2018-11-16 271 浏览
喺OpenRice搵到呢間新開既地中海菜,大鄉里未試過梗要試下餐廳位於三樓全層,估唔到咁大,環境氣氛仲好浪漫寧靜店員話餐廳仲係試業階段,餐牌仲未作實,黎梗有機會增加更多唔同菜式。冷熱拼盤,一客可以試到多樣地道小食烤雞、Falafel、地中海式春卷、羊肉餅,旁邊仲有多款唔同既醬蓉。醬蓉分別有茄子+芝麻醬、香草乳酪醬、鷹嘴豆+芝麻醬,可以用黎搽薄餅食。另外有拌入紫洋蔥既Tabouleh沙律,洋蔥味好出,個人最中意茄子蓉,加左啲紅石榴甜甜地幾開胃。春卷釀入芝士香草,餡料飽滿,脆口但略嫌些許油膩。羊肉餅好夠羶,肉質結實有口感。好中東口味既一道菜式,香料味重,口感偏向綿密味道濃郁。含羊肉既燴雜菜,另外有得揀純素。面頭係茄子,夾層有青椒同紅椒,底下墊左薯仔片。茄子軟稔同表面既肉醬好夾,旁邊伴以黑醋、薄荷醬同橄欖油,味道酸酸甜甜又帶點清新,加埋中間爽口既蔬菜,整體配起黎好好送飯。食飽臨走果時行左一圈先知室外有吊椅,可以一邊吹風睇景一邊食水煙,成件事好chill呀

餐廳位於三樓全層,估唔到咁大,環境氣氛仲好浪漫寧靜

Hot&Cold  Mezze
冷熱拼盤,一客可以試到多樣地道小食

春卷釀入芝士香草,餡料飽滿,脆口但略嫌些許油膩。

羊肉餅好夠羶,肉質結實有口感。
炸鷹嘴豆泥

好中東口味既一道菜式,香料味重,口感偏向綿密味道濃郁
Lam  Mousaka

2018-11-14
Lam  Mousaka
2018-11-12 249 浏览
難得今晚唔駛OT, 放工搵男朋友撐台腳。男友話想食d 特色野,上網搵到依間新開還在試業階段的中東菜餐廳。本身十五十六唔知試唔試好,怕唔岩口味。但網上評價不俗,加上男友好興奮咁話要去試新野。咁一於一起去體驗中東菜啦。餐廳位於The Hart building , 由 K11 行來好方便。 餐廳裝潢有格調,落地玻璃可望街景, 坐位寬闊舒服。 亦有有露天位置的。當晚播著很rock 的音樂,聲量不會太大,談心傾計是可以的。-職員介紹他們是意大利mix中東菜的餐廳,雖然是試業階段,餐牌的選擇都多的。 我們點了三款-🌟Chicken Wings炸雞翼由細到大都愛食, 但要炸到佢外脆內嫩的話,是要有技巧的。餐廳這份炸雞翼炸得透香,皮香肉嫩,配上酸甜醬,吃得滋味。而且伴碟還有一些新鮮沙律菜去減輕油膩感。-🌟Fattoush這是富中東特色的沙律🥗亦很colourful 新鮮的雜感沙律菜爽口,混和著甜椒、青瓜、車厘茄。車厘茄相當圓潤飽滿大大粒,好鮮甜連平時不太愛吃車厘茄的男友都讚不絕口還加了一些脆硬帶甜的flat bread , 口感不錯。 沙律醋清爽微酸,飽足無負擔的一份輕食。-🌟Djaj Mahshi

🌟Chicken Wings

🌟Fattoush

這是富中東特色的沙律🥗亦很colourful
新鮮的雜感沙律菜爽口,混和著甜椒、青瓜、車厘茄。
車厘茄相當圓潤飽滿大大粒,好鮮甜
連平時不太愛吃車厘茄的男友都讚不絕口
🌟Djaj Mahshi

充滿中東風味的一道菜
賣相不俗,一上台傳來淡淡的香料味
烤雞皮脆肉嫩包著飯粒,飯粒飽滿分明,味道帶甜,加入了鮮茄粒提昇味道。
是晚和男友中東菜之夜大滿足😆

2018-11-11 132 浏览
今日和男朋友來光顧新餐廳,就是這間中東和意大利菜的fusion餐廳Mezze。位置就在尖沙咀赫德道,十分便利。室內十分有格調,以混凝土和黑色為主。外面還有露台可望街景,很適合聊天。由於餐在試業期間,餐牌還在改動中,所以我沒有拍照,只拍了drink list和水煙的menu。侍應告訴我們,餐廳大廚是來自五星級酒店的,也推薦了些特別的菜色給我們。芝士沙律羊奶芝士奶味香濃不羶,烤過後質感和一般芝士不同,有texture和乾身,更突出了奶香。沙律菜用料新鮮,用意大利黑醋調味了,酸甜開胃,還加了淡淡甜味的石榴粒,令味道十分豐富。炸鷹嘴豆餅一向覺得鷹嘴豆味道怪怪的,這道菜令我改觀了。鷹嘴豆泥壓成餅,炸得外脆內軟,表面還混合了芝麻增加口感。味道咸咸的,配了酸甜的芝麻醬汁,但個人認為不用沾醬也夠惹味了,有醬汁就令口感變得幼滑一點。意大利千層麵千層麵是用crepe餅皮做的,口感特滑。和普通千層麵不同,它中間卷著羊肉碎和蕃茄碎,羊肉醃得很惹味香濃,沒有羶味。淋在上面的是羊奶芝士,增添香滑口感。蕃茄酸甜的味道中和了芝士膩感,形成一個很好的平衡。

芝士沙律

炸鷹嘴豆餅

意大利千層麵
2018-11-08
2018-11-08 63 浏览
今日2個女仔去食中東菜,聽朋友講係新開架,膽粗粗就上去啦~THE HART唔難搵既,一上到4樓就係MEZZE。門口已經有餐牌睇啦,我地見地方都幾舒服就坐低慢慢睇下食咩好啦!除左室內原來佢仲有室外既地方窗口位可以望到下面,都唔錯呀!餐廳氣氛好好,會令人好放鬆。可能店員見到我地冇咩頭緒,就介紹下佢地既特式野食!原來中東+意大利餐有咁多野揀架!鷹咀豆煎餅就係其中一個好新奇又好食既菜式。上碟係黑色既薯餅形狀,但係切開係好香豆蓉。香料好多好重味,但你唔會覺得唔夾。反而會想再食多一件。個sauce係中東特制芝麻醬。雖然係素食但係都有一兩分肉感!的確係好出色。之後我地梗係唔放過沙律啦,本身都係以為冇咩特別。但佢個汁有梅粉,香到呢~麵包同生洋蔥完全突顯左成個沙律既味道!正主菜我地就食左羊肉千層麵!佢唔係好大碟,但真係好飽肚。羊肉係免治而且一D都唔酥,配埋芝士直頭係吸引呀!一層層pasta唔係普遍麵粉黎架!真係食落有口感野飲方面有酒精同非酒精都好多!0岩傾計既朋友慢慢談心呀價錢唔貴之餘又食到好多平時食唔到既野食,抵試!好推薦同朋友聚舊傾計,慢慢坐真係好舒服架
今日2個女仔去食中東菜,聽朋友講係新開架,膽粗粗就上去啦~
THE HART唔難搵既,一上到4樓就係MEZZE。
除左室內原來佢仲有室外既地方

窗口位可以望到下面,都唔錯呀!
原來中東+意大利餐有咁多野揀架!
鷹咀豆煎餅就係其中一個好新奇又好食既菜式。
的確係好出色。
麵包同生洋蔥完全突顯左成個沙律既味道!正
Fattoush
主菜我地就食左羊肉千層麵!
一層層pasta唔係普遍麵粉黎架!真係食落有口感
野飲方面有酒精同非酒精都好多!0岩傾計既朋友慢慢談心呀
價錢唔貴之餘又食到好多平時食唔到既野食,抵試!
好推薦同朋友聚舊傾計,慢慢坐真係好舒服架
Fattoush
  • Falafel
2018-11-07 45 浏览
食物分量及質素不錯,價錢唔貴。環境很寬敞,有景觀。服務員態度很殷勤,又詳細解釋menu,很好就是我們有家人生日,特地给了折给我們。真是很不錯,可以再encore. 推介食物是Kofta同Falafel
2018-11-06 50 浏览
今晚陪朋友係K11買完野,想係附近食埋晚餐,朋友話想試下特別既菜式、一search之下發覺附近有間新開試業中既中東菜餐廳,我地上到去店員就安排左我地坐係窗邊既坐位,比左我地睇下個menu, 仲同我地介紹佢地餐廳係食中東菜為主,大廚仲係之前係Marriott 5星酒店做個廚添,我地都😱😱,証明我地冇黎錯左餐廳!😁😁我地叫左中東香草雞翼,超脆口,雞肉都好嫩滑,佢比埋個甜辣醬比我地點黎食!第2道菜就係Mezze salad,牛油果🥑配埋沙律🥗菜真係超夾,個炸大蝦🍤好香口彈牙,如果隻蝦可以再大隻d 就會更加有口感!最後到主菜上場,雜扒(雞扒,牛扒同羊扒)拼盤配薯菜,超香濃既雜扒配上自家秘製既醬汁,將肉既鮮甜味帶晒出黎,配埋熱辣辣既薯條🍟簡直冇得頂!😋😋😋最後嘆番杯Lime soda 酸酸地緩和一下作為今個晚餐🥣既總結!+++++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評、麻煩比個❤️我,我會努力💪寫更多更好既食評比大家!😊
+++++++++++++++++
雜錦扒拼盆配薯菜
Lime soda
  • Mezze  salad
2018-11-06 48 浏览
餐廳位於大廈嘅4樓,有戶外同室內部份,戶外部份好適合飲酒食小食,佢擺左好幾張嘅搖搖千秋椅,最啱情侶談心,一定好有feel。室內嘅裝修都好浪漫好有格調,完全有燭光晚餐嘅感覺,座位亦都闊落坐得舒服,感覺好高級。困為未食過中東fusion 菜,所以叫店員推介,佢幫我地叫左 炸鷹嘴豆蓉, 呢個餸係中東嘅傳統菜式,非常有名,不過我都係第一次食,但係一食就愛上了!呢個炸鷹嘴豆蓉外面係炸到脆卜卜,但咬落去係軟林林,同埋我好鍾意鷹嘴豆嘅味道,鷹嘴豆再配埋跟上嘅芝麻醬汁和中東薄餅,好開胃呀第二道菜係希臘沙律,個沙律汁酸酸地好特別,係未食過嘅味道啊!而且不不讚嘅係佢所用的材料都係10分10分新鮮,除咗沙律菜仲有一粒粒嘅芝士,鹹鹹地味道非常夾仲有千層意粉!令我好驚喜就係呢間餐廳由於新開,裏面唔算多人,環境又靜,又唔會趕人走,完全可以慢慢享受呢度嘅食物,啱晒想避開尖沙咀嘅人群、靜靜地享受晚餐嘅人士。而且餐廳都唔算貴,埋單連加一都唔使$400 ,性價比好高,會再嚟幫襯

仲有千層意粉!

2018-11-05 44 浏览
這是一家新開的餐廳,主打中東fusion菜,據店員講佢哋個主廚係喺五星級酒店傳過嚟嘅,目的就係想將佢拿手嘅中東菜加入其他國家嘅菜式的特點,造成與別不同的中東fusion菜.食物方面我哋叫咗三道菜,炸鷹嘴豆蓉、希臘沙律、千層意粉。 最欣賞個主菜;千層意粉,呢一個唔係普通嘅千層意粉,佢係一個混合中東、法國和意大利嘅菜式。個千層意粉入面嘅肉係中東的羊肉,羊味好濃,好夠味之餘,亦好有中東味,好食!最令我驚喜嘅係佢哋嘅皮,非常軟滑,原來係用來自法國嘅餅皮做㗎,係我成世人食過最軟滑嘅皮!再加埋佢嘅張係用新鮮蕃茄整,完全見到晒啲蕃茄粒,再加埋面哂嘅芝士和奶油,諗起都想再食呀!另外我哋仲叫咗杯奶昔,係用新鮮士多啤梨整嘅,咁得出完全冇人工未,非常抵讚

食物方面我哋叫咗三道菜,炸鷹嘴豆蓉、希臘沙律、千層意粉。

2018-11-05 62 浏览
朋友剛剛找到新工,就係喺呢間新開業 Fusion 餐廳工作。今日就嚟找佢麻煩。MEZZE SALAD 新鮮牛油果、炸蝦球、Frisée、Lollo Rossa、Arugula… 配合油醋醬汁,非常開胃。新鮮沙律菜與炸蝦球同食,減少了油膩感。CHICKEN WINGS 用孜然醃製雞中翼,炸至表皮爆脆,但內裏依然保持肉汁,雞肉依然嫩滑。雖然熱氣,但非常好食。LAMB CANNELLONI呢個我自己喺意大利食過,香港就唔係經常見到。個製作概念有D似腸粉,但塊皮變咗做意粉,餡料呢度係用炒香免治羊肉,表面再加上 Sharp Cheddar、Mozzarella、番茄蓉、忌廉汁一同烤焗,非常出色。

2018-11-02
LAMB CANNELLONI
Same as how the restaurant is named, ‘ Mezze’ , serves Mediterranean cuisines. The restaurant is having a soft opening now. Located at the 7/F, the interior design is cozy and you can oversee the bar street in TST. The alfresco area got swings and I can imagine it’s good place for Shisha/having nibbles or wine🥂. As recommended by the chef, we started off by having baba ganoush ($85). It’s a source made of eggplant garnished with pomegranate. The petite bread is freshly made and match perfectly

As recommended by the chef, we started off by having baba ganoush ($85). It’s a source made of eggplant garnished with pomegranate. The petite bread is freshly made and match perfectly with the source.

Falafel with yoghurt ($85) is something that never goes wrong in a Mediterranean dish 😋

We had meat platter ($388) as main dish. The quality of the meat is superb. We got lamb chops, sirloin beef cubes and chicken.

Service is super nice and chef will come out to say hi. Must visit again with friends!
falafel: 這是一道中東美食, 而且是素食, 即是鷹嘴豆泥蔬菜球, 感覺很健康!!! 它們上桌時已傳來陣陣香料香氣, 而且是熱呼呼的, 外面酥脆, 內裡鬆軟, 讚!!! 炸雞翼: 雞翼大大隻, 炸漿薄如紙, 而且此雞翼炸得非常非常非常的乾脆!!! 雞翼底即使沒有吸油紙墊付著, 碟子邊仍然沒有一滴油的存在, 讚!!! 外層脆卜卜, 裡層很juicy!!! djaj mahshi: 這又是一道地中海有名菜餚, 蕃茄雞配薑黃飯?! 應該是的!!! 此雞還釀入了很多新鮮香葉, 香味撲鼻, 薑黃飯配粒粒蕃茄醬和微微烤過的雞肉, 整個飯口感可口豐富, 而且散發著各種新鮮香葉香氣, 一次過滿足我們的味覺和嗅覺享受, 讚!!!

falafel:

這是一道中東美食, 而且是素食,

即是鷹嘴豆泥蔬菜球, 感覺很健康!!!

它們上桌時已傳來陣陣香料香氣,

而且是熱呼呼的, 外面酥脆, 內裡鬆軟, 讚!!!

炸雞翼:

雞翼大大隻, 炸漿薄如紙,

而且此雞翼炸得非常非常非常的乾脆!!!

雞翼底即使沒有吸油紙墊付著,

碟子邊仍然沒有一滴油的存在, 讚!!!

外層脆卜卜, 裡層很juicy!!!

djaj mahshi:

這又是一道地中海有名菜餚,

蕃茄雞配薑黃飯?! 應該是的!!!

此雞還釀入了很多新鮮香葉, 香味撲鼻,

薑黃飯配粒粒蕃茄醬和微微烤過的雞肉,

整個飯口感可口豐富,

而且散發著各種新鮮香葉香氣,

一次過滿足我們的味覺和嗅覺享受, 讚!!!

2018-10-27
2018-11-01 88 浏览
今日黎到尖沙咀一間仲係試業中既餐廳。呢間餐廳赫德道既The Hart, 呢度全棟大廈都係食肆,之前黎過幾次,都幾滿意,今次佢係度新開,相信要留得到,都要有一定實力。一出𨋢見到環境比較間暗,門口有蠟燭同擺左餐牌,相信餐廳都係走有格調既路線。入到餐廳,佢有分indoor 同埋outdoor 兩邊,我地就選擇左坐indoor, 感覺好有浪漫氣氛。而店員都即刻問我地需唔需要開冷氣,因為呢度響應環保,無客人嗰陣係無開冷氣既。呢度既餐具都好高級,餐墊係厚身既皮墊而唔係紙,而餐巾又係一款似布既質地,絕不馬虎。試業中,選擇唔多我地點左Falafel 同埋Kofta, 另外店員又推薦左一款炒意粉。Falafel 係炸鷹咀豆蓉蔬菜球素菜,用左鷹咀豆加香草整成蓉再炸。佢外層炸得香脆,入面鬆軟。而且因為無肉所以唔覺得好油,趁熱食好好食,如果擺到凍左先食就會有少少乾。Kofta 係羊肉丸配薄荷乳酪醬。呢個係我推介鍾意食羊必點既菜式。肉丸既羊味非常濃郁,而且肉汁豐富。乳酪醬非常清新,同肉丸好夾。鍾意食羊既一定唔可以錯過!最後再黎一份大蝦炒意粉第一次食中東菜,本身已經好期待,最後絕對無令我失望,我更加愛上左Koft
今日黎到尖沙咀一間仲係試業中既餐廳。

試業中,選擇唔多

Falafel

Kofta 係羊肉丸配薄荷乳酪醬。
呢個係我推介鍾意食羊必點既菜式。
Kofta

最後再黎一份大蝦炒意粉

第一次食中東菜,本身已經好期待,最後絕對無令我失望,我更加愛上左Kofta 既味道
絕對係一試難忘!
2018-10-26
  • Kofta
2018-10-30 63 浏览
偶爾看到THE HART開了新餐廳, 而且還是特色的中東FUSION意大利, 早前試過1,2,3樓的都不錯, 所以也上來試一試4樓這新餐廳裝修的功夫不錯, 暗色調配上藍光, 好有高級餐廳感覺不過就因為還在試業中, 所以可以選的東西不多前菜是餐廳的招牌沙律, MEZZE SALAD, 當中有牛油果, 番茄, 炸蝦, 以及沙律菜, 全部都水份充足, 咬下去嗦嗦聲十分清脆, 而且調味不會太酸, 很不錯份量很大的牛排薯條, 還送了很多的沙律牛扒有兩塊, 用上了餐廳的秘製醬汁加以烤製, 而且亦有預先剁鬆, 所以肉質非常鬆軟, 吃下去也很濃醬汁味薯條份量很多也熱辣辣, 簡單點些蛋黃醬/茄汁已經很好吃~

不過就因為還在試業中, 所以可以選的東西不多

份量很大的牛排薯條, 還送了很多的沙律

薯條份量很多也熱辣辣, 簡單點些蛋黃醬/茄汁已經很好吃~
2018-10-29 59 浏览
朋友介紹尖沙咀新開左一間中東fusion菜,幾特別,所以去試吓~ 餐廳色調以黑色為主,餐廳仲係試業階段,所以食客唔算多,都係啲熟客~ 佢哋之前喺中環開酒吧嘅,老闆請咗好耐先請到而家嘅五星級大廚來開店😵 佢哋嘅餐牌仲不停更新中,食物分量亦都係調教中~ 老闆好細心咁同我地介紹唔同嘅菜式,又提我哋食物嘅份量係偏多,因為我哋想試多幾款嘢食,所以特登叫老闆減少食物份量,咁我哋就可以試多幾款唔同嘅食物~Mezze Salad係中東fusion嘅沙律,蔬菜好新鮮,配上酸甜嘅醬汁,味道清新又開胃,仲有牛油果,感覺更加健康,炸蝦係熱辣辣嘅,而且好大隻,肉質爽口彈牙,味道非常好🤤👍🏻😋Lamb Cannelloni類似千層闊麵,但係佢係用羊肉,而且都唔係用千層闊麵嘅面條,而係用咗法式的crepe做皮,非常特別😵 感覺比千層闊麵味道更好,羊肉亦都係非常香,羊肉一啲都唔羶,而且非常入味,好味👍🏻👍🏻👍🏻 醬汁好creamy,口感好好🤤💕Mixed meat grill有羊肉條、羊架、牛同埋雞柳,各款嘅味道都好好,羊肉一啲都唔羶👍🏻,而且好腍😋 牛都係牛味香濃,雞肉好嫩滑,羊架肉質都好好,就咁食已經好好味🤤 配

Mezze Salad

Mixed meat grill
有羊肉條、羊架、牛同埋雞柳,各款嘅味道都好好,羊肉一啲都唔羶👍🏻,而且好腍😋 牛都係牛味香濃,雞肉好嫩滑,羊架肉質都好好,就咁食已經好好味🤤 配合兩款中東醬汁,一款係乳酪醬,另一款係芝麻醬,味道都幾特別,好有中東風味☺️ 呢款菜式可以配薯條或者飯,我哋選擇咗薯條,薯條亦都係好好味👍🏻

非常滿足嘅一餐晚餐☺️ 食物質素非常好,果然有五星級大廚嘅水準,服務亦都唔錯,一定會介紹朋友去👍🏻
今晚朋友帶我去左尖沙咀一間仍然試業中既中東x西餐fusion餐廳一聽到中東菜.. 老實講真係有少少卻步..因為應該唔係太岩胃口.. 不過朋友好有誠意咁帶我黎.. 就即管試試啦名為Mezze, 原來係阿拉伯話 "小食"既意思一睇個menu都明白點解叫呢個名啦, 因為真係幾多小食供應~而且見到有雞翼, 薯條, Nacho等等, 即刻覺得安心左XDD起碼有D平時都會食既野~(不過員工話佢地仲不停改良緊.. 所以呢個Menu都仲未finalize!)呢間餐廳雖然係位於熙來攘往既赫德道.. 但係當你上左The Hart 4樓再要推開多一度大門先至會見到餐廳一踏入去, 係暗暗地既環境 配住有神秘感覺既電子音樂🖤以黑色為主調既環境 加上大大塊落地玻璃感覺好似去左另外一個空間咁... 同時亦可以暫時逃離下吵鬧既都市🌃今晚我地坐呢個窗邊位, 可以居高臨下望下街景同人群見到呢度仲有好多戶外位呢~p.s. 員工介紹.. 原來呢度既大廚係由Marriott轉過黎, 呢度供應既都係佢既獨家菜譜, 聽到呢度我都開始安心d xdFalafel $85其實即係炸鷹咀豆餅!! 再配上中東式既香料🍃全用鷹咀豆蓉加炸粉炸成
今晚朋友帶我去左尖沙咀一間仍然試業中中東x西餐fusion餐廳
一聽到中東菜.. 老實講真係有少少卻步..
名為Mezze, 原來係阿拉伯話 "小食"既意思
起碼有D平時都會食既野~
再要推開多一度大門先至會見到餐廳
一踏入去, 係暗地既環境 配住有神秘感覺既電子音樂🖤
黑色為主調既環境 加上大大塊落地玻璃
今晚我地坐呢個窗邊位, 可以居高臨下望下街景同人群
見到呢度仲有好多戶外位呢~
Falafel $85
其實即係鷹咀豆餅!! 再配上中東式既香料🍃
全用鷹咀豆蓉加炸粉炸成既小食, 賣相唔算太吸引
但估唔到食落係勁脆口, 勁香同好惹味~!!👍🏻
Falafel
而面頭仲有少少芝麻, 令到佢更加香口~
醬汁係配芝麻醬... 都幾杰身下, 個人覺得唔沾醬汁更岩口味~~
Falafel
員工教我地用中東薄餅Pita Bread包住黎食: )
連份薄餅都好味呢, 厚薄適中得黎又有麥既香甜味🥙
呢份小食有中東風味得黎又唔會唔岩食, 推介大家一定要試!
Chicken Wings $98
第一次試中東菜, 一定要起碼叫一個穩陣既款式XDD
呢個炸雞翼好高水準 每一隻都勁好肉同大隻... 外皮炸得酥脆
亦都唔會有想像中既重口味 : )
配上酸辣醬... 都幾辣下 唔食辣既話唔好沾喇~ 就咁食雞翼已經好好味
Djaj Mahshi
最後我地仲叫左個比較重中東styleDjaj Mahshi $158
巴勒斯坦既菜式黎~
Djaj Mahshi
一上枱估唔到會咁大碟@@...
烤雞入面其實包住左黃油松子, 五香米同肉碎
呢一份真係充分體現到中東菜既特性:: 香料味突出, 飯粒比較細粒同粒粒分明, 顏色鮮豔
其實味道又無想像中咁難接受, 而且鐘意佢係烤雞既面頭落左好多蕃茄粒mix洋蔥粒
令到成份食物都有好清新同甜甜地既感覺!
而烤雞亦都好好肉, 不過略嫌唔夠juicy🐔
同埋食完呢個真係好飽下, 建議多d人一齊叫黎share食!!
呢度其實都有幾多酒類同水煙供應🥂 成個feel都好舒服同relax
特別要讚員工非常專業, 對食物既資料好熟悉, 又有禮貌!
令人食得特別舒暢 : )
平時食中餐/西餐/日餐/泰餐食到厭厭地既朋友,, 不如試下呢一種比較獨特既fusion菜啦 ~!

今次好好心機咁幫大家整左個去法指南::
尖東N3出口行去赫德道, 搵The Hart入口