2021-11-24
呢間餐廳環境舒適宜人,好適合同朋友嚟依度聚會,傾吓偈。值得一提嘅係店員有禮😊,服務周到,全程都不停幫我哋斟水。🏷 沙律菜、南瓜🎃湯、蒜蓉包(跟餐免費)沙律菜新鮮,點酸酸嘅黑醋醬一流;南瓜🎃湯唔會太油膩,濃度啱啱好,蒜蓉包充滿蒜香味🧄,味道可口。🏷法國野菌鮑魚雞肉香草醬意大利燴飯($168)香草醬均勻地分佈喺燴飯上面,聞到陣陣香草🌿味,水分控制得很好,呈現出應有嘅舔度。配料有野菌🍄、新鮮雞肉🐥和一隻鮑魚。鮑魚煮得熟透、入味,軟硬度適中,容易切成一嚿嚿。🏷白松露忌廉燴鮑魚美國雞髀扒($188)有一隻鮑魚同埋大大塊嘅雞髀扒🐥,充滿白松露忌廉,柔滑細膩。另外有薯蓉🥔、蕃茄🍅、羽衣甘藍🥬、洋蔥🧅同埋芫荽。材料新鮮,配搭合宜,可口美味😋。🏷即製梳乎厘班戟($88,跟餐再8折)睇落好大個,以為會食唔晒。點知好似小編咁細食嘅人都可以食晒成個🤣。梳乎厘班戟質地柔軟細膩,非常可口,越食越過癮😋。🏷法式焦糖燉蛋($68 ,跟餐再8折)法式焦糖燉蛋用雞蛋外殼裝飾🐣,好得意。質地又軟又滑,充滿奶香😋。表面係一塊硬咗、香脆嘅焦糖。🏷檸水(跟餐,凍飲加$3;熱飲免費)檸檬🍋新鮮。熱檸水嘅杯好靚😍。凍檸水嘅糖漿係分開
呢間餐廳環境舒適宜人,好適合同朋友嚟依度聚會,傾吓偈。
值得一提嘅係店員有禮😊,服務周到,全程都不停幫我哋斟水。
🏷 沙律菜、南瓜🎃湯、蒜蓉包(跟餐免費)
🏷法國野菌鮑魚雞肉香草醬意大利燴飯($168)
🏷白松露忌廉燴鮑魚美國雞髀扒($188)
🏷即製梳乎厘班戟($88,跟餐再8折)
🏷法式焦糖燉蛋($68 ,跟餐再8折)
🏷檸水(跟餐,凍飲加$3;熱飲免費)
檸檬🍋新鮮。熱檸水嘅杯好靚😍。凍檸水嘅糖漿係分開上嘅,可以根據自己嘅喜好加入合適嘅分量。
*晚餐
*另收加一服務費