2023-07-27
. 葵芳堅果奶茶始祖 | 蜜桃啵啵堅果奶蓋茶📍#NUTTEA (葵涌廣場) 🍑蜜桃啵啵堅果奶蓋茶 $45堅味味嘅奶蓋呢間真係第一間👍🏻以往我叫開蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶🤤勁好飲、今次試新野💗跟住四步曲飲會有最理想嘅味道💕提供埋製嘅鏟仔專食奶蓋😳好QQ!厚厚嘅奶蓋充滿住濃郁堅果味🤗面頭仲有NUTS碎👍🏻半甜後茶味嘅甜度岩岩好、可惜茶底好普通🤔無咩紅茶味、同埋粒粒桃肉唔似新鮮果肉或無鮮甜味🫥呢杯整體遜色左啲~~——————————————-總結 : 論堅果奶蓋呢間真係TOP1 😋 不過論茶底同配料真係仲有改善空間🙏🏻 ——————————————-📍 NUTTEA (葵涌廣場)🏠 葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓潮流廊B號舖📆星期一至四及紅日: 12:30-22:15📆星期五至六 : 12:30-21:30#hkfoodstep#hkfoodstep葵芳##hkfoodstep肥仔水#葵芳美食 #hkfood #hkfoodie #hkcouple
📍#NUTTEA (葵涌廣場)
🍑蜜桃啵啵堅果奶蓋茶 $45
——————————————-
——————————————-
📍 NUTTEA (葵涌廣場)
🏠 葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓潮流廊B號舖
📆星期一至四及紅日: 12:30-22:15