久仰mamaday大名已久 終於同媽媽去左一睹為快😙一入去就感受到濃濃港味玩趣氣氛 整體裝修好fun 牆上標語真係夠曬香港🤣6點到都有好多客人!相信呢間真係好popular 好多後生仔係到食 勁有情趣~我地坐嘅位近窗邊 可以睇下面街景 而且坐得都好舒服😝🍕好邪惡鹹蛋黃牛油果蟹肉pizza咩叫減肥💰132成日一上ig就會見到有呢個pizza 來到梗係試呢個咁有新意嘅pizza😍一共有六塊 上面仲會有D沙律菜 每塊上面都有一細塊蟹箝 有小小牛油果同車厘茄 整體pizza算係薄批 但係唔會太脆 都有厚批嘅感覺😝最鍾意就係芝士同鹹蛋黃融為一體 係pizza尖尖位成舊都係芝士!超級拉絲!芝士迷應該會勁興奮🥰食到一半都係芝士!🍛辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯💰118份量大到上來我地都嚇一跳🤣因為真係好好好大份 豬頸肉幾乎鋪滿成個蛋包飯 上面都有D泰式肉碎😆但係最最最吸引都係佢嘅滑蛋 kum住係飯上面真係好大一塊 好似被咁 又夠厚又夠滑!充分營造到滑蛋包飯嘅感覺😙豬頸肉好大好長一塊 鍾意食應該會好鍾意💛肉碎就偏辣有小小苦 同我地平時食開生菜包個隻唔係好一樣 所以就冇食咁多😝🥗基本野:肉食者沙律💰

🍕好邪惡鹹蛋黃牛油果蟹肉pizza咩叫減肥
💰132

🍛辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯
💰118

🥗基本野:肉食者沙律
💰98
仲以為肉食者係會有慢煮雞肉或者係煙三文魚 原來係炸雞🤣入面仲有紅桑子 藍莓同車厘茄沙律菜等等 個人感覺如果係慢煮雞胸會更加match個沙律 可能會再清新小小🤏🏻 炸雞係日式炸機質地 入面肉汁好多😍不過出面層炸粉有小小多

🍶抹茶牛奶澀澀地無咖啡無落糖架
💰48
抹茶牛奶真係好濃抹茶味!而且抹茶粉真係落得好足 淨係牛奶冇落糖嘅感覺真係好醇厚 媽媽飲到一半成杯已經變成墨綠色🤣

整體來講用餐環境好好 裝修風格好啱我😝燈光昏暗得好有feel!而餐廳播嘅bgm全部都好有情調 音量都好好 令大家全部都可以係一個有情調嘅環境食飯💛職員做嘢都好有效率 同埋都係靚仔靚女🥰走個陣都見到有好多人係出面排隊 不過希望生意會更加好!
好邪惡鹹蛋黃牛油果蟹肉pizza咩叫減肥
基本野:肉食者沙律
抹茶牛奶澀澀地無咖啡無落糖架
  • 好邪惡嘅咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥
2021-04-08 89 浏览
Mamaday嘅野食絕對唔係麻麻地🤩1. 唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $124 (+$28升級原條鰻魚)絕對係Mamaday必叫嘢食之一 今次小編加咗$28轉原條鰻魚 完全冇令我失望!分量多到嚇親同行朋友😂一個女仔應該會食唔晒哈哈 鰻魚肥美而且好厚肉 配上濃度啱啱好嘅燒汁同炒蛋 好滿足啊2. 好邪惡嘅鹹蛋黃牛油果蟹肉Pizza $132呢個係薄批Pizza 餅底好脆 牛油果同蟹肉嘅味道好夾 Pizza中間亦有好多蔬菜 令整體感覺清新 幾健康 只係鹹蛋黃嘅味道可以再突出啲3. 避風塘雞翼 $68食得出係即叫即整 新鮮滾熱辣 啱啱炸好就上枱!雞翼外脆內juicy 惹味 一咬落去就感受到滿滿嘅肉汁 本來以為避風塘口味會好辣(menu寫住兩個辣椒仔)但係一啲都唔辣 所以唔食得辣嘅朋友仔不妨試吓 4. 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56咖啡上面加咗豆腐味嘅雪糕 令咖啡嘅質地更厚身 味道更濃郁 特別嘅係 當飲到最後 雪糕慢慢同咖啡mix埋一齊嘅時候 口感會變成milkshake 幾得意5. 牛油果沙冰 $48感覺健康 可能係冇點落糖 偏重奶味多Overall推介指數:4/5少數高質黃店 裝修好troll
Mamaday嘅野食絕對唔係麻麻地🤩

2. 好邪惡嘅鹹蛋黃牛油果蟹肉Pizza $132

3. 避風塘雞翼 $68

4. 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56

5. 牛油果沙冰 $48
感覺健康 可能係冇點落糖 偏重奶味多

Overall推介指數:4/5
少數高質黃店 裝修好troll 就連嘢食名都好盞鬼搞笑 成間餐廳氣氛好chill好啱同三五知己坐低 吹吓水食好西 !
2021-04-08 99 浏览
之前已經好想試吓!但係一直見到好多人又比較難book位!朋友生日可能借住佢嘅光環終於book到好有趣味同埋創意嘅環境佈置!好適合年輕人同朋友聚會!個餐牌設計同食物名稱都好盞鬼!但係太肚餓點完嘢食唔記得影相!點解會話係香港人嘅餐廳,因為佢個Menu真係好搞鬼!用咗好多諺語,外地人真係未必睇得明!明白嘅就好盞鬼!嘢食嘅味道同外上其實都唔錯!嘢食唔算細份,兩個人食都足夠有餘!牛油果鹹蛋蟹肉Pizza夠創新,味道都幾特別!好食!鰻魚飯就不過不失!你算係好好食不過都唔錯嘅!但係嘢飲就有啲偏甜!總括來講都係值得一試嘅餐廳!

總括來講都係值得一試嘅餐廳!
2021-01-16
庆祝纪念
生日
2021-04-07 76 浏览
復活節悠長假期終於開始啦🐰🐰無得去旅行就揾下特色Cafe 打下卡輕鬆下😁今日同朋友來到呢間尖沙咀嘅麻麻地試一試,感覺好正 so cool😎餐廳內周圍掛左多好特別嘅畫,感覺有點似美式有似民宿, 所以係打給人打卡一流嘅地方📸然後點餐嘅時候,你會發覺啲餐牌名非常之有創意,我地點左'真心冇咩驚喜黑松露片義大利麵' And '美利堅合眾國草飼牛扒扒扒' 😂😂 個名特別之餘真心利食物我唔錯喎,個黑松露意大利麵超濃郁cheess 味, 份量唔係好大,但材料十足令我食到入又滿足又飽😋。牛扒都冇得頂,超抵食仲配有沙律菜,藍莓同紅莓,仲有配埋好好味嘅蝦片😋感覺好豐富😊

1K
2021-04-05 177 浏览
前排經過tst,又突然好想食mamaday,就去了tst分店。mamaday這間餐廳就係好味道到,幾時都想食😋雖然只是6點幾,但已差不多滿座了,完美展現mamaday絕不麻麻哋!尖沙嘴的餐廳比cwb的大一點,而且佈置也頗特別的,非常搞鬼😝好邪惡嘅咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥果然pizza如其名,非常邪惡!除濃香的芝士味外,還有啖啖咸蛋香味,除蟹鉗外還配搭了好多蟹肉,還有牛油果香,帶來味覺多重享受😋薄餅皮都好脆~辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯個名超搞笑😂味道都好好,豬頸肉口感爽滑,配上香滑的日本蛋,和甜甜辣辣的肉碎粒,辣得來好過癮!最欣賞的是肉碎是一粒粒的,不會好粘好膩的感覺。最後嘆返杯清香茶,大🈵️足!ps 店員還跟我們說最近在旺角開了no money so lonely,作為mamaday fans,有機會真的要去食下😋

辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯

最後嘆返杯清香茶,大🈵️足!

辣架傻豬豬豬頸肉泰式肉碎日本蛋包飯
今日經開尖沙咀加連威老道附近,就去咗 Mamaday OMG Mamaday 食飯。呢度無論環境食物及menu都甚具創意, 今次order咗"點解個個都叫軟殼蟹pizza㗎"及"唔好抱太大期望蒲燒鰻魚蛋包飯"。 Pizza上面隻軟殼蟹超大隻,切開入面超多蟹膏而且炸得外脆內軟,鎖住個蟹味我最鍾意食。Pizza備有特製嘅海鮮醬汁同埋其他海鮮配料,絕對值得推介。鰻魚蛋包飯賣相好靚而且鰻魚燒得啱啱好,既有魚嘅鮮味,魚皮亦都好香脆。蛋包飯混合咗蛋汁嘅味道,令到每一啖飯都提升咗個層次。下次同朋友聚餐我一定會再選擇尖沙咀Mamaday。

下次同朋友聚餐我一定會再選擇尖沙咀Mamaday。
位於尖沙咀的多國菜餐廳mamaday 麻麻地係近期一間很有人氣的餐廳之一😁😁入到去真係感覺玩味十足好有創意🤣餐廳環境設計很特別很多唔同嘅裝飾擺設打卡位實在多佢嘅餐牌實在好得意好特別概念來自我們的日常生活,真實好笑😆😆食物一啲都唔麻麻地我覺得好正好味😋😋PIZZA:BLACK TRUFFLE MUSHROOM PIZZA 116( 又係黑松露野菌比薩…好悶呀)個名好得意😂😂識食梗係食薄pizza啦😋😋黑松露味好香,配手工pizza,正👍BRUNCH:MEDIUM RARE U.S.A RIB EYE STEAK美利堅合眾國草飼牛扒扒扒 152原本配蕎麥麵 因為冇, 轉咗烏冬😁😁牛扒肉汁非常豐富,已經切好一片片上碟👍👍配埋豐富嘅沙律菜,份量十足😋😋菜,肉, 澱粉質 嘅比例我係鍾意的😋😋總括我好鍾意呢間餐廳的😊😊
位於尖沙咀的多國菜餐廳mamaday 麻麻地
係近期一間很有人氣的餐廳之一😁😁
入到去真係感覺玩味十足好有創意🤣
餐廳環境設計很特別
很多唔同嘅裝飾擺設
打卡位實在多
佢嘅餐牌實在好得意好特別
概念來自我們的日常生活,真實好笑😆😆
食物一啲都唔麻麻地
我覺得好正好味😋😋

PIZZA:
( 又係黑松露野菌比薩…好悶呀)
個名好得意😂😂
識食梗係食薄pizza啦😋😋
黑松露味好香,配手工pizza,正👍

BRUNCH:
美利堅合眾國草飼牛扒扒扒 152
原本配蕎麥麵 因為冇, 轉咗烏冬😁😁
牛扒肉汁非常豐富,已經切好一片片上碟👍👍
配埋豐富嘅沙律菜,份量十足😋😋
菜,肉, 澱粉質 嘅比例
我係鍾意的😋😋
總括我好鍾意呢間餐廳的😊😊

2021-03-30 180 浏览
之前同朋友食過銅鑼灣嗰間Mamaday,幾鐘意呢類好食😋嘅鬼馬餐廳🍴,朋友生日飯🎂,帶佢嚟食尖沙咀Mamaday😆,新朝設計理念,年輕風格,岩唒我哋呢啲唔認老嘅中女🤫🤫鐘意打咭,但一定要好食,要求多多,唔會介紹錯。呢個係”可能會失望🙍🏻温泉蛋明太子扁意粉🍝” 🤣,見到個名笑咗出嚟,declare 到咁樣樣,載唒頭盔🪖,好似話定你知投資涉及風險咁😂🤣,但係好彩都真係好食😋,個樣就真係睇落Mamaday😀😉,如其餐廳名一樣🤭🤭,好食因為夠料,明太子入味,温泉蛋撈扁意粉無敵🤤點解個個都叫軟殼蟹pizza ???? 我都想知,所以叫嚟食下,又真係好正嘅🤤🤤🤤,脆卜卜,熱辣辣,新鮮pizza加原隻軟殼蟹🥰🍴,然後真係見到隔離左右枱枱都會叫軟殼蟹pizza,好神奇,公認必食嘅😙飲品叫咗”你今日飲咗益力多yuji冰沙味”,呢杯好有驚喜,唔甜,少少酸,開胃消滯解喝易入口,清清地😀讚讚

2021-03-26
庆祝纪念
生日
  • 可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵
  • 點解個個都叫軟殼蟹比薩架?
  • 點解個個都叫軟殼蟹比薩架
  • 軟殼蟹pizza
2021-03-29 144 浏览
高質搞鬼cafe ❤️❤️❤️第三次幫襯 之前都係銅鑼灣食😝啲menu設計好鬼馬🤣🤣岩哂同好朋友一齊食👯‍♀️-⭐點解個個都叫軟殼蟹比薩架呢個大推💯 真係要嗌 超級好食我覺得我一個人 都可以食哂一個😂佢係薄底超脆😍 芝士又拉到絲🥳隻蟹又夠味又夠脆 好正!!!-⭐有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵又真係多蟹肉喎😍 好鍾意食蟹肉🙆🏻‍♀️而且成個意粉都好夠味👍🏻-⭐避風塘雞翼對比上面2個 呢個有D普通 哈啲避風塘粒粒唔夠平均鋪落每隻雞翼到😛-⭐你今日飲左益力多柚子沙冰 未呀佢比想像中清 唔會過甜 又有D柚子碎咁😍好清 岩哂攞黎解膩~👍🏻 夏天飲會更唔錯!

⭐點解個個都叫軟殼蟹比薩架
呢個大推💯 真係要嗌 超級好食
我覺得我一個人 都可以食哂一個😂
佢係薄底超脆😍 芝士又拉到絲🥳
隻蟹又夠味又夠脆 好正!!!
⭐有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵
又真係多蟹肉喎😍 好鍾意食蟹肉🙆🏻‍♀️
而且成個意粉都好夠味👍🏻
⭐避風塘雞翼
對比上面2個 呢個有D普通 哈
啲避風塘粒粒唔夠平均鋪落每隻雞翼到😛
⭐你今日飲左益力多柚子沙冰 未呀
佢比想像中清 唔會過甜 又有D柚子碎咁😍
好清 岩哂攞黎解膩~👍🏻 夏天飲會更唔錯!
Mamaday創意西式餐廳點解個個都叫軟殼蟹pizza架 $138軟殼蟹大大隻,炸得岩岩好,入面仲有唔少蟹膏,有蟹既鮮味,唔洗剝殼成隻食係爽!pizza係薄皮,有菠蘿有沙律醬同芝士,整體唔會濟又有口感!好食!可能會失望温泉蛋明太子意大利扁麵 $112濃郁既明太子醬,一粒粒既蟹籽,非常有口感,扁麵既口感煙韌好食,唔會一咬就斷。再加上温泉蛋既蛋漿,令到成件事更濃更掛麵。上面幾條蟹柳都有燒過既,明太子味同蒜味都出既,味道同口感好豐富,有誠意!焦糖脆脆窩夫 $78窩夫成功地外脆內軟,唔會勁飽濟,加上帶咸味海鹽雪糕,唔錯!再加上一大堆焦糖懷舊叮叮糖,亦係有誠意既好食甜品。黃金阿婆塊皮 $48姐係青蘋果味既沙冰,沙冰偏太粒,如果更多水果味會更fresh。📍有誠意既創意餐廳,值得一試。📍銅鑼灣同油麻地都有分店。📍要提早訂位,6點後walk in 已經要等一個鐘左右~
Mamaday
創意西式餐廳

點解個個都叫軟殼蟹pizza架 $138

可能會失望温泉蛋明太子意大利扁麵 $112

焦糖脆脆窩夫 $78

黃金阿婆塊皮 $48

📍有誠意既創意餐廳,值得一試。
📍銅鑼灣同油麻地都有分店。
📍要提早訂位,6點後walk in 已經要等一個鐘左右~
2021-03-19
  • 點解個個都叫軟殼蟹比薩架?
  • 可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵
  • 焦糖脆脆窩夫
2021-03-27 285 浏览
Mamaday 單係個名已經夠曬搞鬼,裝修富現代感,餐廳內展示不少語句,都道盡了打工仔心聲,我最有感覺的一句“dear GOD, I WANT MONEY, NOT A JOB🤭🤭🤭,氣氛讓人感覺很輕鬆愉快。軟殼蟹比薩$138,薄薄脆脆顯得pizza🍕上的材料更加豐富, 除了原隻軟殼蟹🦀外,仲有蟹肉和菠蘿,加埋芝士味道,超正👍。記住,期望越大,失望越大···雞翼$68,不抱期望,反而更覺驚喜,雞翼非常入味,蜜糖芥末味是不錯的選擇,建議趁熱食,不要只掛住打卡,味道會更好。天然紫薯拿鐵$48,朋友以為沒有落糖,原來餐牌是這樣寫的「天然紫薯唔太甜」😉。豆腐咖啡$56,原來係豆腐雪糕+咖啡😲,兩樣我都鐘意😋,雪糕溶在咖啡中,滲出豆腐清香,好特別。

軟殼蟹比薩$138,
軟殼蟹比薩

記住,期望越大,失望越大···雞翼$68,
蜜糖芥末雞翼

天然紫薯拿鐵$48,
天然紫薯拿鐵

朋友以為沒有落糖,原來餐牌是這樣寫的「天然紫薯唔太甜」😉。

豆腐咖啡$56,
豆腐咖啡

2021-03-22
軟殼蟹比薩
蜜糖芥末雞翼
天然紫薯拿鐵
豆腐咖啡
  • 豆腐豆腐豆腐咖啡
打卡聖地Mamaday之前已經嚟過,雖然呢間餐廳叫『麻麻地』但食物質素一啲都唔麻麻地😜成間餐廳裝修都好IGable, 每個位都係打卡位連餐牌同食身名都好有心思😜🌠 都幾辣手的泰式打拋豬肉烏冬之前喺銅鑼灣分店已經食過,一直都念念不忘今次再食果然冇令我失望~個烏冬又真係幾辣😜而且好入味肉碎份量幾多,帶微辣,好惹味😜燒雞翼我鐘意食~一次過叫咗2 款嚟食🌠微辣係全翼雞翼,有四隻全翼辣度真係微辣,外面炸得香脆,內裏juicy ~🌠避風塘避風塘炒蟹就食得多,避風塘雞翼就第食呢款雞翼係中翼,炸蒜舖每一隻雞翼外面炸成金黃色,非常香脆,食咗咁多雞翼都唔油膩愈食愈辣,但辣得過癮!餐廳好適合幾個朋友一齊嚟食下嘢、傾下計最重要係可以打卡影相😆

成間餐廳裝修都好IGable, 每個位都係打卡位

連餐牌同食身名都好有心思😜

🌠 都幾辣手的泰式打拋豬肉烏冬
之前喺銅鑼灣分店已經食過,一直都念念不忘

今次再食果然冇令我失望~
個烏冬又真係幾辣😜而且好入味
肉碎份量幾多,帶微辣,好惹味😜

燒雞翼我鐘意食~一次過叫咗2 款嚟食

🌠微辣
係全翼雞翼,有四隻全翼
辣度真係微辣,外面炸得香脆,內裏juicy ~

🌠避風塘
避風塘炒蟹就食得多,避風塘雞翼就第食
呢款雞翼係中翼,炸蒜舖每一隻雞翼
外面炸成金黃色,非常香脆,食咗咁多雞翼都唔油膩
愈食愈辣,但辣得過癮!

餐廳好適合幾個朋友一齊嚟食下嘢、傾下計
最重要係可以打卡影相😆
2021-03-27 210 浏览
經過銅鑼灣店的美好體驗後,再一次光顧尖沙咀店,環境更加有玩味,大小角落都充斥不同擺設,感覺愉悅。可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 ($112)• 没有半點失望卻充滿驚喜的主食,配料十分豐富:日式蟹棒、明太子醬、木魚碎和溫泉蛋等等。• 口感creamy而不會感到油膩和累贅,溫泉蛋的蛋汁跟海鮮相當匹配,混合後口感更加香滑滋味。好邪惡嘅咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 ($132)• 蟹肉的份量毫不吝嗇,幾乎舖滿了整個比薩,而每一塊比薩都附有蟹鉗、牛油果肉、沙律菜和咸蛋黃蓉。• 咸蛋黃味道突出,同時為比薩帶來粉狀的口感和獨有咸香,配合沙律菜令味道和口感變得非常有層次。記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼 (芝士粉 | $68)• 芝士粉是這道小食的精髓,小店稱有三款不同芝士,味道配合得恰到好處,芝士粉香,均勻分布在表面上,帶點微辣非常惹味。• 雞翼外層炸得香口鬆脆而不油膩,內𥚃肉質仍然保持香嫩滋味。自家製73.5%心太軟 ($58)• 極力推薦給不太好甜食又想吃心太軟的朋友,雖然採用了苦朱古力,卻很容易入口,没有那股揮之不去的甘苦味。• 外層鬆軟、內層流心香滑溫暖,與雪糕一同進食,口感一流。自家製草莓果

可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵

可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 ($112)

好邪惡嘅咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥

好邪惡嘅咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 ($132)

記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼

記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼 (芝士粉 | $68)

自家製73.5%心太軟

自家製73.5%心太軟 ($58)

• 外層鬆軟、內層流心香滑溫暖,與雪糕一同進食,口感一流。

自家製草莓果jam梳打好鬼fresh

自家製草莓果jam梳打好鬼fresh ($46)

• 相當清新的梳打,莓味來得輕盈,不會帶有一般死板的甜味,飲用時更會品嚐到當中的莓肉碎碎。

*建議預約
記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼
自家製73.5%心太軟
自家製草莓果jam梳打好鬼fresh
2021-03-26 90 浏览
Very fun decor and extremely amusing captions, it was an extremely lively restaurant 😁 Honey grilled citronella pork jowl 🐷 This little piggy was not only the sweetest little thing, it also had some kick to it 🤣 I mean I expected it to be sweet cause of the honey (durh) but it was also unexpectedly kinda spicy 😂there was also deep fried garlic bits that made it crunchy and fragrant 👍 this was actually listed as a brunch set and it’s really different from other brunch sets for sure as we could ch

This little piggy was not only the sweetest little thing, it also had some kick to it 🤣 I mean I expected it to be sweet cause of the honey (durh) but it was also unexpectedly kinda spicy 😂there was also deep fried garlic bits that made it crunchy and fragrant 👍 this was actually listed as a brunch set and it’s really different from other brunch sets for sure as we could choose to have prawn crackers (a never seen option so far but should definitely be ❤️) and their salad was topped with sweet and juicy blueberries and raspberries 😁

Black truffle mushroom pizza 🍕
Again, there was a hidden surprise in their pizza as beneath the layers of melted cheese was a layer of potato!! The crust was super thin and the cheese was so stretchy! One things for sure is that they weren’t stingy with their cheese at all 🤣

Sweet potato waffle 🧇
The waffle was nice and crispy on the outside and chewy like Mochi on the inside 😎 I liked how they provided 2 kinds of “toppings”. One was the thick and savoury cream, the other is the sweet cold delight called vanilla ice cream 🍨 What I liked doing was putting the ice cream and savoury cream in alternating compartments(???) to get a bite of sweet and then savoury 🤣🤣

2021-03-26 119 浏览
朋友常常說很想試這間cafe- OMG Mamaday Cafe,不能訂位必須walk in,不過到場可以留手機號碼,有位餐廳會Call你,所以不用在門口等。我們星期日去,等了20分鐘左右就有位。餐廳以很多卡通公仔擺設、掛畫做裝飾,玩味十足。我們點了蟹肉意粉、明太子薯條、軟殻蟹pizza、honey coffee(只有熱飲)和豆腐咖啡。我最喜歡是honey coffee,配搭獨特,味道偏甜,也很配咖啡飲。蟹肉意粉份量十足,一份有5-6條蟹肉。軟殻蟹pizza也十分香脆,反而我不太接受到豆腐咖啡,但朋友飲說不錯,可能我不太喜歡豆腐吧。

2021-03-14
  • 軟殼蟹pizza