2021-11-21
今日去港島區慶祝朋友生日, 之前食過旺角果間, 今日就泥再試下 (DIY Pasta) 黑松露忌廉汁大啡菇意式燴飯@$168主食揀左燴飯方便share~ omggg (*⁰▿⁰*) 一食落口醬料非常扎實好濃郁既黑松露香既忌廉汁~~~量都好夠~ 而大啡菇就砌成粒狀融左飯入面炭燒美國頂級牛扒配黑松露燒汁@$328牛扒點了七成熟, 雖然份量不是多, 但牛扒頗嫩(〃ω〃), 配燒汁好有口感~~~ 香烤美式BBQ豬肋骨@$228相比之下, 豬肋骨又少少不夠嫩口; 但肉質夠厚, 醬料亦十足~ 咸蛋黃薯角@$78意外地覺得份量好多(*≧∀≦*), 薯角好香脆而真係好有咸蛋黃味!! 芝士焗肉醬墨西哥脆片@$78另一款好香脆而食唔停口既小食!!每塊脆片上面既肉醬連埋芝士, 令到脆片唔會太乾而又有啲口感1蚊tiramisu每款跟餐都可以加1蚊換款tiramisu ; 雖然只係細細件 等食完主菜有少少甜食平衡番(^ー^)整體泥講, 餐廳性價比高! 食物有質素幾抵食~~~
量都好夠~ 而大啡菇就砌成粒狀融左飯入面
芝士焗肉醬墨西哥脆片@$78
芝士焗肉醬墨西哥脆片
1蚊tiramisu
每款跟餐都可以加1蚊換款tiramisu ;
雖然只係細細件 等食完主菜有少少甜食平衡番(^ー^)
整體泥講, 餐廳性價比高! 食物有質素幾抵食~~~