2023-10-02
呢間貓cafe 係我見過最乾淨嘅,入面嘅貓貓都跑跑跳跳非常有精神,全部都好可愛,又會跳上凳同枱陪住客人,心都冧曬😚😚😚嘢食其實真係非常唔錯,貓cafe好少食到有出面西餐嘅水平,睇得出店家好用心!亦都唔貴~coacktail意外地出色tim😆我哋叫咗個dinner二人餐,都幾抵食餐湯同沙律都唔錯,餐湯味道濃郁,唔似溝水嗰啲主菜鮮蟹肉忌廉意大利粉蟹肉分量豐富,平均分係意粉上 食落啖啖蟹肉🤩 意粉唔會煮得過淋,加上濃郁醬汁,非常美味🤤🤤主菜紐西蘭西冷牛扒叫五成真係比五成我🥹好感動,完全唔會韌真係好嫩滑,真心冇諗過有呢個質素,就算最後食到幾飽都想繼續食埋落去,肉汁都較多,肉質唔老,推薦的!Cocktail 寒 菊用乾菊花浸泡嘅gin,好新奇,都昜入口,菊花味唔會蓋過酒味,調得好好,冇諗過貓Cafe可以有呢個水準,覺得大家可以試下佢哋嘅coacktail,實為用心之作
餐湯同沙律都唔錯,餐湯味道濃郁,唔似溝水嗰啲
主菜鮮蟹肉忌廉意大利粉
主菜紐西蘭西冷牛扒