2019-07-06 891 浏览
今日去開觀塘食飯,咁岩去開呢間,發現原來都好正㗎喎 !我同朋友lunch Time去,啲食物嘅價錢雖然唔算平,但係都唔算太貴,我同朋友一人叫咗一個餐,一份香烤美國大雞扒同埋一份炭烤澳洲肉眼扒。雞扒超大塊,個蒜蓉汁同個雞扒都好架,平時好少食蒜頭,但係呢個蒜頭就咁食都幾好味!而且個雞扒好嫩滑,幾好食!肉眼扒個份量仲比雞扒大得多,真係會有少少飽!特別鍾意個薯蓉配黑椒汁,非常好食!個牛扒叫咗七成熟,啱啱好!自助沙律吧同甜品吧啲嘢食都好豐富啊! !有好多選擇,下次如果唔想食肉我都會選擇架!特別推介個朱古力泡芙,真係好食到癲啦!我自己都食咗好多舊,入面啲忌廉好似雪糕咁,好好食呀! !
今日去開觀塘食飯,咁岩去開呢間,發現原來都好正㗎喎 !
2019-07-06 829 浏览
第1次寫食評,因為呢間餐廳比我太深刻印象,可説是又「驚」又喜,驚慌既驚!先講服務質素,這裡的員工除了1,2位年青高大的男士較為有禮貌外,其餘大部分都好兇狠,口黑面黑,特別係有位好似經理的矮小略胖的男士,十足指揮官/訓導主任咁,他的一言一行都令我們感到很驚很討厭!我們只想快食快閃,整餐飯都感覺有好多人監視住,食得好唔舒服!😖 再講食物方面,唯一欣賞既係佢個沙律,外觀靚,有冰塊包圍著,味道也很好😊。除此之外,其他都是好一般,甚至可用劣來形容!例如燒春雞的雞肉又梅又林;有個用酥皮包住既牛扒,啲肉好林,好蘇/腥🤢,我一向都係對食物無太大要求既人,都忍唔住吐返出黎,吞唔落🤐;德國咸豬手普通;火焰雪山,係無火的,因為太細同太少焦糖(不過這是餐廳免費送的,我對佢沒有要求)。環境方面,地方闊落坐得舒適。不過長枱始終傾計無咁方便(我地8人)。整體而言,感覺很差,對我黎講食物是其次,重要既係服務質素,員工與顧客之互動關係是寶貴的!但這裡某一員工的態度卻令我地難以接受,內心很「驚」😖😖,最後,我説的「喜」就是在不滿意的環境下,仍能與家人一齊慶祝生日的時刻就是整晚最喜樂的事!😊

庆祝纪念
生日
用餐优惠
試食活動
2019-07-06 640 浏览
話說早兩個月,我老公帶我來呢楝工廈食生日飯。已經覺得楝大廈好正。以前食左樓下個間,今次就上多一層。一入門口都覺得好舒適。在觀塘能有咁既地方放工後抖一抖,同朋友聚下真係唔錯。先來小食黑松醬厚切薯條。真係厚切的、夠熱夠脆,配埋個醬,好醒胃。(叫左BEER 一齊食. 爽YY ) 火灸豬手,睇相就流晒口水,個濃度都好香好脆,若配啲薯蓉做SIDE DISH 就更正﹗威靈頓牛,以往係圓筒式,但MINI FRIDAY 就改為方式上碟,切開五成牛啲汁都入晒個皮到食,確實稍覺個皮大份左。但性價比,價錢同味道係平衡,值、抵既,出面要食一份都800-1000元,呢度2-300百。唔敢食第一次的朋友,來呢度先平平地感受下都不失是一個好選擇。最後更係加甜品完美個餐飯既結尾。特別要講下呢個水滴式既沙律。眼睛食了之外,能保持到個沙律溫度,可以慢慢食。
2019-06-21
2019-07-04 593 浏览
適逢月尾就嚟出糧梗係要食餐好嘅😛 今晚就嚟咗觀塘食呢間西餐 環境唔錯 又有情調 啱晒一pair pair情侶嚟食😬 有表演者即場獻唱 自彈自唱 非常投入 為呢餐晚餐添上不少樂趣😮 我地嗌咗兩個set dinner 包咗是日餐湯 田園沙律 主菜 是日甜品同餐飲 百零二百蚊嚟講算幾抵😺落完單之後 店員就俾咗籃墨西哥脆片俾我地 配埋個千島醬真係好開胃是日餐湯係南瓜忌廉湯 好creamy 有淡淡嘅南瓜味 口感好順滑田園沙律 好特別 除咗平日常見嘅蔬菜同番茄仔外 佢有啲爆珠喺入面 令口感豐富咗好多 咬開後 味道甜甜地 係好新鮮嘅口感🙊燒澳洲牛肉眼扒 配黑松露燒汁 我地嗌咗medium 食落口啱啱好 唔會過咗火候 肉質唔錯 有黑松露薯蓉同少少蔬菜伴碟 不過有啲牛筋 所以咬落口有少少韌🤧香煎鸚鵡魚柳 配蟶子忌廉燒汁 魚柳煎得好香 肉質都幾嫩滑👍🏻 而燒汁上面真係有一條條蟶子 睇得出係真材實料 汁既味道又唔會搶左魚柳既鮮味最後有個菠蘿mousse cake做甜品 蛋糕唔算好大嚿 味道都幾清新 啱啱好可以為呢餐劃上一個完美嘅句號😻

2019-06-27
2019-07-02 499 浏览
觀塘工廠區依家真係有超多餐廳。今次試下呢間係the wave入面既西餐廳。the wave都算幾易搵,同埋唔係係d好黑好舊,電梯又舊,又無人既工廠大廈入面,平時有時自己去工廠大廈都會有d驚,但呢間餐廳既位置好好。入到餐廳會見到一邊係mini Friday 西餐廳,另一邊係食雞煲既。西餐環境氣氛都幾好,唔會好嘈,同朋友傾計食飯幾好,最估唔到係佢有live band。 講返食物叫左芒果黑松露鮮蝦沙律,黑松露薯條,德國豬手,威靈頓牛柳,酥皮佛跳牆。沙律賣相幾靚,冰滴型既冰裝住沙律,一來靚,一來d沙律可以keep住凍,慢慢食都得。成餐飯最吸晴係個火焰豬手,因為一上枱侍應會係你面前點火,做成火焰豬手,超靚啊,影相一流。味道都好好,個皮好脆。依家好興食威靈頓牛柳,黎到見到餐牌有,一定要試下先。賣相真係好靚,用酥皮包住牛柳,不過如果個牛柳可以無咁熟會再好食d。酥皮佛跳牆真係第一次聽,當然要試下,係超多海鮮既忌廉湯,再加酥皮蓋,都唔錯啊。
2019-07-02 422 浏览
有一次家庭聚會,想一家人舒舒服服,搵個安靜地方,又唔想價錢太貴喎,跟住就上OpenRice睇吓有咩餐廳啱... 見到有間喺觀塘好近地鐵站嘅西餐廳,地點幾方便就去咗試lu!好得意,佢係有兩間餐廳合成嘅,即係一邊係西餐廳,一邊係火鍋店,我哋係到埗嘅時候呢,就有一下想食火鍋,所以和平投票,最後都係決定試吓西餐LOL 就去咗搵張枱,坐低打開Menu,見到有好多唔同嘅set dinner好抵呀! 有appetiser 呀,main dish啦,加嘢飲呀到時不過係百零蚊likelike因為我哋有四個人,最後我哋試咗一個set, 其他散叫,份量大啲,一齊share食smileheart溫泉蛋菠菜大啡菇👍🏻香草牛油焗田螺酥盒嘅口感都唔錯,特別一提個餐湯好味呀!價錢合理👍🏻
觀塘美食眾多,無論係小店定連鎖店都不少,今次光顧既「Mini Friday」有兩間,一間係旺角,一間係觀塘,兩間對九龍友嚟講都好方便,我同朋友係觀塘方便啲就去咗觀塘分店。餐廳內外一層之中分開兩邊食不同菜式,環境開揚,唔會有壓迫感,坐得舒服。食物選擇食物種類唔算多,不過以西餐廳及裝修格局黎講價錢合理,套餐會抵食好多。免費小食一坐低就會比一籃脆片,應該可以Refill,不過我地食左一籃就留肚食正餐。帕爾馬火腿紅菜頭雜果沙律 $68擺盤幾得意,係一個布甸造型,最上面有Parma Ham,然後係紅菜頭雜果沙律,最底有青瓜絲,整體食落好清新,鹹食Parma Ham配清爽沙律中和味道。火焰脆燒德國咸豬手 $228嚟之前有做過資料搜集,知道火焰咸豬手係呢到既招牌,如果中意影食物打卡既你更加要點呢個,話明火焰豬手,當然有火焰呢個環節,豬手一到,店員隨即會點火淋上酒精以產生火焰,都燒10秒既時間,有股燒豬皮既味。豬皮本身已經燒到脆卜卜,再加酒精燒多次令豬皮脆上加脆!肉質正常,有啲位比較乾啲,但豬手味道夠之餘唔會太咸。皇牌威靈頓牛柳 $288對威靈頓牛柳都有個情意結,皆因唔係一道易整既英國菜式,工序繁複,

餐廳內外

帕爾馬火腿紅菜頭雜果沙律

火焰脆燒德國咸豬手 $228

皇牌威靈頓牛柳 $288
皇牌威靈頓牛柳
對威靈頓牛柳都有個情意結,皆因唔係一道易整既英國菜式,工序繁複,亦唔係每間西餐廳都有供應,呢到寫明自己係皇牌,價錢屬可接受範圍內點可以唔試下。外層酥皮焗得好靚,一切開,肉與酥皮唔會好易散開,酥皮之下有蘑菇泥及火腿,內裡就係約七成熟既牛柳。酥皮酥脆之餘帶甜味,整得十分不錯,蘑菇泥及火腿夠香,至於牛柳牛味足夠,可惜帶少許渣及筋,稍微扣一點分,但以價錢、賣相、整體味道已經算不錯。

即製梳乎厘班戟配雪糕 $108
即製梳乎厘班戟配雪糕
比我所認識既梳乎厘班戟有岀入,賣相不太美觀,食落焗既時間太耐,外內都似蛋糕而非梳乎厘班戟。

咸豬手、威靈頓牛柳都係我係西餐之中比較喜愛既菜式,而呢兩款菜式,「Mini Friday」都處理得不錯,加上坐得舒服,好岩同朋友食飯聚餐,亦唔會太傷荷包。
2019-06-25
帕爾馬火腿紅菜頭雜果沙律
2019-06-29 333 浏览
一間位於觀塘活化工廈的餐廳 餐廳環境寬敞舒適, 雖然隱藏在觀塘工廈樓上,仍然有一定的知名度,是一間受歡迎的餐廳, 約晚上7時15分, 已有八成入座率。想食得抵啲, 晚餐套餐是不錯的選擇DINNER SET ,晚餐套餐包括:前菜湯主菜甜品餐飲今晚點咗:F. 香烤寶雲酥羊架 配 紅酒汁 及G. 燒澳洲牛肉眼扒 配 黑松露燒汁開始上餐:先來前菜,田園沙律非常醒胃,有橄欖,蟹子,蕃茄, 青瓜 , 沙律菜配上甜酸汁 ,層次豐富。湯: 是日餐湯蕃茄湯,味道可口。薄脆金香鬆脆, 配以酸甜醬, 食完又想再食。• 香烤寶雲酥羊架 配 紅酒汁厚切羊架,外面灑滿了香脆麵包糠,賣相特式,有新鮮感,肉質嫩滑彈牙,調味適中, 配菜爽脆口感, 層次感豐富,香口惹味。側面配菜清香原味!• 燒澳洲牛肉眼扒 配 黑松露燒汁:上枱時,牛肉眼扒上已塗滿了好味醬汁,切開後,見到粉紅色澤的牛扒, 燒到一啲都唔過火,充滿肉汁,先咬一口,肉味濃郁,鮮嫩高質,配搭上醬汁的牛,食落啖啖滋味無窮。旁邊是清爽的配菜:翠玉瓜、黃瓜 。 仲有淡淡超滑的薯蓉 。甜品朱古力慕絲, 最頂一層朱古力味濃, 頗為可口, 下層慕絲幼滑, 甜度適中 ,令人回
一間位於觀塘活化工廈的餐廳

想食得抵啲, 晚餐套餐是不錯的選擇
DINNER SET ,晚餐套餐包括:
前菜

G. 燒澳洲牛肉眼扒 配 黑松露燒汁

開始上餐:
先來前菜,田園沙律

湯: 是日餐湯
蕃茄湯,味道可口。

薄脆
金香鬆脆, 配以酸甜醬, 食完又想再食。

• 香烤寶雲酥羊架 配 紅酒汁
側面配菜清香原味!

• 燒澳洲牛肉眼扒 配 黑松露燒汁:
旁邊是清爽的配菜:翠玉瓜、黃瓜 。 仲有淡淡超滑的薯蓉 。

甜品

朱古力慕絲, 最頂一層朱古力味濃, 頗為可口, 下層慕絲幼滑, 甜度適中 ,令人回味無窮 ,賣相亦有心思!

餐飲
選了咖啡

Main Menu
菜單上還有多道美食

還有午餐Semi Lunch Buffet
2019-06-23
2019-06-26 320 浏览
上星期收工約左老婆同兩個朋友一齊去mini friday試下,睇食評d相都唔幾大件,就上去試下。去到樓下其實每層都有一間,mini friday就係三樓同咪走雞同層,究竟係咪同一間公司由於觀塘閒日晚上,上到去都有唔少位揀,我就開左位坐低先。坐低就有一兜脆片,味道似食蛇,果種蛋散同時有芝士醬配,幾好食之後等齊人我地睇完menu就點野食今次有四個人,點野可以點d重手野。首先就到左個薯條同沙律,薯條個醬好好食,好似有d黑松露咁,我地食晒仲要多左一兜薯條都夠熱。沙律就叫左menu左上各圖果款,黎到個有d失望,但味道係幾好,酸酸甜甜開胃,另外上面好似魚秄果d又唔係魚秄,唔知係咩魚季口感但甜。之後正餐到,咸豬手用火燒完比我地睇再幫切左。整體唔算好咸,似香港人口味,份量亦唔少。跟住到今期推介酥皮海鮮佛跳牆,份量認真唔細,而且湯係忌廉湯,所以真係好溜,裡邊海鮮豐富有鮑魚等等,同時亦有菜平衡下,但都係好溜....之後到威靈頓牛,份量係唔少。可惜味道有點失色,牛肉太熟,酥皮太厚層次不足...(不過價錢上有反映到)最後我地叫埋甜品食飽包就慢慢飲下酒坐下埋單$1500,坐得舒服,食物抵食大件。另外值得一提,店

由於觀塘閒日晚上,上到去都有唔少位揀,我就開左位坐低先。

之後等齊人我地睇完menu就點野食
今次有四個人,點野可以點d重手野。

薯條都夠熱。沙律就叫左menu左上各圖果款,黎到個有d失望

最後我地叫埋甜品食飽包就慢慢飲下酒坐下

埋單$1500,坐得舒服,食物抵食大件。另外值得一提,店員都會細心解釋menu同自動幫忙換碟等等。

2019-06-18
  • 火焰脆燒德國咸豬手
  • 薄脆
上年去過食雞煲,記得隔離有間食西餐,生意不錯,上網睇到餐牌價錢唔算貴,Dinner Set百幾蚊就有交易,不過我地想食既都係單點,所以都係決定散叫。環境同一間雞煲店係同一層,相信係同一集團,餐廳因為係兩間一齊所以好大,擺位亦擺得幾好,唔會太密但又多位,仲有live band聽,不過係雞煲果面,而且太細聲,唔太聽到。餐前小食應該係墨西哥脆片,略油左少少,但唔係Serve餐包而係脆片,呢款構思幾特別。火焰脆燒德國咸豬手 $228每枱必點,上枱後店員會淋上酒再點火焰,燒既時間有少許燒焦味,之後會收返入廚房幫你斬件,一分鐘內就送返上枱,師傅十分快手。豬手即時再燒過後,豬手皮十分酥脆,而肉質唔覺油膩,經燒過後油份揮發,咬落唔算韌,沾上附上既醬汁,頗為香口惹味。龍蝦海鮮蕃茄扁意粉 $158應該係新菜式,做緊試食價,幾足料,除左半隻燒龍蝦外,仲有青口及海蝦。扁意粉掛上大量蕃茄,微微酸好開胃,海鮮就正常。焦糖咖啡沙冰 $68底部係咖啡,沙冰味道偏淡。即製梳乎厘班戟配雪糕 $108製作需時約20分鐘,加上餐廳生意好,所以食得差唔多就要落單。不過都等左接近40分鐘有多,上枱見到賣相有令人失望,從外觀望就知

餐前小食

餐前小食

火焰脆燒德國咸豬手 $228

龍蝦海鮮蕃茄扁意粉 $158

焦糖咖啡沙冰 $68

焦糖咖啡沙冰
底部係咖啡,沙冰味道偏淡。

即製梳乎厘班戟配雪糕 $108
即製梳乎厘班戟配雪糕

製作需時約20分鐘,加上餐廳生意好,所以食得差唔多就要落單。不過都等左接近40分鐘有多,上枱見到賣相有令人失望,從外觀望就知太熟,外層已經皺皮,望落似英式鬆餅scones而非梳乎厘班戟。味道亦較差,蛋味有,但口感不蓬鬆幼滑,甜品較失色

總括而言,就算散嗌都唔係特別貴,龍蝦海鮮蕃茄扁意粉試食價百幾蚊就食到,如果叫意粉set仲抵,百幾蚊包埋沙律、餐湯、甜品、餐飲,今次食咗想食既野,雖然甜品強差人意左啲,但其他食物水平都不錯,下次一定食抵食set!

附:餐牌參考
2019-06-24
2019-06-25 278 浏览
活化工廈後,觀塘進駐左好多隱世美食,今日我地就黎到The Wave, 聽朋友講呢個場如果夜晚黎仲好氣氛,仲多人。但係礙於今日係有公事在身,所以就中午光親左,一出升降機,見到嘅係個好精緻嘅魚缸和魚缸佈設呢個場真係好大,可以想像得到夜晚呢到嘅人可以容納得多幾多同幾熱鬧。由於我地特登有要求需要比較安靜少少嘅環境,方便傾下公事。職員於是就帶左我地去呢個又大又舒服,又安靜少少嘅位。跟住我地就點左d餐後,便出去拎d小食,呢d香噴噴嘅同麥計嘅麥樂雞真係有有過之 而無不及不但止,仲可以係呢到同個侍應講想要d咩材料即場為你炒一碟意粉,濃郁嘅牛油香而不膩唔洗太耐,主餐就上左黎啦,不過此時嘅我地都已經食小食都已經有4,5分飽啦,如果自問係大食多少少嘅,呢間餐廳絕對係適合晒你地。睇下個雞扒,成個藝術品咁,可以見到個廚師係精心設計過先送出黎俾客人食用,更加值得一提嘅就係個薯蓉,好重嘅黑松露味!羊架嘅油香味,一d騷味都冇最後就係呢個牛扒,呢次叫左5成熟,可以講係恰到好處,一路品嘗美食之餘,仲可以有個咁舒適嘅環境到傾到野,唔夠飽嘅仲可以不斷出去自助拎小食或甜品,又或者即場炒返碟專屬嘅意粉, 真係感覺一流啊。

跟住我地就點左d餐後,便出去拎d小食,
呢d香噴噴嘅同麥計嘅麥樂雞真係有有過之 而無不及

羊架嘅油香味,一d騷味都冇

最後就係呢個牛扒,
2019-06-13
2019-06-24 329 浏览
上星期同朋友慶祝生日,大家都係住觀塘,所以放工之後一於喺觀塘食飯,觀塘嘅活化工廈越嚟越多,其中有一座翻新咗叫The wave 嘅大廈裏面嘅餐廳"Mini Friday" ,既然係happy friday,所以就係呢一間餐廳聚一聚。餐廳有set dinner同埋散點,set dinner包括沙律、餐湯、主菜同甜品,但係我哋兩個女生想點食pizza小食等等,所以就散點。首先我哋點咗水牛城雞翼,一份六大隻肥美雞翼沾滿水牛城芝士醬, 雞翼表面脆內裏肉嫩,配埋醬汁一流。另外黑松露野菌薄餅,薄餅厚薄適中,咬落淡淡香脆,黑松露醬散發出香味,絕對係我嘅favorite。然後再嚟過卡邦尼扁意粉,相信係自家手製扁意粉,粗幼適中,麵條夠彈牙,沾滿卡邦尼醬,亦係我另一個至愛。最緊要既女生必點甜品,我哋點咗個朱古力心太軟同蘋果金寶,朱古力心太軟蛋糕裏面充滿朱古力醬,唔會太甜,蛋糕軟滑,口感相當好, 而蘋果金寶裡面蘋果肉有咬口,甜品師傅確實做得唔錯。餐廳整體環境舒適,食物質素好, 以咁嘅價錢,咁既質素絕對性價比高。

2019-06-23 357 浏览
朋友喺觀塘區翻工,話呢間西餐幾好,想帶我食,所以我特登放工跨區過嚟試下。我地叫左兩個餐,朋友叫左燴飯,我就叫左C餐鴨胸伴鴨肝。第一份上嘅係餐廳免費薄脆,薄片似我地之前食過嘅炸雲呑皮,好脆,食落唔油,點醬好好食。田園沙律個樽好得意,沙律都幾新鮮,上面倒左少少黑醋。是日餐湯係粟米忌廉湯,可以點薄脆食。DIY Pasta 系列温泉蛋芝士忌廉意式燴飯 $148芝士忌廉整得幾濃味,燴飯整得好食唔易,呢間算整得幾高質,唔太水,值得一試。香煎鴨胸伴鴨肝 $188幾欣賞呢個,鴨胸整得唔會韌,一共有三件。而薯蓉都幾滑,個餐望落唔係好多,但係一個人食都好飽。是日甜品 芝士蛋糕有少少芒果味即制梳乎厘班戟配雪糕 $108梳乎厘整得好滑,可以配雪糕或者煉奶食。不過一開始蠢左,直接將雪糕放左喺熱梳乎厘上面,所以溶到左個碟都係。建議分開食一口雪糕一口梳乎厘。餐飲叫左檸檬茶兩個人食左500蚊唔洗,幾鐘意呢道環境,夜晚有live music,幾chill幾舒服。

我地叫左兩個餐,朋友叫左燴飯,我就叫左C餐鴨胸伴鴨肝。

田園沙律
個樽好得意,沙律都幾新鮮,上面倒左少少黑醋。

是日餐湯
係粟米忌廉湯,可以點薄脆食。

DIY Pasta 系列

餐飲叫左檸檬茶

• 香煎鴨胸伴鴨肝
  • 薄脆
2019-06-23 263 浏览
第一次去The Wave食飯,同朋友補祝生日。原來呢間餐廳都幾大,我地坐嘅二人位好闊落舒適。晚市有散叫亦有dinner set。主菜其實選擇唔算多。Set價錢大約百幾至二百頭,但包埋沙律、湯、飲品同甜品,比起散叫一定抵啲,但set同散叫嘅主菜幾乎冇重疊。呢個自選pasta set都唔錯,只係$148都係包沙律湯飲品甜品,而個pasta可以自選汁、粉同配料。飲品的話都多酒類同mocktail,呢度環境確係幾舒服適合飲野傾偈。最後揀左一個DIY PASTA及一個羊扒set。田園沙律正正常常,如果冇咁酸會好啲。湯味道ok,唔太咸。仲送個薄脆片,係好似粥店嗰種薄脆,沾個蛋黃醬食口感味道都不錯。羊架配紅酒汁。羊架肉質嫩滑,而家烤得香脆,值得一讚,雖然紅酒味唔算出。意粉揀左香草汁菠菜扁意。我鍾意較硬身口感嘅意粉,呢個口感剛好,唔會太淋。上面嘅芝士片個人覺得可以再落多啲,但三文魚同菠菜份量就足夠而家味道都唔錯。送嘅甜品芝士餅不過不失。本來想試埋焦燉蛋,但食完前面嗰啲其實都已經好夠飽。下次再試!埋單每人$230。

最後揀左一個DIY PASTA及一個羊扒set。
田園沙律正正常常,如果冇咁酸會好啲。

湯味道ok,唔太咸。

埋單每人$230。

2019-06-03
2019-06-21 215 浏览
不訪一試 牛扒juice 飲品有特色炸物薯條唔油,環境坐得舒服沙律有特別jar上,沙律菜新鮮推介薄餅,威靈頓牛扒,薯條餐牌菜式如有再多選擇,更好最後生日旦糕甜品很有心思
不訪一試
牛扒juice 飲品有特色
炸物薯條唔油,環境坐得舒服
沙律有特別jar上,沙律菜新鮮
推介薄餅,威靈頓牛扒,薯條
餐牌菜式如有再多選擇,更好
最後生日旦糕甜品很有心思
  • 炸魚薯條