2023-09-26 22 浏览
同朋友相聚,選址貓貓cafe,朋友做research 見到間新開店,仲會有cocktail 飲,裝修設計以紅酒桶主題,頗特別,位於旺角,地理位置相約朋友好地方🐱🐱基於有動物,入cafe前,有部笠腳套,同消毒雙手,衞生要做足入到場,坐底坐位,貓咪們已經勁熱情❤️‍🔥有幾隻就黎我地枱招待我們討摸摸🙌🏻一行四人,我地先叫個^_^Set Dinner For 2,再嗌啲散叫🙇🏻‍♀️雜菜沙律 柚子油醋汁餐湯 (是日系南瓜🎃湯),香濃南瓜味香煎西冷牛扒 黑椒燒汁 (Medium Well 7成) 牛扒火喉控制頗好,真係7成不會過熟過生,切上黎輕易切開薯菜系粗薯條🍟,露荀,串茄沾上黑椒燒汁不會遮蓋味道,雖然只有黑椒味揀,但黑椒味不會太重,太辣,小朋友都適合❤️輕煎日本帶子 咸蛋黃烤南瓜飯 日本帶子有3粒,每粉size都頗大粒,兩邊輕煎一下,帶子不會過於縮水,帶子肉嫩咸蛋南瓜🎃飯,頗有驚喜咸蛋粹粒溶入南瓜溶當中,仍會吃得岀咸蛋顆粒南瓜打溶加人忌廉在risotto,也不過於肥濟,咸蛋咸香咸香,吸引食慾凍伯爵Earl Grey Americano 點了杯凍咖啡,以伯爵作基調,americano不會過苦過酸喵.

入到場,坐底坐位,貓咪們已經勁熱情❤️‍🔥
有幾隻就黎我地枱招待我們討摸摸🙌🏻

雜菜沙律 柚子油醋汁
餐湯 (是日系南瓜🎃湯),香濃南瓜味

香煎西冷牛扒 黑椒燒汁 (Medium Well 7成)
牛扒火喉控制頗好,真係7成不會過熟過生,切上黎輕易切開
薯菜系粗薯條🍟,露荀,串茄

輕煎日本帶子 咸蛋黃烤南瓜飯
咸蛋南瓜🎃飯,頗有驚喜
咸蛋粹粒溶入南瓜溶當中,仍會吃得岀咸蛋顆粒

凍伯爵Earl Grey Americano
點了杯凍咖啡,以伯爵作基調,americano不會過苦過酸

喵.天尼 Meowtini
想不到,meowtini cocktail以盤景賣相上枱,🐱貓好可愛,cocktail 酒精濃度不高,意想不到以咖啡作基調調岀,新穎配搭

魷魚圈配芥末醬
小吃香脆,炸粉不厚,魷魚圈份量以小吃來說也頗多

鮮蟹肉蟹膏意大利粉
意粉吃得岀拆粹蟹肉,蟹🦀️膏咸鮮味加上忌廉也不會過濟,蟹籽在意粉上點綴,均勻攪拌後每啖意粉增加口感

碧翠園 大極
濃厚抹茶牛奶,上枱時漸層效果很美
Cafe店有幾款抹茶品牌,包括香港人常見的小山圓,大極顏色相對綠色為鮮色,味道清新

山政小山園 Rich焙茶
熱飲會有拉花效果,美美噠
焙茶味濃厚,沖調比例恰到好處,喜愛焙茶人士,千祈唔好錯過❤️

後記,其中有啲貓貓鐘意拍patpat ,佢地個樣一臉討醉,我地成為貓奴接力輪流幫佢拍🤣

📍Meowtini Cat cafe & Bar (旺角)
旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓
2023-09-25 24 浏览
上星期做完瑜伽同朋友去左貓貓~ 其實依個係我第一次去貓貓Cafe🤭而朋友係屋企已經有一隻貓🐱Menu有Set Dinner有單點, 當日除左叫左虎蝦蒜片辣椒意粉同鮮蟹肉蟹膏忌廉意粉,仲叫左一杯普通拿鐵同抹茶拿鐵,拉花有心思,都係貓貓🐱其實係點菜前都已經被D 貓貓distract左幾次先真係揀到食咩😂 貓貓種類都好多, 有布偶,英短, 港短~都好親人☺會四圍走,比大家摸屁屁😍特別有兩隻年紀較細既真係滿場跑😆

星期六都要返工!真係唔知食咩好!唸起朗晴坊有間Cafe 幾好味!仲有貓貓玩😍😍即刻去啦,一入到嘩😍裝修好靚吖💕用酒桶做既餐桌同牆壁真係好有心機😍😍打卡一流!而且仲有好多精靈貓貓😍😍佢地唔怕人嫁💕可以任玩任摸任影✌️✌️同埋唔係隻隻都瞓覺,有啲都好精靈架🌟 係旺角黎講叫個Set Lunch 有湯,有飲品,連主食都係100蚊多少少,仲有埋貓咪玩啵😍😍完全唔貴,真係覺得可以再黎!而且食物味道不錯,有餐廳特色,坐得舒服,我見好多護士姐姐食lunch都會過來,應該屬於繁華旺角靜靜享受午餐的角落💕
星期六都要返工!真係唔知食咩好!

而且仲有好多精靈貓貓😍😍佢地唔怕人嫁💕

2023-09-25 16 浏览
朋友是愛貓之人,今日帶我到一間新開的貓cafe午餐。餐廳以酒為主題的裝橫,餐枱玻璃下放了酒塞,牆身又有酒桶裝飾讓貓咪休息。餐廳寬闊有空間讓貓咪閒逛。Lunch set選擇多,由A至G,有沙律、飯、意粉、扒等選擇,包餐湯及飲品。我哋點了明太子忌廉意大利粉及香煎豬梅扒牛肝菌忌廉汁,還點了青瓜青檸梳打及西柚青檸梳打。餐湯南瓜忌廉湯creamy好味。明太子忌廉意大利粉味道剛好,意粉軟硬度適中,creamy好味。豬扒大件有咬口,牛肝菌忌廉汁很夾,還有沙律菜、車厘茄、薯仔粒拌碟,多重口感,滋味!兩杯特飲夠refreshing,透心涼,也不會太甜,清新好味。
朋友是愛貓之人,今日帶我到一間新開的貓cafe午餐。

餐湯南瓜忌廉湯creamy好味。

• 明太子忌廉意大利粉
  • 青瓜青檸梳打
MEOWTINI CAT CAFE & BAR 是間新開的貓Cafe,位置於旺角朗晴坊(朗豪坊旁邊),地點非常方便。依間貓Cafe以工業風酒吧設計,用酒桶作餐桌及裝潢,配上微黃調燈光,氛圍型格。目測依度有十幾隻貓主子😍,不同種類的貓貓,全部都非常親人可愛。而且環境非常衛生,沒有任何氣味。食物則主打西式fusion:🍜蛋黃汁卡邦尼意大利粉(Hk$98):這款意粉配有煙肉、芝士粉和香草,質感比較像乾炒意粉🍝明太子雜菌意大利粉(Hk$108):這款意粉比較Creamy,明太子味道濃 沃🍩香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕(Hk$78):窩夫鬆軟配上朱古力味雪糕及雜果, 連貓貓都即刻跳上枱表示想食~haha☕熱意式特濃咖啡(Hk$32)Espresso口感鮮明,有紮實濃醇的稠度🥛Iced black sesame latte(Hk$45)這杯凍黑芝麻奶柔軟而光滑,沒有任何咖啡因成分(All subject to 10% service charge)

🍜蛋黃汁卡邦尼意大利粉(Hk$98):
這款意粉配有煙肉、芝士粉和香草,質感比較像乾炒意粉

🍝明太子雜菌意大利粉(Hk$108):
這款意粉比較Creamy,明太子味道濃 沃

🍩香蕉雜果朱古力窩夫伴雪糕(Hk$78):

☕熱意式特濃咖啡(Hk$32)
Espresso口感鮮明,有紮實濃醇的稠度

這杯凍黑芝麻奶柔軟而光滑,沒有任何咖啡因成分

2023-09-18 27 浏览
現在好多貓貓cafe, 我同朋友好鍾意貓貓,知道旺角開左一間貓貓cafe 今日一齊上去食飯順手玩貓貓🐱上到去侍應開門比我地,首先叫我地套鞋套雙手消毒,入到見到好多貓貓,佢地好乖😚我哋決定散叫⋯ 主食:鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉 份量都可以,食落有啲腥,可能用鮮蟹膏小食: 柚子蜜糖雞翼 (5隻) 我自己好喜歡食, 甜甜地有少少柚子味明太子薯條 一大堆薯條 見到好開心 ,食落熱辣辣,再配明太子醬 好夾味道 飲品: 熱情果青檸梳打 杯飲品有半個新鮮熱情果 再青檸 好夏日酸酸甜甜 好開胃 紫霞仙子 顏色好吸引,飲落幾好飲,甜甜地,
現在好多貓貓cafe,
我同朋友好鍾意貓貓,知道旺角開左一間貓貓cafe
今日一齊上去食飯順手玩貓貓🐱
我哋決定散叫⋯

主食:鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉
份量都可以,食落有啲腥,可能用鮮蟹膏

小食: 柚子蜜糖雞翼 (5隻)
我自己好喜歡食, 甜甜地有少少柚子味

明太子薯條
一大堆薯條 見到好開心 ,食落熱辣辣,
再配明太子醬 好夾味道

飲品: 熱情果青檸梳打
杯飲品有半個新鮮熱情果 再青檸 好夏日酸酸甜甜 好開胃

紫霞仙子
顏色好吸引,飲落幾好飲,甜甜地,
平時普通貓𝚌𝚊𝚏𝚎去得多,貓𝚋𝚊𝚛真係第一次去😆哩間係旺角近朗豪坊隔離~地址好方便👍🏻餐廳環境係木系英倫風,夜晚氣氛唔錯🥰貓貓都幾多同埋好親人,個別仲好活潑好動,我地同隔離幾檯既客人都玩得超開心呢度食物類型都算多,最特別係竟然有酒飲🍷除咗主食外仲有好多款小食同甜品🥰大讚👍🏻🍝蛋黃汁卡邦尼意大利粉 $𝟿𝟾賣相唔錯👍🏻呢款比較潔身,蛋黃味香濃🥚仲有培根同香草,簡單好食~🦑炸魷魚圈配芥末醬 $𝟼𝟾🐔日式雞軟骨唐揚 $𝟻𝟾都係新鮮炸出嚟👍🏻酥脆可口,仲有配醬,作為下酒小菜都唔錯🥰🍰軟心巴斯克焦香芝士蛋糕 $𝟼𝟾餐廳推薦嘅甜品👍🏻的確係唔錯,比平時食嘅稍為甜少少,中間有軟心好正🥰口感好,擺盤都好靚🫶🏻☕️𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶味道普通嘅白咖啡~感覺叫其他野飲會特別啲👍🏻🍵碧翠園 大極 $𝟻𝟻見到個名好得意就嗌嚟試吓✨聽講係使用京都府產嘅一番茶,味道唔甜,用返綠茶最原始嘅味道🍃分成上下兩層賣相好靚😆不過如果想飲甜嘅抹茶可能要嗌返其他款~

🍝蛋黃汁卡邦尼意大利粉 $𝟿𝟾

🦑炸魷魚圈配芥末醬 $𝟼𝟾
🐔日式雞軟骨唐揚 $𝟻𝟾
都係新鮮炸出嚟👍🏻酥脆可口,仲有配醬,作為下酒小菜都唔錯🥰

🍰軟心巴斯克焦香芝士蛋糕 $𝟼𝟾

☕️𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶
味道普通嘅白咖啡~感覺叫其他野飲會特別啲👍🏻

🍵碧翠園 大極 $𝟻𝟻
2023-09-15 25 浏览
💥輕煎日本帶子咸蛋黃南瓜意大利飯 $158 第一次食咸蛋黃味嘅意大利飯🤣估唔到都幾夾!飯偏向硬身有啲嚼口再配上南瓜粒食落感覺幾輕盈同健康🎃而且帶子⼀共有三大粒都煎得好香🤤不錯👍🏼💥鮮蟹肉蟹膏忌廉意大利粉 $118意粉上鋪滿蟹子增加口感蟹肉份量幾多調味稍微淡了一點如果唔想食太膩就岩曬啦~💥熱抹茶拿鐵 - 大極 $55抹茶味道不算太濃還可以🫣💥凍黑芝麻拿鐵 $45黑芝麻latte飲落好似啖啖黑芝麻糊🫶🏻口感勁rich🤤黑芝麻控必點!
💥輕煎日本帶子咸蛋黃南瓜意大利飯 $158

啖啖黑芝麻糊🫶🏻
口感勁rich🤤
黑芝麻控必點!
2023-09-14 37 浏览
朋友話我知新開咗間貓貓cafe,大家都係貓痴,所以就決定一齊去同貓貓玩,一坐低啲貓就過嚟歡迎我哋,貓就當然可愛,估唔到嘢食都有水準當日嘅餐湯係南瓜忌廉湯,有少少南瓜碎,上面放忌廉煎帶子香蒜辣椒意大利粉:唔會太辣,牛油香味好夠,帶子煎得啱啱好唔會過老香煎西冷牛扒:以呢個價位嚟講牛肉嘅質素唔錯,牛肉味幾香,另外一齊上嘅沙律份量都比較大,蔬菜新鮮Matcha Latte:抹茶夠多,奶味比較少,所以都唔太甜西柚青檸梳打:西柚味多過青檸味,比較清新嘅一個選擇

當日嘅餐湯係南瓜忌廉湯,有少少南瓜碎,上面放忌廉

西柚青檸梳打:西柚味多過青檸味,比較清新嘅一個選擇
簡約自然木色係傢具,配上工業風灰水泥地面,點綴酒桶形的裝飾,簡約得來有品味,地方闊落10多隻貓貓自由穿插在餐廳內,每隻貓貓都好乾淨,店內沒有任何異味,貓貓打頻次後店員都即時清潔有關位置,感覺衛生,建議午餐時段內,陽光從玻璃窗投入,加上店內播出的輕音樂,一邊午餐,貓貓在你身旁穿梭,感覺很治癒,很休閒店員很有禮貌,對媽媽很有愛心,看得出他們真的很喜愛貓,會和你分享日常照顧貓貓的心得同感受食物口味:一般以為貓貓Cafe主要以貓為主題,但是這間店的食物質素真的令人有驚喜,就算沒有貓,以味道來說,這Cafe也相當之不錯,真心推介明太子忌廉意大利粉:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5明太子醬濃郁的咸香,帶有微妙的海鮮風味。它的顏色鮮艷,呈現出橙紅色的誘人色澤,讓人一看就感受到它的美味。麵條本身柔軟嚼勁十足,能夠完美地吸收明太子忌廉醬的味道。香煎西冷牛扒配黑椒燒汁 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5西冷牛扒外層形成金黃的焦糖色,內部嫩滑多汁的口感。牛肉的肉質鮮嫩,口感豐富,帶有濃郁的牛肉香氣。燒汁濃郁的黑胡椒香氣和微辣的味道。配菜有味道豐富烤蔬菜,烤土豆。抹茶拿鐵 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5有濃郁的抹茶香和獨特的苦甜味道。它的顏色一層白色,

貓貓在你身旁穿梭,感覺很治癒,很休閒
食物口味:一般以為貓貓Cafe主要以貓為主題,

明太子忌廉意大利粉:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5

香煎西冷牛扒配黑椒燒汁 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5
香煎西冷牛扒配黑椒燒汁

抹茶拿鐵 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5
有濃郁的抹茶香和獨特的苦甜味道。它的顏色一層白色,一層綠色,仲有中間漸變的綠色鮮艷翠綠,清新的視覺享受。

招牌朱古力:⭐️⭐️⭐️⭐️4/5
招牌朱古力的口感豐富多樣,帶着沉思的朱古力顏色,甜度適中。

南瓜忌廉湯:⭐️⭐️⭐️⭐️4/5
金黃色的顏色有人,非常Creamy,味道很平衡香滑

香煎西冷牛扒配黑椒燒汁
新開既貓貓Cafe❤️,大約有25隻唔同品種既貓貓,場地好乾淨舒服,貓貓都好活潑溫純,可以摸可以抱,非常可愛😍,Cafe食物都好有驚喜🤩Set Dinner $328 for 2前菜:雜菜沙律 柚子油醋汁餐湯:南瓜湯🎃好濃郁既南瓜蓉,食到啖啖既口感主食1️⃣烤虎蝦 香蒜辣椒欖油意大利粉虎蝦非常香口,肉質好彈牙厚實,味道亦夠哂鮮香,香蒜味好濃郁,辣椒亦夠哂香辣順口,非常惹味好食主食2️⃣香煎帶子 咸蛋黃南瓜意大利飯香煎帶子大大粒,肉質好飽滿,食落香嫩得黎幾焦香,意大利飯都好出色,口感好Juicy,味道亦豐富既層次,鹹香得黎又香甜熱 Mocha +$38凍 熱情果梳打 +$38

Set Dinner $328 for 2

前菜:雜菜沙律 柚子油醋汁

餐湯:南瓜湯🎃
好濃郁既南瓜蓉,食到啖啖既口感

主食1️⃣烤虎蝦 香蒜辣椒欖油意大利粉

主食2️⃣香煎帶子 咸蛋黃南瓜意大利飯

熱 Mocha +$38
凍 熱情果梳打 +$38

2023-09-08 33 浏览
平時去開既貓貓Cafe 都係走文青小清新風格家姐約左我去一間特別既貓貓Cafe💕喵天尼一聽知名就知有酒飲🤭有貓玩又有酒飲 一次過滿足晒2個願望依到既貓貓數目都唔少嫁~實在太可愛🐈我地4個人去叫左2人餐 包左2份沙律/餐湯同2杯咖啡/茶我地要左1份沙律同1份南瓜湯明太子意大利粉醬汁味道好濃郁 每一條意粉都掛滿明太子香煎紐西蘭草飼肉眼扒配上薯角同沙律菜肉眼扒 7成熟 肉質鬆軟 好濃肉味 伯爵茶& Latte伯爵茶味道好香醇咖啡人表示強烈推介要飲Latte 餐廳選用烏干達咖啡豆 帶莓果提子乾味加左奶 帶酒香 拖肥糖味 好出色😍冇諗過餐飲都有咁高質素另外單叫 鮮蟹肉忌廉意大利粉蟹肉好鮮味 醬汁好Creamy 意粉好有咬口Cocktail 梅子 梅酒Voka 檸檬汁酒味唔重 檸檬味中和返梅酒嘅甜度 酸酸甜甜 幾啱女仔飲青瓜梳打朋友話飲落好清新 夏天飲一流🍀
平時去開既貓貓Cafe 都係走文青小清新風格

酒味唔重 檸檬味中和返梅酒嘅甜度
酸酸甜甜 幾啱女仔飲
青瓜梳打
朋友話飲落好清新 夏天飲一流🍀
新開業的Meowtini,店如其名,有貓有酒有咖啡,木系裝潢和暖黃色的燈光,充滿格調。店主放置了很多貓爬架、酒桶,連椅子也是以麻繩製作,不時有主子在上磨爪,零距離接觸無難度,不單客人坐得舒服,貓貓也玩得開心。店主還會邀請主子們營業🈺️,場面很搞笑,當然讓不讓抱是另一回事啦。ฅ(´-ω-`)ฅ炸魷魚圈配芥末醬 $68 🍑8/10粉漿不會過多,炸出來的魷魚圈酥脆可口,不沾醬也很美味。輕煎日本帶子咸蛋黃南瓜意大利飯 $158 🍑8/10南瓜的甜味中和了鹹蛋黃的濃郁,意大利飯煮得剛剛好,吃進口是意想不到的清新味道。鮮蟹肉蟹膏忌廉意大利粉 $118 🍑7/10意粉上加了蟹子和紫菜作點綴,能吃到新鮮的蟹肉,味道稍微淡了一點。Mocha $48 🍑8/10山政小山園 式部ノ昔 $65 🍑8/10飲品的選擇很多,有其他貓cafe不常見的cocktails,即點即抹的小山園抺茶味道醇厚,大一點點烘烤過的澀味。Mocha喝起來則偏酸一點。

炸魷魚圈配芥末醬 $68 🍑8/10
粉漿不會過多,炸出來的魷魚圈酥脆可口,不沾醬也很美味。

輕煎日本帶子咸蛋黃南瓜意大利飯 $158 🍑8/10

鮮蟹肉蟹膏忌廉意大利粉 $118 🍑7/10

Mocha $48 🍑8/10
山政小山園 式部ノ昔 $65 🍑8/10

2023-09-07 33 浏览
一直都想養貓但現實環境未容許,只能間唔中去貓Cafe止止吸貓癮! 咁啱呢日同男友去旺角朗豪坊一帶工作,諗起之前上網見到旁邊嘅朗晴坊有間樓上貓Cafe,當然Lunch time都唔放過,去大吸特吸一番! 🧡慢煮雞胸雜菜沙律 | 芥末沙律醬($78)大塊雞胸好多件,肉質juicy唔乾柴!雜菜爽口夠新鮮,汁醬配搭幾開胃,健康輕食好選擇!🧡香煎西冷牛扒 | 黑椒燒汁($158)一上枱已經聞到超香,牛扒大大份,叫咗5成熟,肉質粉嫩剛剛好,黑椒燒汁味道濃郁唔係死咸,正!🧡Matcha Latte(跟餐+$20)面頭有拉花,心機滿滿!抹茶味十足,入口舒服,唔錯!🧡Mocha(跟餐+$15)入口香濃朱古力味,微甜又醒神!

🧡慢煮雞胸雜菜沙律 | 芥末沙律醬($78)

🧡香煎西冷牛扒 | 黑椒燒汁($158)

🧡Matcha Latte(跟餐+$20)
面頭有拉花,心機滿滿!抹茶味十足,入口舒服,唔錯!

🧡Mocha(跟餐+$15)
入口香濃朱古力味,微甜又醒神!
This place is the ultimate paradise for cat lovers, where you can immerse yourself in a world of feline fun and delectable delights. Let's dive right in and explore this exciting haven! 🐱✨As you step into 😺, you'll be captivated by the enchanting decorations. The trendy and stylish wooden furniture creates a cozy and inviting atmosphere, while the unique touch of wine barrels used as decor adds a rustic and charming vibe. 🪑🍷Now, let's talk about the stars of the show – the cats! 🌟 Get ready to b

Now, let's talk about the stars of the show – the cats! 🌟 Get ready to be greeted by around 10 adorable furry friends, each with their own purr-sonality. They roam freely around the restaurant, curiously exploring their surroundings, and bringing a playful energy to the whole place. You can pet, cuddle, and play with them to your heart's content. Some might be lazily lounging, while others may be pouncing and chasing their toys. It's an absolute delight for cat enthusiasts, and the purr-fect opportunity to capture those priceless moments on camera! 📸🐾

But wait, there's more! This Cafe&Bar not only offers a feline wonderland but also a mouthwatering menu to satisfy your cravings.

🍯 Yuzu Honey Chicken Wings – crispy, succulent wings tossed in a tangy yuzu honey glaze that will have your taste buds dancing with joy. 🍗

🫓Sea Urchin Sauce Mushroom Risotto - Creamy risotto infused with the irresistible umami flavors of sea urchin sauce. A choice for strong flavor tasters.

🍝 Fresh Crab Meat and Crab Cream Spaghetti - Decorated with some crab roe, light and healthy. It's IG able!

And now, for the cocktails – 🍹

🍸 Meowtini - A concoction of rum and milk, infused with a strong coffee kick. It's the purr-fect drink to awaken your senses! ☕🥛

🥃 Orange Pill - Brace yourself for the strength of its very strong whiskey base. This cocktail is not for the faint-hearted! 💥

Escape to this enchanting Cafe & Bar, where adorable cats, delightful decorations. It's a true paradise for cat lovers. So, grab your camera and get ready to indulge in a memorable experience that will leave you feline fine! 😻✨

🍴 Meowtini Cafe & Bar 📍7/F, Lang Ching Place, 215 Portland Street, Mong Kok
✨𝓖𝓾𝓽𝓮𝓷 𝓐𝓹𝓹𝓮𝓽𝓲𝓽 : 𝓐𝓿𝓲𝓼

#Foodie #HongKongFoodie #TasteofHongKong #HongKongEats #MongKok #foodiehk #hkfoodblog #hkrestaurant #meow #cats #貓cafe #catlovers #貓貓 #intacats #catsagram #kittygram #catlove #香港好去處 #旺角#ahmoontt_food
2023-09-06