2021-07-19
今次黎到呢間係間足球主題性嘅餐廳,而且我係英超球迷!所以環境方面,我係比滿分嘅,而且牆上面上掛住好多唔同年份唔同時期嘅波衫,會唔會勾起好多回憶呢?就連佢哋嘅餐具都有濃厚嘅足球氣息,係好好既球迷落腳點啦!水牛城雞翼呢個大大份咖💕皮脆香口,濃厚既Tabasco汁正啊!啖啖肉,夠哂惹味。有機田園沙律 新鮮嘅田園沙律菜配上法式餐包,而且分量剛剛好,非常開胃,而且都會有黑醋汁同埋沙律醬都係伴碟俾我哋後再加,控制分量同調教出適合自己嘅味道。法式鵝肝牛肝菌意大利燴飯呢個係我食過整得最好食既意大利飯,溫度同質感非常好,唔會偏硬又唔係軟身哂。而且啲係飯係索哂汁,好滑,完全唔會有淡而無味既感覺,個人覺得野菌同忌廉汁既意大利飯係最合襯💕鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸蝴蝶粉呢個醬汁好creamy好cheesy好好味啊🙈蝴蝶粉吸收哂啲醬汁,好似將忌廉汁鎖住左咁,咬個下爆汁咁,好鬼正~~~香烤牛肉眼拼法國鵝肝叫咗七成熟,牛扒肉質腍身,口感亦豐富,有嚼口。鵝肝煎到好香,入口即化!疏乎厘班戟 $88有兩大件疏乎厘班戟,整得非常軟滑!配上曲奇味雪糕,一熱一凍強烈嘅對比感喺口入面,正!
水牛城雞翼
有機田園沙律