2021-07-23
雖然我唔係球迷但係覺得如果你係阿仙奴球迷, 咁lockeroom真係好啱你~ 佢係一間足球主題餐廳. 平日收工去唔使等位, waitress都係著波衫, 一入到去就見到係球場design, 牆身好多簽名波衫, 個場都係球場design, 都幾正.今次嗌嘅兩個dinner set都係有沙律, 飲品同湯, 連餐具都係足球主題設計, 真係冇得輸~ 上菜嘅速度都好快下, 因為落完order就即刻上沙律, 跟住就係飲料, 湯同包. 中間唔需要你等, 而且都好快收埋你用完嘅餐具, 中間幫咗我地加咗4次水, 服務嚟講係100分.🍖 脆炸流心低卡芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳 $198外型同普通吉列豬一樣, 但係特別之處係佢嘅芝士流心!! 一切開就有肉汁流出. 雖然好怕食炸嘢, 但係都忍唔住叫fd畀咗一舊我食. 炸粉唔算厚都好脆, 所以都好易切, 而且唔覺得油膩. 值得一提嘅係佢嘅薯蓉, 係有薯仔粒同煙燻味, 第一次食到咁嘅薯蓉同埋都好食~🥩 香燒美國creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 $238超好食生嘢嘅我今次依然係medium rare, 好appriciate嘅係佢唔似出邊某啲扒咁, 煎到中間係
🍖 脆炸流心低卡芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳 $198
🥩 香燒美國creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 $238
超好食生嘢嘅我今次依然係medium rare, 好appriciate嘅係佢唔似出邊某啲扒咁, 煎到中間係medium rare, 兩邊完全係well done. 呢個係成個扒都好厚身, 成件事好balance, 牛扒最緊要嫩而呢個扒都冇令我失望. 肉汁又多~ 好耐冇食鵝肝, 今次呢個鵝肝嘅份量同味道都好滿意!! 真心可以encore.