2021-02-16 14 浏览
今日去咗佐敦做嘢,發現lockeroom 系恒豐中心開咗分店,行快餐店路線新lockeroom express 價錢親民,質素又唔會輸蝕<水牛城雞翼$38>水牛城雞翼勁香脆,水牛城汁甜甜地似酸甜醬<冰島鮮蝦菠蘿漢堡$52>炸蝦餅成吋厚,份量驚人漢堡中間應該塗左mustard醬,甜甜辣辣好滋味<波士頓龍蝦配扁面$78>$78有龍蝦食真係抵到爛龍蝦又見到蝦膏,配黑松露汁好搭<特濃朱古力蛋糕$28>好耐都冇食過$28嘅甜品朱古力味超級濃,蛋糕偏硬身,凍食一流

<水牛城雞翼$38>
水牛城雞翼勁香脆,水牛城汁甜甜地似酸甜醬

<冰島鮮蝦菠蘿漢堡$52>
炸蝦餅成吋厚,份量驚人
漢堡中間應該塗左mustard醬,甜甜辣辣好滋味

<波士頓龍蝦配扁面$78>
$78有龍蝦食真係抵到爛
龍蝦又見到蝦膏,配黑松露汁好搭

<特濃朱古力蛋糕$28>
好耐都冇食過$28嘅甜品
朱古力味超級濃,蛋糕偏硬身,凍食一流

2021-02-15 22 浏览
☀️佐敦與鐵路站相連嘅商場仔地庫有間西式快餐,自助形式無限添飲餐湯同冷熱水~,以外賣盒形式提供食物,位置方便同埋地方都幾大💥🍝波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉或鮮蕃茄汁 $78🧀意粉方面可選扁麵、螺絲粉、意大利飯、天使麵,我揀咗白松露忌廉汁天使麵!🍤龍蝦表面滿滿芝士醬!一吉就吉到啲肉出嚟!仲有個鉗啊!!!!白松露忌廉汁天使麵份量都幾多!鐘意佢地夠幼😆幾掛汁~白松露忌廉汁唔會太膩🍗水牛城雞翼 (4隻) $38酸甜醬超多🙆🏻‍♀️每隻雞翼都沾滿哂醬,味道一啲都唔辣喔,仲超級開胃添~每隻都夠哂大隻,啖啖肉啊!幾抵食嘅西式快餐~
以外賣盒形式提供食物,位置方便同埋地方都幾大💥
🍝波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉或鮮蕃茄汁 $78

🍗水牛城雞翼 (4隻) $38

每隻都夠哂大隻,啖啖肉啊!

幾抵食嘅西式快餐~
  • 水牛城雞翼
2021-02-14 11 浏览
同朋友去開佐敦,我搭開巴士。呢間餐廳超方便。因為正正係我落個站到。就係恒豐中心,而我朋友就搭地鐵直出上電梯就到。因為係express所以佢以快餐店型式,睇好餐牌到前面落單埋單先再等食。我地叫左都幾多款食,野飲只要叫左主食就可以有半價。我哋主要係為左個龍蝦🦞意粉來(佢有意大利飯、粗幼同闊條意粉揀)我揀左闊條麵。醬汁有茄汁同白松露汁。我硬係揀白汁啦!隻龍蝦睇相就知正,見到啲意粉充滿成啖龍蝦膏同子就知正!配埋個白松露汁真係好香濃!加埋個價錢真係超值。另一個推介鹹蛋黃雞翼!必試!外皮夠曬香脆,咬開又多汁,食完都唔覺似平時啲黃金系列咁油膩。我建議配番杯鮮果茶,佢真心用水果整,唔太甜,平衡番啲濃味食物有凍同熱揀添!我地都試埋個牛肉漢堡,還不錯👌🏻仲有個彩蛋!就係有龍蝦湯任飲!職員態度亦值得一讚!雖然係快餐廳,但其實坐得好舒服,完全唔似快餐店咁趕住你食俾下枱咁。GOOD 呀!
我地叫左都幾多款食,野飲只要叫左主食就可以有半價。

隻龍蝦睇相就知正,

另一個推介

有凍同熱揀添!

我地都試埋個牛肉漢堡,還不錯👌🏻
GOOD 呀!

• 龍蝦意粉
  • 鹹蛋黃雞翼
2021-02-11 24 浏览
雖然是 Express 但一點也不馬虎的西餐,有多款食物選擇,意粉還可選意大利粉、天使粉、扁意粉等等。 醬汁方面更有不同味道咖哩、蒜蓉、茄汁等等。 飲品種類之多更是看了久久也未能決定,並非只有可樂,有薑茶、雜果賓治、水果茶。 絕對不是一般的grab and go,三文治或餐湯。餐牌上面有一樣特別吸睛的就是龍蝦意粉,不用80元便有半隻鮮龍蝦了, 龍蝦還是被加了芝士醬汁,先焗再燴意粉的。 所有食物都是用外賣餐盒盛載, 眼看這個盒子小小的,盛載的意粉份量也挺多,十分滿足。 鮮南瓜雜錦海鮮意粉, 南瓜量十足,弄成一個creamy的醬汁,每一條意粉都帶有南瓜的清甜。小食也相當豐富, 除了有沙律 之外還有雞翼等。 凱撒沙律的沙律菜十分新鮮,醬汁還要是另外上, 很適合一眾注意熱量攝取的女士。餐廳的食客可以自己去添餐湯的, 餐湯熱力十足, 不論配意粉或沙律都很適合。我很喜歡他們的雞翼, 一吃便知道他們是即制的, 醬汁甜甜酸酸,外皮一咬是脆脆的,裏面的肉還很軟,好味道!飲品方面他們都是很有誠意, 水果茶裏面有新鮮水果,還要是小甜。一邊吃一邊想,選三四樣東西便是一個精緻的西餐。 原本想吃穀飼牛,但是一早便

一邊吃一邊想,選三四樣東西便是一個精緻的西餐。 原本想吃穀飼牛,但是一早便售罄了。

吃了:
凱撒沙律 $42
水牛城雞翼四件 $38
鮮水果紅茶凍 $33
2021-02-10 18 浏览
我一直都係良心黃店💛Lockeroom💛嘅fans,由旺角總店,去到油麻地,而家殺到落佐敦 👍🏻 佐敦呢一間係《Lockeroom Express》,主打西餐輕食外賣自助路線,亦都可以堂食地點係三間之中最方便,有兩個出入口,可以喺彌敦道入或者恒豐中心入都得。裝修繼續係signature阿仙奴足球波衫 ⚽️🥅👟🧦🧤鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸意大利蝴蝶粉($52):個底可以揀意大利粉、扁面、天使麵或者意大利飯,都唔洗加錢;CP值超高!我最鍾意青醬,好重橄欖油,好好食,必定翻兜💕🍔美式安格斯牛肉芝士漢堡脆薯角 ($52):juicy唔柴,少少酒香,份量大,好厚身;薯角惹味唔油;又係CP值高 🔝🍰🍫特濃朱古力蛋糕 ($28):非常sweet,朱古力味濃,係一食成個人feel到好治療嘅甜品熱cappuccino ($19):正常發揮,重點係個價錢,$19 嘅cappuccino可以去邊度揾埋單都係$151,比起其他西餐平一大截!我一定會成日幫襯!店員仲要親切又友善👏🏻👏🏻 📍Lockeroom Express 佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖

📍Lockeroom Express
佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
2021-02-10 25 浏览
超級抵食推介🤗Weekend去好少人😌餐廳仲有好多老闆儲開既波衫⚽️🎽有埋簽名添🤪勁牙~原來平時可以係呢度同朋友飲住酒睇波架🍻不過今次我係黎食野既😋即時焗波士頓龍蝦半隻(可以揀黑松露或者番茄🍅)黑松露味都好濃郁番茄汁酸酸地好開胃㗎一定要叫黑松露薯角當小食好香脆,夠曬3個人食,都好大份超級抵食!特濃朱古力蛋糕👍🏼👍🏼(鍾意食甜既朋友啱曬, 我本身唔太鍾意食太甜😅)粟米湯任添😌
超級抵食推介🤗Weekend去好少人😌
餐廳仲有好多老闆儲開既波衫⚽️🎽有埋簽名添🤪勁牙~
原來平時可以係呢度同朋友飲住酒睇波架🍻
不過今次我係黎食野既😋
番茄汁酸酸地好開胃㗎

粟米湯任添😌
2021-02-10 15 浏览
之前食過旺角嗰間正規餐廳今次嚟到佐敦試吓佢嘅快餐版。紐西蘭草飼牛肉眼 💲68草飼牛肉一定無平時咁林身,但係出餐嘅時候我竟然發現到有驚喜。佢肉味唔錯之餘,肉質都無想像咁鞋口,cp值算高鹹蛋黃雞翼💲38/4件佢嘅鹹蛋黃分量超多!雞翼仲炸到外皮好脆,咬落去會飛啲鹹蛋黃同埋雞翼汁。好彩一開頭叫左兩份,如果唔係實爭崩頭😂橄欖油脆炸法國雜蘑菇💲38炸雜菇建議人多先好叫,因為捧到出嚟我都估唔到咁大份。個炸皮做得幾好,似天婦羅,用橄欖油炸健康少少,配埋佢上既兩個sauce,不知不覺會食晒鮮蕃茄藍蟹肉海鮮意大利麵💲58意大利粉係我鍾意嘅硬身,海鮮同埋蟹肉份量都好多,茄汁咸左少少,好彩佢意粉多,打翻混,都係會encore之一橘子白朱古力蛋芝士蛋糕💲28特濃朱古力蛋糕💲28朱古力味真係好濃,餅底同上邊凍底有對比,咬落有層次,呢個價錢扺食
之前食過旺角嗰間正規餐廳今次嚟到佐敦試吓佢嘅快餐版。
紐西蘭草飼牛肉眼 💲68

鹹蛋黃雞翼💲38/4件

橄欖油脆炸法國雜蘑菇💲38

鮮蕃茄藍蟹肉海鮮意大利麵💲58

橘子白朱古力蛋芝士蛋糕💲28
特濃朱古力蛋糕💲28
2021-02-07
餐廳嘅佈置於牆上掛著阿仙奴球衣及足球擺設,吸引一眾阿仙奴球迷嚟幫襯‼️餐廳主打輕食為主,以自助形式下單,憑領餐顯示器到取餐處取食物😊 。🍔美式安格斯牛肉芝士漢堡,安格斯牛肉綿軟,有新鮮蕃茄同埋生菜,配上醬汁,口感Juicy ! 薯角香脆,啖啖薯香👍🏻🦞波士頓活龍蝦配扁麵 (鮮蕃茄汁),龍蝦有好多蝦膏,好有驚喜😍,扁意粉有嚼感,好食到舐舐脷😋🥩紐西蘭草飼牛肉眼 (燒汁),肉眼扒夠腍易切開同埋好入味,配搭燒汁嘅肉眼扒突出牛嘅香味😍 !🧈甜品: 橘子白朱古力芝士蛋糕,蛋糕上層有幾片鮮橘子,酸甜感覺好滋味,中和白朱古力及芝士嘅甜度,味道幾好😁 !🥣是日餐湯有南瓜粟米湯,食到有粒粒粟米,香甜美味 ☺️ !食物質素新鮮美味,👨🏼‍🍳廚師精心烹調,喺超高水準嘅快餐廳👍🏻!Lockeroom Express📍佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖

🥣是日餐湯有南瓜粟米湯,食到有粒粒粟米,香甜美味 ☺️ !

Lockeroom Express
📍佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
  • 🦞波士頓活龍蝦配扁麵
2021-02-05 217 浏览
之前喺佐敦訂左十盒口罩,今日終於到貨,攞完順手去附近買啲清潔用品。行經恒豐中心,見到之前喺旺角朗晴坊幫襯過嘅「Lockeroom Dining」,原來喺呢度開左間 fastfood shop 「Lockeroom Express」,咁梗係要幫襯下啦!呢度雖然係以快餐店形式經營,不過裝修一啲都唔 Hea,同樣以阿仙奴足球為主題。店內掛有球員簽名嘅球衣,另外亦有一些足球紀念品,啱曬一眾足球發燒友,嚟食嘢之餘又可以朝聖一下。餐廳採自助形式,客人要自己出去櫃位點餐,另外 Counter 對面就擺放左自助水機、餐湯同調味料,餐湯係無限供應嘅,飲完可以再添。我哋點左意粉、飯和天使麵,另外再加左一客漢堡包同鹹蛋黃雞翼。是日餐湯為雜菜湯,一睇就知用料十足,絕無欺場,湯頭盡收蔬菜的精華,味道相當濃郁及鮮甜。個小食鹹蛋黃雞翼 ($38)  真係超正,雞翼大隻又厚肉,而且做到金黃起沙,入口充滿鹹蛋黃嘅香氣,非常邪惡,令人停不了口。Burger 點左冰島鮮蝦菠蘿漢堡配脆薯角 ($52),個漢堡包賣相唔錯,外形脹卜卜,麵包好鬆軟,入面嘅炸蝦餅啖啖蝦肉,加上清新醒胃的菠蘿、惹味的芥末醬、爽脆的生菜和番茄等,多重滋
Burger 點左冰島鮮蝦菠蘿漢堡配脆薯角 ($52),個漢堡包賣相唔錯,外形脹卜卜,麵包好鬆軟,入面嘅炸蝦餅啖啖蝦肉,加上清新醒胃的菠蘿、惹味的芥末醬、爽脆的生菜和番茄等,多重滋味,口感好豐富。薯角份量十足,香脆可口。
另外個紐西蘭草飼牛肉眼扒意粉 ($68)  水準亦不俗,牛扒勁大塊,肉質甘香鬆化,廚師於烹調過程中只作簡單調味,保留肉眼的原汁原味,所以食落好有牛味,吃完整塊也不覺膩。意粉煮得軟熟度剛好,彈牙富嚼勁。
西班牙黑毛豬柳飯 ($58)   亦很值得一試,黑毛豬油脂豐富,肉質緊緻多汁,口感柔軟有彈性,非常美味。醬汁有 4 款可供選擇,分別是黃咖喱汁、燒汁、蒜蓉汁、黑椒汁,個人推介黑椒汁,特別惹味!
另外呢個波士頓活龍蝦配天使麵及白松露忌廉汁 ($78)  亦非常吸引,龍蝦好有睇頭,面層鋪滿半溶芝士,味道鹹香,肉質結實鮮甜,配上 Creamy 的白松露忌廉汁同幼滑的天使麵,真係一食難忘!
2021-02-05 174 浏览
「Locker room」開了新brand主打以外賣形式全店自助形式並選用即用即棄的餐具為附近的打工仔節省更多時間所以全店是免服務費的還有無限添飲自助餐湯呢.🥢冰島鮮蝦菠蘿漢堡薯角 $52Burger鬆軟香脆配上清爽蕃茄片和生菜~當然還有主角-冰島鮮蝦堡蝦堡外層酥脆,肉質彈牙淋上芥末醬,層次感豐富薯角外脆內薯,好酥脆.🥢法國野菌鮑魚香草醬配意粉 $68條條意粉都能沾上香草醬忌廉香草味濃郁,入口順滑還有大量野菌和洋蔥絲味道更香濃之餘,口感更豐富最後,當然少不了大大粒鮑魚肉質緊密細嫩,入口鮮香.🥢鹹蛋黃雞翼 $38鹹蛋黃包圍着整個雞翼「沙沙」的口感,蛋黃香濃郁,但不會過鹹雞翼肉質嫩滑富肉汁.🥢蒜蓉包 $28偷偷地告訴大家原來有Secret menu 招牌蒜蓉包4塊架!如果你也是「Locker room」fans,絕對不要放過.🥢特濃朱古力蛋糕特濃郁朱古力香配上柔滑鬆軟嘅蛋糕入口即化的口感,試過一定忘不了.🥢橘子白朱古力蛋芝士蛋糕濃重的奶香,白朱古力的甜膩中帶點芝士的鹹鮮表層還有橘子肉,微酸開胃.🥢鮮水果紅茶杯中是滿滿的雜果粒自然的香甜,健康醒胃
「Locker room」開了新brand
主打以外賣形式
全店自助形式並選用即用即棄的餐具
為附近的打工仔節省更多時間
所以全店是免服務費的
還有無限添飲自助餐湯呢

🥢冰島鮮蝦菠蘿漢堡薯角 $52
Burger鬆軟香脆
配上清爽蕃茄片和生菜~
當然還有主角-冰島鮮蝦堡
蝦堡外層酥脆,肉質彈牙
淋上芥末醬,層次感豐富
薯角外脆內薯,好酥脆

🥢法國野菌鮑魚香草醬配意粉 $68
條條意粉都能沾上香草醬
忌廉香草味濃郁,入口順滑
還有大量野菌和洋蔥絲
味道更香濃之餘,口感更豐富
最後,當然少不了大大粒鮑魚
肉質緊密細嫩,入口鮮香

🥢鹹蛋黃雞翼 $38
鹹蛋黃包圍着整個雞翼
「沙沙」的口感,蛋黃香濃郁,但不會過鹹
雞翼肉質嫩滑富肉汁

🥢蒜蓉包 $28
偷偷地告訴大家
原來有Secret menu 招牌蒜蓉包4塊架!
如果你也是「Locker room」fans,絕對不要放過

🥢特濃朱古力蛋糕
特濃郁朱古力香配上柔滑鬆軟嘅蛋糕
入口即化的口感,試過一定忘不了
🥢橘子白朱古力蛋芝士蛋糕
濃重的奶香,白朱古力的甜膩中帶點芝士的鹹鮮
表層還有橘子肉,微酸開胃

🥢鮮水果紅茶
杯中是滿滿的雜果粒
自然的香甜,健康醒胃
2021-02-03
午餐
今日嚟佐敦,恆豐裡面原來有間自助形式嘅西餐。同朋友揀咗三個主菜 + 沙律 + 2款蛋糕,好抵食。最開心有「波士頓活龍蝦意大利粉」配白松露汁,龍蝦大大隻,仲有好多膏,面層滿佈芝士,襯熱食好好味👍🏻「紐西蘭草飼牛肉眼」揀咗黑椒汁,肉質鮮嫩唔會靭。「凱撒沙律」菜都好新鮮,入口索索聲🥰「美式安格斯牛肉芝士漢堡配薯角」豐富肉汁好juicy, 薯角熱辣辣脆卜卜,最開心係羅宋湯任添任飲🤗街坊價錢食到高質西餐,好抵呀🥰
今日嚟佐敦,恆豐裡面原來有間自助形式嘅西餐。

同朋友揀咗三個主菜 + 沙律 + 2款蛋糕,好抵食。

「紐西蘭草飼牛肉眼」揀咗黑椒汁,肉質鮮嫩唔會靭。

「凱撒沙律」菜都好新鮮,入口索索聲🥰

街坊價錢食到高質西餐,好抵呀🥰
2021-01-28
  • 凱撒沙律
  • 紐西蘭草飼牛肉眼
  • 美式安格斯牛肉芝士漢堡
  • 波士頓活龍蝦
網見到呢間既龍蝦意粉好正所以就黎試下。環境:佢既裝修係足球做主題,周圍都掛左足球衫,我今次食呢間係快餐型式,佢另外仲有西餐廳型式。 咁佢有湯比你自助任飲,咁我飲既係南瓜湯,好濃南瓜味,唔味精,傑身,唔係溝稀哂得個味既湯,佢係足料有打南瓜落去煮。波士頓活龍蝦配白松露忌廉汁$78佢呢個係可以簡配意粉,天使麵,意大利飯,蝴蝶粉各樣底,我就簡左意大利飯,一黎到見到成半隻龍蝦,勁香勁吸引,佢個龍蝦超賤膏,配埋上面少少芝士,好cream好濃龍蝦膏味,佢既肉質少爽,大大舊肉,佢既意大利飯軟硬適中,白松露忌廉好白好cream,成個飯真係好正,仲要78蚊,cp值超高,一定會再食!水牛城雞翼$38佢38蚊有4隻,都好抵食,皮脆,炸粉唔厚,個面層個醬甜甜酸酸好正,肉質都好嫩,肉汁夠。白松露忌廉炒惹菌配自家製蒜蓉包$38佢份量係超多,佢個包皮脆份面軟軟,好香蒜蓉味但唔會食到口臭,佢個惹菌好香菇味,d菇好滑,好新鮮配埋白松露忌廉一流。橄欖油脆炸法國雜蘑菇$38 又係勁大份量2個人都食唔哂,炸到金黃色,炸皮唔厚,唔會好油,d菇仲保持到好鮮味,加埋佢既醬真係好夾。肉眼排意粉佢個排都唔細,好大好厚肉,砌開都有肉汁睇到
網見到呢間既龍蝦意粉好正所以就黎試下。

波士頓活龍蝦配白松露忌廉汁$78

水牛城雞翼$38

白松露忌廉炒惹菌配自家製蒜蓉包$38

橄欖油脆炸法國雜蘑菇$38

肉眼排意粉
佢個排都唔細,好大好厚肉,砌開都有肉汁睇到,食落唔算un ,都係一個平價食排之選。

士多啤梨梳打
飲落唔似藥水味,都好香士多啤梨味,食完油炸野飲係幾解油膩感。

呢間真係好抵食,叫左咁多野都未到$300,質素又唔差,推薦!
Lockeroom Express❤️ Seafood & Lobster Express🦞🐟🐙🦀🐟🦑🦐🍽💫..Lockeroom 都原來開左間Express Shop,行經佐敦,發現一間充滿住阿仙奴🇬🇧 球衣擺設⚽️ 既西餐廳🍽,就係咁比佢吸引左🥳,一間輕食店同樣水準都不差,而且選擇類型都不少喔。.ll $38French Fried w/ Salted Eggs Yolk小食點左邪惡又充滿咸香既雞翼🐥,足料又惹味,啖啖咸蛋黃香💛 邪惡之選啊。.ll $52Cheese Burger Angus Beef w/ French FriesBurger🍔 亦很豐富又Juicy💦,配既仲係薯角添。.ll $58Crab Meats & Mixed Seafood in Tomato CoulisFarfalle Pasta🎀 美美的蝴蝶粉,賣相更加吸引。蟹肉🦀 足料,令每口意粉都充滿蟹鮮味。.ll $58Mixed Seafood in Fresh Pumpkin SauceSpaghetti Pasta🍝 南瓜忌廉🎃 超香甜 我喜歡呢。.ll $78Boston Lobster (half)

一間輕食店同樣水準都不差,而且選擇類型都不少喔。

l[鹹蛋黃雞翼 4隻]l $38

l[美式安格斯牛肉芝士漢堡脆薯角]l $52

Burger🍔 亦很豐富又Juicy💦,配既仲係薯角添。

l[鮮蕃茄蟹肉海鮮]l $58

l[鮮南瓜雜錦海鮮]l $58

l[波士頓活龍蝦 (半隻) 配白松露忌廉]l $78
Boston Lobster (half) w/ White Truffle Cream

Linguine Pasta🍝 壓軸出場既Lobster🦞 好有眼頭 超吸引😍。超足本活龍蝦,肉質可以耶‼️ 配上半日少見獨特口味:白松露🖤 很香濃。

這間Express 真的很可以耶🤗,而且店員們都超級友善親民💕,一般連鎖大集團少有的人情味,這裡可以讓你確切感受得到。
×××[Lockeroom Express]×××
©佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
2021-01-24 11 浏览
一直都係Lockeroom的fans,由旺角食到油麻地再到佐敦對比旺角同油麻地店,佐敦呢間Express店就更加貼地,$5x就已經可以有交易用餐環境好舒服,依舊有老細的個人珍藏,阿迷朋友好幸運Burger好好食,個包有烘過仲要加牛油,唔乾,牛肉食得出係手打,又有肉汁薯角就維持一直的高水準熱朱古力號稱係有奶打出來,即係好似coffee shop咁,飲得出唔係溝粉,夠濃又夠滑收銀姨姨仲會邀請你自己斟湯飲,仲話飲多幾碗都得,嗰日係雜菜湯,足料好飲

用餐環境好舒服,依舊有老細的個人珍藏,阿迷朋友好幸運

薯角就維持一直的高水準

Cheese Burger Angus Beef

2021-01-17
Cheese Burger Angus Beef
2021-01-23 18 浏览
最近我都買多了外賣, 但好想吃些快靚正方式的外賣, 最近知道有間新開張的《Lockeroom Express》, 以快餐形式食物路線主打西式高質快餐輕食,便幫襯下, 有驚喜呀!我自己特別喜歡其中佢哋的自家製牛肉漢堡、蝦肉漢堡、炸野菌、水牛城雞翼和卡邦尼意粉,尤其漢堡和炸野菌真的好味又用料新鮮,加上食出用心製作不同美食, 水準不錯, 價錢都相宜,全部都係$300 左右,足以三至四人份量,性價比十分高呀! Lockeroom Express 地址: 佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖

Lockeroom Express
地址: 佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖