2021-11-15
Lockeroom Dining 位於油麻地,都好近地鐵站,方便👍🏻,對足球0興趣嘅我黎到都覺得好有”落場感”四圍紅色加綠色地下。set dinner 超多選擇,豬牛雞海鮮都樣樣有,意粉都幾款,仲有意大燴利飯。 經過仔細考慮後點左:美國肉眼黑醋汁扁意 ,香草燒法國原隻春雞,脆炸法國雜蘑菇,水牛城辣雞翼,再加特濃朱古力蛋糕。🍴🍴新野 - 抺茶latte♥️,滿滿抺茶味,泡沫幼滑👍🏻水牛城辣雞翼 - 大大隻超肥美,炸得香脆有肉汁,每隻都沾滿醬汁,賣相吸引,開胃小食脆炸法國雜蘑菇 - 配上Wasabi mayonnaise 同千島醬,香脆粉漿唔厚有菇香味蒜茸包 - 熱辣辣好香脆甘荀湯 - 香濃幼滑南瓜沙律 - 蔬菜新鮮配上香甜烤南瓜👍🏻美國肉眼黑醋汁扁意 - 牛肉嫰滑燒得焦香,意粉做到Al-Dente效果,漿汁香濃惹味香草燒法國原隻春雞 - 乾身香脆,裡面有洋蔥蒜片及其他香料提升味道,清碟自家制特濃朱古力蛋糕 - 朱古力味香濃,唔甜質感幼滑👍🏻👍🏻👍🏻
🍴🍴
新野 - 抺茶latte♥️,滿滿抺茶味,泡沫幼滑👍🏻
蒜茸包 - 熱辣辣好香脆
甘荀湯 - 香濃幼滑