2015-03-17 3137 浏览
打從幾個月前便跟他嚷著說要到OUTBACK用餐,今晚終於兌現承諾,上網搜尋餐廳打算訂座時發覺原來其中一間尖沙咀分店已靜悄悄地結業了,最後訂了尖東分店。我們平時光顧開荃灣的分店,今次到尖東店,縱然環境佈置統一,但在服務政策上卻有所不同,帶位的店員告知當晚會有女店員專門負責我們所坐的區域,看來此分店更著重於對顧客個別的服務。入座時店員告知用餐時間為1.5小時,在我們閱讀餐牌時已呈上黑糖麵包,可以說是高效率,不過總覺得食店很趕時間似的,給了種無名的壓力…仍帶微溫的黑糖麵包配合奶滑的淡奶油美味依然,只是質感較之前吃過的乾,略嫌美中不足。據我們的經驗,一份主菜配一份甜品是最佳配搭,主菜方面選了OUTBACK FAVORITES,加了$30配SIGNATURE SALAD特色凱撒沙律。主菜是LAMB CHOPS燒羊扒配黑椒汁,伴薯蓉及牛油雜菜。共有四件羊扒,聽從店員的建議煮至七成熟,肉身軟腍鮮嫩,帶豐富的肉汁,不覺有羶味,頗容易入口,不用配黑椒汁已很好吃!然而薯蓉過腍,牛油雜菜都是正常水準。今次他說要點飲品,選了THE WALLABY DARNED 香檳蜜桃冰沙。不太懂COCKTAIL,不過這杯冰
黑糖麵包
SIGNATURE SALAD
LAMB CHOPS
主菜是LAMB CHOPS燒羊扒配黑椒汁,伴薯蓉及牛油雜菜
然而薯蓉過腍,牛油雜菜都是正常水準。
今次他說要點飲品,選了THE WALLABY DARNED 香檳蜜桃冰沙。不太懂COCKTAIL,不過這杯冰沙的蜜桃及酒的味道平衡得不俗,飲品帶有粗糙小冰粒口感。
最後當然再點最愛的CHOCOLATE THUNDER FROM DOWN UNDER雲呢拿雪糕朱古力軟餅,三層甜品賣相非常吸引,輕切最底溫暖的BROWNIE,只見輕煙四散,朱古力味超濃郁超甜,使人無法抵抗,中間的雲尼拿雪糕冰冷,兩者配合一起再次產生冷熱交替的化學作用!
今次BROWNIE的份量好像變多了,這道是需要快速完成的甜品,每次吃都感不捨。

整體食物味道和環境依然不俗,只是主菜方面的細節位略有不足,當天所見尖東店的客人以外國人為主,跟荃灣主要為本地食客的路線截然不同,是一次稍為不同的OUTBACK用餐體驗!
题外话/补充资料: 是晚用了會員卡的九折優惠。
2015-03-12
  • CHOCOLATE THUNDER FROM DOWN UNDER
2015-02-17 3477 浏览
我總是喜歡吃濃味的食物,又喜歡大魚大肉,而「Outback」正好符合我的要求。位於麼地道的這間「Outback」,開了很多年。人客仍然很多,沒有訂座的人,又要排隊了。周五晚,很多人都走來大吃大喝一晚。等了大半個小時, 終於有位了!是個近窗邊的2人座位, 但周圍超嘈雜。可能是Happy Friday 吧, 大家都很瘋狂...先上來的是一個黑糖包, 配上cream cheese。暖暖的黑糖包很香軟, 而cream cheese是大路味道。搭在一起吃, 很難不好吃。在吃完黑糖包之後是一個大漢堡包。漢堡扒沒有到很多肉汁, 而肉質亦較「鞋」。麵包不是很鬆軟,但仍有麵包香。雖然不是十分美味,但味道還可以。旁邊的酸菜有解膩作用,味道也不錯,酸酸甜甜的。而作為配菜的薯條,沒有預期中的熱,溫度只是有點微暖,這點會大扣分。不過,微暖,還是好吃。牛柳粒比想像之中韌,但味道還是過得去。沒有過鹹,肉是新鮮的,吃到很香牛香味。碟邊的配菜就比較簡單,而且屬於求其型,搵水淥一淥就OK的。雖然吃了很多肉,但這樣的蔬菜確令人失去食慾。最後是豬肋骨!在「Outback 」怎能不點他們的豬肋骨?豬肋骨的味道帶酸又帶甜,而且肉
我總是喜歡吃濃味的食物,又喜歡大魚大肉,
而「Outback」正好符合我的要求。
位於麼地道的這間「Outback」,開了很多年。
人客仍然很多,沒有訂座的人,又要排隊了。
周五晚,很多人都走來大吃大喝一晚。

等了大半個小時, 終於有位了!
是個近窗邊的2人座位, 但周圍超嘈雜。
可能是Happy Friday 吧, 大家都很瘋狂...

先上來的是一個黑糖包, 配上cream cheese。
搭在一起吃, 很難不好吃。
在吃完黑糖包之後是一個大漢堡包
漢堡扒沒有到很多肉汁, 而肉質亦較「鞋」。
麵包不是很鬆軟,但仍有麵包香。
雖然不是十分美味,但味道還可以。
旁邊的酸菜有解膩作用,味道也不錯,酸酸甜甜的。
而作為配菜的薯條,沒有預期中的熱,
溫度只是有點微暖,這點會大扣分。
不過,微暖,還是好吃。
牛柳粒
比想像之中韌,但味道還是過得去。
沒有過鹹,肉是新鮮的,吃到很香牛香味。
碟邊的配菜就比較簡單,而且屬於求其型,
搵水淥一淥就OK的。
雖然吃了很多肉,但這樣的蔬菜確令人失去食慾。
最後是豬肋骨
在「Outback 」怎能不點他們的豬肋骨
豬肋骨的味道帶酸又帶甜,而且肉質非常軟腍。
不過兩人分半份的豬肋骨,有點吃力。
而且因為味道很濃,不能多吃…
最後得放棄…剩下幾條吃不下了。
對我這樣的食肉獸來說,這裡的確是個不錯的地方。
份量大份又滿足,不過最可怕的就是太嘈了。
2015-01-30
2015-02-09 4396 浏览
Outback. Can back. I ordered a salad, pasta and steak. It start with a brown sugar bread, smells good, it is a perfect starter treat, gimme more! Steak not prefect but it's juicy and soft, the price is equal to the food. In my mind, this is the basic as I am dining out. However the salad is not as good as the pricing. Dressing is not enough. Viggies are not fresh!  Frieds are just ok. I prefer McDonald's more, as I'm growing up in town. And the pasta is the most attractube tonight, creamy, pepp

Outback. Can back.

And the pasta is the most attractube tonight, creamy, peppery cheesey, nice!

Service is good. Waiter repeat my orders and take care my baby trolley.

$800 for three, Included beer and nice place to gather with friends.

I will not take out here.  And I will come back soon.
2015-02-02 3408 浏览
前言:吃OUTBACK一定要預早一星期BOOK位,否則WAITING LIST最小要等一個鐘進入正題了,好久不見的朋友相約在週末見面,她是扒的粉絲,所以OUTBACK是她的不二之選黑糖面包---不知何解,感覺沒之前的吃了後有感動的感覺。但友人說依然好吃芝士薯條----芝士味非常濃,薯條也是非常香脆,非常值回票價的一道菜肉眼扒---我們一致都是喜歡半成熟的感覺,OUTBACK的扒類全部都是非常JUICY,肉質嫩滑,入口即溶!!!由於每味菜份量非常大,我們2人已經9成飽了,但還是需要叮一道甜品作為結局,而OUTBACK著名的甜品就是這個朱古力心太軟,朱古味剛剛好,不太濃。建議連同雪糕一起吃總結---非常飽滿豐富的一天今天雖然已是星期一,但美味的感覺依然在腦海中揮之不去呢

總結---非常飽滿豐富的一天

今天雖然已是星期一,但美味的感覺依然在腦海中揮之不去呢
2015-01-03 5217 浏览
sat 6pm walk in 入座, 有卡位, 都幾好. 不過雖然餐廳唔full,.旦甘arm 坐了一大台好曹的人 (港孩...港媽...港爸. 港親戚. 我不得不承認我個人黎講很討厭没教) 隔左成半間餐廳都聽到佢地曹曹閉, 當然我明白侍應們都做唔到d 咩, 不過, 我很歧視没教養的人, 在公眾場合大呼小叫.........唉今次叫左:周打蜆肉湯芝士薯條波羅飲料牛扒8安士燒龍蝦尾1) 周打湯, 跟餐再加$20 既, 味道ok 啦, 都有d 蜆肉,.無欺場. 不過都係冰鮮既2) outback 既 芝士薯條永遠都甘好味, 芝士味很濃厚, 加上香脆既脆煙肉, 口感加陪, 伴碟既忌廉汁超正, 好rich3) 飲品一般貨式啦4) 牛扒, 叫左5成熟, 不過超Un...很多肥膏. 味道, 伴菜叫左沙律, 幾好味, 另外有甜蕃薯,唔好味, 淡貿貿. 5) 燒龍蝦, 上碟都幾靚, 很落就很淡, 而且有d 痴彀, (我怕唔熟, 唔知今晚會唔會肚痛@@) 好彩佢面頭都有好多調味料, 好像古月粉定唔知咩粉, 總之當食調味料啦....不過意想不到既係個牛油油幾好味...伴菜叫左甜蕃薯同薯 , 太飽,.食唔

今次叫左:
周打蜆肉湯
芝士薯條
波羅飲料
牛扒8安士
燒龍蝦尾

3) 飲品
一般貨式啦
伴菜叫左甜蕃薯同薯 , 太飽,.食唔落.
2015-01-03
2014-11-29 7010 浏览
第一次食Outback,我地揀左麼地道尖沙咀中心呢間 !早一星期book檯,準時去到拎位被安排卡座,好舒適 冇限用餐時間環境唔太迫太嘈,適合朋友聚會傾談 !餐前的黑糖面包,熱呼呼~配上乳酪牛油醬,好好味!香脆薯條混芝士 $82薯條添拉成絲的芝士和煙肉碎,好香脆可口!雞肉拼燒蝦寬條面 $148雞肉微辣,醬汁creamy味道濃郁 !寬條麵軟硬剛好~燒肉醬味豬肋骨 $152 (半份)豬肋骨軟稔入味,,甜中帶酸~好香,好惹味!

第一次食Outback,我地揀左麼地道尖沙咀中心呢間 !

早一星期book檯,準時去到拎位被安排卡座,好舒適
 冇限用餐時間

環境唔太迫太嘈,適合朋友聚會傾談 !
餐前的黑糖面包,熱呼呼~
配上乳酪牛油醬,好好味!
香脆薯條混芝士 $82
薯條添拉成絲的芝士和煙肉碎,好香脆可口!
雞肉拼燒蝦寬條面 $148
雞肉微辣,醬汁creamy味道濃郁 !
寬條麵軟硬剛好~
燒肉醬味豬肋骨 $152 (半份)
豬肋骨軟稔入味,,甜中帶酸~
好香,好惹味!
2014-11-27 5915 浏览
下午約左朋友黎tea, 點知我到既時候已經過左3pm, 冇得食lunch set. 激死!我地唯有在dinner menu當中揀野食, 不過大家唔算太肚餓, 所以簡單點左兩款小食同一款甜品. 朋友另外再叫左一杯沙冰~~Well, 好快侍應送上一杯沙冰來, 朋友話曾經在屯門既outback飲過, 覺得好飲, 不過今次呢杯同上次好唔同, 不論外觀, 色澤都麻麻地. 飲左一啖, 更表示一d都唔似沙冰, 好似好浠好水, 而且太甜. 話晒杯野都成$50幾蚊杯, 於是再叫侍應埋黎, 表示呢杯野好唔得, 要求換過一杯. 當然, 侍應亦很爽快地答應.傾計期間, 我地聽到水吧果邊好大聲好似係開機打沙冰, 但之前第一杯完全聽唔到呢d聲….哈哈~~可想而知, 第一杯唔知放左幾耐, 連冰都溶埋…..之後, 再黎一份芝士焗炸雞配法包.哈哈, 個賣相又係令到我地三個好意外, 同我地想像既有點兒出入…我地本以為d雞應該係好似炸雞, 乾身咁既樣, 再附上芝士醬果d款啦, 點知黎到唔係咁…佢係用一個瓦碗, 入面有d似咖喱雞咁既樣, 不過色澤偏白 (因為係芝士嘛), 側邊有幾塊已焗既法包.但話雖如此, 味道係唔錯既, 芝
之後, 再黎一份芝士焗炸雞配法包.
但話雖如此, 味道係唔錯既, 芝士汁好夠濃, 雞肉的味道亦不錯, 而且又唔算好鞋口, 舖上去法包夾住食, 其實係幾好味既, 法包亦好新鮮同脆口. 不過食得多係有少少漏既~~
另一個叫左蟹肉餅沙律,
入面除了有不同蔬菜外, 仲有紅柚子, 牛油果, 同埋加入醋, 食落口好fresh~~
蟹肉餅上加上芥未醬, 原來味道好夾,
蟹肉餅本身唔係煎得好實, 所以吉落去好軟身, 味道好有蟹肉味, 呢個沙律叫做勉回我地對佢地既食物既信心啦.
最後, 我地叫左個云呢拿雪糕brownie~~
本人之前都食過, 覺得好好味, 就連我咁食得甜都覺得甜呀!
甜品分三層, 最上層有cream加小小朱古力碎, 中層有香滑既云呢拿雪糕, 最低層則一件好濃厚朱古力味既brownie, 外面仲要加入朱古力醬添.
brownie入面仲要加入好多碎nuts, brownie暖笠笠, 加埋雪糕食, 可以中和返, 唔會話太甜~~
題外話, 可能因為weekday既下午原故, 所以人流真係少既, 所以傾計係好啱.
2014-11-25
2014-11-19 5835 浏览
一直好喜歡outback 好食又抵食~後來知有set lunch 就不能不去, 可惜自己返工時間唔就, 好少機會去到, 今日放假, 唔去食番個超激安午餐就假。今次去點burger set , 湯同沙律賣相好Hea,但味道調整得甜甜地,易入口。 burger 一會兒後送到, 果然同夜晚98蚊個漢堡, 差不多都好好食嫁。 肉地濃郁,份量不細。 滿足感爆分。 但係杯檸檬茶好難飲。超hea...次次去outback都係咁, 實在扣下分先。。。

• 芝士煙肉薯條
  • 芝士薯條
2014-11-08 6313 浏览
已經不是第一次食Outback...其他分店既我會陸續寫食評 呢間分店係第一次來食Outback食過5次 食過3間 我會以5次平均黎評分 服務 職員態度良好 有笑容 要改善方便係太善忘有時要重覆同職員講加野飲 有問卷做話會比分但到最後雙方忘記了環境 坐玻璃位可以望到少量的海 客人可能太多 噪音係咁多間最噪 冇得避免 已經係坐係門口最寧靜既地方速度 出餐方面係咁多間最快 可能有經理在場幫忙 其他分店沒有看見經理食物 三間最好食已經係呢間 因為食物質素不會太咸 分量多少少吾好講太多 去相 不少得既係黑糖包 一叫餐即時上比客 夠鬆軟 但第二次refill有啲硬 比想像中fill得快忌廉湯 夠熱 味道適中 濃度夠不會希小食拼盤 每次必叫既拼盤 可以食到3款小食 豬肋骨 其他分店既過咸 呢個岩岩好 醬濃度夠 芝士薯條 夠脆 如果芝士再多啲就更好 雞翼 叫左大辣 但對於食辣既人吾會好辣 外脆內裡雞肉滑牛扒 七成熟 切落去好似五成熟 根位係完全未熟 食落去就係吾岩胃口炒飯 份量少左 但都
呢間分店係第一次來食

牛扒

炒飯

份量少左 但都足夠兩個人食 飯係篇淋
焗薯仔

焗到岩岩好 吾會一pet野咁 再加上面既忌廉 個味道配合得好好
其實兩個人食拼盤加牛扒已經好夠
但女仔未食甜品 點足夠
叫左一個招牌甜品

呢個分左三層
由上面講起
第一層係忌廉加朱古力碎 忌廉應該係手打 吾會好甜
第二層係雲尼拿雪糕 有啲似雀巢好大球
第三層係布朗尼加朱古力醬 愛食甜的我也覺得好甜 但如果每一啖都三層一次食就剛剛好 不要分開食喇
用餐优惠
優惠券
  • chocolate thunder
  • 拼盤
2014-11-07 5139 浏览
由於我勁想食肉,所以叫友人黎同我食outback 我地約7點去到,唔洗等位入得。入到去佢地俾左本menu 我地,我地兩個女仔,咩都想食,但又食唔曬兩人要左兩杯cocktail long island sex on the beach 冇幾耐送上黑糖面包,勁好味呀少少甜,又熱又軟,好好味呀牛油唔搽都得。但我都有搽少少。 salad 好普通甘,但想個心好過d ,有菜既 小食拼盤,有炸雞搥,薯條同豬肋骨,豬肋骨好入味,好腍炸雞友人話好似老麥既。 牛扒,要左7成熟,因為友人唔要太生,但我怕太硬。我地要左薯條同蕃薯,我真係勁鐘意食薯。個蕃薯,友人唔食,我一個食曬,好甜呀,加上上面既cream 會再甜少少。牛扒,有一半係九成熟,友人鐘意,但我覺太硬。總括而言,呢餐都唔錯,又唔會太貴。而且呢到燈光暗,兩人,還是大班人,感覺都可以,我地坐玻璃窗旁,有埋街景
由於我勁想食肉,所以叫友人黎同我食outback
我地約7點去到,唔洗等位入得。
兩人要左兩杯cocktail

long island

sex on the beach

冇幾耐送上黑糖面包,勁好味呀
少少甜,又熱又軟,好好味呀
牛油唔搽都得。但我都有搽少少。

salad 好普通甘,但想個心好過d ,有菜既

小食拼盤,有炸雞搥,薯條同豬肋骨,豬肋骨好入味,好腍
炸雞友人話好似老麥既。

2014-11-06 4450 浏览
十月份壽星女選擇來OUTBACK慶祝我們點了個大蝦凱撒沙律、炸魷魚圈、豬肋骨、兩個漢堡餐、蟹腳加焗薯…….,非常飽足的一餐。OUTBACK每款都好大份(當灸然價錢都有返咁上下),兩三個姊妹淘來一定食唔多,六七人來就差不多,差不多每版都點到一兩款試。(我想壽女都有這個意思)OUTBACK需提早預約,尤其我們十個人,雖然BOOK位時都說明只有2小時用餐時間,但如果出面無人等,都唔會夠時間就趕你走。蝦凱撒沙律、炸魷魚圈、豬肋骨、兩個漢堡餐、蟹腳加焗薯頭盤炸魷魚圈,原本想試他們的薯條混芝士,可惜個焗爐壞左(好似係) ,轉移點左這個,炸漿有點厚,不過都好脆,食落不太油,跟來的香草蕃茄海鮮醬好食,蕃茄醬加上淡淡的香草味好特別。燒蝦凱撒沙律,剛好我們一人有一隻燒蝦,不過不失,但多士比較硬豬肋骨好食,燒得剛剛好,肉跟骨很容易就可以分開,而且仲有很多肉,可以食到肉的味道,但就乾左少少,食完才發覺沒有畀醬我們>”<(唔怪得硬係覺得差少少)兩個漢堡餐,唔係太記個餐名,好有份量,兩份的漢堡扒都好原,而且肉汁豐富,好濃的牛肉味,其中一款似叫blue cheese的芝士味非常濃郁,喜歡CHEESE
十月份壽星女選擇來OUTBACK慶祝

蝦凱撒沙律、炸魷魚圈、豬肋骨、兩個漢堡餐、蟹腳加焗薯
兩個漢堡餐,唔係太記個餐名,好有份量,兩份的漢堡扒都好原,而且肉汁豐富,好濃的牛肉味,其中一款似叫blue cheese的芝士味非常濃郁,喜歡CHEESE的朋友仔應該好歡喜。
因為有朋友好想食焗薯,於是叫了蟹腳加焗薯,以為OUTBACB只是肉類有水準,估唔到蟹腳都好好食,蟹腳不黏殼,而且蟹肉無雪藏味,好新鮮,如果唔係大家都食飽飽,一定會再叫。

這一餐好滿足,食得開心,大家又傾得開心,好難得大家出來工作,仍然KEEP到定期相聚。
最後當然是去壽星女生日快樂!!!

後補:佢送的這個包,好好食、熱LALA,外脆內軟
2014-10-26
2014-10-23 4673 浏览
又來朋友生日慶祝餐聚總是很喜歡一班kai人聚在一起又食又傾今次選了大大份的outback!!!!((其實是小女申請了VIP卡, 有折扣喔, 呵呵~~))是晚都是收工後飯聚所以都係一早book好檯, 免得要等嘛!!不多說, 來看看我們點了什麼~~~當然前菜必點一大碟沙律啦個人來說這個一般, 還是喜歡Caesar Salad那種fresh一點light一點的沙律呵呵, 再來芝士薯條!!! 超級熱呼呼, 正到不得了~芝士仲可以拉絲的感覺好開心~小小一盤Caesar Salad是跟main dish的~main course點了牛同burger!!!牛柳粒都好好食, 唔會好"un", 仲有肉汁~~burger就相對失色左d, 無咩特別, 下次可以skip......我地仲叫左燒雞添呀!!!!!!!!!!!hahaha!! 呢個貪得意叫架, 幾好食~ 雖然有少少overcooked, 不過味道都不錯的!起肉後, 份量又唔算好多既~意粉, 都係正常無咩特別咁啦~同場加影芝士蛋糕來賀一賀好好味呀~~~~~~~!!!!!!! 短評: 最大缺點係冷氣唔夠!! =.="其他都好滿意!!服務ok, 坐位闊落

又來朋友生日慶祝餐聚

總是很喜歡一班kai人聚在一起又食又傾

今次選了大大份的outback!!!!

((其實是小女申請了VIP卡, 有折扣喔, 呵呵~~))
是晚都是收工後飯聚

所以都係一早book好檯, 免得要等嘛!!

不多說, 來看看我們點了什麼~~~
當然前菜必點一大碟沙律啦

呵呵, 再來芝士薯條!!!

超級熱呼呼, 正到不得了~

芝士仲可以拉絲的感覺好開心~
小小一盤Caesar Salad是跟main dish的~
main course點了牛同burger!!!

牛柳粒都好好食, 唔會好"un", 仲有肉汁~~

我地仲叫左燒雞添呀!!!!!!!!!!!

hahaha!! 呢個貪得意叫架, 幾好食~

雖然有少少overcooked, 不過味道都不錯的!

起肉後, 份量又唔算好多既~
意粉, 都係正常無咩特別咁啦~
同場加影芝士蛋糕來賀一賀

好好味呀~~~~~~~!!!!!!!

短評:

最大缺點係冷氣唔夠!! =.="

其他都好滿意!!

服務ok, 坐位闊落, 野食大份, 適合多人聚會, 人均消費合理~~

唔趕人走, 由入座坐到打烊都得, 無交檯時間, 可以無限吹水~~~ XDDDD

庆祝纪念
生日
2014-10-08 4358 浏览
Outback 個前菜已經冇得輸, 佢有個面包, 勁好味, 同普通面包店個d口感絕對差好遠~~加埋個朱古力醬冇得輸(∩__∩y) 之後叫左個芝士蝦仁扁面條, 個汁甜甜地好香~~D蝦好彈牙 <3~~! 個薯條唔叫唔得 真心好食~!有芝士係面, 堅正^3^!!之後仲有個牛排 正到兩個點, 好JUICY, 調味岩岩好 !
2014-10-04
2014-10-03 4106 浏览
中午時分,來到尖沙咀outback,享受一個悠閒的午餐!座位可以望到大街,窗外綠意盎然,樹影婆娑,微風過處,搖曳生姿,帶來無窮的好心情!時間尚早,人不多,空氣也份外自由!沙拉一般,黑糖包出奇地美味!真想再吃一個!湯尚算溫熱濃厚,但驚喜不大!扒有點焦,過熟了,咬下去有筋,吃得有點辛苦!大大杯紅酒毫不吝嗇地送上,抵讚!易入口,果香繞舌,是我喜歡的品種!中午也要飲醉的節奏!以餐茶作結吧!不算十分高質的美食,但仍讓我過了悏意的一個下午!
中午時分,來到尖沙咀outback,享受一個悠閒的午餐!
時間尚早,人不多,空氣也份外自由!
沙拉一般,黑糖包出奇地美味!真想再吃一個!
湯尚算溫熱濃厚,但驚喜不大!
扒有點焦,過熟了,咬下去有筋,吃得有點辛苦!

以餐茶作結吧!
不算十分高質的美食,但仍讓我過了悏意的一個下午!
2014-09-22
2014-08-26 5212 浏览
見一段時間無食outback,又成班麻甩佬,所以選擇左outbackOutback 野食向來大大份,岩一班人但今次黎野食細份左併盤,有芝士薯條,豬肋骨雞鎚,味道不錯,芝士薯條就少芝士d洋蔥花,味道無咩大變,係變細左好多,因為禁唔係點食到洋蔥肉,粉多。炸磨菇,細粒,入面亁New York strip 燒得唔平衡,一邊熟一邊生12oz rib eye,不過不失總體感覺不太好

Outback 野食向來大大份,岩一班人

但今次黎野食細份左

併盤,有芝士薯條,豬肋骨雞鎚,味道不錯,芝士薯條就少芝士d

炸磨菇,細粒,入面亁

New York strip 燒得唔平衡,一邊熟一邊生

12oz rib eye,不過不失

總體感覺不太好