過冇咩芒果味。。。

之後叫梳打都唔錯。

🍗 香蒜蜜糖炸雞 拼 甜辣炸雞 $198炸雞炸完仲好juicy,味道好似喺韓國食嗰啲炸雞咁😋 推薦大家試吓香蒜蜜糖味,甜甜地咁好惹味🌟 而且仲會有薯條同薯格,仲有三種醬料,小編同朋友都好鍾意點蜜糖味嗰個醬!(唔肯定嗰個係咩醬😂)🍙 烤牛肉紫菜飯捲 $98🍳 泡菜雞肉炒飯 $108🍺 𝙊𝙪𝙩𝙙𝙖𝙧𝙠 𝙧𝙞𝙩𝙖 $88Outdark rita你可以自己配搭水果味道同啤酒牌子! 今次小編就揀咗blue curacao (orange)+ Corona啤酒~ 個杯底本身就有橙汁然後插咗成支啤酒,味道好夾而且唔會太甜😋 因為溝咗橙汁所以啤酒味唔會太濃,連本身都唔鍾意飲啤酒嘅朋友但都覺得唔錯!🍓 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙮𝙤𝙜𝙝𝙪𝙧𝙩 $48士多啤梨味好濃,朋友飲完第一啖就即刻話好好飲😂😂 不過小編就覺得整體感覺似strawberry smoothie多啲,如果yoghurt味再出啲會更好! 啲嘢食都幾大份,所以建議大家可以搵多幾個朋友一齊嚟食,咁就可以試多幾樣!埋單嘅時候仲送咗一包韓國零食俾我哋~另外餐廳仲有免費明信片可以俾大家寫,寫完之後佢會喺下年嘅1月1號寄出!-味道: 8/10服務: 7.5
🍗 香蒜蜜糖炸雞 拼 甜辣炸雞 $198

服務: 7.5/10
回頭率: 8/10
總評: 8/10
  • Outdark  rita
旺角Outdark食记:炸鸡+芝士鸡,满足到爆!朋友极力推荐Outdark的炸鸡,於是我今日终于去试咗!我们点了招牌的**蜜糖蒜香炸鸡**,一上桌就香到不得了!層外皮炸得超脆,咬下去“咔嚓”一声,里面鸡肉又嫩又多汁。蜜糖甜甜的带着蒜香,吃多了也不腻,比连锁店的好吃太多!配的粗薯条撒了椒盐,蘸点韩式辣酱,绝配。$208双拼选它绝对划算。另外仲點咗**芝士炒鸡**,视觉冲击满分!铁板中央是辣炒鸡肉,被一大锅融化的芝士盖住。店员小哥帮忙搅拌,拉起超长芝士丝!鸡肉裹满芝士,奶香浓郁带点辣,超级过瘾。记得用旁边的泡菜紫菜饭,挖一勺沾满芝士和鸡肉,热乎乎一口下去,碳水+脂肪的快乐谁懂?罪恶?吃完再说啦!真心極力推薦

旺角Outdark食记:炸鸡+芝士鸡,满足到爆!

2025-06-28
  • 豬肉炒粉絲
  • 柚子米酒
  • 海鮮原祖炒年糕
2025-07-17 246 浏览
前幾日同朋友去「Outdark」食韓國嘢🇰🇷仲有得免費影相📷另外有提供明信片寄出服務📬.⚠️此餐廳收取10%服務費💰.烤豬梅頭肉(韓式調味醬)🥩單點$198💰以鐵板送上🔥梅頭肉結實多汁🐷油脂豐富😍沾上韓式調味醬,酸甜清新💦配菜有金菇🍄‍🟫洋蔥🧅醃青瓜、韭菜同辣椒🫑.香蒜蜜糖炸雞(半份250g)🍗單點$138💰無骨雞肉裹滿香蒜蜜糖🍯濃郁香蒜味道又香甜☺️外皮脆卜卜😆啖啖肉,肉質頗嫩🤤但略嫌醬汁多咗啲🥺配上薯角、薯格、芝士粉薯條🧀🍟附有醃蘿蔔、蒜味醬、甜辣醬、茄汁🥫.炸醬麵🍜單點$118💰麵上怖滿由黑豆製成嘅炸醬🖤豬肉片、豬肉碎🐖青瓜絲🥒椰菜🥦洋蔥、鵪鶉蛋🥚炸醬香濃微甜😋麵質煙韌掛汁😗附有醃黃蘿蔔🥕好正宗💯.蔬菜🥗單點$20💰有包飯醬、生菜🥬蒜片🧄辣椒片🌶️.韓國餠乾曲奇🍪贈送💰.藍莓乳酪🫐單點$48💰用新鮮藍莓打成👍🏻.Coolpls Peach🍑單點$20💰過甜🥲.拍照機📸免費💰
⚠️此餐廳收取10%服務費💰
拍照機📸免費💰
  • 香蒜蜜糖炸雞
  • 炸醬麵
2025-07-17 238 浏览
喺餐廳門口已經見到好多打卡位,仲要有個免費嘅影相裝置,所以成幅牆都貼曬相片,未入去已經夠曬開心。餐點方面都好多選擇,由於只有兩個人同時每一個菜式嘅份量都非常大,真係食到捧住個肚。香蒜蜜糖炸雞(半份)~除咗炸雞之外,仲有薯條相伴,薯條仲分咗唔同形態,包括:格格薯、薯角同薯條,絕對唔會食到悶,而主角炸雞,炸皮唔厚,夠曬入味。烤牛肉紫菜飯卷~烤牛肉非常惹味,配上蔬菜、飯真係非常夾!海鮮蔥煎餅~份量非常大,當中嘅海鮮亦都唔少,香蔥更散發出陣陣香味,令人食指大動。韓式烤豬肉~用熱辣辣嘅烤盤上菜,香味四散,當中又唔少瓜菜類,可以同豬肉平衡返,罪疚感減少最低。有免費飲品提供,仲要係特飲,真係非常意外。點咗咁多嘢食,都係呢個價錢,真係抵食👍🏻

烤牛肉紫菜飯卷~烤牛肉非常惹味,配上蔬菜、飯真係非常夾!

有免費飲品提供,仲要係特飲,真係非常意外。

點咗咁多嘢食,都係呢個價錢,真係抵食👍🏻
2025-07-17 192 浏览
好耐冇過嚟啦,之前印象最深刻就係佢哋個芒果米酒味唔會好濃好易入口,所以今次一坐低就即刻嗌咗先,一如以往同之前嘅水準一樣入到去環境好有韓式vibe,牆上有好多韓星海報同霓虹燈,影相打卡一流!📸主角當然係佢哋嘅芝士炸雞$328,一上枱真係不得了!熱騰騰嘅炸雞金黃酥脆,炸粉薄得黎好均勻,咬落去雞肉嫩滑多汁,完全無硬繃繃嘅感覺!😋 最吸引係嗰厚厚一層芝士醬,店員會即場幫你攪拌,芝士拉絲到好似韓劇畫面咁誇張,睇到都流晒口水!🧀 醬汁係甜辣口味,微辣得黎好開胃,但係又唔會超級辣,配上濃郁芝士,食落真係邪惡又過癮!仲有配菜好足料,有年糕、泡菜同紫菜飯團,每款都好入味,食到停唔落口!年糕仲要超煙靭不過份量真心唔少,雖然睇啲嘢可能全部都要$200-$300,但係兩個人share可能會有啲飽滯,建議三四個朋友一齊食會啱啱好!整體黎講,真係抵讚,味道同環境都好有韓國feel,之前睇有啲人評論話佢哋服務差,但係覺得佢哋今次改善咗整體嚟講都幾滿意,性價比都唔錯!在場都見到唔少客人一大班朋友嚟慶祝生日都幾有氣氛幾開心下次會想試吓佢哋其他嘅Cocktail同埋叫多啲人嚟試多啲嘢食,兩個人真係眼闊肚窄,淨係嗌咗一盤芝
好耐冇過嚟啦,之前印象最深刻就係佢哋個芒果米

年糕仲要超煙靭

在場都見到唔少客人一大班朋友嚟慶祝生日都幾有氣氛幾開心

下次會想試吓佢哋其他嘅Cocktail同埋叫多啲人嚟試多啲嘢食,兩個人真係眼闊肚窄,淨係嗌咗一盤芝士炸雞都飽到暈
試食活動
好耐冇食韓國嘢呢間食過幾次,一直有水準,紅雨所以唔諗啦,決定再食海鮮煎蔥餅$138 -煎得好香,海鮮又多,份量都多我每次都會嗌呢個,可以開心share,切咗16件一路傾偈一路食啱晒鐵板炒辣豬肉 $188 - 餐廳推介,佢有金菇青椒,洋蔥醃青瓜伴碟,襯托辣豬肉好味,記得嗌白飯雖然佢冇汁,但係辣豬肉吸晒啲味,至於金菇唔可以即刻食,佢要喺鐵板一陣先啱啱好辣海鮮湯麵$128 - 原來唔係酸辣味,係香辣味又係好多海鮮,蔬菜金菇伴再叫咗個青蘋果梳打$48+ $8加燒酒兩個人食三樣嘢,剛剛好
好耐冇食韓國嘢
呢間食過幾次,一直有水準,紅雨所以唔諗啦,
決定再食

海鮮煎蔥餅$138 -煎得好香,海鮮又多,份量都多
我每次都會嗌呢個,可以開心share,切咗16件
一路傾偈一路食啱晒

再叫咗個青蘋果梳打$48+ $8加燒酒

兩個人食三樣嘢,剛剛好
2025-07-10
  • 海鮮蔥煎餅
2025-07-15 210 浏览
呢間位於旺角嘅原祖韓國菜Outdark [🙌] 真係食過唔知幾多次了~ 🍖 Moksal-butter + Soy Fired Chicken Boneless Chicken我揀咗蜜糖豉油蒜蓉味,炸得啱啱好,外脆內嫩,入面雞肉嫩滑Juicy,配埋醬汁更惹味! 🔥 Grilled pork neck菜品上來時,feel到勁熱,香氣四溢,肉質新鮮,燒得香口,啱晒鍾意食燒肉嘅朋友。加埋其他配料,味道更rich,正阿!  🍓 Strawberry Yogurt酸酸甜甜,草莓味好濃,配埋滑滑乳酪,食緊燒肉嚟杯真係一流! 🌭 Sausage & Rice Cake串燒形式,香腸香口年糕又有咬口,仲有啲韓式風味。 🧀 Cheese Stick外酥內軟的起司棒,熱辣辣食最正!------------------------------📍 Outdark 📍地址:旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓

🔥 Grilled pork neck
加埋其他配料,味道更rich,正阿!

🍓 Strawberry Yogurt
酸酸甜甜,草莓味好濃,配埋滑滑乳酪,食緊燒肉嚟杯真係一流!

🌭 Sausage & Rice Cake
串燒形式,香腸香口年糕又有咬口,仲有啲韓式風味。

🧀 Cheese Stick
外酥內軟的起司棒,熱辣辣食最正!
📍 Outdark
📍地址:旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
一走进店内我都哇出来了,太治愈了很有氛围(闺蜜局,同事聚餐,情侣约会)烤猪梅头肉我们点的盐味的,配菜有黄瓜,青红椒,金针菇,洋葱(感觉这个菜就没有配角!黄瓜青红椒酸酸甜甜的~)建议再加一份生菜紫菜饭卷(炸虾)味道层次比较丰富炸鸡肉质比较紧实挺香的好吃用餐结束后还可以在这里免费拍照,有点像平替的拍立得墻上到处都是顾客的照片,挺有意思温馨提示店铺有10周年抽奖活动:来回首尔商务机#(21) . Airpods, iPad mini etc.
建议再加一份生菜
紫菜饭卷(炸虾)味道层次比较丰富
炸鸡肉质比较紧实挺香的好吃
用餐结束后还可以在这里免费拍照,有点像平替的拍立得
墻上到处都是顾客的照片,挺有意思
温馨提示店铺有10周年抽奖活动:来回首尔商务机
2025-06-26
呢間韓式餐廳真係值得一試🍴餐廳環境裝修潮流時尚✨仲有幾分韓國酒吧嘅感覺,好啱同朋友聚會或者拍拖💑忌廉海鮮炒年糕🦑🧄🥛呢道菜超級正!年糕煙韌彈牙,配上濃郁嘅忌廉醬汁同埋鮮味十足嘅海鮮🐚味道層次超豐富~每啖都好滿足,超適合鍾意濃味嘅朋友💯 炸蝦紫菜飯捲🍤🍙紫菜包住炸蝦,外層酥脆,飯粒軟熟,蝦肉鮮甜多汁,入口香氣十足!配埋特製醬汁一齊食,真係停唔到口🤤💥非常適合做小食或者開胃菜👍OUTDARK RITA 🍊🍻呢杯 Blue Curacao(香橙味)同 Kronenbourg 1664 🥂嘅結合,賣相超吸睛💙入口清新又唔會太苦,清爽解膩~配炸物一流✨柚子梳打 + 燒酒shot🍋🍸呢款飲品好有層次感!柚子梳打酸酸甜甜,超解渴🫗再加埋燒酒shot,微醺嘅感覺真係太放鬆啦🍶🔥鐘意試新嘢嘅朋友一定要試試驚喜活動:Outdark 10週年抽獎🎁🎂Outdark 最近仲有個10週年抽獎活動,獎品超級吸引🎉🎊包括: ✈️ 來回首爾商務機票(2位)🎧 AirPods📱 iPad mini如果你係韓國迷🇰🇷,真係唔可以錯過呢個機會!趁住食好嘢嘅同時仲可以抽獎,簡直係雙重享受🤑🙌總結💬 Outdark嘅菜式🍛

忌廉海鮮炒年糕🦑🧄🥛

炸蝦紫菜飯捲🍤🍙

OUTDARK RITA 🍊🍻

柚子梳打 + 燒酒shot🍋🍸

驚喜活動:Outdark 10週年抽獎🎁🎂
✈️ 來回首爾商務機票(2位)
🎧 AirPods
📱 iPad mini

總結💬
Outdark嘅菜式🍛飲品🥂同埋環境🪩都令人滿意,加埋呢個10週年抽獎活動🎁真係又好玩又好食🔥無論係朋友聚會👯‍♀️定係情侶拍拖💑都係一個唔錯嘅選擇!快啲約埋朋友嚟試下啦💃✨
2025-07-05
  • 忌廉海鮮炒年糕
  • 炸蝦紫菜飯捲
  • OUTDARK RITA
  • 柚子梳打
2025-07-10 180 浏览
🇰🇷韓式餐廳 X 必食芝士鍋🧀—▫️餐廳:Outdark (旺角)▫️地點:全香港有2️⃣間分店旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓▫️營業時間⏰:星期一至星期五 17:00-23:30星期六至星期日 17:00-23:30▫️價錢:~$100+—美味:🍝🍝🍝🍝環境:🍝🍝🍝🍝價錢:💰💰💰+0.8💰服務:👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳+0.8👨🏻‍🍳—👧🏻bookmark左依間好耐🍝韓式餐廳都算唔錯🍝😆😆🫶🏻選擇都多—🔥🔥佢哋有1️⃣0️⃣週年抽獎🎟️🔥🔥有機會抽來回首爾商務機票(2位) 、Airpods、 iPad mini—📍 Oppa Fish Cake 魚糕鍋價錢:$228分數:🐟🐟🐟+0.9🐟份量都好多🍥湯都較清淡,仲有粉絲同菜等等—📍Cheese Chicken—Spicy芝士鍋拼雞價錢:$328分數:🧀🧀🧀🧀好邪惡😆😆😆好厚既芝士🫕層☺️☺️雞都比想像中香口💭個辣味好jeng🔥🔥🔥🔥好惹味💕💕
🇰🇷韓式餐廳 X 必食芝士鍋🧀

▫️餐廳:Outdark (旺角)
▫️地點:全香港有2️⃣間分店

服務:👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳+0.8👨🏻‍🍳

📍 Oppa Fish Cake 魚糕鍋
價錢:$228
分數:🐟🐟🐟+0.9🐟
份量都好多🍥湯都較清淡,仲有粉絲同菜等等

📍Cheese Chicken—Spicy芝士鍋拼雞
價錢:$328